Tag miniferie nær Ribe og Vadehavet på Ribe Camping

Dansk | DKK

Ribe Camping

Oplev Ribe Camping - kåret til Danmarks bedste klassiske campingplads 2020

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggelige feriehuse med eget køkken og bad
 • Tæt på Nationalpark Vadehavet og Ribe by
 • Inkl. morgenmad og håndklæde
2.032,-
3~8 dage fra
849,-

Moderne feriehytter

Tæt på Nationalpark Vadehavet

3 dage
Fra 849,- / spar op til 597,-
SPAR
4 dage
Fra 1.269,- / spar op til 860,-
SPAR
5 dage
Fra 1.689,- / spar op til 1.123,-
SPAR
6 dage
Fra 2.099,- / spar op til 1.396,-
SPAR
7 dage
Fra 2.529,- / spar op til 1.649,-
SPAR
8 dage
Fra 2.829,- / spar op til 2.032,-
SPAR
* Pris pr. person i vadehavshytte

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Adgang til swimmingpool
 • Slutrengøring
 • Sengelinned og håndklæder
Risskov Pakken

Nyd en unik ferie for hele familien ved Ribe Camping, som ligger tæt på Danmarks ældste by, og det UNESCO-listede vadehavsområde. Her bor I i rummelige feriehytter med plads til mellem 3 og 6 personer, og kan se frem til et ophold med masser af aktiviteter, oplevelser og udflugtsmuligheder.

Ribe Camping tilbyder

Ribe Camping ligger omgivet af skøn natur lidt udenfor Ribe by, og tilbyder alletiders base for en unik ferie hele året rundt. Stedet er kåret til Danmarks bedste Klassiske campingplads i 2020, og er kendt for sin gode og personlige service.

Området omfatter en lang række faciliteter og muligheder, så der er masser at lave uanset årstid. I sommerperioden har I gratis adgang til den opvarmede udendørs swimmingpool. Der findes hele to legepladser, hvor den største bl.a. byder på boldbaner, hoppepude, trampoliner, mooncars og tarzanbane. Derudover er der jævnligt arrangementer på pladsen, såsom koncerter og forskellige aktiviteter for både børn og voksne. Ribe Camping huser også en hyggelig café og adskillige servicebygninger, heriblandt vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. Der findes desuden en hundeskov lige i nærheden.

Udover de mange muligheder på campingpladsen, har I også alletiders udgangspunkt for at opleve Danmarks ældste by, Ribe, som udover den smukke domkirke byder på masser af historie, kulturelle indslag, restauranter, caféliv og specialbutikker. Samtidig har I også bare en kort køretur ud til kysten, hvor I kan udforske UNESCO Verdensarv Nationalpark Vadehavet, hvor der hele året rundt er unikke oplevelser, såsom sort sol, sælsafari, østerssafari, og udflugter til Mandø. Derudover har I også korte afstande til både Gram Slot, Rømø Sommerland og Esbjerg,

Opholdet inkluderer morgenmad, så I får den perfekte start på dagen. I forhold til dagens øvrige måltider kan I helt selv vælge, om I selv vil kokkerere i hyttens eget køkken, eller om I vil spise ude, f.eks. i Ribe by.

Hver feriehus har egen parkeringsplads, og under opholdet har I adgang til trådløst internet mod et gebyr - der er dog et gratis hotspot i caféen.

Feriehuse

I bor i rummelige feriehuse med plads til mellem 2 og 6 personer, og kan vælge at nyde opholdet i en ’Vadehavshytte’, en ’Ribehytte’ eller en ’Komforthytte’ (hvoraf nogle har egen spa).

