Sommerferie i Kroatien på Remisens Hotel Kristal

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Remisens Hotel Kristal

Skøn beliggenhed ved havet med adgang til privat strand med jacuzzi

Privat strand med liggestole og jacuzzi
Mulighed for superiorværelse med havudsigt
Fantastisk beliggenhed lige ned til vandet
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Beliggende direkte på strandpromenaden i Opatija ligger Remisens Revital Hotel Kristal hvor det er ideelt at slappe af og få ny energi.

Hotellet tilbyder

Det milde klima ved rivieraen i Opatija og den gode beliggenhed af hotellet i hjertet af spa-området i Opatija indbyder året rundt til et besøg. Den familiære atmosfære, det afslappede miljø og venlige personale gør jeres ophold på hotellet til en behagelig flugt fra hverdagen. 

Tag tid til jer selv, med afslapning i den indendørspool med opvarmet havvand og få den indre ro tilbage, mens I kigger på havet og beundrer den berømte strandpromenade Lungomare. I wellness afdelingen kan I forkæle jer selv og bl.a. tilkøbe en afstressende massage. Stranden ved hotellet venter jer med udstyr som liggestole, parasoller og et mini boblebad til 6-8 personer (afhængig af ledighed). Det er gratis at benytte sig af dette, dog kan det være i brug af andre gæster. 

I hotellets restaurant kan I nyde et lækkert måltid i fredfyldte omgivelser. Restaurantens terrasse er omgivet af frodige grønne områder, og herfra har I en smuk havudsigt. En bred vifte af retter tilbydes, heri blandt lokale traditionelle retter. Der er mulighed for morgenbuffet og middage og for en hurtig snack eller en drink inden I går på stranden, er hotellets café stedet.

Der er mulighed for parkering mod gebyr.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, TV, føntørrer, minibar, telefon, internetadgang, skrivebord og brandalarm. 

Fra standard værelserne er der udsigt til gaden. Det er muligt at opgradere til et superior værelse med udsigt til vandet. På superior værelser er der desuden mulighed for opredning.

Bemærk at

Velkomstdrink serveres kun om tirsdagen.

Registreringsgebyr på 0,50 euro per person/ophold betales direkte til hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Rijeka (14.7 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Biserujka Hulen (51.3 km)

  Oplev Kroatiens hemmeligheder på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find et børnevenligt hotel i området og udforsk den lille by Rudine som gemmer på en spændende hule der er hele 110 meter dyb, og bestemt et besøg værd. Endvidere bliver hulen anvendt til korte koncerter, som er helt specielt. Koncerterne er relativt korte, da hulen kun er 13° C varm.
  Find et billigt weekendophold for hele familien og kør-selv til Kroatien når I holder sommerferie eller vinterferie.

  Biserujka Hulen
  Ingen koncerter kan måle sig med den, man kan opleve i denne magiske hule nær den lille by Rudine.
 • Malin Draga Beach (54.1 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
  Du vil ikke fortryde en dejlig dag på Malin Draga Beach.
 • Glavani Park (85.7 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Aquarium Terrarium Krk (64.1 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
 • Skocjan Caves (61.1 km)

  Hulerne i Skocjan er nogle af verdens mest kendte underjordiske huler. Her finder I den største og dybeste underjordiske kløft i verden. I vil opleve de fascinerende stalaktit- og stalamitstrukturer og de mange tvedelte tunneler. Det er en imponerende oplevelse at besøge disse huler.

  Skocjan Caves
  Besøg de verdensberømte Skocjan Caves når I er på ferie i nærheden
 • Koper (79.4 km)

  Lidt syd for Trieste i Italien ligger den lille by Koper som dog ligger i nabolandet Slovenien. Men her hersker der også en skøn middelhavs-atmosfære. Find en billig sommerferie eller vinterferie sydpå hvor vinteren er mild og sommeren er varm og tør. I den pulserende kystby indbyder de små gader til slentreture og restauranterne og caféerne byder hjertelig velkommen. Byen Koper har en lang historie bag sig. Flere monumenter vidner om den tid, hvor byen var en del af den venetianske republik. Oplev resterne af den engang så mægtige bymur og den største katedral i Slovenien, som står på den centrale plads. I den middelalderlige gamle bydel finder I pladsen med brønden, Da Ponte. Find et billigt hotelophold samt børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie med børnene

  Koper
  Besøg den smukke kystby, Koper, i Slovenien. og
 • Aquapark Istralandia (80.9 km)

  Find en billig badeferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse i Kroatien med hele familien. Læg vejen forbi den kæmpestore vandpark på næsten 81.000 m2, hvor der er noget for alle, der kan lide vand! Her finder I et utal af vandrutsjebaner, forskellige rafting ture, hvor hele familien kan komme med, og meget mere! Desuden er der et massage bassin, hvor I kan blive forkælet af boblerne under vandet. Her er ligeledes restauranter og caféer, så skal I bare huske badetøjet. Så tag hele familien med på badeferie i Kroatien - I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Tag på badeferie i Koatien og besøg også Aquapark Istralandia.
 • Pula (101.7 km)

  Her må I ikke gå glip af et besøg til det smukke amfiteater, som stod færdigbygget i år 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden blev det brugt til gladiatorkampe, i middelalderen blev det brugt til ridderturneringer og i dag afholdes der koncerter, opera- og teaterforestillinger.

  Pula
  Pula er et skønt område som bl.a. byder på dette smukke amfiteater
Vis flere

Kort

Remisens Hotel Kristal
Marsala Tita 135 51410 Opatija

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 15% rabat