Miniferie til Ramada by Wyndham Weimar

Dansk | DKK

Ramada by Wyndham Weimar

Giv jer selv en herlig 4-stjernet base for et ophold tæt på Weimar centrum

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 4-stjernet hotel i skønne omgivelser
 • Oplev UNESCO-byen Weimar
 • Fri adgang til lækkert relaxområde
1.681,-
3~5 dage fra
1.019,-

Inkl. halvpension

Miniferie i UNESCO-byen Weimar

3 dage
Kun 1.019,- / spar op til 781,-
SPAR
4 dage
Kun 1.499,- / spar op til 1.201,-
SPAR
5 dage
Kun 1.919,- / spar op til 1.681,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Oplev UNESCO-byen Weimar og gå på opdagelse i byens rige kultur og historie. Dette 4-stjernede hotel ligger bare en kort køretur fra centrum og giver jer alletiders base, hvadenten I søger oplevelser eller afslapning. Tag en dukkert i hotellets smukke poolområde, nyd de spændende regionale retter i Restaurant Belvedere og udforsk byen, hvor selveste Goethe boede det meste af sit liv.


Hotellet tilbyder

Ramada by Wyndham Weimar ligger skønt omgivet af business-parken, Legefeld, i den tyske delstat Thüringen. Hotellet ligger bare 7 km. syd for det UNESCO-listede centrum i den livlige kulturby Weimar, som er kendt for sine mange teatre, og har et utal af kulturelle og historiske steder og seværdigheder at byde på. Det er f.eks. i Weimar, at man finder Goethe-parken og Goethe-huset, hvor den berømte tyske forfatter boede de sidste to tredjedele af sit liv.

Det 4-stjernede hotel tilbyder en smuk relax-afdeling med indendørs swimmingpool og panoramiske vinduer fra gulv til loft. Under opholdet har I fri adgang til relaxområdet, som også byder på sauna og dampbad. Derudover er det muligt at bestille massagebehandlinger mod et gebyr.

Hver morgen kan I stå op og få den perfekte start på dagen med en herlig omgang morgenmad, som bl.a. omfatter et godt udvalg af brød, ost, æg og kaffe.

Hotellets egen restaurant, Belvedere, serverer både lokale, regionale og internationale aftenretter, med stor sans for detaljen.

Derudover har hotellet også en hyggelig bar, som er det perfekte sted at mødes og runde en spændende dag af. Baren serverer både drinks, vin, øl og forskellige lette snacks.

{$ident}

Ramada by Wyndham Weimar tilbyder rummelige og lyse værelser af en 4-stjernet kvalitet. Der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Alle værelser er mindst 20 m² store og er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, skrivebord, minibar, HD TV og radio. Det er tilladt at medbringe kæledyr mod et gebyr.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelser på 20 m2 består af en suite med kombination af badekar / brusebad og hårtørrer. Det inkluderer også balkon, wifi, telefon, fladskærms-tv og minibar. Alle værelser er røgfrie. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Enkeltværelse

1 / 3
De 20 m2 enkeltværelser består af en suite med kombination af badekar / brusebad og hårtørrer. Det inkluderer også balkon, wifi, telefon, fladskærms-tv og minibar. Alle værelser er røgfrie.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

480 km fra
Rostock, Tyskland
550 km fra
Puttgarden, Tyskland
575 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Weimar (6.9km)

Ydermere inviterer kulturbyen Weimar til et besøg. I 1999 blev Weimar kåret til Europas kulturhovedstad. Her kan I se Goethes hus og have - det gule hus med porte i hver ende eller besøge den lille by , hvor Goethes gode ven Schiller skrev mange af de berømte værker. Huset, hvor han boede, kan naturligvis ses på Schillerstrasse i Weimar. En stor oplevelse er det også at se naturparken Hoher Meissner. Det er nu et stort fredet naturområde.

Erfurt (24.2km)

På en billig bilferie i Tyskland er det et must at besøge Thüringens hovedstad, Erfurt, der er en dejlig blanding af torvepladser, gamle gyder, små kirketårne og idylliske områder langs floden. Byen fik i 1300-tallet det berømte universitet, hvor Martin Luther var den mest berømte studerende. I dag kan I stadigvæk mærke Middelalderrødderne i byen og der er en unik atmosfære blandt de gamle huse. Bestil en billig kør selv ferie med Risskov Bilferie og oplev den hyggelige by. Blandt de største seværdigheder er markedspladsen med byens domkirke, middelalderbroen Krämerbrücke og det gamle Augustinerkloster. 

Naumburger Domkirke (54.3km)

Naumburg ligger inde med næsten 1.000 års historie og er også en del af reformationens historie og Martin Luther.

Den gotisk domkirke med senromanske træk er i dag et af de vigtigste mindesmærker fra højmiddelalderen og hører også til som en af de helt store seværdigheder på den 'omanske rute'. 'Uta von Naumburg' er en af de tolv statuer i domkriken og denne ekseptionelle stenskulptur fra det 13. århundrede hører nok til en af de mest berømte gotiske billedværker i Tyskland.

Det var i Naumburger Domkirke, at Luther opholdt sig i 1521, på vej mod rigsdagen i Worms, og det var også i Naumburger Domkirke, at den første protestantiske biskop blev bispeviet i 1542 af ingen andre end Martin Luther, der også var en god ven af den nyinviede biskop Nikolaus von Amsdorf.

Geo-naturparken Saale-Unstrut - Triasland (59.2km)

Det første besøgende overraskes over er hvor meget den sydlige del af parken kunne minde om et landskab taget fra middelhavsområderne, der er for eksempel 24 arter orkidéer der gror vildt i området, og så er der også mange borge, slotte, smukke haver, klostre for ikke at nævne Domkirken Naumburger Dom i Freyburg.

Naturparken er tæt forbundet med geologien i området, hvor klipperne stammer fra trias-tiden og består blandt andet af sandsten og muslingekalk.

Der er masser af både cykel- og vandreruter, og der er virkeligt meget at se. Der er både korte og længere ture, så alt kan afstemmes efter kræfter og lyst, det vigtige er bare at komme ud og opleve den urgamle park.

Freyburg (61km)

I Freyburg er vindyrkning en vigtig del af landskabet men også for befolkningen i området. Den meget romantiske by er kendt for sin mousserende vin og ligger i et idyllisk landskab med blide bakker, skove, marker i et område som ellers er præget af terrasserne, der udgør vinmarkerne.

Hvert år på den anden weekend i september bliver markedet i Freyburg omdannet til den største vindyrkningsfestival i det centrale Tyskland. Her mødes talrige vinproducenter fra regionen og byder frem med deres vine, mens de handlende fylder gaderne og der både danses og festes på livet løs. Schweigenberg i Freyburg er med sine tørre stenvægge et af de mest slående eksempel på vindyrkningen op gennem tiderne og i 2010 blev det optaget på den eksklusive liste over "Vinkulturelle højdepunkter", som udstedes af det tyske vininstitut. Både her og langs Ehrauberge, syd for Freyburg, ligger der en lang række vinrestauranter og taverner, så gør endelig holdt og prøv de lokale dråber, men pas på hvis bilen er kommet med på turen.

Højt over byen tårner det store Neuenburg Slot, som blev bygget omkring 1090 af Thüringer Grev Ludwig Springer, grundlæggeren af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige dynastier af fyrster i Det Hellige Romerske Rige. Slottet huser i dag et museum med forskellige udstillinger om middelalderen samt et vinmuseum og flere specialudstillinger.

Hvis du nogensinde har ønsket at vide, hvordan boblerne kommer ind i dit glas med mousserende vin, så få en rundvisning i de historiske Rotkäppchen-kældre og bliv indviet i mysteriet.

Besøg også Skt. Mary kirken som blev bygget i 1225 og er siden blevet udvidet i 1500 og 1592 med flere tilføjelser til interiøret.

Freyburg er en hyggelig lille by, som klart burde komme på liste over byer, der skal besøges i området. Hele familien vil nyde den skønne tur gennem det bølgede landskab fyldt med vinmarker.

Rotkäppchen (61.3km)

Prøv et væld af mousserende vine i Rotkäppchen, som også er den tyske markedsleder på området, og bliv klogere på destilleriprocessen og hvordan de brusende perler fremstilles. Der er også en butik, hvor den sekt, der har virket mest overbevisende, kan købes.

En god mulighed for at smage på det færdige produkt, produceret på de lokale druer, og en meget nærsom behandling af råvarene.

Thüringer Wald (84.6km)

En anden udflugtsmulighed er at køre en tur gennem Thüringer Wald. Skoven er 150 km. lang og op til 35 km. bred! Det højeste bjerg i Thüringer Wald er "Grosse Beerberg (982 m). Andre vigtige bjerg er "Grosse Inselsberg" (916 m) samt "Schneekopf" (978 m). Kører I gennem Thüringer Wald kommer I til vintersportsbyen Oberhof. Her er bl.a. en skiarena med plads til 13.000 tilskuere. Trav en tur på Rennsteig med den flotte udsigt på toppen.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel am Kellerberg

Book 6 eller 5 nætter og få 1 nat gratis

Thüringer Wald

Landidyl tæt på motorvej

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering

Kun
449,-

Vis kort

Smukke omgivelser i Thüringen

Læs mere

Hotel Himmelsscheibe

Ophold inkl. entré til planetariet

Østtyskland

Historiske Tyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 Billetter til planetariet i Nebra

110,-
Kun
869,-

Vis kort

Miniferie nær Leipzig

Læs mere

Morada Hotel Gothaer Hof

Underholdning m. musik onsdag og fredag

Thüringen

Oplev Thüringer Wald

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 3 x 1 drink til maden
 • Adgang til swimmingpool

455,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Musikalsk underholdning onsdag og fredag

Læs mere

Sporthotel Oberhof

Inkl. halvpension

Thüringer Wald

Oplev Thüringerskoven

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x 1 gl. øl, vin el. sodavand pr. middag
 • Gratis internet og parkering

356,-
Fra kun
619,-

Vis kort

Wellness og afslappende omgivelser

Læs mere

Ferien Hotel Rennsteigblick

Inkl. halvpension

Thüringer Wald

Oplev Thüringerskoven

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 velkomstdrink
 • 2 x aftenbuffet
 • Gratis internet og sauna
 • 1 x 1 billet til hotel biografen

199,-
Kun
619,-

Vis kort

Vandring og afslapning i Thüringer Wald

Læs mere