Aktiv ferie i Bad Säckingen på Ringhotel Goldener Knopf

Dansk | DKK

Ringhotel Goldener Knopf

4-stjernet hotel i Bad Säckingen med skøn udsigt, direkte ved Rhinen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn placering direkte ved Rhinen
 • Skøn udsigt over floden og Europas længste træbro
 • Konus gæstekort inkluderet - Udforsk Schwarzwald!
968,-
3~8 dage fra
1.369,-

Inkl. halvpension

Miniferie lige ved Rhinen

3 dage
Fra 1.369,- / spar op til 337,-
SPAR
4 dage
Kun 2.059,- / spar op til 454,-
SPAR
5 dage
Kun 2.739,- / spar op til 580,-
SPAR
6 dage
Kun 3.419,- / spar op til 706,-
SPAR
8 dage
Kun 4.769,- / spar op til 969,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse med udsigt over byen

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x frugtkurv
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Ringhotel Goldener Knopf har en suveræn beliggehed, direkte ved Rhinen i grænselandet mellem Tyskland, Schweiz og Frankrig. Her har I alletiders komfortable base for et ophold med dejlig mad og vin, historie, kultur, shopping og spændende udflugtsmuligheder i tre forskellige lande.

Hotellet tilbyder

Dette 4-stjernede hotel, som har rødder helt tilbage til 1456, ligger i Bad Säckingens historiske distrikt på Rhinens bred, og har udsigt mod den smukke flod og Europas længste træbro fra den store terrasse.

Under ferien her kan I bl.a. nyde herlige vandre- og cykelture i Schwarzwalds fantastiske natur, smage på regionale specialiteter, både i form af mad og vin, tage på idyllisk bådfart på Rhinen og udforske Bad Säckingen med guidede ture og spændende seværdigheder såsom slotsparken som også huser et trompetmuseum, den barokke domkirke St. Fridolinsmünster og en lang række hyggelige butikker og specialforretninger i de charmerende gader. Opholdet inkluderer et 'Konus'-gæstekort, som gælder som gratis billet til toge og busser i hele Schwarzwald-regionen.

Derudover har I også alletiders mulighed for, at køre en tur over grænsen til Schweiz eller Frankrig, og udforske landskaberne der. Fra hotellet har I f.eks. både Zürich, Basel, Jurapark Aargau og Mulhouse indenfor en times kørsel.

Hver dag kan I stå op og nyde dejlig morgenmad i de hyggelige rammer, og om aftenen serveres regionale retter i den stemningsfulde Restaurant Le Jardin, som også har et omfattende vinkort.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Ringhotel Goldener Knopf har 68 flotte og komfortable værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en ekstra opredning. Værelserne har enten udsigt mod byen eller mod Rhinen, og nogle har også balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og komfortabelt enkeltværelse med eget bad og toilet, behagelig seng, radio, minibar, safe og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse med udsigt over byen

1 / 4
Hyggeligt og komfortabelt dobbeltværelse med udsigt mod byen, indrettet med eget bad og toilet, behagelig seng, radio, minibar, safe og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse med udsigt ud over Rhinen

1 / 8
Hyggeligt og komfortabelt dobbeltværelse med udsigt mod Rhinen, indrettet med eget bad og toilet, behagelig seng, radio, minibar, safe og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse med balkon og udsigt ud over Rhinen

1 / 3
Hyggeligt og komfortabelt dobbeltværelse med balkon og udsigt mod Rhinen, indrettet med eget bad og toilet, behagelig seng, radio, minibar, safe og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

975 km fra
Puttgarden, Tyskland
1000 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
1025 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Augusta Raurica (29km)

Tag på bilferie i Europa og find børnevenlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie. En af se mange og populære muligheder er Schweiz som har meget at byde på. Kig forbi Augusta Raurica, som er et stort antikt romersk friluftsmuseum. Augusta Raurica ligger omkring 20 km øst for Basel tæt på de to landsbyer Augst og Kaiseraugst. Det er den ældste kendte romerske koloni ved Rhinen og stedet blev grundlagt af Lucius Munatius Plancus ca. 44 f.Kr. Der er over 20 monumenter og bygninger, som kan besøges, og det er en sjælden mulighed for at komme helt tæt på dagligdagen i en romersk koloni og samtidig en fantastisk tur tilbage i tiden før vores tidsregning. Der arrangeres også mange spændende aktiviteter for både børn og voksne, og i det hele taget er det en kæmpe oplevelse at få med, når man er på bilferie i Schweiz – den afstikker vil sent blive fortrudt og der vil være meget at snakke om på turen hjem. Find jeres ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv oplevelse i det bjergrige og meget smukke land.

Basel (40km)

Find en billig ferie til Schweiz hos Risskov Bilferie og besøg den smukke og enestående by Basel. Byen grænser op til både Tyskland og Frankrig og det har været med til at give byen det bedste fra begge verdener. Basel kan også bryste sig med at have over 40 spændende museer at vælge imellem, så der skulle da gerne være et par stykker af dem, der kunne falde i god jord. Et sikkert hit er Foundation Beyeler museet. Tegnet af den italienske arkitekt Renzo Piano byder det på en enestående samling af nogle af de største moderne klassikere. Her findes der værker fra Bacon, Baselitz, Warhol, Ernst Max, Kandinsky, Miró og Rodin for blot at nævne nogle få af de mange kunstnere, der præger kunstmuseets smukke vægge. Kunstmuseum Basel er bestemt også en oplevelse, hvis moderne og mere nutidig kunst har interesse. Deres samling af skulpturer, grafiske værker og selvfølgelig malerier er ganske enkelt imponerende. 

Selv om Basel ikke er særlig stor med sine ca. 170.000 indbyggere, er det den tredjestørste by i Schweiz. Rhinen deler den gamle bydel i to med Kleinbasel mod nord og Grossbasel på den sydlige side, hvor også det historiske centrum ligger. Kleinbasel er præget af store medicinalfabrikker og det var blandt andet her, at den schweiziske kemiker Albert Hofmann i 1938 opfandt det psykedeliske stof LSD, der senere blev brugt i psykoterapien.

Basel kan tilbyde shopping i stor stil og med stor klasse. Basel har et net af sporvogne med hele 10 linjer, der gør det både bekvemt og hurtigt at komme rundt i bymidten. De fleste butikker ligger i det gamle Grossbasler, som har et netværk af små og snævre butiksgader, der til tider kan gå hen og blive ret stejle – men det er bestemt besværet værd. Fra det travle Freie Strasse til Markedspladsen til Spalenberg med sine fine små og eksklusive forretninger som Johann Wanner Christmas House eller Manor, som er byens ældste indkøbscenter. Der kan findes gode tilbud i de små designbutikker og gallerier, som ligger lidt udenfor centrum, prøv eventuelt Skt. Johann eller Feldbergstrasse.

Og så det vigtigste til sidst – få endelig fat i et BaselCard. Det giver bl.a. 50 % afslag på museumspriser, gratis adgang til Basel Zoo, en guidet tur i den gamle bydel, en spændende skattejagt, transport og meget, meget mere. Det kan simpelthen ikke betale sig andet! Der er lagt op til en aktiv ferie i Basel da der er meget at både se og opleve. Prøv en ferie med børn og find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie.

Birkendorf (41.7km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og besøg Birkendorf i Sydtyskland.  Birkendorf er en hyggelig lille landsby, hvor de fleste af husene er bygget i den traditionelle sydtyske stil med herlige farver og blomster i alle vinduerne. Om vinteren er der tykke lag sne på tagene og i det smukke vinterlandskab synes byen mest af alt at ligne et funklende glansbillede af hygge og snedækket idyl. Både om sommeren og om vinteren kommer der mange friluftsentusiaster, der udnytter de mange muligheder i landskabet og de omkringliggende skove til at vandre, cykle eller til at stå på ski især ved det 1493 meter høje Feldberg og i det uendelige Schwarzwald, med over 25.000 km afmærkede vandreruter. Find den billigste ferie med Risskov Bilferie og gør det til en ægte familieferie fyldt med oplevelser i Sydtyskland.

Rhinefall (63.2km)

Besøg Europas største vandfald Rhinefall, som ligger tæt ved Schaffhausen. Her venter jer et imponerende syn. Om sommeren passerer 700 kubikmeter vand i sekundet igennem vandfaldet. Nyd det imponerende syn fra land eller tag på sejlads på Rhinen og kom helt tæt på det brusende vandfald. Besøg også den schweiziske by Schaffhausen, som ligger blot 10 km. fra vandfaldet. Her kan I spise frokost på en af de lokale restauranter og gå en tur i de hyggelige gader i den gamle bydel.

Titisee-Neustadt (69.8km)

Kør en tur til Titisee-Neustadt, som huser en af de absolut smukkeste søpromenader i hele Schwarzwald! Den charmerende kurby ligger i det naturskønne Hochschwarzwald med selve søen, Titisee, beliggende i sit sydvestligste hjørne. Især området omkring søen tiltrækker hvert år folk fra både nær og fjern, som kommer for at tage del i de mange rekreative muligheder stedet tilbyder.

Søen er bl.a. et vellidt sted for vandsport og de omgivende skovklædte bjerge er helt oplagte til vandreture. Nyd f.eks. udsigten over såvel Titisee som Feldberg, fra platformstårnet på det 1.192 meter høje bjerg Hochfirst. Tag på sightseeing med en herlig rundtur med søbådfarten, kom en tur rundt i de skønne omgivelser med Zäpfle-Bähnle-toget, smag på den berømte Schwarzwald-skinke, og nyd den levende stemning omkring søen med en ganske uforglemmelig slentretur langs søpromenaden. Byen huser også et stort badeland, Badeparadies Schwarzwald, samt masser af gode muligheder både for klatrere og for golfspillere. 

Mulhouse (72.1km)

Der er meget at opleve i den historiske by, Mulhouse. Oplev det historiske centrum, som bl.a. huser det berømte tempel, Saint-Etienne; en neo-gotisk kirke fra det 19. århundrede. Byens rådhus har en smuk facade og I kan også opleve Mieg House, et byhus fra det 14. århundrede, som længe beboedes af Mulhouse's rigeste familie. Mulhouse tilbyder også gode shoppingmuligheder, spændende museer og smukke grønne parker, som f.eks. botaniske- og zoologiske haver. Mulhouse er, med andre ord, et kulturcenter der skal udforskes.

Julemarked i Konstanz (122.8km)

Oplev det charmerende julemarked i den sydtyske grænseby, Konstanz. Med sin beliggenhed i historiske omgivelser på havnen i byens smukke Altstadt og direkte ned til Bodensee, er der lagt op til et julemarked med en skøn maritim stemning. Reflektionerne af 100.000 lys danser henover Bodensees blanke overflade og spejler sig i den klare aftenhimmel, duften af jul hænger i luften og lystig musik og spændingsfuld latter kan høres overalt.

Julemarkedet i Konstanz har eksisteret i mange år, men det har især vokset sig stort efter en omfattende udvidelse i 1990’erne. De godt 170 boder snoer sig rundt hele vejen langs havnen, der er julemænd og karruseller og som noget af det seneste er et stort skib, doneret af ’Weißen Bodenseeflotte’ (Den Hvide Bodenseeflåde) blevet en fast og meget populær bestanddel af julemarkedet. Juleskibet ligger i havnen og her kan I gå ombord og f.eks. nyde en 360° panoramabar på det øverste dæk.

De hyggelige træboder tilbyder et stort og varieret udvalg af håndværk, kunst, pynt, legetøj, beklædning og husholdningsartikler og naturligvis masser af dejlige julegodter med Glühwein, pølser, brændte mandler, marcipan og bagværk i alle afskygninger. Den romantiske belysning sætter den perfekte julestemning og fører Jer ned langs havnen og ud mod det flotte juleskib. På havnen finder I også udflugtsbåde, som sejler ud til den smukke ø, Mainau, som udover at huse et hyggeligt vinterlandskab i julen, også huser en smuk botanisk have, som er værd at besøge hele året rundt. Markedet skønnes at have omkring 450.000 gæster årligt.

Konstanz er en skøn shoppingby på alle tider af året, og skulle I have lyst til en lidt mere traditionel shoppetur, har I ikke langt fra havnen og til byens store indkøbsgader, hvor der er masser af forretninger, caféer og restauranter at vælge imellem. 


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Les Jardins d’Adalric

Inkl. 1 x 3-retters menu + vinsmagning

Alsace

I hjertet af Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool

277,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Nyd de charmerende omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Notre Dame de Bonne Fontaine

Ophold med morgenbuffet

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til wellnessafdeling

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~11.99 år i ekstra opredning 75% rabat