Miniferie til Malmö og Quality Hotel The View

Dansk | DKK

Quality Hotel The View

Bo I Hyllie, midt mellem Malmö og København

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Kombiner Malmö og København
 • Fri adgang til fitness og relaxafdeling med sauna
 • Beliggende i den nye bydel, Hyllie
313,-
3~4 dage fra
869,-

Inkl. 1 aftensmad

Besøg Malmö

3 dage
Kun 869,- / spar op til 164,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 314,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftensmad
 • 2 x kaffe
 • Fri adgang til motion og afslapningsområde
Risskov Pakken

Bestil en billig hotelpakke inklusiv morgen, aftensmad og gratis kaffe på Quality Hotel The View. Her har I en komfortabel base i Malmö på et moderne hotel med en hyggelig atmosfære


Hotellet tilbyder

Hotellet ligger i Hyllie, syd for Malmö, hvor man bl.a. finder det enorme indkøbscenter, Emporia, Malmö Arena og Malmömessen. Turen ind til Malmös centrum tager blot fem minutter med tog, og I kan også komme til København eller Lund med en togtur på en halv times tid. Med andre ord har I her fremragende mulighed for, at kombinere tre byer under ét og samme ophold.

Oplev også Hyllies nærområde, og tag f.eks. på shopping i Emporias mere end 200 butikker. Under en kør-selv ferie er det også oplagt at besøge smukke Skanör-Falsterbo og Höllviken, som begge ligger indenfor en overskuelig køretur, nede i Sveriges sydvestlige hjørne. Hotellet tilbyder også cykeludlejning, for dem der ønsker at udforske nærområdet på to hjul.

Under opholdet har I fri adgang til hotellets fitness- og relaxafdeling med træningsrum og sauna. Hver morgen serveres en lækker og varieret morgenbuffet, og om aftenen tilbydes god mad i hotellets nydelige restaurant, ’Brasserie X’. Derudover kan I nyde lækre drinks i lobbybaren, ’Bar X & Lounge’.

Hotellet tilbyder parkering mod et dagligt gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hotellet har 302 moderne og velindrettede værelser, og der kan vælges mellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med bruser/badekar, toilet og hårtørrer, og udstyret med komfortable senge, mørklægningsgardiner, air condition, skrivebord, strygefaciliteter og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

36 km fra
Øresundsbroen
70 km fra
Helsingborg, Sverige 
280 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Emporia Shoppingcentrum (1km)

Shopping er en oplagt aktivitet, når I tager på miniferie eller weekendophold i Malmø. Den shoppinginteresserede bør tage en tur til Emporia Shoppingcentrum i Malmøforstaden, Hyllie. I det 93.000 kvm store shoppingcenter finder I over 200 butikker fordelt på 3 etager. Der er også forskellige restauranter, hvor I kan tage en pause og spise en god frokost eller drikke en kop kaffe. I den internationale atmosfære finder I næsten alt, hvad I har brug for.

Malmø (7.1km)

Kør selv på bilferie og besøg Malmø, den største by i Skåne og tredjestørste i Sverige. Malmø har altid været en handelsby og er det forsat og derfor kan byen også byde på gode shoppingmuligheder. Byens centrum er velbesøgt og har et stort udbud af forskellige kulturelle muligheder. Der er nemlig et udpræget kulturliv i Malmø med blandt andet Malmøfestival, der afholdes i august, og som plejer at trække godt med besøgende. ´Gamla Staden´ ligger tæt på Malmøhus Slot og er præget af charmerende huse og snoede gader, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgivet af bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Her står også rytterstatuen af Kong Karl X, som var med til at sikre at Skåne blev svensk igen i 1658. Sydvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgivet af bindingsværkshuse fra det 17. og 18 århundrede og bestemt et besøg værd.

Form/Design Center ligger i en gammel magasinbygning og udstiller design og kunsthåndværk suppleret af en butik med et bredt sortiment i bøger om skandinavisk design.

Ved Stortorget, lidt syd for ´Centralstationen´ starter Malmøs gågade og strøg, fyldt med butikker. Der er også flere varehuse langs gågaden sammen med en del kunsthåndværkerbutikker.

I den nyere bydel, Hyllie, beliggende i det sydlige Malmø, ligger Skandinaviens nok største shoppingcenter, kendt under navnet Emporia, så prøv lykken, der plejer at være gode tilbud. Malmø er en dejlig by og en oplagt destination for en billig miniferie, weekendophold eller længere sommerferie i egen bil.

Malmø Museer og Malmøhus Slot (6.2km)

Midt i Malmø finder I Malmø Museer og Malmøhus Slot. Slottet, som huser Malmø Museer, er et af nordens ældst bevarede renæssanceslotte, og her findes mange udstillinger som beretter om byens historie, teknik, søfart og natur. Her findes også Malmø Kunstmuseum, Kommendanthuset og Slotsmøllen. På Malmøhus gives der guidede, historiske turer, som fortæller om fortidens beboere af slottene og salene. Find et last minute hotelophold hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på ferie.

Lilla Torg (6.6km)

Tag på et weekendophold for hele familien til Malmø i Sverige og nyd en tur rundt i den charmerende by. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien. Om sommeren kan man med fordel tilbringe et par timer på torvet i Malmø, Lilla Torg, hvor der er caféer og restauranter med udendørsservering på stribe. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Malmø og omegn.

Turning Torso (7.4km)

Turning Torso, som er engelsk for "drejende eller svingende krop", er Sveriges og nordens højeste skyskraber. Turning Torso er placeret på Lilla Varvsgatan i Västra Hamnen, Malmö og blev indviget i august 2005. Bygningen er tegnet af arkitekten Santiago Calatrava og er 190,4 m høj. Bygningen er en boligbygning og er på grund af sin højde blevet et kendt landmærke i regionen og kan ses langt væk.

Höllviken (20.5km)

Höllviken er et hyggeligt lille bysamfund beliggende i Vellinge Kommune, syd for Malmö, i Skåne. Området er kendt for sin smukke natur og kilometerlange sandstrande. Samfundet er utrolig populært både som boligområde og feriedestination.

Der er masser af forskellige seværdigheder og aktiviteter i nærheden såsom Fotovikens Museum, Ljunghusenes Golfbane, Falsterbonäs Spa, Ambermuseet i Kämpinge, Kämpingestranden og havnebadet i Skanör.

Skanör-Falsterbo (26.4km)

Skanör-Falsterbo er et ideelt sted for Jer som søger et idyllisk feriested med gode muligheder for sol og badning under opholdet. Området er nok mest kendt for Falsterbo Horse Show som arrangeres hvert år i Juli måned, og for sine smukke sandstrande. Tag en slentretur rundt om Skanör Havn og nyd den maritime atmosfære omkring marinaen.

Falsterbo-området omfatter ca. 40 kilometer hvide og børnevenlige sandstrande. Mellem Skanör og Falsterbo strækker ’Kärlestigen’ sig som er en populær sti for både vandre- og cykelture. For golfinteresserede findes der flere gode golfklubber i nærområdet. I kan bl.a. spille en runde på den prominente golfbane ved Falsterbo Golfklubb.

Lund Domkirke (27.5km)

Find en bilferie til Sverige med børnevenlige hoteller og prøv at besøg Lund. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en billig sommerferie eller vinterferie med Risskov Bilferie til det smukke område omkring Lund i Sverige. Vi vil anbefale jer at besøge Lund Domkirke, som blev bygger i år 1145. I dag er kirken Sveriges mest besøge med over 700.000 gæster om året. I kirken finder I blandt andet dets berømte astronomiske ur, som spiller to gange hver dag og i krypten finder I Jætten Finn. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn familieferie med ungerne.

København (33.9km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Garden

Oplev Skåne

Skåne

Centralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

143,-
Kun
869,-

Vis kort

Oplev Malmøs mange muligheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 2~17.99 år i ekstra opredning 213kr per nat

Hotel Skt. Petri

Inkl. middag på restaurant DADA

Storkøbenhavn

Unik luksus i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x Menu serveres i DADA-stil
 • Superior City View-værelse
 • Sen udtjekning
 • Gratis parkering

981,-
Fra kun
1.899,-

Vis kort

Luksusferie midt i København

Læs mere

First Hotel Jörgen Kock

Ophold med morgenbuffet

Skåne

I hjertet af Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x Sandwich med et gl. sodavand
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

444,-
Kun
649,-

Vis kort

Herlig byferie centralt i Malmø

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~12.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 170.4kr per nat