Quality Hotel Grand Kongsberg

Dansk | DKK

Quality Hotel Grand Kongsberg

Kulturelle oplevelser venter på jer i den norske by Kongsberg vest for Oslo

» Find afstand til hvor du bor

Wellnesshotel i Kongsberg

Kulturelle Norge

3 dage
Kun 1.229,- / spar op til 269,-
SPAR
4 dage
Kun 1.689,- / spar op til 348,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Quality Hotel Grand Kongsberg ligger i centrum af Kongsberg, kun en times kørsel fra Oslo. Hotellet er moderne indrettet og her finder I en stemningsfyldt restaurant, bar og et dejligt spaområde.

Hotellet tilbyder

Quality Hotel Grand Kongsberg er et hyggeligt hotel med mange moderne faciliteter. Start dagen med en god morgenbuffet i hotellets hyggelige restaurant inden I går på opdagelse i det spændende område omkring Kongsberg. Efter en dag på farten kan I slappe af i hotellets wellness afdeling, hvor der er pool og spa. Om aftenen tilbyder hotellets á la carte restaurant, Restaurant Fryd, velsmagende måltider, der er inspireret af årstidens råvarer. Efter maden kan I tage en drink i hotellets jazzbar, hvor der serveres alt fra cocktails til lokale øl. Her kan I nyde den hyggelige stemning og den gode musik. Der tilbydes gratis internet på hotellet.

Værelser

Hotellet har 150 værelser, der alle er rummelige og hyggeligt indrettet. Alle værelser har eget bad og toilet, samt TV og minibar.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Larvik, Norge
260 km fra
Kristianssand, Norge
350 km fra
Göteborg, Sverige
400 km fra
Bergen, Norge
420 km fra
Stavanger, Norge
575 km fra
Helsingborg, Sverige 
650 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sølvminerne (0.8km)

Prøv togturen ind i Kongens sølvmine, en spændende tur 342 meter under overfladen og 2.300 meter inden i selve bjerget. Her stopper togturen og resten foregår til fods, hvilket bringer de besøgende 1070 m under jorden, eller 560 meter under havets overflade. Husk at tage noget varmt tøj på, der er kun ca. +6 grader inde i selve minen. Togturen tager tilsammen 25 minutter og kan virke en del støjende. Derfor kan det være en god idé, at have nogle ørepropper med.

Turen ind og ned i minen er ikke egnet til handicappede eller besøgende med en svagere fysik og den absolut laveste aldersgrænse er på 3 år. Turen til fods tager ca. 65 min og strækker sig over 800 meter. Turen indebærer også nogle trappper, og turen op og ned svarer til omkring 5 etager.

Det kan være en god idé at møde 15 minutter før turen starter. Mød op ved Malmveien 11, Saggrenda, 8 km fra Kongsbergs centrum mod Notodden.

Lågdalsmuseet (1.2km)

Find familievenlige rejser til Norge, og kør-selv på opdagelse i den smukke natur og spændende småbyer. Besøg for eksempel Lågdalsmuseet i Kongsberg, som er åbent hele året rundt og er et kulturhistorisk museum der dækker Kongsberg, Qu og Numedal. Museet blev grundlagt i 1924 og ligger på den gamle Glitre gård Løkke, kun ca. fem minutters gang fra centrum. I sommersæsonen græsser flere forskellige dyreracer på markerne og Norgens eneste og dermed også bedst bevarede tårnstald pryder også museets område.

Twinklegård er Bergstadens bedst bevarede embedshjem, udført i sten, og så er der også den lille charmerende Kongsberggade, som forsat ser ud som dengang Bergman levede, med blandt andet en velassorteret købmandsbutik. Numedalstuna har flere værelser, der er malet i lyserød og der er også en mødesal, hvor tre generationer af Røysland lensmænd udøvede og konsoliderede deres magt i Uvdal i 1700-tallet.

Hovedbygningen rummer et ´Lille Galleri´ og forskellige udstillinger, herunder folkekunst samt Rolf Hansens udstilling ´Keramik til glæde´. Der er også workshops for flere af byens håndværkere samt også Norges eneste Brille og Optik museum.

Der arrangeres en række af aktiviteter året rundt og det er selvfølgeligt også muligt at få guidede ture på museet. Tag hele familien med på ferie til Norge og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

Kongsberg Skicenter (3.2km)

Tag på skiferie til Kongsberg Skicenter med hele familien og find rejsen hos Risskov Bilferie. Kør-selv til Norge og nyd en vinterferie i selskab med bakker der sikrer den maksimale oplevelse og en masse sjov og udfordring på skiene. Stoleliften tager de besøgende 1.600 meter op hvorfra der er 12 kilometer bakker, to tovbaner på 1.600 meter som hejser skiløberne op på toppen af bakken. Der er også en 500 meters tovbane som betjener konkurrencebakkerne 'Slalåmen' og 'Terrengparken'. Åbningstiderne for Kongsberg Skicenter er mandag til fredag, 09:00 - 21:00 og lørdag og søndag mellem 09:00 - 18:00. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en billig kør-selv ferie til Kongsberg Skicenter i Norge.

Norsk Vassdragsmuseum (7.9km)

På aktivitetsområdet har Vassdrag Museum bygget modeller af gamle vandkraftværker med blandt andet en mølle, en stempelmølle, en stangfelt og en vandpumpe.

Det spændende Vassdragsmuseum er placeret inde i Labro kraftværk. Den første museumsbygning stod færdig i 1910. Museet har blandt andet udstillinger om fremstillingen af elektricitet.

Drammen (38.8km)

Industribyen Drammen havde en gang et lidt blakket ry, og den der med 'at det er bedre med en dram i timen end en time i Drammen'. Men i de sidste år har byen undergået en helt utrolig forvandling, fra at være en slidt lille by er byen nu blevet til lidt af en perle, som byens indbyggere også er vældig stolte af.

Asfalt og beton er blevet erstattet med polerede fliser lavet af granit fra regionen. Centrum har fået en overhaling og der er nu et pulserende gadeliv med hyggelige fortorvsrestauranter, hvor I kan nyde lidt drikkevare og noget at spise.

Tag turen op til Bragernesåsen og videre til Spiraltoppen, hvor der er en helt fantastisk panoramaudsigt over byen, og så er det også den mest besøgte attraktion i Drammen.

Drammensbadet er Norges største badeanlæg, og der er både indendørs og udendørs svømmebassiner, med og uden bølger, der er også klatrevægge, rutsjebaner, og i det hele taget er Drammensbadet et sandt eldorado for alle dem som holder af at have det sjovt i vandet.

Klatrepark Høyt & Lavt Vestfold (56.4km)

Tag på bilferie til Norge med Risskov Bilferie og oplev Skandinaviens største klatrepark er et eldorado for børn og barnlige sjæle. Her er et utal af klatrevægge til alle niveauer og aldre med forskellige temaer. Den allersværeste og højeste væg er mere end 30 meter høj. God fornøjelse! Find børnevenlige hoteller i området og hold ferie med børn og vovse og en masse oplevelser.

Bø Sommarland (58.5km)

Find en billig ferie til Bø Sommarland, Norge hos Risskov Bilferie og kom på . Bø Sommarland er Skandinaviens største vandpark. Badelandet ligger i Bø Telemark og parken åbnede sine døre for første gang i 1985. Bø Sommarland er også Norges eneste udendørs vandaktivitetspark, som også derfor er åben hele sommeren. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og nyd en tur i et badeland, hvor hele familien kan have det sjovt.

Bærum (66.5km)

Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og billige ferier til Norge. Et eftertragtet rejsemål er Asker og Bærum, som ligger vest for Oslo og er præget af landlige omgivelser med flotte gårde der ligger helt ned til Oslofjorden. Her er der helt optimale muligheder for at tage en tur rundt i skjærgården eller nyde en tur rundt i markerne. Der kan også gå badeferie i den, hvis børnene er med på turen og gerne vil aflægge et besøg ved Vollen-strand, som ville være oplagt på en varm solskinsdag. Det er også her at de lokale søger tilflugt, når vejret bliver alt for varmt. Derfor er der også en række gode badesteder og så går der en båd til Oslo i sommermånederne. I havnen er der bådpladser samt en gæstehavn med flere butikker og en fjordkro.

I Vollen kan der lejes el-cykler, spørg samtidig hvor de bedste cykelruter ligger, det ved de nemlig alt om på udlejningskontoret. På den måde kan der også blandes lidt aktiv  ferie ind i bilferien.

Skulle byen blive for meget, så vil en tur ud til Bærums verk, hvor der ligger ca. 50 butikker som ikke har ændret sig meget siden 1600-tallet, og det er selvfølgelig også muligt at få noget at spise i Bærums verk. Besøg også Henie-Onstad Kunstsenter, som er en oplevelse for alle som bare er lidt interesseret i kunst. Kunstsenteret åbnede i 1967 og blev indviet af kunstskøjteløberen Sonja Henie, der lovede at The Beatles ville komme og spille, hvilket dog ikke kom til at ske. Siden da har mange berømte kunstnere udstillet deres værker på kunstcenteret, blandt andet Yayoi Kusama, som udstillede i 2016. På Henie-Onstad Kunstcenter kan I også nyde lidt frokost eller en middag i restauranten Bølgen & Moi Høvikodden, som byder på internationale retter.

Henie-Onstad Kunstsenter (70.3km)

Henie Onstad Kunstcenter er et livligt museum, hvor der hele tiden foregår et eller andet. Siden åbningen i 1961 har stedet gjort sig bemærket ved først og fremmest at have godt fat i kunstentusiasterne, og dernæst ved at huse en række interessante udstillinger med kunstnere som Yayoi Kusama.

Der er også en restaurant på Henie-Onstad Kunstsenter, og her kan der bestilles en større middag eller en simpel frokost. Restaurant Wave & Moi Høvikodden serverer internationale à la carte-menuer i skønne omgivelser. Læg vejen forbi dette dejlige sted, når I er på sommerferie eller weekendophold i området.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Grand Hotel Åsgårdstrand

Inkl. halvpension

Vestfold

Ved Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis internet og parkering
 • Beliggende ved havnen

409,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Oslofjordens perle

Læs mere

Thon Hotel Høyers

Inkl. 1 x 2-retters menu/buffet

Telemark

Kulturbyen Skien

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

196,-
Kun
1.229,-

Vis kort

Oplev hyggelige Skien

Læs mere

Lampeland Hotell

Inkl. halvpension

Buskerud

Minniferie nær Kongsberg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens ret
 • Gratis varme drikke hele dagen
 • Gratis lån af cykler
 • Adgang til sauna

392,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Besøg spændende Kongsberg

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.