Tag på billigt weekendophold på Quality Hotel Vänersborg

Dansk | DKK

Quality Hotel Vänersborg

Dejlig sommerferie i det svenske ved Vänern. Nyd en familieferie i naturen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet byder på en skøn natur tæt på søen Vänern
 • Dejlig restaurant med svenske og internationale retter
 • Wellness, sauna, spa og en lille swimmingpool
329,-
3~6 dage fra
789,-

Naturskønt område ved Vänern

Besøg Vänersborg

3 dage
Kun 789,- / spar op til 276,-
SPAR
4 dage
Kun 1.179,- / spar op til 330,-
SPAR
5 dage
Kun 1.579,- / spar op til 196,-
SPAR
6 dage
Kun 1.929,- / spar op til 290,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x dagens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til relax afdeling
Risskov Pakken

Kør-selv til Vänersborg, som er en charmerende lille by på den sydlige side af søen Vänern. Besøgende kan slentre gennem byen eller gå en tur i den fascinerende natur. Her er der både fornøjelser for store, som for små. Servicen hos Quality Hotel Vänersborg lægger rammerne om Jeres besøg i Vänersborg og gør det til en vellykket og afslappende ferie.

Hotellet tilbyder

Quality Hotel Vänersborg ligger på den sydlige side af søen Vänern. Hotellet tilbyder moderne faciliteter og wellness, restaurant og bar. En rig og lækker morgenbuffet bidrager til jeres ferie. Restauranten har en åben brændeovn og bar, der serverer lækker mad med både svenske og internationale retter. I baren kan I også bestille lettere retter. Middagen inkluderet i pakken serveres mellem 18-21. Bemærk venligst, at restauranten er lukket om søndagen. 

I kan benytte hotellets wellness, sauna og lille pool (6,5 x 3 m.) Der er også en lille spa, "Relaxx floating", som byder på flydende, forskellige typer af massage og ansigtsbehandlinger mod gebyr. Disse skal bookes på forhånd på telefon +46 521 14650. Spaområdet er åbent om eftermiddagen tirsdag-fredag kl. 11-15. Hvis I gerne vil svede lidt, kan I benytte det 750 m2 store fitnesscenter ved siden af hotellet mod et gebyr på 80 SEK. Her kan I deltage i holdundervisning eller bruge fitnessmaskiner. Om sommeren omdanner hotellet deres konferencelokaler til legerum for børnene.

Parkering ved hotellet er gratis og gæster har gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Dobbeltværelserne har to enkeltsenge eller en 160 cm. bred dobbeltseng, eget bad/brusebad, toilet, telefon, tv, kaffe-og tefaciliteter og aircondition. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Göteborg, Sverige
310 km fra
Helsingborg, Sverige 
400 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Vänersborg (2.2km)

Besøg smukke Vänersborg! Vänernsøen er den største sø i Sverige og på den sydlige spids ligger Vänersborg. Her kan I tage på kajaktur, svømme eller fiske eller I kan besøge et af de interessante museer, spille golf, vandre og cykle dejlige ture i de fantastiske omgivelser og meget andet.

Golf Onsjö GK (4.5km)

Tag et skønt slag golf i de flotte omgivelser ved Göta-floden. Golf Onsjö GK tilbyder en komplet 18-hulsbane samt en 9-hulsbane til det korte spil, putting greens, driving range og en restaurant hvor I kan nyde en bid mad eller en tår drikke.

Vänersborgs kunsthal (3.3km)

I Vänersborgs Kunsthal møder I forskellig samtidskunst, fra både lokale og internationale kunstnere. Vänersborgs Kunsthal har omkring syv udstillinger om året, og der er fri adgang. Kom afsted på oplevelser med Risskov Bilferie og find de helt rigtige og børnevenlige hoteller til turen.

Kungajaktmuseet Älgens Berg (9km)

Tag på opdagelse i Sverige og oplev det smukke område omkring Vänern, Sveriges største sø, på en billig kør-selv ferie med hele familien. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie i den svenske natur. Kungajaktmuseet Älgens Berg er et spændende oplevelsescenter midt i Ekopark Halle-Hunneberg! Her fortælles historierne om bjergenes fascinerende verden og unikke geologi – om dyr, natur, kultur og kongelig jagt. Find den perfekte kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse tæt på Vänern i Sverige.

Bæversafari i Ekopark (9km)

Norge er andet end vinterferie, tag på en billig ferie til Hunneberg, Norge om sommeren istedet og tag på tur med en certificeret naturguide og kom på en helt fantastisk Bæversafari i Ekopark, hvor bæverens liv i Hunneberg kan observeres. Turen starter på Kungajaktmuseet Älgens Berg og tager ca. 3 timer inklusiv kaffe. Bemærk venligst, at turen bedes bestilt forud. Bland den aktive ferie med en billig kør-selv ferie og nyd vandreturen i bæverens tegn.

Kanoudlejning på Hunneberg (9km)

Nord for Gøteborg ligger Hunneberg søerne, midt i den smukke svenske natur. Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en sommerferie eller vinterferie til Sverige og kom ud og padle i de smukke søer. Her kan kanoudlejning på Hunneberg bestemt hjælpe.. Glid lydløst over Hunnebergs rolige søer og oplev hvordan omgivelserne forvandler sig til et naturskønt skuespil, for øjnene af Jer. Med Kungajaktmuseet kan I komme på kanotur på den nærliggende sø, Eldmörjan. Der er også børnevenlige hoteller i området, find dem og den billige ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie.

Trollhättefallet (11.4km)

Naturens kræfter kommer sjældent så tydeligt til udtryk, som ved et vandfald. Se naturens kræfter på arbejde ved det verdensberømte vandfald Trollhättefallet. Vandfaldet er over 30 meter højt, og I kan få en fantastisk udsigt over faldet fra Oscarsbroen. Vandet falder på bestemte dage og på bestemte tidspunkter, f.eks. under ”Fallens Dagar” (faldets dage), som finder sted i Juli måned. Når vandet frigives falder det med 300.000 liter vand i sekundet! Dette er en vidunderlig forestilling som I ikke må gå glip af.

SAAB car museum (14.1km)

I Trollhättan, i hjertet af Saab-land, finder I en spændende samling af unik automobil-historie med SAAB Car Museum. Denne fantastiske temaudstilling er åben hele året rundt.

Innovatum (14.2km)

Innovatum Teknikpark er sjov for hele familien! Her er 4.400 m² med udstillinger, eksperimenter og opdagelser. I kan prøve, føle, lære og spille blandt historiske lokomotiver og ultramoderne teknik. Der er mange forskellige aktiviteter dagligt. Tag på ferie i bil nord for Göteborg og besøg dette fantastiske sted!

Naturreservatet Kroppefjäll (40.5km)

Ca. 30 km vest for Mellerud ligger naturreservatet Kroppefjäll som byder på skønne ture mellem et væld af søer, moser og skove. Med lidt held kan der både spottes bævere og storlom i det smukke naturområde.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Clarion Collection Hotel Odin

Ophold i standard dobbeltværelse

Gøteborg

Miniferie i Göteborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftensmad
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

198,-
Kun
969,-

Vis kort

Overnat centralt i Göteborg med Risskov Bilferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 25% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat