Storbyferie på Quality Hotel Ambassador Hamburg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Quality Hotel Ambassador

Tag på sejladsrundfart i Europas næststørste havn

4-stjernet hotel centralt i Hamburg
Dejlig wellness med sauna og swimming pool
Storbyferie med sightseeing i Hamburg
 • 170 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 150 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 200 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Det 4-stjernede Quality Hotel Ambassador ligger i Hamburgs centrale Hammerbrook-kvarter, blot 1 togstop fra Hamburgs hovedbanegård. Her kan I bo på et moderne hotel i den spændende havneby Hamburg. 

Hotellet tilbyder

I hotellets Restaurant "Focus" serveres der både morgenmad, frokost og aftensmad bestående af tyske og internationale retter, som alle er baseret på årstidens råvarer. Den omfangsrige morgenbuffet bliver serveret fra klokken 6.30-10.00 og i weekenden fra klokken 6.30-10.30. Efter en oplevelsesrig dag i Hamburg kan I nyde en drink i LUX Bar. Her vil I opleve en rolig atmosfære og den moderne indretning bliver understreget af den unikke belysning.  

Hotellets spa-område omfatter en 15 meter lang swimmingpool, sauna og solarie. Her finder I også bløde liggestole, så I rigtig kan slappe af. Det er muligt at leje badekåber. Der er også et rum med vægte og fitness maskiner til at få pulsen op. 

Hotellet råder desuden over et legerum med masser af aktivitetsmuligheder. Bolde, byggeklodser, en rutsjebane og gyngehest, lege køkken og bordfodbold er blot et udvalg af de ting, som kan skabe sjov for hotellets yngste gæster. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet. Parkeringsplads ligger lige bagved hotellet. S-Bahn-stationen "Berliner Tor" ligger blot 2 minutters gang fra Quality Ambassador Hamburg, så det er let at komme rundt i byen med offentlig transport.

Værelser

Quality Hotel Ambassador Hamburg har 124 moderne værelser. De er alle indrettet med eget badeværelse, kabel tv, telefon og adgang til gratis internet. Dobbeltværelserne er ca. 18 kvm og enkelværelserne ca. 11 kvm.

Bemærk at

Badetøj er ikke tilladt i hotellets sauna.

Vis flere

Værd at se

 • Hamburg Rathaus (2.6 km)

  Den imponerende rådhusbygning er bygget i neo-renæssance stil i 1897 og er åben for offentligheden. Her kan I både se udstillinger og komme med på en guidet bytur. Rathausmarkt, den store rådhusplads anvendes hyppigt til markeder og koncerter og er man på kør-selv ferie i området, er det værd at tjekke op på, om der skulle foregå noget hér.

  Hamburg Rathaus
  Hamburg Rathaus
 • St. Pauli Fischmarkt (5.3 km)

  Fisk, frugt, blomster, tøj og souvenirs – I finder det hele på St. Pauli Fischmarkt, som har fundet sted siden 1703. Markedet åbner hver søndag morgen kl. 7.30, og de næste to timer frem vil duften af kaffe og en skøn summen af liv fylde luften.

  St. Pauli Fischmarkt
  St. Pauli Fischmarkt åbner hver søndag morgen kl. 7.30
 • AlsterTour (2.9 km)

  Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv sommerferie til Hamborg. Prøv at tage på sightseeing på Alster-floden og se byen og dens mange spændende facetter fra en unik vinkel. Har I lyst til en mere romantisk tur tilbydes en speciel ”Twilight Tour” hvor I vil kunne nyde solnedgangen mellem Jungfernstieg og Harvestehude, i takt med at lysene langsomt tændes rundt om i byen. Find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie.