Værelsestyper *

Vadehavshytte

1 / 5
Vadehavshytterne er indrettet med et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine og tilhørende spisepladser, der ligger i forlængelse af stuen med TV og en sofa/sovesofa. Dertil er der to separate soveværelser, begge indrettet med dobbeltsenge samt tilhørende dyner og puder. Feriehuset har også eget bad og toilet, samt en overdækket træterrasse med havemøbler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Ribehytte

1 / 6
Ribehytterne er opført i ægte bindingsværk, og er indrettet med et fuldt udstyret køkken med ovn, komfur og opvaskemaskine samt tilhørende spisepladser, der ligger i forlængelse af stuen, med TV, sofastole og en sofa/sovesofa. Feriehusene er indrettet i 2 etager, hvor begge soveværelser ligger på 1. sal, begge med dobbeltseng og tilhørende dyner og puder. Ribehytterne har også eget bad og toilet, samt en dejlig lille gårdhave og overdækket terrasse med havemøbler.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komforthytte med spa

1 / 5
Komforthusene er indrettet med et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine og tilhørende spisepladser, som ligger i forlængelse af stuen med TV, sofastole og en sofa/sovesofa. Feriehusene er indrettet i 2 etager, hvor det ene soveværelse med dobbeltseng er i stueetagen og det andet soveværelse på 1. sal har 2 enkeltsenge. Alle senge med tilhørende dyner og puder. Komforthusene har også eget bad, toilet og spabad, samt en overdækket træterrasse med havemøbler og en tagterrasse hvor udsigten over pladsen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komforthytte m. tre værelser

1 / 5
Komforthusene er indrettet med et fuldt udstyret køkken med komfur, ovn, opvaskemaskine og tilhørende spisepladser, som ligger i forlængelse af stuen med TV, sofastole og en sofa/sovesofa. Feriehusene er indrettet i 2 etager, hvor der er 2 soveværelser i stueetagen; et med dobbeltsenge, og et andet med køjeseng, samt et soveværelse på 1 sal med 2 enkeltsenge. Alle senge med tilhørende dyner og puder. Komforthuset har også eget bad og toilet, samt en overdækket træterrasse med havemøbler og en tagterrasse hvor udsigten over pladsen.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Julemarked i Ribe (2.4km)

December er en hel speciel måned i Ribe, hvor alle gaderne er pyntet op til jul. Det helt rigtige sted at komme i den rette stemning til julegaveindkøb. Gå en tur igennem de hyggelige gader i den gamle by, som er pyntet op med julelys og dekorationer, og slå jer ned på en af caféerne, hvor I kan få varmen med en kop kaffe eller kakao. Ribe i december er et oplagt sted at tilbringe en miniferie eller en lang weekend og få klaret en masse af julen's shopping. 

Besøg også julemarkedet i Ribe, der først og fremmest handler om ”Peters Jul”. Det klassiske eventyr om Peters Jul er Mathilde Cold F. Kjærs barndomsfortælling om hendes egen jul i Ribe. Hendes barndomshjem Porsborg er i dag omdannet til Ribe Turistbureau.

I Ribe er julemarkedet bygget op om Peters jul, og i byens brobelagte gader er det fra november og frem til jul muligt at gå rundt og nyde julestemningen i det eventyrlige julemarked som danner rammen om julens traditioner i Nordens ældste købstad.

Med en historie som kan spores tilbage til omkring år 700, hvor den første handelsplads blev anlagt, er der masser af historie i byen. Mange af de velbevarede bygninger og huse er i dag fredede, og danner sammen med Danmarks ældste rådhus en historisk ramme. Rådhuset kan dateres tilbage til 1496, og har siden 1709 fungeret som rådhus.

Julemarkedet i byen består af en række boder, hvor det er muligt at købe alt fra julekonfekt, til traditionelle klejner og honningkager, samt alverdens alternative hjemmelavede julegaver.

Jul på Quedens Gaard i Ribe

Oplev julen på den gamle Købmandsgård, som vil være fyldt med gammeldags julestemning. En tur rundt på købmandsgården er en oplevelse for alle sanser, hvor duftene fra alverdens julelækkerier spreder sig, samtidig med at det vil være muligt af få smagsprøver på konfekt, klejner og brændte mandler. Hvis dette ikke er nok julestemning, er det også muligt at se traditionel gammeldags håndværk, flettede julehjerter og andre juletraditioner.

Ribe Domkirke (2.5km)

Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

Vadehavscentret (12.3km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

Julemarked på Gram Slot (20.6km)


Et weekendophold i Gram kan være en rigtig god idé. Om vinteren afholdes der nemlig julemarked på Gram Slot i udvalgte weekender. Gå en tur rundt imellem de mange boder med julestads og gør et godt køb. Kom indenfor i caféen og varm jer på en kop kaffe med julegodter. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til julemarked på Gram Slot.


