Miniferie på Ramada Hotel Flensburg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Ramada Hotel Flensburg

Hyggeligt hotel centralt i byen, tæt på havnen

Fin beliggenhed ved havnen i Flensburg
Restaurant med skøn udsigt over lystbådehavnen
Kultur, historie og shopping i Flensburg
 • 12 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 180 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 290 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Glæd jer til at besøge Flensburg, Tysklands nordligste by, der har masser at byde på lige fra shopping og restaurantbesøg til interessante historiske og kulturelle seværdigheder. Hotellet ligger centralt i Flensburg, bare få minutters gang fra gågader og indkøbsmuligheder.

Hotellet tilbyder

Ramada Flensburg ligger centralt ved havnen i Flensburg, og er en ideel base, hvorfra I kan udforske den hyggelige by. Hotellets personale glæder sig til at byde jer velkommen, og står til rådighed i receptionen, skulle I have spørgsmål angående jeres ophold på hotellet eller i byen. 

Hotellets restaurant ’Am Hafen’ med udsigt over Flensburg Fjord og lystbådehavnen serverer morgenmad i hverdage fra 06:30-10:30 og i weekender fra 7:00 til 11:00. Om aftenen serveres forskellige egnsretter fra Slesvig-Holstein og internationale specialiteter, og i baren tilbydes drikkevarer og snacks. Her finder I også adgang til trådløst internet. Hotellet har parkeringspladser uden for bygningen.

Værelser

Hotellet har 95 komfortable og velindrettede værelser. Alle værelser har eget toilet og bad samt hårtørrer, TV og minibar.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag og mandag.

Byskat (person) pr. døgn ca. 5 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Nordermarkt (1.0 km)

  Nordermarkt er et område i Flensborg, lige syd for Mariakirken. Spadser langs hyggelige brostensbelagte gader, shop i hyggelige butikker og tag en drink på en af de hyggelige caféer. Nordermarkt er det perfekte område for dem der kan lide at shoppe og nyde den smukke arkitektur og bare ønsker at fordybe sig i den dejlige atmosfære.

  Nordermarkt
  Et hyggeligt område i Flensburg
 • Sankt Nikolai-kyrkan (1.7 km)

  Sankt Nikolai-kyrkan börjades byggas på 1300-talet men på grund av en brand under slutet av 1400-talet så blev kyrkan ersatt av en ädre kyrka på samma plats. Kyrkan är tyska Flensburgs huvudkyrka och dess intressanta historia och vackra arkitektur gör den väl värd ett besök.

  Sankt Nikolai-kyrkan
  Kyrkokultur mitt i Flensburg
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (29.9 km)

  Slottet blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Det smukke jagtslot med sin have, er et ideelt sted for familien, at besøge under en ferie i Sønderjylland
 • Glücksburg Slot (9.9 km)

  Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slot
  Glücksburg Slot ligger smukt omgivet af vand
 • Kupfermühle (6.5 km)

  Kupfermühle er en lille historisk by med ca. 1600 indbyggere. Her grundlagde Christian 4. i 1600-tallet en kobbermølle, som voksede sig til en af de største virksomheder i området. Her blev der fremstillet kobberplader til store byggerier samt brugsgenstande i kobber. Kobbermøllen var i brug indtil 1962, og i dag kan man besøge Museum Kupfermühle, der vidner om industrien . Bemærk at museet har begrænsede åbningstider. Få mere frihed til at udforske på en kør-selv ferie. Der er også masser af gode muligheder for at afholde en aktiv ferie i området omkring Kupfermühle. Så husk at få vandrestøvlerne med. Tag på bilferie i Tyskland og nyd de mange muligheder som Nordtyskland har at byde på.

  Kupfermühle
  Kupfermühle, eller Kobbermøllen, var i brug indtil 1962.
 • Slesvig (39.2 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Phänomenta (1.5 km)

  Phänomenta i Flensburg er et mere end 2.000 m² stort science center, hvor alle Jeres sanser kommer på banen. De mere end 200 eksperimenter fordelt over fire etager sørger for timevis af sjov for folk i alle aldre.

  Phänomenta
  Her finder I ingen skilte med teksten ”ikke røre” – tværtimod!
Vis flere

Kort

Ramada Hotel Flensburg
Norderhofenden 6-9 24937 Flensburg

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~13 år i ekstra opredning 100% rabat