Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Revsnes Hotell AS

Tag på ferie i Setesdalen kun en times kørsel fra Kristiansand.

 • 750 km fra Øresundsbroen
 • 500 km fra Göteborg, Sverige
 • 725 km fra Helsingborg, Sverige
 • 210 km fra Larvik, Norge
 • 70 km fra Kristianssand, Norge
 • 220 km fra Stavanger, Norge
 • 400 km fra Bergen, Norge
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighed for cykelleje
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Revsnes Hotel ligger idyllisk ved Byglandsfjorden. Et hotel rigt på traditioner omgivet af flot natur samt mange spændende oplevelser og aktivitetstilbud for både store og små. Hotellet ligger langs den norske hovedvej R9, så det er også et praktisk stop på vejen for videre færd gennem Setesdalen. 

Hotellet tilbyder

Hotellets gæster kan nyde en god morgenmad, som serveres mellem klokken 07:30 og  10:00 fra mandag til fredag og mellem klokken 08:00 og 11:00 på lørdage og søndage.

Restauranten på hotellet ligger med skøn udsigt mod haven og Byglandfjorden. Her kan I nyde god mad og drikke i en hyggelig atmosfære. Indretningen er holdt i en traditionel, klassisk stil med billedkunst, som skildrer Setesdalens historie. Restauranten er åben hver dag mellem klokken 13:00 og klokken 21:00. Navnet på restauranten er Birgits Storstue, hvilket er en gestus til hotellets grundlægger. I tillæg til restauranten har hotellet et hyggeligt lobbyområde med sofaer og pejs, et lille bibliotek og en flot terrasse. Terrassen har varmelamper og tæpper, hvis det skulle blive koldt hen på aftenen. Hotellet har ved indgangen også en lille pub med billardbord.

Værelser

Alle værelserne på hotellet er røgfrie. Værelserne har eget badeværelse med enten badekar eller brusekabine og byder derudover på TV, elkedel og et lille udvalg af kaffe, te og kakao. Flere af værelserne har en flot udsigt over havnen og Byglandsfjorden.

Værd at se

 • Trollaktiv (1.8 km)

  Tim Davis startede Troll Mountain i 1993 efter 14 års erfaring i det britiske militær. Den militære karriere var baseret på idræt og friluftsliv med base både i de sydlige tyske Alper og i Norge. I firmaets spæde begyndelse drejede det sig om skiturisme og vinteraktiviteter, men i sommeren 1994 blev der investeret i en raftingflåde og 8 kanoer. Deres rige aktivitetsudbud tæller blandt andet rafting, familierafting, SUP, pro-rafting, riverboard, bjergbestigning/rappelling, 10 meter høj klatrevæg, klatrepark, kajak på floden, bæver og elgsafari, battlefield live, øksekastning, pil og bue, kanotur, mountainbike samt en fiskeskole. De har åbent hver dag fra midten af april til slutningen af oktober.

  Trollaktiv
 • Udsigten ved Landeskogen Bygland (8.5 km)

  Udsigten ved Landeskogen Bygland, som man kan gå til fra parkeringspladsen ved Årdal, åbnede i 1916. Stierne blev dengang lavet således patienterne fra Landeskogens Peace Center kunne nyde den flotte natur. Stien op til Udsigten er let tilgængelig med flot udsigt over Byglandsfjorden. Turens varighed er estimeret til at tage 2 timer i let skovterræn.

  Udsigten ved Landeskogen Bygland
  Den betagende udsigt ved Landeskogen Bygland.
 • Landeskogen Peace Center (8.5 km)

  Tag på bilferie i Norge og oplev den smukke natur og de mange små men spændende seværdigheder. Det gælder dog ikke for Landeskogen Peace Center, som er pænt stort. Find børnevenlige hoteller i området og besøg Landeskogen som oprindeligt var beregnet til patienter med tuberkulose. I 1962 tog man stedet i brug som center for psykisk udviklingshæmmede, og i de senere år har man brugt det som et politisk fredscenter. Læg vejen forbi på kør-selv ferie i Norge og oplev den spændende bygning på nært hold. Der er flere familievenlige rejser til Norge at vælge imellem hos Risskov Bilferie, så start med at planlægge en billig sommerferie eller vinterferie med bilen og familien.

  Landeskogen Peace Center
  Landeskogen Peace Center var oprindeligt beregnet til turberkulosepatienter.
 • Mineralparken (13.7 km)

  I Mineralparken finder I en spektakulær stensamling. I disse grotter glitrer nogle af verdens flotteste sten, som hele oplevelsesparken tager udgangspunkt i. Alle børn får et skattekort, når de ankommer, som de kan bruge til at gå på skattejagt i tunnelen. Parkområdet uden for er også et herligt sted at opholde sig med blomster, træer og stenskulpturer.

  Mineralparken
  Stensamling fra Mineralparken i Norge
 • Vraget af det britisk bombefly i Bygland (25.3 km)

  Den 8. september 1941 fløj et 4 B17c bombefly fra England for bombetogter mod tyske skibe i Oslo. Desværre blev et af flyene angrebet af to tyske jagerfly, og styrtede derfor ned i Songedalslia på vestsiden af Byglandsfjorden. Hele mandskabet omkom og er nu begravet på Bygland kirkegård. Man kan se vraget fra flyet omkring Mele kraftstasjo, en tur der tager ca. 2 til 4 timer. Turen går igennem et flot norsk terræn og ikke langt fra vraget, er der en flot udsigt fra fjeldsiden.

  Vraget af det britisk bombefly i Bygland
 • Bjoren Dampbåt (25.1 km)

  Find børnevenlige hoteller i Norge hos Risskov Bilferie og få en tur med dampskibet Bjoren som er et gammelt dampskib, som har forbundet byer ved Byglandsfjorden siden 1897. I dag bruges den populære familiebåd mest om sommeren af turister, som ønsker at nyde den dejlige, norske natur på tætteste hold. En tur med dampskibet tager ca. 2 timer. Tag på ferie i egen bil og oplev Norges naturlige skattekammer med Risskov Bilferie.

  Bjoren Dampbåt
  Oplev den skønne natur på dampskibet Bjoren.
 • Dyreparken i Kristiansand (81.6 km)

  Dyreparken i Kristiansand er en af Norges største familieattraktioner med en komplet oplevelsespakke for hele familien. Parken har åbent hver dag hele året og byder også på steder man kan lege og lære. Årligt besøger over en million gæster parken hvert år. I finder mere end 150 dyrearter fra den vilde norske natur og resten af verden samt en række børneattraktioner baseret på Torbjørn Egners fortællinger såsom Dyrene i Hakkebakkeskoven og Folk og røvere i Kardemomme by.

  Dyreparken i Kristiansand
  En af Norges største familieattraktioner med en komplet oplevelsespakke for hele familien
Vis flere

Kort

Revsnes Hotell AS
Setesdalsveien 2031, 4741 Byglandsfjord