Kør-selv på sommerferie på Remisens Hotel Excelsior

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Remisens Hotel Excelsior

Oplev den uberørte natur ved foden af bjerget Ucka.

God beliggenhed i centrum af Lovran
Børnebassin til de yngste
Indendørs pool med opvarmet havvand
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Find en billig sommerferie til Kroation hos Risskov Bilferie og oplev det dejlige Kroatien med hele familien. I centrum af fiskerbyen Lovran ligger Remisens Familie Hotel Excelsior. Her kan I slappe af i indendørspoolen eller udendørspoolen omgivet af middelhavet og smuk uspoleret natur. 

Hotellet tilbyder

I de rolige omgivelser i den lille by Lovran hæver Hotel Excelsior sig over havet med den århundrede gamle strandpromenade Lungomare nedenfor. Hotellet er beliggende i centrum af Lovran, en fiskerby, hvor gaderne udstråler charme. Beliggende direkte ned til havet og med et idyllisk landskab er hotellet et perfekt valg til sommerferien.  

Afslapning for krop og sjæl finder I også i den indendørs pool med opvarmet havvand og udsigten til den prægtige park. På terrassen med den udendørs pool omgivet af middelhavets farver, kan I opleve den smukke uspolerede natur i umiddelbar nærhed af det krystalklare hav. Børnebassinet er meget populært blandt de yngste. Her kan de lege frit i solen og i højsæsonen organiseres der aktivitetsprogrammer for børn, så underholdningen er i top.  

I hotellets restaurant bliver I inviteret til at prøve regionale specialiteter. Varianterne af sæsonbestemte specialiteter er f.eks. vilde asparges, kastanjer og kirsebær fra Lovran. Et sandt paradis for kulinariske lækkerier! 

Der er internetadgang på hotellet og parkering mod gebyr.

Værelser

Alle værelser er med eget bad/toilet, balkon, TV, føntørrer, minibar, telefon, skrivebord og brandalarm. Vækkeur kan også lånes, hvis det ønskes. På standard dobbeltværelser er der udsigt til gaden. Det er muligt at opgradere til et superior værelse med delvis havudsigt. 
Tag hele familien med på en skøn badeferie i Kroatien, med børnevenlige hoteller og masser af muligheder for at nyde vandet, vejret og gastronomien.

Bemærk at

Velkomstdrink serveres kun om mandagen.

Registreringsgebyr på 0,50 euro per person/ophold betales direkte til hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Opatija (5.1 km)

  Opatija ligger på halvøen Istrien og er en smuk badeby. Opatija er en af Kroatiens ældste turistdestinationer, men byen er på trods af det stadig nogenlunde uberørt, og har formået at bibeholde dens unikke charme. Karakteristisk ved byen er dens grønne haver og parker, den 12 km lange strandpromenade, som bærer navnet Lungomare samt byens mange springvand. Byen er et populært turistmål både sommer og vinter på grund af de relativt stabile temperaturer. I Opatija er der swimming pools, wellness programmer, casinoer, diskoteker og et sommerteater med plads til 2.000 tilskuere. Derudover er der mulighed for kortere bådture fra byen.

  Opatija
  Tag på sommerferie ved den berømte badeby Opatija.
 • Rijeka (19.7 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Biserujka Hulen (55.6 km)

  Oplev Kroatiens hemmeligheder på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find et børnevenligt hotel i området og udforsk den lille by Rudine som gemmer på en spændende hule der er hele 110 meter dyb, og bestemt et besøg værd. Endvidere bliver hulen anvendt til korte koncerter, som er helt specielt. Koncerterne er relativt korte, da hulen kun er 13° C varm.
  Find et billigt weekendophold for hele familien og kør-selv til Kroatien når I holder sommerferie eller vinterferie.

  Biserujka Hulen
  Ingen koncerter kan måle sig med den, man kan opleve i denne magiske hule nær den lille by Rudine.
 • Malin Draga Beach (58.5 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
  Du vil ikke fortryde en dejlig dag på Malin Draga Beach.
 • Glavani Park (61.6 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Skocjan Caves (65.5 km)

  Hulerne i Skocjan er nogle af verdens mest kendte underjordiske huler. Her finder I den største og dybeste underjordiske kløft i verden. I vil opleve de fascinerende stalaktit- og stalamitstrukturer og de mange tvedelte tunneler. Det er en imponerende oplevelse at besøge disse huler.

  Skocjan Caves
  Besøg de verdensberømte Skocjan Caves når I er på ferie i nærheden
 • Aquarium Terrarium Krk (68.5 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
Vis flere

Kort

Remisens Hotel Excelsior
Set. Marsala Tita 15 51415 Lovran

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat