Ringhotel Jägerhof: Få en velfortjent pause fra hverdagen

Dansk | DKK

Ringhotel Jägerhof

Et prisvindende madsted og historisk hotel omivet af natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt hotel placeret i en historisk bygning
 • Kun 30 minutter fra Leipzig
 • Fremragende køkken og en hygelig restaurant
537,-
3~6 dage fra
999,-

Inkl. madpakke og 2-retters menu

Vinregion Saale-Unstrut

3 dage
Fra 999,- / spar op til 251,-
SPAR
4 dage
Fra 1.539,- / spar op til 307,-
SPAR
5 dage
Fra 2.049,- / spar op til 392,-
SPAR
6 dage
Fra 2.499,- / spar op til 538,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x madpakke
 • 2 x drink til maden
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Natur, vin, hyggelige omgivelser – det er den perfekte kombination til få sig en afslappende ferie! På Ringhotel Jägerhof i Weißenfels, Sachsen-Anhalt, er der netop fokus på det, at kunne slappe af. Brug tiden til at nyde de smukke omgivelser, den dejlige atmosfære på hotellet samt et køkken der altid kan byde på friske, regionale delikatesser.

Hotel

Det familiedrevne Ringhotel Jägerhof ligger i en bygning, der sikkert kan fortælle mange spændende historier – bygningen er næsten 600 år gammel! Ejerne har indrettet værelserne med respekt for den historiske arkitektur men med et moderne décor og en smaglig fusion af nyt og gammelt på både værelserne samt i hotellets restaurant.

Udover den lækre morgenmad inkluderer hotelpakken også middag. Kokken har vundet flere priser for sine specialiteter især anretninger med vildt, men der er selvfølgelig også mange andre retter på menuen, og vegetarerne er naturligvis ikke glemt. Køkkenet lægger særlig vægt på lokale og regionale sæsonbaserede retter og alle råvarene kommer fra lokalområdet, inden for en radius af 50 km.

Der er meget at tage sig til, når I besøger Ringhotel Jägerhof. Naumburg-katedralen er en del af UNESCOs verdensarv og ligger ca. 15 km fra hotellet. Leipzig byder også på mange seværdigheder og kulturelle oplevelser, og fra hotellet er der kun omkring 45 km ind til den dejlige by. I Saale-Unstrut-regionen ligger de nordligste vinmarker i Tyskland, og er bestemt et besøg værd, også selvom I ikke er vinkendere. En af de dejlige vine som produceres i området er den nok så berømte Rotkäppchen mousserende vin fremstillet i Freyburg, ca. 20 km fra hotellet.

Værelse

Samtlige værelser er udstyret med boksmadrasser (delvist separerede), bruser og toilet, hårtørrer, make-up spejl, skrivebord, fladskærms-TV med satellitkanaler samt WiFi. Elevatoren går op til 3. sal. 

Værelsestyper *

Klassisk Enkeltværelse

1 / 3
De klassiske enkeltværelser er moderne og hyggelige på samme tid. De er udstyret med boksmadrasser (delvis adskilt), bruser, toilet, hårtørrer, make-up spejl, skrivebord, telefon, fladskærms-TV med satellitkanaler og WiFi. Der er adgang til 3. sal med elevator.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk dobbeltværelse

1 / 2
Classic dobbeltværelserne er moderne og hyggelige på samme tid. De er udstyret med boksmadrasser (delvis adskilt), bruser, toilet, hårtørrer, make-up spejl, skrivebord, telefon, fladskærms-TV med satellitkanaler og WiFi. Der er elevator op til 3. sal.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelserne Comfort er rummelige, moderne og komfortabelt indrettede. De er udstyret med boksmadrasser, bruser, toilet, hårtørrer, makeup-spejl, skrivebord, telefon, fladskærms-TV med satellitkanaler og WiFi. Der er adgang til 3. sal med elevator.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

400 km fra
Rostock, Tyskland
550 km fra
Puttgarden, Tyskland
575 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Naumburg (15.9km)

Naumburg er en malerisk by med kulturelle monumenter fra romanske og gotiske perioder, farverige byhuse fra renæssancen og barokke terrasser. Oplev verdenskultur i Naumburg, hvor den næsten et tusind år gamle bydel tager de besøgende på en forunderlig rejse tilbage til middelalderen.

Fans af barokmusik bør klart besøge Skt. Wenceslas kirke, der ligger inde med det største Hildebrandt-orgel i verden. Fra maj til oktober tilbydes der korte middagskoncerter hver onsdag, lørdag og søndag samt på helligdage.

Naumburger Domkirke (17.1km)

Naumburg ligger inde med næsten 1.000 års historie og er også en del af reformationens historie og Martin Luther.

Den gotisk domkirke med senromanske træk er i dag et af de vigtigste mindesmærker fra højmiddelalderen og hører også til som en af de helt store seværdigheder på den 'omanske rute'. 'Uta von Naumburg' er en af de tolv statuer i domkriken og denne ekseptionelle stenskulptur fra det 13. århundrede hører nok til en af de mest berømte gotiske billedværker i Tyskland.

Det var i Naumburger Domkirke, at Luther opholdt sig i 1521, på vej mod rigsdagen i Worms, og det var også i Naumburger Domkirke, at den første protestantiske biskop blev bispeviet i 1542 af ingen andre end Martin Luther, der også var en god ven af den nyinviede biskop Nikolaus von Amsdorf.

Freyburg (18.1km)

I Freyburg er vindyrkning en vigtig del af landskabet men også for befolkningen i området. Den meget romantiske by er kendt for sin mousserende vin og ligger i et idyllisk landskab med blide bakker, skove, marker i et område som ellers er præget af terrasserne, der udgør vinmarkerne.

Hvert år på den anden weekend i september bliver markedet i Freyburg omdannet til den største vindyrkningsfestival i det centrale Tyskland. Her mødes talrige vinproducenter fra regionen og byder frem med deres vine, mens de handlende fylder gaderne og der både danses og festes på livet løs. Schweigenberg i Freyburg er med sine tørre stenvægge et af de mest slående eksempel på vindyrkningen op gennem tiderne og i 2010 blev det optaget på den eksklusive liste over "Vinkulturelle højdepunkter", som udstedes af det tyske vininstitut. Både her og langs Ehrauberge, syd for Freyburg, ligger der en lang række vinrestauranter og taverner, så gør endelig holdt og prøv de lokale dråber, men pas på hvis bilen er kommet med på turen.

Højt over byen tårner det store Neuenburg Slot, som blev bygget omkring 1090 af Thüringer Grev Ludwig Springer, grundlæggeren af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige dynastier af fyrster i Det Hellige Romerske Rige. Slottet huser i dag et museum med forskellige udstillinger om middelalderen samt et vinmuseum og flere specialudstillinger.

Hvis du nogensinde har ønsket at vide, hvordan boblerne kommer ind i dit glas med mousserende vin, så få en rundvisning i de historiske Rotkäppchen-kældre og bliv indviet i mysteriet.

Besøg også Skt. Mary kirken som blev bygget i 1225 og er siden blevet udvidet i 1500 og 1592 med flere tilføjelser til interiøret.

Freyburg er en hyggelig lille by, som klart burde komme på liste over byer, der skal besøges i området. Hele familien vil nyde den skønne tur gennem det bølgede landskab fyldt med vinmarker.

Merseburg (18.1km)

Merseburg betragtes som en af de første byer i det centrale Tyskland, byen ved floden Saale, og takket være Merseburg blev der bygget mange flere byer i området blandt andet takket være Biskop Thietmar of Merseburg, som levede mellem 975 og 1018. Biskoppens bibliotek skal have indeholdt Merseburg-versene, som er de ældste tyske skrifter med hedensk indhold.

Merseburg domkirken betragtes som en af ​​de vigtigste domkirkebygninger i Tyskland og startede med nedlæggelsen af ​​domkirkens grundsten den 18. maj 1015. Den gotiske domkirke og renæssanceslotstårnet byder på en forbløffende udsigt over byen og floden. I september hvert år tiltrækker domkirken musikentusiaster til Merseburg Orgelfestival, der har været et af musikalske og kulturelle højdepunkter i den musikalske del af Sachsen-Anhalt i årtier.

Rotkäppchen (21.9km)

Prøv et væld af mousserende vine i Rotkäppchen, som også er den tyske markedsleder på området, og bliv klogere på destilleriprocessen og hvordan de brusende perler fremstilles. Der er også en butik, hvor den sekt, der har virket mest overbevisende, kan købes.

En god mulighed for at smage på det færdige produkt, produceret på de lokale druer, og en meget nærsom behandling af råvarene.

Neuenburg Slot - Freyburg (22.3km)

Højt over byen tårner det største slot bygget af landgreverne Thüringen, en søster til Wartburg og var opholdssted for så kendte navne som kejser Friedrich Barbarossa, digteren Heinrich von Veldeke og Skt. Elisabeth. Neuenburg Slot blev bygget i omkring 1090 af Thüringer Grev Ludwig Springer, grundlæggeren af ​​en af ​​de mest indflydelsesrige dynastier af fyrster i Det Hellige Romerske Rige. Som besøgende er det svært ikke at lægge mærke til det imponerende slot med det samme. Det hører også blandt de største og mest imponerende slotte fra perioden i hele Europa.

Slottet har gennemgået flere forbedringer og vedligeholdelse i løbet af årene, og er derfor også absolut turen værd. De imponerende middelalderlige bygninger bringer gæsterne direkte tilbage til de mørke tider, præget af krige, politiske intriger, bare det at overleve i et væld af krige, belejringer og imponerende sammenstød om magten.

I dag huser Neuenburg Slot et attraktivt moderne museum med udstillinger af højdepunktet i middelalderen, et vinmuseum og forskellige specialudstillinger.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aparthotel Panoramic

All inclusive ophold

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x let frokost + kaffe og kage
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

194,-
Fra kun
1.569,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Quick Hotel Dresden West

Ophold med morgenbuffet

Sachsen

Kulturbyen Dresden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering

146,-
Kun
499,-

Vis kort

Elbens Firenze i smukke kulisser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~7.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 8~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel am Kellerberg

Inkl. 3-retters menu

Thüringer Wald

Landidyl tæt på motorvej

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering

Kun
449,-

Vis kort

Smukke omgivelser i Thüringen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat