Miniferie med wellness på Ringhotel Celler Tor

Dansk | DKK

Ringhotel Celler Tor

Nyd et herligt ophold med wellness, udsøgt mad og spændende oplevelser

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Udsøgte regionale retter i restauranten
 • 4-stjernet Superior hotel til god pris
 • Besøg Celle Slot hvor Caroline Mathilde har boet
272,-
3~4 dage fra
1.219,-

Inkl. 1 x 3-retters menu

Wellness i Celle

3 dage
Fra 1.219,- / spar op til 169,-
SPAR
4 dage
Fra 1.719,- / spar op til 255,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse med fransk seng

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • Kaffe efter middagen
 • Entré til spa
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Inkl. 2 x 3-retters menu

Wellness i Celle

3 dage
Fra 1.569,- / spar op til 134,-
SPAR
4 dage
Fra 2.099,- / spar op til 272,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Entré til spa
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Det 4-stjernede Ringhotel Celler Tor ligger i Celle, i Lüneburger Heide, nordøst for Hannover, og tilbyder et ideelt udgangspunkt for en ferie med herlig wellness, god mad og masser af spændende byer, oplevelser og aktiviteter inden for kort afstand.

Hotellet tilbyder

I bydes velkommen i flotte og komfortable omgivelser på et hotel, hvor personalet har fokus på den venlige og personlige betjening. Hotellet er helt ideelt for et wellnessophold i Lüneburger Heide, og under opholdet har I adgang til den indbydende spa- og badeverden med to swimmingpools, et stort vandfald, massagestole, boblebad, en lækker have hvor der kan solbades, et saunaområde med hele tre saunaer og et dampbad samt et fitnesslokale udstyret med topmoderne faciliteter.

Hotellet ligger i Celle, som er kendt for sin maleriske Altstadt, med mere end 400 charmerende bindingsværkshuse. For danske besøgende er byen ekstra interessant, idet byens slot har været beboet af den britisk-fødte, danske dronning, Caroline Mathilde. Fra Celle har I kort afstand til storbyen, Hannover, det fantastiske naturområde, Lüneberger Heide, såvel som adskillige andre spændende byer og udflugtsmål.

Hver morgen kan I stå op og nyde en dejlig omgang morgenmad, som serveres i hyggelige rammer. Aftensmaden serveres i hotellets nydelige restaurant, hvor retterne både omfattes af det regionale og det internationale køkken. I hotellets bar og lounge serveres desuden kaffe om eftermiddagen og drinks om aftenen.

Der tilbydes gratis parkering på hotelterrænet eller parkering i underjordisk garage mod gebyr på 10,00 € pr. dag, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Ringhotel Celler Tor har 73 flotte værelser, som alle tilbyder et lækkert 4-stjernet komfortniveau. I kan vælge mellem dobbeltværelser i kategorierne Classic, Comfort og Superior, hvor den primære forskel er størrelsen på de forskellige værelser. Classic-værelserne er udstyret med 140x200cm franske senge, mens de to øvrige kategorier tilbyder king size senge på 180x200cm.

Samtlige værelser er indrettet med eget badeværelse og udstyret med skrivebord, safe og TV samt badekåber og slippers. Superior-værelserne har desuden et lækkert sofaarrangement.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse med fransk seng

1 / 2
De hyggelige dobbeltværelser med en fransk seng (1,40 x 2,00 m) er ca. 20 m² store. De indeholder et siddehjørne, et skrivebord med en stol, satellit-tv og et badeværelse med brusebad og toilet. Brug af WLAN er gratis.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Komfort dobbeltværelse

1 / 2
De ca. 28 m² komfortværelser er kendetegnet ved deres venlige, hyggelige atmosfære. De indeholder en dobbeltseng (1,80 x 2,00 m; nogle værelser er også mulige med separate senge), et behageligt siddehjørne, et skrivebord, telefon, satellit-tv med radiofunktion, værdiboks, minibar, og nogle har karnap. Allergivenlige værelser uden tæpper er også tilgængelige. Brug af WLAN er gratis.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse superior

1 / 2
De hyggelige superior-værelser er mellem 45 og 48 m² store. De indeholder en stor seng (2,00 x 2,00 m), et rummeligt siddehjørne med en sofa, et skrivebord, en minibar, satellit-tv, et rummeligt badeværelse med et rummeligt brusebad eller badekar, dobbelt håndvask og masser af opbevaringsplads. Brug af WLAN er gratis.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk dobbeltværelse

1 / 1
Classic-dobbeltværelserne har dobbeltsenge, der måler 180 x 200 cm. De er ca. 22 m² store, og nogle har karnap. Alle har et lille siddehjørne, skrivebord med stol, satellit-tv med radiofunktion, minibar, værdiboks. Badeværelserne er alle udstyret med bruser. WiFi er gratis.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

260 km fra
Puttgarden, Tyskland
270 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
300 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Celle (3.9km)

Den henrivende bindingsværksby Celle med den gamle bydel, hvor I finder mere end 500 bindingsværkshuse og hertugslottet fra 1200-tallet ligger i den sydlige udkant af Lüneburger Heide. Celle er berømt for sin bindingsværksarkitektur. Kunstfærdigt udsmykkede huse fra 15. - 17. århundrede pryder den gamle bydel og skaber en gennemført middelalderlig stemning. Den nok prægtigste bygning er Hoppener Haus fra 1532: Med de seks etager op til gavlen er det et yderst fantasifuldt hus, prydet med talrige ornamenter. Hertugslottet er med bygningsdele fra 1200-tallet byens ældste bygning. Det interessante inventar i det firefløjede anlæg, hvor renæssance møder barok, omfatter det ældste barokteater, der stadig er i brug, slotskapellet, statslige gemakker og slotskøkkenet.

Celle tilbyder desuden et bredt spektrum af indkøbsmuligheder. Hovedindkøbsgaden er Zöllnerstraße, der har en kulørt blanding af individuelle forretninger og små butikker bag de prægtige renæssancehuses og historiske bindingsværkshuses facader.

Hannover Zoo (42.9km)

Med sine over 50 dyr er der masser at se på i den store zoo. I kan opleve næsehorn, løver, tigre og mange andre flotte dyr. Ligeledes kan I opleve dyrene blive fodret og dyreshows med sæler og fugle. En oplagt idé til underholdning og oplevelser for alle på kør-selv ferie i Hannover.

Hannover (46.7km)

Hannover centrum med det særdeles store net af gågader rummer noget for enhver smag, hvad angår indkøbsmuligheder. Vil I suge stemning til jer, mens I shopper, kan I tage en udflugt til den gamle bydel med de mange små spændende butikker.

Et must at besøge i byen er haverne i Herrenhausen, der tilbyder barok havekunst i fransk stil, landskabshave efter engelsk forbillede og botanisk have. Anlagt af Hannovers kurfyrster og konger i det 17., 18. og 19. århundrede, forener haveanlægget på enestående vis de vigtigste stilretninger inden for havekunst. Anlæggets centrale del er "Großer Garten", der er et historisk barokanlæg i fransk stil med stor fontæne, vandkunst og labyrint. Et hurtigt weekendophold eller en længere kør-selv ferie i bil til Hannover byder bestemt på dejlige oplevelser for alle.

Heide Park Soltau (48.3km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

Sehnde (49.8km)

Den lille forstad huser omkring 23.300 indbyggere, og ingen af dem har særlig langt til Hannover. Derfor er Sehnde også en del af region Hannover, men dog med sit eget selvstændige distrikt. Den lille by har både butikker og supermarkeder, så der er ingen problemer med at købe lidt ind til dagen og vejen. Der er også flere restauranter i byen, så hvorfor ikke afprøve de lokale retter på for eksempel "Schützenklause-Restaurant", som kun ligger få kilometer fra hotellet. Byen huser også “Hannoversches Straßenbahn-Museum” som har en helt unik samling af sporvogne, der dækker perioden fra 1895 til slutningen af 1980´erne. En enestående oplevelse, hvis rullende, offentlige transportmidler står højt på listen over det, der skal opleves, men bestemt også underholdende for de mindre størrelser i familien, da mange af sporvognene stadigvæk har liv i sig!

Julemarked i Celle (3.6km)

En unik fristelse for den søde tand og det bankende julehjerte. I Celle kan I spise jer mæt i sød chokolade og slik samt tyske delikatesser.

Med krybespil og julemænd er her både oplevelser for børn og barnlige sjæle. I finder også skønne julegaver til venner og familie.

Celles julemarked er med sine gamle karruseller, slik og chokolader i lange baner et sikker hit blandt familiens yngste medlemmer. I markedets boder serveres der også talrige tyske delikatesser til både maven og ganen samt forskellige håndværk inden for blandet keramik og smykkefremstilling.

Over hele december, og særligt i weekenderne, holdes der julearrangementer med julemænd, koncerter og krybespil. Byen Celle har omkring 70.000 indbyggere, og de gamle huse tager sig ekstra godt ud i pynten fra julemarkedet.

Celle kan både opleves som en særskilt destination eller i kombination med en weekendtur til Hannover. Med IC-tog tager det kun 20 minutter at rejse imellem de to byer. 


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

129,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

BW Hotel Achim Bremen

Inkl. 3-retters menu

Bremen området

Kulturbyen Bremen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 glas øl/vin/vand til hver middag
 • 1 x velkomstdrink

181,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Storbyferie i Bremen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Ambiente Langenhagen Hannover by Tulip Inn

Ophold med morgenbuffet

Niedersachsen

Nær Hannover centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 2 x Gratis kaffe/te på værelset
 • Gratis internet

131,-
Fra kun
649,-

Vis kort

Hyggeligt hotel nær Hannover centrum

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 225kr per nat