Gram Slot (20.6km)

Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning.

Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

Sort Sol (25km)

Skal I på miniferie i Sønderjylland i foråret eller efteråret, så er I måske heldige at opleve naturfænomenet Sort Sol, når stærene samles i den sydvestjyske marsk i enorme flokke til træk. De mange stære kommer fra landene omkring Østersøen og fra Norge. De store fugleflokke tegner fascinerende mønstre på himlen lige inden de lander på jorden for natten - dette fænomen kaldes Sort Sol og kan i enkelte tilfælde rumme helt op til 1 million fugle. Stærenes forårstræk ligger fra februar til midten af april, og efterårstrækket begynder i august og kan vare helt til december.

Esbjerg (31.6km)

Tag på billig bilferie i Danmark og besøg Sønderjylland. Esbjerg er den tredjestørste by i Jylland og har en dejlig beliggenhed ved Vadehavet. Esbjerg gemmer på et væld af oplevelser til både voksne og børn og den travle kalender byder på alt fra kræmmermarkeder til musikoplevelser. Derudover er der et væld af spændende udstillinger og museer, som bestemt fortjener at blive nærstuderet.

Oplev den´store kunst´ved indsejlingen til Esbjerg Havn. Svend Wiig Hansens monumentalskulptur fylder meget og er også blevet Esbjergs vartegn. Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på et væld af spændende maritime oplevelser for hele familien, og så er der også Esbjerg Kunstmuseum, der tilbyder kunstneriske oplevelser både for de voksne og børnene. Besøg det Byhistoriske Arkiv eller den historiske samling fra besættelsestiden, som kun ligger få hundrede meter fra Esbjerg banegård.

Med over 200 specialbutikker bliver shopping i Esbjerg til en ganske speciel oplevelse. Blandt de mange butikker i centrum er der også god plads til at få hvilet fødderne på en af de mange caféer eller restauranter.

Naturen spiller også en væsentlig rolle i Esbjerg, hvor I kan opleve både Vadehavet, øerne og den smukke vestjyske kyst. Ferie i egen bil har sine fordele og det er nemt at komme ud og opleve en masse. Bestil en miniferie eller et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie. De har altid et godt rejsetilbud. 

Rømø (35km)

Rømø er skabt af sammenblæst sand, som gør Rømø strandene til helt fantastiske. Øen er en del af Nationalpark Vadehavet, og byder på smuk natur med rig mulighed for lange gåture. Sand, strand, vand og masser af ferieoplevelser for både store og små i en fantastisk natur.

Sikringsstilling Nord (37.2km)

Sikringsstilling Nord er et fæstningsanlæg, som tyskerne anlagde under 1. verdenskrig. Fæstningsanlægget blev bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasion af Tyskland fra nord. Anlægget er blandt de bedst bevarede i verden.

Fanø (39.2km)

Tag turen ud til det smukke Fanø, som er en del af øgruppen i Vadehavet, som også tæller Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan byde på en uovertruffen natur omgivet af skønne strande. Er heldet med på turen, er der også mulighed for måske at finde noget rav, som en sjælden gang imellem skylles ind med havstrømmene.

Tag også endelig turen ind til Nordby og besøg den spændende udstilling om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling.

I hovedgaden er der flere kunstgallerier og det er tydeligt, at kunsthåndværket er meget udpræget på øen. Der er også et pænt udvalg af caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyde en stille frokost med familien, omgivet af vand, og midt i en skøn natur? Fra Esbjerg tager det kun 12 minutter med FanøFærgen at sejle over til Fanø.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Comwell Kolding

Inkl. 2-retters menu/buffet

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

234,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Afslapning med pool og spa i Kolding

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 150kr per nat

Tønder Motel Apartments

Ophold med morgenbuffet

Vadehavet

Sønderjysk miniferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x kaffe m. sødt
 • Gratis internet og parkering
 • Beliggende i centrum

130,-
Kun
749,-

Vis kort

Miniferie i Sønderjylland

Læs mere

Den Gamle Grænsekro

Inkl. dagens ret

Sønderjylland

Idyllisk Kroophold

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x dagens hovedret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

281,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Kroophold i idyllisk naturområde

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat