Aktiv ferie i Schwarzwald på Ringhotel Pflug

Dansk | DKK

Ringhotel Pflug

Billig ferie med Schwarzwald-natur og Europa-park

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev Strasbourg og Europa-Park
 • Inkl. 2-retters menu dagligt, og en vinsmagning
 • Direkte ved vin-cykelruten ’Badische Weinradweg’
197,-
3~8 dage fra
1.019,-

Ophold inkl. vinsmagning

Smukke Schwarzwald

3 dage
Fra 1.019,- / spar op til 174,-
SPAR
4 dage
Kun 1.589,- / spar op til 132,-
SPAR
5 dage
Kun 2.099,- / spar op til 151,-
SPAR
6 dage
Kun 2.619,- / spar op til 160,-
SPAR
7 dage
Kun 3.129,- / spar op til 179,-
SPAR
8 dage
Kun 3.639,- / spar op til 197,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x vinsmagning
 • Eierkirsch som afskedsgave
Risskov Pakken

Der er lagt op til et afslappende ophold på Ringhotel Pflug i Oberkirch, med masser af skøn natur i Schwarzwald, kultur i Strasbourg og action i Europa-Park.

Hotellet tilbyder

Det familiedrevne hotel ligger i centrum af Oberkirch, som er en romantisk lille by i Baden-Württemberg, beliggende mellem Schwarzwald og Strasbourg. Her bor I omgivet af charmerende bindingsværkshuse og kan nyde udsigten over Schwarzwald fra den gamle slotsruin.

Under opholdet på Ringhotel Pflug kan I nyde en dejlig morgenmad forud for dagens oplevelser i regionen. Schwarzwalds fantastiske natur indbyder til vandre- og cykelture, og det er f.eks. oplagt at nyde ’Badische Weinradweg’ som går forbi hotellet, og dækker over en strækning på 460 kilometer som forbinder vinregionen Markgräflerland, Kaiserstuhl, Tuniberg, Breisgau, Ortenau, Kraichgau og Badische Bergstrasse.

For de kulturinteresserede ligger Strasbourg bare en kort køretur fra hotellet, og her kan I bl.a. opleve den flotte domkirke, tage på shopping og cafébesøg og dykke ned i nogle af byens mange andre seværdigheder.

Har I børn med på en familieferie er det helt oplagt at besøge Europa-Park, hvor de mange forlystelser hvert år tiltrækker besøgende fra hele Europa.

Efter en oplevelsesrig dag kan I nyde et 2-retters aftenmåltid i hotellets restaurant, hvor maden altid tilberedes med friske, regionale råvarer. Opholdet inkluderer også en vinsmagning hos Weinhaus Renner, som ligger omkring 500 meter fra hotellet.

Der er tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Ringhotel Pflugs værelser giver jer komfortable og funktionelle rammer under opholdet, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning. De fleste af værelserne har balkon eller terrasse med udsigt over haven.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse på 10-12 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelig seng, skrivebord, garderobe, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt Standard dobbeltværelse på 16-20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, behagelige senge, skrivebord, garderobe, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse m. balkon

1 / 3
Hyggeligt Comfort dobbeltværelse på ca. 18 m² med balkon, eget bad og toilet, hårtørrer, behagelige senge, skrivebord, garderobe, telefon og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse Comfort m. balkon

1 / 3
Komfortabelt dobbeltværelse på ca. 28 m² med balkon, eget bad og toilet, hårtørrer, behagelige senge, skrivebord, garderobe, telefon og TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

825 km fra
Puttgarden, Tyskland
850 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
875 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ottenhöfen (12.5km)

Den charmerende by Ottenhöfen har ca. 1.800 indbyggere og ligger fredfyldt mellem bjerge og frugtplantager. Byen er et godt udgangspunkt for vandreture i og omkring byen. Ottenhöfen er kendt for sine ni historiske møller samt et flot vandfald, som I kan ligge turen forbi på jeres gåtur. I kan også gå en lidt hårdere tur på 5 km. op til toppen af klippen Karlsruher Grat. Når I når toppen vil turen være det hele værd, for herfra har I en fantastisk udsigt. Det er dog også muligt at nå klippetoppen ad en lidt længere men lettere rute.

I sommerhalvåret kan I køre med damptoget, som kører på strækningen fra Ottenhöfen, gennem Acherdalen og til Achern. Strækningen er kun 11 km. lang, men det er en smuk tur, I kommer på. Når I er i Ottenhofen skal I naturligvis også prøve nogle af de lokale specialiteter, som f.eks. kagen Schwarzwaldertorte eller lokalbrygget snaps.

Wasserfälle Allerheiligen (19.7km)

Ved byen Oppenau i Schwarzwald finder I de smukke Wasserfälle Allerheiligen , som lå skjult helt op til det 19. århundrede. I 1840 oprettede man en sti som giver adgang ned i dalen, hvor faldet er lokaliseret. Vandfaldet består af hele 7 fald, hvor det længste – det midterste – når op på 13 meter. Navnet ”Allehelgen” kommer sig ikke af det guddommelige syn, men kaldes dette fordi området, gennem århundreder, tilhørte det præmonstratensiske Kloster Allerheilige. I dag står kun resterne tilbage, som I finder nogle få hundrede meter fra vandfaldet.

Nationalparkzentrum Ruhestein (22.9km)

Forud for turen i Schwarzwald kan det være rart med lidt information og vejledning. I 900 meters højde, over havoverfladen, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein, hvor der står personale klar til at assistere med planlægning af ture, svare på spørgsmål og give tips. Besøgscentret huser også en lille permanent udstilling, som formidler information om det smukke område, geologien, de sjældne dyrearter og Schwarzwalds historie.

Strasbourg (27.1km)

Denne betagende by er også hovedstaden i det smukke Alsace og geografisk befinder vi os i det nordøstlige Frankrig, ganske tæt på grænsen til Tyskland. Faktisk regnes Strasbourg for at være Europas hovedstad, da byen også ligger grund til Europaparlamentet, Europarådet og Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol. Byen blev grundlagt af den romerske Kejser Augustus og var dengang kendt under navnet Argentoratum.

Det er et must at besøge den berømte domkirke, Cathédrale Nôtre-Dame, som regnes for byens midtpunkt og som samtidig også er centrum for den gamle bydel. Mellem 1647 og 1874 var det den højeste bygning i hele verden med sit 142 meter høje tårn, indtil den rekord i 1874 blev overgået af tårnet på Skt. Nikolajs kirke i Hamburg. Det er ikke svært at blive imponeret over, at det for 1000 år siden var muligt at bygge et sådan pragtstykke af en domkirke. Selv om dele af kirken stadigvæk er bygget i romansk stilart, så regnes domkirken for at være et af de fineste eksempler for sengotisk arkitektur i området.

Besøg også “Petite France”, som er et malerisk kvarter i den gamle bydel, som ligger mellem floderne og syd for Grande Ile. Her findes byens smukkeste bygninger med brostensbelagte gader, små romantiske broer og kanaler, der skærer på kryds og tværs i det smukke kvarter. Grande Ile er en ø, som blev skabt af flodernes strøm, og som ligger placeret midt i Strasbourg.

Friedrichsturm (36.4km)

Dette 30 meter høje udkigstårn, Friedrichsturm, ligger placeret på toppen af bjerget, Badener Höhe. Alt i alt får I en udsigt fra svimlende 1,02 km. over havets overflade – det højeste punkt i Baden Baden, som området hører under. Ikke bare selve udsigten, men også turen derop er et højdepunkt for mange. Vandreruten som fører op til tårnet er et gennem årene blevet et yderst populært turistmål.

Julemarked i Strasbourg (27.1km)

Julemarkederne i Strasbourg står for mange som et af de allerstørste oplevelser i højtiden. Der er virkelig magi i luften, når Strasbourgs julemarkeder med juletræer, belysning, træhytter og traditionel gløgg hvert år åbner fra slutningen af november. 

I Strasbourg er julemarkederne med til at binde den festlige højtid sammen med åndelig tro og kultur, og det er da heller ikke for ingenting, at julemarkederne i 2013 blev kåret som den bedste juledestination i Europa.

Det er næsten 450 år siden, at det første julemarked kaldet "Christkindelsmärik" blev en tradition i Strasbourg, hvilket gør det til et af de ældste i Europa. Siden da har byen fortsat med traditionen og sørget for at give besøgende en gæstfri og autentisk oplevelse for livet.

Julemarkederne i Strasbourg et er fortsat et af de steder, man simpelthen bliver nødt til at besøge i juletiden.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Weinhotel des Riesling Zum Grünen Kranz

Blandt vinmarker og smukke landsbyer

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af cykler

145,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. room type Klassik Double room
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~15.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Ferie i Schwarzwald

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

259,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel Les Jardins d’Adalric

Inkl. 1 x 3-retters menu + vinsmagning

Alsace

I hjertet af Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 flaske vin
 • Adgang til swimmingpool

277,-
Fra kun
1.079,-

Vis kort

Nyd de charmerende omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 3~5.99 år i ekstra opredning 75% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat