Miniferie på Ringhotel Sellhorn

Dansk | DKK

Ringhotel Sellhorn

Oplev Lüneburger Heide med smuk natur, kulturelle oplevelser og afslapning

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.3 / 5

Highlights

 • Wellness og afslapning
 • Familievenligt hotel
 • Oplev Hamburg
1.083,-
3~5 dage fra
849,-

Oplev naturskønne Lüneburger

Wellness ved Lüneburg

3 dage
Fra 849,- / spar op til 464,-
SPAR
4 dage
Fra 1.249,- / spar op til 709,-
SPAR
5 dage
Fra 1.519,- / spar op til 1.084,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x eftermiddagskaffe
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

I det naturskønne Lüneburger Heide ligger det fire-stjernede Ringhotel Sellhorn. Her finder I fine omgivelser for en afslappende miniferie, hvor I bl.a. kan leje cykler og udforske det tyske landskab og omgivelserne. Hotellet tilbyder også gode forhold for wellnessophold med indendørs swimmingpool, spa, og hvis vejret tillader det, kan I nyde hyggelige øjeblikke i haven.

Hotellet tilbyder

På det familiedrevne Ringhotel Sellhorn kan I opleve en rolig ferie. Her er komfort, moderne interiør og vigtigheden af at bevare gamle traditioner i højsædet. På hotellet er der noget at lave for folk i alle aldre, og wellnessområdet omfatter en indendørs pool, spa, boblebad, sauna og mulighed for at bestille forskellige spa-behandlinger. For de yngre gæster, er der masser af aktiviteter at gå i gang med, bl.a. billard, brætspil, bordfodbold og legerum.  

I hotellets restaurant kan I starte dagen med en morgenbuffet med både kolde og varme retter, frisk juice, müsli, sund kost, kager og varme drikke. Selvfølgelig kan I også spise både frokost og middag på hotellet, og for de yngste børn er der kreeret en særlig børnemenu. Kokken Jörn Sommer udvælger lokale, friske råvarer.

Der er gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Alle hotellets værelser har badeværelse med brusebad eller badekar, TV, radio, telefon, pengeskab og minibar. Alle værelser er røgfrie.

Standardværelserne er ca. 21 kvm. Superiorværelserne er ca. 28-30 kvm og har plads til opredning på sovesofa. Det er muligt at bestille superiorværelser med adgang til balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard enkeltværelse på 21m2 med eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De er placeret i hovedbygning og vender ud mod indergården eller parkeringspladserne, og har alle skrivebord med stol, en komfortabel seng, radio, telefon, sikkerhedsboks, minibar og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard dobbeltværelse på 21m2 med eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De er placeret i hovedbygningen, og har alle skrivebord med stol, en komfortabel seng, radio, telefon, sikkerhedsboks, minibar og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 1
Superior dobbeltværelse på 28-30m2 med eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle skrivebord med stol, en komfortabel dobbeltseng et skrivebord med stol, radio, telefon, sikkerhedsboks, minibar og fladskærms-TV. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 

Superior værelse m. balkon

1 / 1
Superior dobbeltværelse på 28-30m2 med eget badeværelse med toilet og bruser eller badekar. De har alle skrivebord med stol, en komfortabel dobbeltseng, radio, telefon, sikkerhedsboks, minibar, fladskærms-TV og balkon. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

180 km fra
Puttgarden, Tyskland
200 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
230 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Wildpark Lüneburger Heide (4.3km)

Wildpark Lüneburger Heide er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I se mere end 1.200 dyr, repræsenteret gennem 140 forskellige dyrearter som sibiriske tigre, moskusokser, elge, bjørne og geder. Parken har en bred vifte af forskellige slags spisesteder, hvor I kan købe alt fra enkle retter til fine madoplevelser. Det er også tilladt at medbringe sin egen frokost i dyreparken. Børnene vil sætte pris på parkens kæmpe legeplads med trampoliner, hængebroer, mini-radiobiler og gode muligheder for at klatre og balancere.

Barfusspark Egestorf (9.3km)

Find børnevenlige hoteller tæt på Barfusspark Egestorf, lidt syd for Hamborg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik oplevelse; oplev naturen på en anden måde og hav føddernes velbefindende i fokus. Den ca. 14 hektar store naturoplevelsespark byder på 2,7 km anlagte stier med 60 forskellige forhindringer i naturmaterialer, så masser af mulighed for at få sig en aktiv ferie og parken er det perfekte sted for en skøn gåtur. I parken findes også en lille kiosk, hvor der kan købe forfriskninger. Der er i den grad lagt op til en aktiv ferie i den skønne park. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd en ægte familieferie.

Niederhaverbeck (31.3km)

I Niederhaverbeck kan I besøge ´Hans-Pforte-Haus´, der byder på en spændende og moderne udstilling om bier og biavling, som har været meget udbredt i egnen. Her serveres svarene på de mange spørgsmål, der måtte være om bier og deres produktion af honning, på en elegant og intuitiv måde.

Heide Park Soltau (39.5km)

Savner I lidt vind i håret og kilden i maven, mens I er på sommerferie, kan det anbefales at besøge Heide Park Soltau, som er Nordtyskland største fritids- og familiepark. Her kan I mærke suset i de gigantiske rutsjebaner eller få gåsehud, når I besøger vampyrernes Transsylvanien. I kan let tilbringe en hel dag i den sjove forlystelsespark.

HafenCity Hamburg (38.1km)

Tag på storbyferie eller weekendophold og oplev den fantastiske stemning i Hamburg-HafenCity bydelen. HafenCity kombinerer tradition og modernitet i en unik symbiose. En sand arkitektonisk og kulturel fornøjelse! Spændende seværdigheder som Miniatur Wunderland, Elbphilharmonien og steder som det UNESCO-listede varehusdistrikt ”Speicherstadt”, tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden.

Hamburg (38.8km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheder, museer og gastronomi. En god måde at opleve Hamburg på er fra havsiden, ved at springe på en kanalrundfart - men naturligvis anbefaler vi også Hamburg fra landsiden, når man er på ferie i bil! En oplevelse i Hamburg ud over de klassiske storbyfornøjelser er en tur på byens fiskemarked, hvor der naturligvis sælges fisk, men også billigt tøj, stueplanter og dvd’er. De første boder åbner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands næststørste by og både økonomisk og kulturelt er byen centrum for hele Nordtyskland. Arealmæssigt er byen syv gange større end Paris og mere end dobbelt så stor som London. Det betyder kort og godt, at byen byder på særlig gode forhold for turister. Hamburg er en smuk by fyldt med charmerende områder og ikke mindst et fortræffeligt aftenliv, som ikke er til at komme udenom på storbyferie eller kør-selv ferie i Nordtyskland.

Schloss Ahrensburg (63.5km)

Hovedseværdigheden i Ahrensburg er det smukke, hvide renæssanceslot, Schloss Ahrensburg. Det ligger i midten af den grønne slotspark – på en lille ø i midten af en sø. Slottet blev bygget sidst i 1500-tallet, og blev i 1955 indrettet som museum, hvor der i dag udstilles møbler, porcelæn og kunst. Desuden fortæller en del af museet om slottet og områdets historie.

St. Michaelis Kirke Hamburg (40.4km)

Tag en tur op til barokkirken St. Michaelis, som er Hamburgs vartegn, og se byen fra en helt anden vinkel. Kirken blev bygget mellem 1648 og 1661, og er benene gode, så er der 452 trappetrin, der fører op i kirketårnet, hvorfra der er en helt utrolig udsigt over Hamburg. Tag eventuelt elevatoren op og gå ned, for trapperne løber nemlig forbi de smukke kirkeklokker og den indre mekanik af tårnuret, som er ganske spændende at se nærmere på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i forældres seng 225kr per nat

Hotel Domicil Hamburg

Miniferie i moderne storby

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Centralt i Hamburg

194,-
Kun
669,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Landgut Stemmen

Landsbyidyl i Nordtyskland

Lüneburger Heide

Miniferie i Stemmen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times brug af keglebane
 • Adgang til sauna og fitness

266,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie mellem Bremen og Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat