Naturskøn miniferie på Ringhotel Friederikenhof

Dansk | DKK

Ringhotel Friederikenhof

Skøn natur og landlige omgivelser lige syd for Lübeck

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk beliggenhed
 • Fantastiske naturomgivelser
 • Bare 10 km. fra Lübeck!
121,-
4 dage kun
1.979,-

Inkl. halvpension og 1 fl. vin

Nær smukke Lübeck

4 dage
Kun 1.979,- / spar op til 121,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 2-retters menu
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Badekåbe på værelset
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

Lad Jer omgive af landlig idyl i de naturskønne slesvig-holstenske landskaber. Ringhotel Friederikenhof er indrettet i en historisk godsbygning og har en pragtfuld beliggenhed bare 10 km. syd for Lübeck. Hotellet ligger i en smuk privat have lige ved Lübeck-Elbe-kanalen, og tilbyder masser af skønne naturoplevelser med vandre- og cykelture, mange gode muligheder for at nyde wellness i nærheden samt spændende bybesøg i den smukke UNESCO-listede hanseby, Lübeck.

Hotellet tilbyder

Ringhotel Friederikenhof er indrettet i en smuk godsbygning stammende helt tilbage til 1867 og er senest renoveret i 2017. Hotellet har en idyllisk beliggenhed tæt på Lübeck-Elbe-kanalen, blot ca. 10 km. syd for Lübecks historiske centrum. Her er der lagt op til en dejlig miniferie i skønne, landlige omgivelser med en smuk privat have lige udenfor døren. Fra haven har I et fantastisk syn mod de syv berømte spir i Lübeck.

Området er perfekt til vandre- og cykelture med udflugtsmuligheder i den fantastiske natur der findes i Mecklenburg-regionen, omkring Østersøen samt i det ’Holstenske Schweiz’. Hotellet tilbyder mulighed for at leje cyker så I kan drage ud på eventyr i de skønne omgivelser. Der arrangeres desuden jævnligt guidede ture i nærområdet, hvilket bl.a. omfatter kombinerede kano- og cykelture, vandreture i de omgivende marker og skove og byvandringer i Lübeck.

I finder mange gode wellnesstilbud i nærheden og på selve hotellet har I mulighed for at slappe af i solarium, nyde en tur i sauna og booke en dejlig omgang massage. Der findes både et indendørs legerum samt en udendørs legeplads hvor børnene kan hygge sig.

Hver morgen kan I stå op til en dejlig morgenbuffet, som serveres i lyse og indbydende rammer og sikrer, at I får en skøn start på dagen.

Hotellets restaurant serverer både frokost og eftermiddagskaffe i hyggelige omgivelser. Om aftenen bydes I indenfor til sofistikerede regionale og internationale specialiteter og masser af god vin i den landlige restaurant. 

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I adgang til gratis trådløst internet.

Værelser

Ringhotel Friederikenhof har 30 nydelige værelser som alle er indrettet i en skøn landlig stil og tilbyder behagelige og afslappende rammer for opholdet. Der findes både enkelt- og dobbeltværelser på hotellet, alle indrettet med eget bad og toilet og udstyret med møbler af en høj kvalitet, satellit-TV, telefon, radio, minibar og hårtørrer.

Hotellets Standard værelser er 15-20 m² store og nogle er udstyret med et lille tekøkken.

På visse dobbeltværelser er det muligt at tilføje 1 ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Dette 20 m2 dobbeltværelse kan bruges som enekltværelse og er udstyret med en dobbeltseng, telefon, tv, WiFi, skrivebord, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er udsigt over haven.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dette værelse på 20 m2 er udstyret med en dobbeltseng, telefon, tv, WiFi, skrivebord, minibar og badeværelse med bruser, hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler. Der er udsigt over haven. Mulighed for ekstra 1 person i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Puttgarden, Tyskland
140 km fra
Rostock, Tyskland
170 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Teater Figur Museet (9.8km)

Et sjovt lille museum, hvor der kan opleves teater figurer i mange afskygninger. Og med over 1000 dukker, så er der rigeligt at kigge på.

