Miniferie eller weekendophold på Quality Hotel Park Södertälje

Dansk | DKK

Quality Hotel Park Södertälje

Ophold med mad i charmerende by, tæt på Stockholm

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Moderne og hyggeligt hotel
 • Mad er inkluderet i opholdet
 • Kort afstand til Stockholm
687,-
3~4 dage fra
789,-

Inkl. dagens ret

Nær Stockholm

3 dage
Fra 789,- / spar op til 442,-
SPAR
4 dage
Kun 1.219,- / spar op til 687,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Dette moderne og hyggelige hotel ligger skønt midt i Södertälje med byparken som nærmeste nabo. Her er der lagt op til hygge og afslapning, god mad og spændende oplevelser på et hotel med en behagelig og åben atmosfære, i kort afstand fra Stockholm centrum. Kombinér en hyggelig miniferie eller et weekendophold med en storbyferie i Stockholm, shop løs og tag på sightseeing og nyd et herligt ophold med mad inkluderet til en yderst fordelagtig pris.

Hotellet tilbyder

Quality Hotel Park Södertälje ligger skønt direkte ved byparken i hjertet af den svenske købstad, Södertälje, ca. 35 km. fra Stockholm centrum. Her kommer I til at bo på et hyggeligt og moderne hotel med en behagelig atmosfære. Hotellet egner sig både til forretning og fornøjelse, med gode konferencefaciliteter og et stort kombineret lobby- og restaurantsområde som indbyder til hygge og samtale.

Beliggenheden i centrum giver Jer kort afstand til såvel byens gågade med mange butikker og restauranter, som togstationen hvorfra I let kan komme videre ind til Stockholm. Södertälje har et varieret kultur- og underholdningsliv og I kan bl.a. besøge Tom Tits Experiment og Torekäll-bjerget som er et spændende frilandsmuseum.

Er I aktive og kan lide at dyrke fitness, har I under opholdet mulighed for at benytte hotellets eget fitnessrum helt gratis. Her finder I både løbebånd og forskellige andre træningsmaskiner.

Hver morgen tilbydes en morgenbuffet med mange økologiske muligheder såsom bl.a. æg, brød og mejeriprodukter som altsammen er mærket med det økologiske kvalitetsmærke, KRAV, økologisk kaffe og forskellige marmelader. Morgenmaden kan nydes kl. 6.30 - 9.30 på hverdage og kl. 7.30 - 10.00 i weekenden.

Om aftenen serveres et lille, men godt udvalg af velsmagende retter á la carte og dertil findes et omfattende drinks- og vinkort. Hotellets restaurant har fokus på det naturlige køkken, hvor man følger årstiderne og anvender de råvarer som sæsonen byder på. Ingredienser og råvarer er i et stort omfang lokalt produceret. Maden strækker sig fra svenske klassikere til retter fra det moderne køkken med elementer fra hele verden, og menuen er baseret på filosofien om, at ”det enkelte som oftest er bedst”. Restauranten er åben for aftensmad kl. 17.00 - 23.00 alle ugens dage. Dette kan dog variere i forbindelse med helligdage.

Hotellet har også en hyggelig bar, som ligger i forlængelse af lobby- og restaurantområdet, og som er et hyggeligt sted at få en sludder, en drink og en rar afslutning på dagen.

Skulle I blive sultne i løbet af dagen eller måske endda midt om natten, kan I blot besøge Lounge24, som ligger i lobbyen og er døgnåben. Her tilbydes et godt udvalg af lette måltider, snacks, drikkevarer og andre fornødenheder.

I kan parkere bag hotellet mod et dagligt gebyr. Under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. Bemærk venligst at Quality Hotel Park Södertälje er et kontantfrit hotel.

Værelser

Quality Hotel Park Södertälje har 157 fordelt over 5 etager som der er adgang til med elevator.

Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed og dobbeltværelserne findes både med dobbeltseng og to enkeltsenge. Standardværelserne er indrettet med eget badeværelse med bruser og toilet og udstyret med hårtørrer, skrivebord og fjernsyn.

Bemærk venligst at rengøring er inkluderet, men at I skal hænge et skilt på døren senest kl. 23.00 dagen før I ønsker rummet rengjort. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

440 km fra
Göteborg, Sverige
525 km fra
Helsingborg, Sverige 
625 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Museumsjernbane Mariefred - Taxinge (33.3km)

Om sommeren kører der et damplokomotiv med passagervogne på den smalsporede museumsjernbane. Her kan I køre hele vejen fra Mariefred til Taxinge. Turen kan kombineres med forskellige dampskibsture.

Mariefred og Gripsholm Slot (33.8km)

På en billig miniferie eller billigt weekendophold i Sverige kan I også opleve en anden populær destination, nemlig Mariefred ved søen Mälaren. Her kan I gå en tur i den gamle bydel, se den historiske bådebrygge og besøge Gripsholm Slot. Gripsholm Slot blev bygget omkring år 1370 af Bo Johansson Grip. Efter en masse om- og tilbygninger fik borgen sit nuværende udseende og blev til et slot under Kong Gustav Vasa i 1500-tallet. På slottet kan I vandre gennem de kongelige sale og endda se Sveriges nationale portrætsamling. I kan også gå en tur i parken og møde rådyr på vejen. Graffikens Hus, som er det eneste museum udelukkende med grafik i Sverige, er beliggende i Gripsholm Kungsladugård. På en ferie i egen bil er det nemt at komme rundt og opleve en masse. Så prøv en bilferie og tag hele familien med på en skøn sommerferie. 

Stockholm (34.2km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Drottningholm (40.5km)

Ein Tagesausflug nach Drottningholm (dt. Königinneninsel) kann empfohlen werden. Das Schloss Drottningholm gehört zum UNESCO-Weltkulturerbe - wegen der beiden besonderen Gebäude, dem chinesischen Schlösschen (Kina slott) und dem Drottningholmtheater (Drottningholms slottsteater). Das Schloss ist der besterhaltene Königspalast in Schweden. Man bezeichnet Schloss Drottningholm auch als „schwedisches Versailles“. Die Burg repräsentiert die europäischen Königsarchitektur aus dem 17. Jahrhundert. Neben dem exotischen chinesischen Pavillon, dem Schlosstheater und dem prächtigen Schlosspark gibt es viel zu sehen und zu erleben. Mit seinen Außenanlagen ist es auch für einen Familienausflug geeignet.

Djurgården (39.4km)

Djurgården i Stockholm tilbyder adskillige gode muligheder for oplevelser for hele familien. Besøg f.eks. Skansen som er et friluftsmuseum og dyrepark. Eller tag i Gröna Lund forlystelsespark hvor I let kan tilbringe en hel dag! ABBA museet og Vasamuseet er også et besøg værd.

Derudover er der også et Astrid Lindgren museum i Stockholm, som er en yderst populær attraktion for både børn og voksne. Længere ude på Djurgården ligger desuden Waldemarsudde hvor I finder et museum med Prins Eugenes malerier og en fantastisk have, ligesom også Thiel Gallery huser spændende udstillinger af verdensberømte kunstnere.

Skærgårdsture fra Nynäshamn (53km)

Opholder I jer i området omkring kyst-og skærgårdsbyen Nynäshamn, er det oplagt at tage på en sejltur. M/S Flora sejler Jer ud i den fantastiske skærgård. Turen tager ca. to timer, men det er også muligt at tage på en heldagsudflugt med båd til den lille, idylliske by Trosa. Her er der tid til at nyde Trose, som er en typisk svensk sommerby. Byen blev grundlagt i 1300-tallet, men blev ødelagt, ligesom så mange andre svenske byer, af russerne. Byens træhuse blev brændt ned til grunden i 1719, og kun kirken stod tilbage. Træhusene som står i dag er gamle, men flot vedligeholdte. Efter en spadseretur rundt i byen og måske en frokost, kan I tage båden tilbage.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning+ Hägersten

Inkl. dagens ret

Mälardalen

Besøg Stockholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering

241,-
Kun
789,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpension

Södermanland

Besøg Mariefred

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

351,-
Kun
1.289,-

Vis kort

Smuk natur i historiske omgivelser

Læs mere

Hotel Birger Jarl

3. nat gratis

Södermanland

Centralt i Stockholm

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 x overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Garage til et gebyr
 • Beliggende i centrum

809,-
Kun
789,-

Vis kort

Moderne hotel centralt i Stockholm

Læs mere

Hotel Tegnérlunden

3. nat gratis

Södermanland

Centralt i Stockholm

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 x overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Døgnåben reception
 • Beliggende i centrum

809,-
Kun
789,-

Vis kort

Central beliggenhed i Sveriges hovedstad

Læs mere

Best Western Capital Hotel

Ophold med morgenbuffet

Södermanland

Besøg Stockholm

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Adgang til sauna og relax afdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Kun
649,-

Vis kort

Billig base for storbyferie i Stockholm

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.