Kør-selv til Quality Hotel Galaxen med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Quality Hotel Galaxen

Tag på miniferie centralt i Borlänge nær seværdigheder og golf.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Centralt beliggende i Borläng
 • Restauranten serverer en økologisk morgenbuffet
 • Slap af i 'Polaris' med sauna og boblebad
1.099,-
3~5 dage fra
829,-

inklusiv aftensmad

Centralt i Borlänge

3 dage
Kun 829,- / spar op til 520,-
SPAR
4 dage
Kun 1.219,- / spar op til 805,-
SPAR
5 dage
Kun 1.599,- / spar op til 1.099,-
SPAR
Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til relax afdeling
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Bo centralt i Borlänge på Quality Hotel Galaxen. Herfra er I tæt på alle byens seværdigheder såsom Carl Larsson Farm og Falu Mine. Der er også flere golfbaner i området, og for dem, der rejser med børn, er I tæt på Leksand sommerland. Hotellet har et dejligt afslapningsområde, hvor I kan nyde saunaen og spabadet, og vil I være aktive på ferien, er der også et motionsrum. Hotellets restaurant serverer en økologisk morgenmad, og der serveres både frokost og aftensmad i restauranten.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger midt i centrum og er et perfekt udgangspunkt for at udforske Borlänge. Tog- og busstationen ligger inden for gåafstand fra hotellet, og DalaAirport ligger kun 7 km væk. Hotellets reception er bemandet døgnet rundt.

Øverst på hotellet finder I et dejligt afslapningsområde, Polaris, hvor I kan slappe af med sauna og boblebad og også besøge hotellets moderne fitnesscenter. Afslapningsområdet er åbent kl. 9-21.

Hotellets restaurant, Flying Restaurant & Pub, er åben mandag-lørdag. Her kan I også ofte se forestillinger og shows.  

I restauranten Mathörnan Galaxen tilbydes I en god, fyldig økologisk morgenbuffet hver morgen som en god start på dagen. Her kan I også spise frokost, hvis I vil.  

I sommersæsonen kan I slappe af på Galaxen Terrace og afslutte dagen i godt selskab og nyde en god drink.

Hotellet har gratis parkering og gratis internet. Hotellet tilbyder opladningsstande til elbiler mod et gebyr.

Værelser

Quality Hotel Galaxen har totalt 127 værelser. Værelserne er imellem 14,5-19,5 kvm og har TV, telefon og hårtørrer. Det er muligt at medbringe husdyr mod gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

450 km fra
Göteborg, Sverige
625 km fra
Helsingborg, Sverige 
700 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

2047 Science Center (0.2km)

Besøg det spændende videnskabscenter, 2047 Science Center, i Borlänge. Her kan nysgerrige sjæle bl.a. se film på det kugleformede loft i planetariet og dykke ned i det eksperimentelle miljø, hvor der både er sanselige, tekniske, kemiske og matematiske oplevelser i vente. Centret er et oplagt besøgsmål for familier med børn som er på ferie i Borlänge eller et andet sted i Dalarna.

Carl Larssons Hjen Lilla Hyttnäs i Sundborn (33.8km)

Når I er i Dalarna må I ikke gå glip af svenskernes mest elskede kunstner, Carl Larsson, og hans hjem i Sundborn. På døren, når man kommer ind står der "Velkommen kære du, til Carl Larsson og hans fru". Carl Larsson elskede vitterligt sit hjem. Museet tilbyder guidede ture og eftersom de er meget populære anbefales I at booke i god tid. På vejen dertil kan I også besøge træbyen Falu dets grave og gange fra de gamle kobberudgravninger.

Äventyrsgruvan Tuna Hästberg (25.3km)

Besøg den spændende underjordiske mine, Äventyrsgruvan, som ligger i Tuna Hästberg i udkanten af Borlänge. Minen kommer helt ned i 80 meters dybde og her tilbydes guidede vandreture såvel som en mere actionpræget ’adventure tour’, som involverer klatring og rapelling. Begge ture inkluderer også kaffe og kage, og et besøg ved Äventyrsgruvan er således et oplagt besøgsmål for hele familien under en ferie i Borlänge eller Dalarna.

Vinteraktiviteter ved Insjön (35.8km)

Ved Insjöns IP finder I et langrendspor med oplysning. Lidt længere ved Leksand finder I Granbergets skianlæg med tilhørende skilifter og 5 skipister. Her er der i øvrigt også mulighed for langrend med mulighed for nogle dejlige, lange ture. Ved Ledkand har I også mulighed for at stå på skøjter.

Frostbrunnsdalen Naturreservat (5.7km)

Under en ferie i Borlänge eller Dalarna kan I tage på opdagelse i Frostbrunnsdalen Naturreservat, som udgøres af en 1.100 meter lang og 20 meter dyb dal. Stedet egner sig både til vandre- og cykelture, og den rige variation af både flora og fauna, gør det til et oplagt sted at slappe af og dvæle ved den dejlige natur.

Åhlénpavillonen (35.9km)

Tag på bilferie i Sverige og besøg Malmø med Risskov Bilferie. Ved Hjultorvet kan I også besøge Åhlenpavillonen, som blev bygget, og oprindeligt udstillet på ”Den Baltiske Udstilling” i Malmø, i 1914. Arkitekten var den kendte Ferdinand Boberg fra Falun. Pavillonen er blevet flyttet rundt og undertiden brugt som legehus for J.P. Åhléns børn frem til omkring 1920. I dag kan man købe gamle postkort og Åhls sogns historie i 11 dele, Åhléns historie, Åhlén & Holms Jubilæumskatalog fra 1909 samt mange andre historiske skrifter, i pavillonen. Find billige og børnevenlige hoteller i Malmø hos Risskov Bilferie.

Leksand Sommarland (47.6km)

Tag på en kør-selv sommerferie til Sverige med hele familien og nyd en badeferie i Leksand Summerland. Leksand sommerland ligger på Siljan strand og er især populært, hvis der er børn med på turen. Der er et vandland med spændende pools og rutschebaner, men også action- og motoraktiviteter og en minigård med geder, får og meget andet. Hvorfor ikke prøve nyheden "Wipeout Siljan", som er en oppustelig forhindringsbane, klatrevæg eller bungee-trampolin? Her kan hele familien nemt underholdes en hel dag. Parken er kun åben om sommeren. Find børnevenlige hoteller til rejsen hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn sommerferie fyldt med aktiviteter i Dalarna, Sverige.

Sunnansjö Mølle (50.2km)

Sunnansjö Mølle er en vandmølle beliggende i Sunnansjös gamle hytteommråde i Ludvika kommune. Møllen er fra begyndelsen af 1600-tallet.

Tällbergsbyarnas Golfklub (56.1km)

Tällbergsbyarnas Golfklub er en smuk naturlig golfbane med 9 huller. På Jeres vej rundt vil I bl.a. komme forbi rislende bække og vandspejle, birketræer og sommerblomster med vildtvoksende orkideer, strækkende sig over et stort varieret landskab. Den naturskønne bane er varieret og udfordrende for både nystartede og de mere erfarne golfspillere.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Åkerblads Hotell

Inkl. dagens ret

Siljan

Spahotel i Tällberg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering

287,-
Kun
1.289,-

Vis kort

Hotelophold i svenske idyl

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng 127.8kr per nat
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat
 • Barn 13~14.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Elite Stora Hotellet Örebro

Inkl. dagens ret

Närke

Miniferie til Örebro

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 1 x aftenens ret
 • 1 x Kaffe & chokolade efter maden
 • 2 x morgenkomplet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

123,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

4-stjernet indkvartering i en gammel bygning

Læs mere