  AlsterTour
  Tag på sightseeing på Alster-floden med hele familien.
 • HafenCity Hamburg (4.5 km)

  Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

  HafenCity Hamburg
  Tag på opdagelse i bydelen, Hamburg-HafenCity
 • Reeperbahn (5.3 km)

  I forlystelseskvarteret St. Pauli finder I den verdensberømte gade Reeperbahn. Den 930 meter lange gade har sit navn efter rebslagerne, som skulle bruge en lang bane til fremstillingen af skibstove, og i sin tid var det her sømændene festede, når de gik i land i Hamburg. Gaden har tidligere haft et blakket ry, men er i dag en af Hamburgs mest hippe gader fyldt med caféer, diskoteker og engelsk pubmiljø. En gåtur ned af den berømte gade er et must under et besøg i Hamburg.

  Reeperbahn
  Gå en tur ned af Reeperbahn i Hamburg.
 • St. Michaelis Kirke Hamburg (3.5 km)

  Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

  St. Michaelis Kirke Hamburg
  Besøg den smukke St. Michaelis Kirke Hamburg under Jeres ferie i den flotte by
 • Tierpark Hagenbeck (10.5 km)

  Den fantastiske dyrepark har dyr for enhver smag med sine over 1.800 dyr. Parken er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium. I dyreparken kan I komme helt tæt på løver, giraffer, Europas største elefantflok og meget mere! Imens I kan opleve hajer, slanger og meget mere i Trope Aquariet. Vigtig info! De to parker kræver hver sin indgangsbillet. I kan dog købe en kombibillet, som giver adgang til begge afdelinger.

  Tierpark Hagenbeck
  Tierpark Hagenbeck er delt i to; en dyrepark og et trope aquarium.
 • Norderstedt (20.2 km)

  Fra Norderstedt er der kun omkring 30 minutters kørsel til Hamborg-centrum, og derfor må Norderstedt betegnes som en satellitby til den livlige by Hamborg. Men Norderstedt har bestemt også sit at byde ind med. I centrum af byen finder I gode restauranter, caféer og små charmerende bistroer. Prøv “Alter Reporter” som har en traditionel “Biergarten” og en hyggelig terrasse. Der er også en cocktailbar, restaurant og et bowlinganlæg, oplagt til en sjov aften sammen med familien. Før turen til “Alte Reporter” kunne det være en idé at lægge vejen forbi museet for brandslukning, brandbiler, og alt hvad der i øvrigt har med bekæmpelse af ild at gøre. Der er over 2.000 kvadratmeter museum, en legeplads til børnene og en lille “museumspub” til de voksne, hvor der er glimrende lejlighed til at få slukket den indre varme. En forfriskende dukkert er heller ikke af vejen, og det sørger Arriba Am Hallenbad for. Et sandt mekka når det kommer til wellness, spa og svømning. Der er også en rutsjebane, børnene kan lege på, og så er der undervisning og børnepasning af de allermindste familiemedlemmer. Det kan der nemlig godt blive brug for, hvis en lang svømmetur efterfulgt af en massage og sauna lyder fristende. Arriba er et ganske uovertruffent sted at tilbringe en formiddag eller eftermiddag med familien, så husk at pakke badetøjet. Medbring også gode sko for lige ved siden af Arriba ligger den skønne Stadt Park som er byens stolthed. Denne skønne park er et yndet mål for alle, store som små, der bor i byen, og her er der god plads til en cykeltur eller en dejlig spadseretur i det grønne. Parken ligger ned til parksøen, hvor der også er mulighed for at stå på vandski. Om sommeren er der masser af arrangementer i parken, og der er næsten altid en koncert eller et stykke teater under forberedelse. “Haus am See”, eller Huset ved Søen er et dejligt spisested med en udsøgt menu, der vil kunne tilfredsstille selv den mest vanskelige gane. De smukke omgivelser gør frokosten til en ren fornøjelse.

  Norderstedt
  Fra Norderstedt er der kun omkring 30 minutters kørsel til Hamborg-centrum.
Vis flere

Kort

Quality Hotel Ambassador
Heidenkampsweg 34 20097 Hamburg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4.99 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 0% rabat