Museet er bygget op i fem huse fra den gamle bydel i Lübeck. Dukkerne varierer fra moderne til klassiske. Desuden er der dukker fra Afrika, Asien og Europa.

Julemarked i Lübeck (11.1km)

Julemarked i Lübeck

Tag på bilferie til Lübeck i julen og oplev den historiske hanseby, når den er allersmukkest. Der venter en sanseoplevelse uden lige, når den kølige vinterdis sænker sig over hustagene og de varme nuancer fra utallige forskellige lyskilder, leder vejen op ad de smukke snævre gader i den nordtyske eventyrby.

Hvert år, fra November, fyldes gaderne af i tusindvis af besøgende fra store dele af Europa – heriblandt ikke mindst os danskere, som må siges at have en særlig plads til Lübeck i vore hjerter. Det tager da også bare lidt over et par timer, at nå byen fra den dansk-tyske grænse. Perfekt beliggenhed for en kør-selv ferie hvor I virkelig kommer i julestemning!

Den midderalderlige by med sine mange historiske bygninger og sit UNESCO-listede gamle bycentrum, sætter da også en helt perfekt kulisse for et vaskeægte tysk julemarked på det allerhøjeste niveau. Er man rigtig heldig at være i byen efter et friskt lag sne, vil hele denne pragtfulde kulisse få et yderligere nøk op, med de sneklædte gader og hustage, som giver følelsen af, at man går rundt i ét stort julelandskab, som om byen aldrig var skabt eller brugt til noget andet.

Julemarkedet i Lübeck er yderst traditionelt, og omfatter bl.a. utallige boder, underholdningstilbud og aktiviteter, Glühwein-hytter, mandelmænd, marcipantelte og meget andet. Og når man nu er i Lübeck, er det naturligvis også helt oplagt at smage på byens berømte marcipan. Derfor bør I helt bestemt besøge den hygglige Café Niederegger, som ligger lige ud til den smukke gågade.

Officielt er der hele syv julemarkeder i Lübeck, som alle har hver deres helt egen enestående charme. Men faktisk kan man godt sige, at byen forvandler sig til ét stort fortryllende julemarked, som forgrener sig rundt gennem store dele af byen. Det største af slagsen må dog siges at være det historiske julemarked nær byens rådhus og den smukke Marienkirche. Her befinder man sig i hjertet af byens gamle centrum, omgivet utallige bygninger stammende helt tilbage til Middelalderen. Her havde man allerede julemarkeder for ca. 350 år siden. Dengang var det dog ikke helt så idyllisk – for da gjaldt det om at hamstre mad, så man kunne klare den vinteren over.

Det store netværk af julemarkeder er yderst alsidigt og strækker sig fra midtbyen og ud mod Travefloden i flere retninger. Gå en hyggelig tur rundt i de skønne maritime omgivelser og besøg et af de forskellige kunst- og håndværksmarkeder, f.eks. det smukke kunsthåndværkermarked ved St. Petri-kirken, kig forbi familiemarkedet på Traveflodens bred eller gå en tur hen til den smukke oplyste skøjtebane som ligger lige udenfor Holstentor. Besøg også det spændende kunst- og håndværksmarked i Heiligen Geist Hospital, hvor mange forskellige kunstnere fra nær og fjern fremviser nogle af deres flotte værker – være det sig keramik, trævarer eller tekstiler.

Risskov Bilferie tilbyder et stort og varieret udvalg af ophold og hoteller i - og i nærheden af - den fortryllende hansestad, Lübeck. Book Jeres juleferie, miniferie eller weekendophold og nyd den fantastiske julestemning i en af Tysklands mest fortryllende byer.

Lübeck (10.7km)

Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen.

Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

Herrenhaus Stockelsdorf (11.6km)

En fantastisk gammel herregård fra 1761, som har huset prominente borgere og som senere hen har været en skole. I dag bruges herregården til kulturelle arrangementer som f.eks. koncerter og udstillinger, mens der også er en restaurant. En del af det store grønne område omkring herregården er i dag et smukt parkområde, hvor I kan slentre en tur og slappe af mens i nyder jeres miniferie i det nordtyske.

Holstentor (9.6km)

Den ikoniske byport, som sikrede den gamle by's centrum fra vest, betragtes af mange som symbolet på Lübeck. I dag fungerer byporten også som museum, hvor I rigtig kan opleve historien og den fantastiske bygning. Lübeck er en oplagt destination for en miniferie eller et weekendophold!

Naturpark Holsteinische Schweiz (21km)

Naturparken Holsteinische Schweiz strækker sig over et areal på intet mindre end 72.000 ha. og er dermed det største naturområde i Schleswig-Holstein. Her finder I over 200 små og store søer omgivet af bakker, skove og marker, der afbrydes af idylliske småbyer og smukke herregårde. Grundet de mange søer er området populært til vandsportsaktiviteter lige fra kanoture til fiskeri. Der er selvfølgelig utallige muligheder for smukke vandreture i området. En anden dejlig oplevelse er en sejltur på søerne, hvor I kan komme helt tæt på naturen og det lokale fugleliv.

Timmendorfer Strand (26.8km)

Timmendorfer Strand, nord for Lübeck, har bare alting: den længste strand i Schleswig-Holstein, masser af hav, kultur, lifestyle, ædelshopping, nightlife, wellness, den allerbedste stjerne-gastronomi, en rejsevifte af spændende arrangementer og den bedste underholdning. Snyd ikke jer selv for et besøg her.

Travemünde (29.9km)

Omkring 20 km. fra Lübeck centrum ligger Travemünde – en tidligere fiskerby, beliggende lige ud til Østersøen. Stedet er fantastisk smukt og Østersøens store skibe passerer helt tæt på. Lige ved Østersøens udmunding ligger Tysklands ældste fyrtårn, som i dag også huser et maritimt museum. Det anslås, at det originale fyrtårn blev bygget helt tilbage i 1300-tallet, men i 1534 blev det angrebet og ødelagt af danske tropper. Det er siden blevet renoveret, og tilbyder i dag en pragtfuld udsigt fra 31 meters højde.

Kurpark Mölln (28.5km)

Lidt syd for Ratzeburg i Nordtyskland ligger Kurpark Mölln. Find et billigt weekendophold for hele familien eller en sommerferie hos Risskov Bilferie og nyd en familieferie med Risskov Bilferie. Besøg Kurpark Mölln, hvor parken er fyldt med blomster, grønne plæner og vandspil. Der er gode muligheder for afslapning i parken, og bliver afslapningen for meget, så kan der spilles minigolf, skak og petanque i parken. Der er mange muligheder når turen går syd for grænsen, og Tyskland er et ideelt land at holde en billig kør-selv ferie med hele familien. Find rejsen hos Risskov Bilferie og kom godt afsted på sommerferie eller vinterferie.

Hansapark (35.2km)

Har I børn med på turen, så er der ingen tvivl om at en tur i Nordtysklands største forlystelsespark, Hansapark, vil vække glæde. Forlystelsesparken ligger 30 km nord for Lübeck i byen Sierksdorf og er et must for de mindste, når man er på familieferie i Nordtyskland. Planlæg jeres besøg her: http://www.hansapark.de/dk/

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Good Morning Bad Oldesloe

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Miniferie i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet

174,-
Fra kun
779,-

Vis kort

Oplev Hamborg og Lübeck!

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 180kr per nat

Hotel Dieksee

Inkl. 3-retters menu

Holsteinische Schweiz

Velvære i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)

316,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 180kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat

Golden Tulip Lübecker Hof

Ophold med morgenbuffet

Østersøkysten

Historiske oplevelser

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

581,-
Fra kun
769,-

Vis kort

15 minutter til den gamle bydel

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat