Storbyferie til Quality Hotel Dresden West

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Quality Hotel Dresden West

Dresden kaldes Elbens Firenze og byder på smukke og historiske bygninger

Rolig beliggenhed lige udenfor Dresden
Hyggeligt hotel med wellness
Storbyliv, kultur og historie
 • 625 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 600 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 430 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Hund

Hotellet

Tag på en dejlig storbyferie i Østtyskland, hvor de historiske og kulturelle seværdigheder står i kø. Quality Hotel Dresden West er et 3-stjernet hotel beliggende i den lille landsby Kesselsdorf lige udenfor byporten til Dresden. Dresden er en af Tysklands store kulturbyer og her finder I utallige spændende og smukke seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Quality Hotel Dresden West er et tre-stjernet hotel beliggende udenfor centrum af Dresden i et hyggeligt område. Hotellet har egen hyggelig restaurant, hvor I kan nyde både tyske og internationale retter. Desuden har hotellet en hyggelig bar, hvor I kan hygge jer efter dagens oplevelser. Hvis vejret tillader det kan I nyde en forfriskning på den lille terrasse. Derudover er der både sauna og fitness samt gratis trådløst internet. Der er gratis parkering på hotellets område, men ønsker I at parkere i garage er dette imod gebyr.

Værelserne

Alle dobbeltværelserne er komfortable værelser med eget bad og toilet, minibar, satellit-tv, aircondition og telefon.

Bemærk at

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Frauenkirche (12.3 km)

  Den smukke kirke blev desværre ødelagt i 1945 som følge af et af de absolut mest voldsomme luftbombardementer under 2. Verdenskrig og udbrændte i den efterfølgende ildstorm. Frauenkirche genopstod dog igen i 2005 efter en længere istandsættelse, påbegyndt i 1994. Ifølge historien skulle der have stået en kirke på samme sted siden år 1000, men den originale Frauenkirche stammer derimod fra det 18. århundrede og stod færdig og klar til brug i 1743. Kirken var tegnet af arkitekten George Bähr, der desværre aldrig nåede at se kirken fuldført, da han døde i 1738. Kirkens enorme store kuppel blev et kendemærke for byen og har oplevet lidt af hvert, blandt andet blev kuplen bombarderet af den preussiske hær i 1760, uden at tage skade, og siden var kirken også centrum for Maj-oprøret i 1849.

  Frauenkirche
  Frauenkirche åbnede dørene i 2005
 • Zwinger (11.2 km)

  Som ca. 80% af Dresden blev også Zwinger ødelagt under de allieredes bombardement mellem den 13. – 15. februar 1945. Men slottet blev opbygget igen i slutningen af 1950´erne. Zwinger er nok Tysklands mest berømte barokbygninger, fyldt med smukke malerier, der blandt andet kan nydes i Zwinger-museet. Malerierne blev under krigen gemt i Sovjetunionen og siden leveret tilbage til byen. En af de absolutte hovedattraktioner er museet Gemäldegalerie Alte Meister, hvor der hænger værker af Rafael, Giorgione og Titian. Besøg også Våbenkammeret, der har en imponerende samling af gamle våben og kamprustninge. Zwinger huser også en meget berømt procelænsudstilling og her er det specielt den kinesiske og japansks samling, der er af en betydelig karat.

  Zwinger
  Zwinger-paladset har en række spændende museer
 • Semperoper (11.6 km)

  Semperoper er Dresdens operahus, opført i 1841 af arkitekten Gottfried Semper. Operaen har været genopbygget alt for mange gange, først efter branden i 1864, siden efter de allieredes bombetogter i 1945 og sidst i 2002 efter de store og ødelæggende oversvømmelser i Centraleuropa. Operahuset har mange premierer bag sig som også inkluderer værker af Richard Wagner og Richard Strauss. Er der musikglade medlemmer i familien, så se om der skulle være billetter til salg i den imponerende bygning.

  Semperoper
  Semperoper i Dresden bør helt sikkert opleves når I er på ferie i nærheden
 • Striezelmarkt (12.7 km)

  Striezelmarkt er det ældste og største julemarked i Tyskland og nævnes første gang tilbage i 1434. Julemarkedet er opkaldt efter den lokale julekage, Strietzel. En kæmpe oplevelse for både børn og voksne med mange højdepunkter som Pflaumentoffelhaus, Knusperhaus, julebageriet og samtidig afholdes der også flere musikarrangementer. Især i dagene op til juleaften afholdes der forskellige fester hvor især Stollenfesten, den 5. december, er noget af et tilløbsstykke med den kæmpe Stollen-julekage, der fragtes fra Zwinger til Striezelmarkt, i Dresden centrum, i hestevogn, og siden skæres op og uddeles til de mange fremmødte under stor festivitas. Nyd et glas varmt Glühwein, lidt julekage eller velduftende kastanjer, men husk også lige at sætte tænderne i den berømte julekage Christstollen.

  Striezelmarkt
  Det årlige og meget berømte julemarked Striezelmarkt
 • De tre Slotte ved Elben (23.2 km)

  Blot 3 km. øst for centrum af Dresden finder I de tre fantastiske slotte ved Elben. Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kendt som de tre slotte ved Elben og de er et fantastisk besøg samtidig med at I kan slentre langs floden. Går I over på den anden side af floden kan I nyde slottene på bedste vis. Alle tre blev de bygget i årene mellem 1850 og 1861 og ligger i fine parkanlæg i engelsk stil.

  De tre Slotte ved Elben
  Schloss Albrechtsberg, Lingnerschloss og Schloss Eckberg er kendt som de tre slotte ved Elben.
 • Basteiklipperne (52.0 km)

  Oplev Tyskland på en billig sommerferie med Risskov Bilferie. Kør selv til det østlige Tyskland og besøg Dresden og de imponerende Basteiklipper som ligger lidt sydøst for Dresden i det Sachsiske Schweiz. Fra toppen er der en helt utrolig udsigt og turen op er fyldt med forskellige vandrestier, trapper og små broer og inderst inde ligger Felsenburg Neurathen, klippeborgen, som er det største middelalderlige stenslot i det Sachisiske Schweiz . Slottet nævnes første gang i 1289 og har været ejet af forskellige bøhmiske adelsfamilier. Besøg Panorama-restauranten og nyd udsigten over Elben og Königstein-fæstningen i det fjerne. Prøv en aktiv ferie på en skøn familieferie i området omkring Dresden. Find Danmarks billigste priser på weekendophold hos Risskov Bilferie.

  Basteiklipperne
  Nyd en vandretur i Basteiklipperne
 • Golfclub Dresden Elbflorenz e.V. (17.8 km)

  Er golftasken kommet med på turen, så ville et glimerende sted at få den luftet være Elbflorenz Golfklub, som ligger 10 km syd for Dresdens centrum. Banen har 18 huller og ligger i et naturskønt område, med et let bakket landskab med naturlige forhindringer og tætte baner, især omkring hullerne 12-15, som løber gennem Poisenwald, Poisenskoven, som engang tilhørte en tysk konge. Banen kan give udfordringer til selv den øvede spiller, og efter en tur rundt, kan der slappes lidt af i det tilstødende klubhus.

  Golfclub Dresden Elbflorenz e.V.
  Prøv Elbflorenzs udfordrende 18-hullers bane
 • Slottet Pillnitz (36.8 km)

  Schloss Pillnitz, eller bare slottet i Pillnitz, er et smukt restaureret barokpalads, som ligger i den østlige del af Dresden, i den tyske delstat Sachsen. Slottet fungerede som sommerresidens for en række konger og kurfyrster af Sachsen, og så var det også her at Pillnitz-erklæringen blev underskrevet i 1791. Slottet består af tre hovedbygninger, Wasserpalais, som ligger på flodbredden, Bergpalais, som ligger på bjergsiden og som også indeholder kinesiske inspireret arkitektur, og siden er der så Neues Palais, som forbinder bygningerne på den østlige side. Slottets barokhave er meget berømt og er så igen omgivet af en stor offentlig park. Pillnitz-slottet huser også Kunstgewerbemuseum samt Paladsmuseet. En spændende tur tilbage i tiden, og en oplagt familietur, som hele familien vil kunne nyde til fulde.

  Slottet Pillnitz
  Udsigt over det smukke slot i Pillnitz
 • Königstein-fæstningen (41.9 km)

  Delstaten Sachsen har rigtig mange slotte og borge, faktisk når tallet op på næsten 1.000 smukke bygninger, der byder på besøg og en masse spændende historie. Find en billig familieferie sydpå hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og rig mulighed for selv at styre tempoet. Festung Königstein, eller Königstein-fæstningen, hører bestemt med i denne enestående pulje af spændende tysk historie og er den største bakketopbefæstning i Europa. Bygget på en 9,5 hektar klippeplateau, 240 meter over Elben, indeholder denne fæstning over 50 bygninger, som er omgivet af en 1.800 meter lang fæstningsmur, hvor muren nogle steder er op til 42 meter høj. I midten af fæstningen er der en 152,5 meter dyb brønd, som også er den anden dybeste i Europa. Fæstningen har været brugt som statsfængsel, og er stadigvæk intakt og huser i dag en af Sachens største turistattraktioner. Festung Königstein har også et særligt kort, der gør det lettere for kørestolsbrugere at orientere sig. Der findes også en følemodel, som giver synshæmmede en bedre mulighed for at opleve fæstningen med følesansen. En rigtig god oplevelse for hele familien. Tag på en kør-selv familieferie og nyd de mange smukke bygninger fra andre århundrede med Risskov Bilferie.

  Königstein-fæstningen
  Udsigt over Elben fra Königstein-fæstningen.
 • Julemarked i Dresden (11.3 km)

  Duften af gløgg og peberkager spreder sig gennem den barokke by Dresden, når byens berømte julemarked åbner i november og december.

  Julemarkedet i Dresden kaldes også Strizelmarkt, hvilket er afledt af navnet på den berømte lokale julekage med tørrede frugter, Dresdner Stollen. Julemarkedet er et af de ældste i Tyskland og dateres tilbage til år 1434. 

  Her kan du finde ægte traditionelt lavet håndværk lige fra julepyramider til lysestager fra Erzebirge-bjergene, mens du også kan se glasblæsere og bagere i aktion på markedet. Hver år kan du også få fornøjelsen af at opleve den største trappepyramide fra Erzebirge; en mere end 14 meter høje juledekoration.

  Julemarked i Dresden
  Besøg julemarkedet i Dresden
Vis flere

Kort

Quality Hotel Dresden West
Zschoner Ring 6 01723 Kesselsdorf

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Netop hjemkommet fra et 4-dages ophold den 2/11 - 5/11 2013 på Quality Hotel Dresden West har vi lyst til at sende vores anbefaling af turen. Dresden med især Frauen Kirche og Operaen var en stor oplevelse - så megen historie! Hotellet er fantastisk: Store og lyse værelser, fin betjening og især morgenmaden var i top. Afstand på 9 km. fra Dresden er OK, og vi fandt straks et P-hus, hvor man kun betaler Euro 3,50 for en hel dag. Opholdet kan varmt anbefales..."
  Elisabeth og Per Hammer fra Risskov

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~3 år i forældres seng 100% rabat
Barn 3~8 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 8~15 år i ekstra opredning 30% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 20% rabat