Kør-selv ferie til Remisens Hotel Marina i Kroatien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Remisens Hotel Marina

Lille fiskerby med en uimodståelig charme

Hotel med Wellness og Spa samt fitnessafdeling
Indendørs weimmingpool med opvarmet havvand
Skøn terrasse med servering
 • 1.475 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.300 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Tag på en skøn kør-selv sommerferie til Adriaterhavet med hele familien. Bo på Remisens Hotel Marina som ligger i Moscenicka Draga på en af de smukkeste strande ved Adriaterhavet. Området er det perfekte udgangspunkt til en aktiv ferie for hele familien.

Hotellet tilbyder

Hotellet er det bedste valg, hvis I ønsker eventyr og nye og interessante oplevelser. Wellness- og spa-afdelingen på hotellet kombinerer den antikke filosofi Feng Shui med moderne wellness programmer og tilbyder en unik oplevelse af afslapning for en uforglemmelig ferie. Besøg den indendørs swimmingpool med opvarmet havvand, overlad jer til lysspillet i det afslappende spaområde eller genvind freden i sindet med lyd massage. Udover den uforglemmelige spa oplevelse, tilbyder hotellet også sportsaktiviteter. Et godt udstyret fitnessrum, 2 græs-tennisbaner med belysning samt vandrestier og skovstier. For de yngste er miniklubben og legepladsen populært. Der er internetadgang på hotellet.

Det kulinariske tilbud i restauranten og pizzeriaet byder på meget mere end bare god mad. I vil blive forført af forskellige smagsoplevelser, farver, sjove livlige lyde og duften af sommer. Der er også mulighed for at spise i caféen, som har en terrasse med udsigt over havet eller i den udendørs snackbar ved stranden.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet, TV, føntørrer, minibar, telefon, skrivebord og brandalarm. Vækkeur kan fåes, hvis det ønskes. 

Single værelserne er ca. 14 kvm, har en seng på 140 x 190 cm og udsigt til hotellets atrium.   

Standard dobbeltværelser er ca. 22 kvm, har 2 enkeltsenge på hver 90 x 190 cm og udsigt til hotellets atrium.

Superior dobbeltværelser er ca. 22 kvm, har 2 enkeltsenge på hver 90 x 190 cm, en sovesofa, balkon og udsigt til parken. 

Premium dobbeltværelser er ca. 22 kvm, har 2 enkeltsenge på hver 90 x 190 cm, en sovesofa, balkon og havudsigt. 

Standard familieværelser består af 2 forbundede værelser på i alt 28 kvm med en dobbeltseng på 140 x 190 cm  i hvert værelse og udsigt til hotellets atrium.

Superior familieværelser er ca. 44 kvm, har 4 enkeltsenge på 90 x 190 cm, en sovesofa, balkon og udsigt til parken. 

Find børnevenlige hoteller til sommerferien hos Risskov Bilferie og nyd en badeferie ved det smukke Adriaterhav på Remisens Hotel Marina, der tilmed har de smukkeste strande i området.

Bemærk at

Velkomstdrink serveres kun om mandagen.

Såfremt jeres pakke inkluderer drikkevarer, kan I vælge imellem øl, vin og vand fra automat.

Registreringsgebyr på 0,50 euro per person/ophold betales direkte til hotellet.

Turistskat (person) pr. døgn 1 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Rijeka (28.5 km)

  Kroatiens tredje største by Rijeka bliver oftest overset af mange, der blot skal bruge byen til at komme ud på de kroatiske øer, eller videre til Dalmatien. Byen i sig selv har masser at tilbyde. Shopping i centrum eller i et af de to shoppingcentre, museer, teatre, restauranter, diskoteker og meget mere. Dette er stedet at tage hen, hvis I har brug for lidt større forhold.

  Rijeka
  Besøg Kroatiens tredjestørste by Rijeka
 • Glavani Park (53.8 km)

  Få en dag med fart på! I Glavani Park kan I kravle rundt oppe i højderne, prøve diverse glidebaner, gynge i bjælker eller blive pakket ind i en stor gummibold, og rullet ned ad en bakke. En dag fyldt med adrenalin.

  Glavani Park
  Glavani Park er spækket med spændende oplevelser og aktiviteter
 • Aquapark Istralandia (86.2 km)

  Find en billig badeferie hos Risskov Bilferie og tag på oplevelse i Kroatien med hele familien. Læg vejen forbi den kæmpestore vandpark på næsten 81.000 m2, hvor der er noget for alle, der kan lide vand! Her finder I et utal af vandrutsjebaner, forskellige rafting ture, hvor hele familien kan komme med, og meget mere! Desuden er der et massage bassin, hvor I kan blive forkælet af boblerne under vandet. Her er ligeledes restauranter og caféer, så skal I bare huske badetøjet. Så tag hele familien med på badeferie i Kroatien - I kan bestille hotel hos Risskov Bilferie!

  Aquapark Istralandia
  Tag på badeferie i Koatien og besøg også Aquapark Istralandia.
 • Biserujka Hulen (64.4 km)

  Oplev Kroatiens hemmeligheder på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find et børnevenligt hotel i området og udforsk den lille by Rudine som gemmer på en spændende hule der er hele 110 meter dyb, og bestemt et besøg værd. Endvidere bliver hulen anvendt til korte koncerter, som er helt specielt. Koncerterne er relativt korte, da hulen kun er 13° C varm.
  Find et billigt weekendophold for hele familien og kør-selv til Kroatien når I holder sommerferie eller vinterferie.

  Biserujka Hulen
  Ingen koncerter kan måle sig med den, man kan opleve i denne magiske hule nær den lille by Rudine.
 • Aquarium Terrarium Krk (77.3 km)

  Tag hele familien med på ferie eller snup bare et billigt weekendophold i Kroatien og besøg dyrene i Aquarium Terrarium Krk. Her finder I fisk i akvarierne, hvor der er fisk fra hele verden i de tyve store akvarier. Udover akvarierne er der terrarier med et væld af spændende dyr. Blandt andet slanger, komodovaraner, kamæleoner og mange flere. Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller og familievenlige rejser at vælge imellem til Jeres tur!

  Aquarium Terrarium Krk
  Besøg Aquarium Terrarium Krk og se alle de mange spændende dyr.
 • Malin Draga Beach (67.3 km)

  Nyd en rigtig badeferie på Malin Draga Beach, som er en strand, der både har et område med småsten og et område med asfalteret strand. Et dejligt sted at tage på en billig sommerferie med masser af oplevelser. Bestil en billig kør-selv ferie og tag hele familien med på ferie.  

  Malin Draga Beach
  Du vil ikke fortryde en dejlig dag på Malin Draga Beach.
 • Skocjan Caves (74.3 km)

  Hulerne i Skocjan er nogle af verdens mest kendte underjordiske huler. Her finder I den største og dybeste underjordiske kløft i verden. I vil opleve de fascinerende stalaktit- og stalamitstrukturer og de mange tvedelte tunneler. Det er en imponerende oplevelse at besøge disse huler.

  Skocjan Caves
  Besøg de verdensberømte Skocjan Caves når I er på ferie i nærheden
 • Valun (61.3 km)

  Den smukke havneby Valun ligger 14 km sydvest for byen Cres og er næsten helt afsondret mellem klipper og omgivet af skønne strande. Faktisk ligger der to meget dejlige sandstrande ved Valun, omgivet af fyrreskov, der kan hjælpe med lidt skygge, når solen står højest. Tæt på ligger der små skjulte bugter, hvis de badeglade gæster foretrækker fred og ro. Der er ingen faciliteter på strandene, men der er både restaurant, caféer og butikker i Valun, kun fem minutters gang fra strandene, som i øvrigt egner sig godt til familier med børn.

  Valun
  Valun er en uspoleret lille fiskerby
 • Pula (74.3 km)

  Her må I ikke gå glip af et besøg til det smukke amfiteater, som stod færdigbygget i år 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden blev det brugt til gladiatorkampe, i middelalderen blev det brugt til ridderturneringer og i dag afholdes der koncerter, opera- og teaterforestillinger.

  Pula
  Pula er et skønt område som bl.a. byder på dette smukke amfiteater
Vis flere

Kort

Remisens Hotel Marina
Aleja Slatina 2 51417 Moscenicka Draga

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Standard dobbeltværelse m. atriumudsigt
Barn 0~14 år i ekstra opredning 100% rabat
Barn 14~100 år i ekstra opredning 15% rabat