Quality Hotel Sarpsborg

Dansk | DKK

Quality Hotel Sarpsborg

Syd for Oslo ligger dette hotel, som byder på mange aktiviteter

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet har sit eget vandland
 • Fantastisk beliggenhed i Sarpsborg
 • Kun 15 minutter fra Moss Rygge lufthavn
1.697,-
2~5 dage fra
549,-

Aktiv ferie for store og små

Badeland på hotellet

2 dage
Fra 549,- / spar op til 388,-
SPAR
3 dage
Fra 1.089,- / spar op til 785,-
SPAR
4 dage
Fra 1.549,- / spar op til 1.262,-
SPAR
5 dage
Fra 2.089,- / spar op til 1.698,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 x overnatninger
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • kaffe efter middagen
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Quality Hotel & Resort Sarpsborg ligger i nærheden af flere spændende attraktioner, såsom Borgarsyssel Museum, Sarpsvandfaldet og en af Norges mest imponerende herregårde, Hafslund Hovedgård. Hotellet ligger nær 3 golfbaner og et af Skandinaviens største indendørs golfcentre. Hotellet ligger bare 50 minutters kørsel fra Oslo og ca. 20 km fra grænsen til Sverige.

Hotellet tilbyder

Quality Hotel & Resort Sarpsborg er opsat på, at både voksne og børn skal få oplevelser for livet med fokus på aktiviteter. Hotellet er Nordens største aktivitets- og konferencehotel med konferencekapasitet til 2500 deltagere. Hotellet tilbyder jævnligt underholdning og legeaktiviteter for børn. Med badeland og lege- og aktivitetsrummet "Superland", er hotellet et fantastisk rejsemål for børnefamilier. Hotellet har indendørs skøjtebane, 13 meter høj klatrevæg, golfsimulator, og diverse playstations. Adgang til badeland koster 120 NOK i hverdage og 140 NOK i weekenden. Ønsker I at tage det helt med ro, så kan det gøres på et massagebord i Hotellets Spa- og velværeafdeling. I kan også benytte jer af fitness maskinerne i hotellets træningsrum, dette er mod gebyr. I hotellets restaurant Østfoldstuene serveres alle måltider, og det er muligt at bestille børnemenu til de mindste gæster om aftenen. Hotellet har gratis Wi-Fi. Den første times parkering er gratis, derefter koster det kr. 15 / time, max. kr. 60 / dag. Golfbanen ligger kun 3 km fra hotellet.

Værelser

Hotellet har 260 allergivenlige værelser, som alle er enkelt og moderne indrettet. Værelserne er udstyret med eget badeværelse, hårtørrer, tv og skrivebord med stol. Det er muligt at få et værelse med ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelset er 12m2 og udstyret med skrivebord, fladskærms TV, fri WIFI og eget badeværelse med bruser eller badekar.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelset er ml. 12-20m2 og udstyret med skrivebord, fladskærms TV, fri WIFI og eget badeværelse med bruser eller badekar. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/køjeseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Larvik, Norge
210 km fra
Göteborg, Sverige
280 km fra
Kristianssand, Norge
420 km fra
Helsingborg, Sverige 
490 km fra
Stavanger, Norge
525 km fra
Øresundsbroen
550 km fra
Bergen, Norge

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sydkoster og Kosterhavets Nationalpark (60.2km)

På Sydkoster – én af øerne i øgruppen Koster ud for Strömstads kyst - ligger Kosterhavets Nationalpark. Det er Sveriges første marine nationalpark og der er masser at udforske under vandet. Se f.eks. fodboldsvampe, armfødder, piperensere og koldtvandskoraler. Der er lokale færgeafgange fra Strömstad, som tager Jer ud til Koster-øgruppen.

Sparta Amfi (4.1km)

Norges første skøjtehal blev opført i Sarpsborg, og de lokale ishockeysfans holder utvetydigt med 'Sparta Warriors', der er det store hold i denne ishockeyby. Husk at kigge i kalendere og se om der spilles ishockey, det er en absolut stor oplevelse og noget som Norge både lever og ånder for.

Borgarsyssel museum (4.7km)

Oplev Norge på et billigt weekendhophold for hele familien. Ikke langt fra Oslo ligger Borgarsyssel museum som er stedet hvor besøgende kan blive klogere på Østfolds historie, fra middelalderen frem til bygningen af arbejdsboligerne i Norregård og Hafslund og videre frem til i dag.

Læg også vejen forbi Nikolas-kirken der stammer fra ca. 1115 og også er en del af et friluftsmuseum med mange gamle bygninger og spændende udstillinger. Besøg også Hafslund hovedgårdeen i Sarpsborg, der i dag er fredet som kulturminde og samtidig et af de bedst velbevarede herregårde i Norge. Mange kongelige har besøgt gården op gennem tiderne, og hovedbygningen er fra 1762 og blev bygget lige efter at den tidligere barokbygning brændte ned i 1758. Hafslund hovedgård er en af de få herregårde i Norge, som har offentlig adgang. I sommerhalvåret kan besøgende deltage i guidede rundvisninger og når hovedbygningen er lukket, er der altid den meget flotte og velholdte park, der kan udforskes. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en skøn tur til Norge. Find også børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

Byfærgene - Fredrikstad (15.3km)

Tag på bilferie til Norge og hop på en af byfærgene i Fredrikstad som sejler mellem Isegran, Gamlebyen, Gressvik, og lægger til kaj i centrum af byen. Det er korte turer på omkring et minut, men er en god måde at blive fortrolig med byen på. Det er gratis at benytte 'Byfergerne' og det er heller ikke et problem, hvis I har en cykel med, den kommer også gratis med ombord. Find et børnevenligt hotel hos Risskov Bilferie og nyd sejlturen og oplev Fredrikstad i Norge fra vandsiden.

Kjerringåsen Alpincenter (14.1km)

Find en skiferie i Norge hos Risskov Bilferie, og kom ud stå på ski. Planlæg en vinterferie til Østfolds største skisportscenter som tilbyder alt fra snowboard, telemarking til twintip. Det alpine sportscenter kan tilbyde 53 pister med en højdeforskel på 123 meter. Den længste bane er på 650 meter. Slap af i 'varmerummet' på øverste etage i centeret og nyde den flotte udsigt over Kjerringsåsen Alpincenter. Der serveres også forfriskninger og i det hele taget er det et godt valg, hvis hele familien skal være samme på skiene. Find børnevenlige hoteller i sneen og tag hele familien med på ferie og skønne oplevelser i Kjerringåsen Alpincenter i Norge.

Restaurant Slippen (17.2km)

En stor norsk restaurant i Østfold som bestemt fortjener et besøg. Restaurant Slippen i Frederikstad serverer hjemmelavede retter, baseret på årstidernes råvarer og kokkens krumspring, og ja, det er en rigtig god idé at bestille bord inden, og det vil man bestemt kunne forstå efter et gastronomisk besøg.

Gamlebyen - Fredrikstad (16.2km)

Den historiske bydel i Fredrikstad er nok regionens mest elskede og værdsatte attraktion. Den velbevarede bydel blev grundlagt i 1567 af ingen andre end den danske konge Frederik II.

Der er et åbent marked og flere gallerier og specialbutikker, og er børnebørnene eller ungerne kommet med på denne skønne tur, så læg vejen forbi 'Gamlebyen Model Railway Station', hvor ungerne kan fodre geder lige ved siden af legepladsen.

Frederikstads gamle bydel er også et eftertragtet sted at få lidt at spise, der er nemlig mange lækre restauranter i området, der kan byde på forskellige både internationale og lokale delikatesser.

Hankø (30.2km)

Er man på kør-selv ferie i det sydlige Norge og trænger til en tur i vandet, kan et besøg på Hankø anbefales. Hankø er en ø på den østlige side af den yderste del af Oslofjorden. Det er her de kongelige holder til og har sejlet i generationer. Der er også mange gode badesteder, så husk at få det pæneste svømmetøj med på turen. Med mindre at gæsterne kender nogen med en båd, eller selv ejer en, så er det måske meget rart at vide at der i løbet af dagen er afgange mellem Hankø og fastlandet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

598,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Smögens Hafvsbad

Wellnessophold ved havet

Vestkysten

Spa-hotel i Sverige

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x entré til spa
 • Gratis frugt i receptionen
 • Gratis internet

575,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Fantastisk SPA-hotel lige ved havet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i anneks
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat