Miniferie med wellness på Ringhotel Villa Westerberge

Dansk | DKK

Ringhotel Villa Westerberge

Fortryllende wellnessferie med idyllisk beliggenhed i Aschersleben

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Idyllisk beliggenhed
 • Smuk wellnessafdeling
 • Luksuriøs slotsatmosfære
981,-
3~6 dage fra
969,-

Inkl. 3-retters menu

Wellness i Middelalderby

3 dage
Kun 969,- / spar op til 231,-
SPAR
4 dage
Kun 1.399,- / spar op til 401,-
SPAR
5 dage
Kun 1.799,- / spar op til 601,-
SPAR
6 dage
Kun 2.019,- / spar op til 981,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 2 x 1 glas vin el. øl til middagen
 • Adgang til wellness og fitness
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Ringhotel Villa Westerberge har en malerisk beliggenhed midt i et parkområde i den middelalderlige by, Aschersleben, i det østlige Harzen. Her finder I alletiders oase af ro og idyl med både skov og sø direkte ved hotellet. Nyd et luksuriøst ophold med wellness og god mad i en helt særlig atmosfære og udforsk de mange muligheder, byer og seværdigheder i nærheden.

Hotellet tilbyder

Hotellet er indrettet i en smuk villa fra 1906 og bygningen gennemgik i 1995 en omfattende rekonstruktion i fuld harmoni med de gamle bygningsplaner. I dag står den smukke bygning knivskarp og tilbyder et moderne wellness- og seminarhotel med en ganske unik, næsten slotsagtig, atmosfære.

Under opholdet kan I slappe af i hotellets eget nydelige wellnessområde som er indrettet med udsigt mod den smukke park. Her kan I forkæle jer selv med dampbad, finsk sauna, relaxområde med liggestole og forskellige massage- og skønhedsbehandlinger. I forbindelse med wellnessområdet findes også hotellets fitnesscenter som ligeledes har udsigt mod parken, hvor I kan få pulsen op med et godt udvalg af maskiner og andre fitnessfaciliteter. Opholdet inkluderer gratis adgang i wellness- og fitnessområdet.

Hver morgen kan I nyde en rig morgenbuffet i hotellets smukke omgivelser. Morgenmaden serveres alle dage kl. 06.30 - 10.00. Ringhotel Villa Westerberges flotte restaurant serverer udsøgte sæsonprægede retter baseret i det regionale køkken. 

Der er gratis parkering ved hotellet og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 28 moderne værelser som alle er indrettet med komfortable møbler og tilbyder en behagelig atmosfære. Når I ankommer vil der være badekåbe og tøfler klar til jer på værelset så I rigtig kan trække i wellnesstøjet.

Der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed og der er mulighed for, at tilføje en ekstra opredning til dobbeltværelserne. Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med behagelige senge, skrivebord, siddehjørne, TV og telefon. 

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er på 16 m². Hvert værelse har eget badeværelse. Fladskærms-tv, skrivebord og gratis WiFi.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
I dobbeltværelserne finder du en dobbeltseng (200 cm x 200 cm), et fladskærms-tv, skrivebord, opholdsområde, telefon og WiFi. For din komfort er der badekåber og hjemmesko. Badeværelset har et brusebad og toilet. Mulighed for 1 ekstra person i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

400 km fra
Rostock, Tyskland
460 km fra
Puttgarden, Tyskland
470 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Quedlinburg (37.4km)

Denne middelalderby har en spændende historie, der går helt tilbage til det første årtusindskifte. Byen er på UNESCO´s verdensarvsliste på grund af de helt fantastiske og velbevarede bindingsværkshuse, toppede brostensgader og gyder, der snor sig rundt i den gamle bydel, som også byder på arkitektonisk kræs i verdensklasse. Her er der mulighed for at se forskellige stilarter fra længst forsvundne epoker, og der fremvises byggeteknikker i et væk, som et visuelt tag-selv-bord. Midt i byen ligger den smukke romanske Skt. Servatius-kirke, som også fik betydning rent politisk, da det efter sigende var her Kong Heinrich I blev kronet – han blev begravet i år 936. Byen har omkring 26.000 indbyggere. Det årlige julemarked afholdes fra november og julemåneden ud og er flere gange blevet kåret som et af de smukkeste julemarkeder i Sachsen-Anhalt.

Golfclub Schloss Meisdorf (24.9km)

Holder I af at spille golf, så ligger der en 18-hullers golfbane, par 72. En skøn bane med gode og gennemtænkte forhindringer, der gør banen rigtig underholdende at spille på, men også til tider udfordrende. Efter en tur på banen, er det muligt at nyde en drink eller to i klubhuset, og i den tilstødende PRO-shop kan der købes alt muligt golfudstyr eller måske bare golfbolde, hvis der skal bruges nogle flere af dem. Klubben arrangerer i øvrigt også golftimer, hvis der skulle være brug for at forbedre sit “swing”.

Falkenstein Slot (28.6km)

Falkenstein Slot placeret på den smukke bakketop i Selketal. Hele området er et naturreservat med mulighed for flere gode vandreture. Borgen blev bygget mellem 1120 og 1150 og hører til en af de mest befæstede borge i Harzen. Dens strategiske placering på toppen af den 320 meter høje bakke gjorde borgen utrolig svær at indtage, og trods flere forsøg lykkedes det heller aldrig. I dag fungerer borgen som et museum, som er et yndet turistmål, da området er en del af den Romanske Vej, som er en smuk ottetalsrute med centrum i Magdeburg og som forbinder de betagende romanske monasterier, katedraler og slottet bygget mellem 950 og 1250 og som samtidig repræsenterer starten på kristendommen i denne del af Tyskland. Den 1.000 km lange rute byder på over 72 bygninger over 60 forskellige steder i ottetallet.

Ballenstedt (27.4km)

Tag på en bilferie til Ballenstedt, som også i 2010 blev udmærket med betegnelsen ”Statsligt anerkendt rekreationssted” ved blandt andet at have en fremragende beliggenhed med gode vejrforhold samt cykelruter, et lukket net af vandreveje samt gode tilbud om sports- og fritidsaktiviteter. Så der er også gode muligheder for at familien kan få sig en aktiv ferie. Den charmerende by har alt, hvad der forventes af en lille tysk by og der er muligheder for indkøb, små restauranter og udskænkningssteder, smukke terrasser og i midten af byen ligger “Generationernes plads”, som er et skønt fritids- og afslapningsområde, hvor hele familien kan hygge sig i de dejlige naturlige omgivelser.

Schloss Neugattersleben (39.3km)

Landsbyen Neugattersleben er arkitektonisk præget af det gamle Neugattersleben-slot. Slottets historie går helt tilbage til 1200-tallet og havde sin storhedstid som regionalt adelsknudepunkt fra 1500-tallet, hvor den indflydelsesrige slægt Alvensleben overtog slottet og mange vigtige historiske personer kom på slottet. I mange år var slottet omkranset af en prægtig barokhave, mens det i dag bruges som udviklingscenter og skole for landbrug.

Neugattersleben (38.8km)

Neugattersleben er en gammel landsby på lidt under 1000 indbyggere med rødder tilbage fra middelalderen, hvor den for første gang blev nævnt i en historisk kilde. Byen er idyllisk placeret mellem skove, marker og søer og med en rolig byatmosfære. I byen finder i et par restauranter og store, grønne områder med perfekte muligheder for at koble af.

Kirche St. Gertrud (38.7km)

Lidt syd for Magdeburg ligger landsbyen Neugattersleben, som bestemt fortjener et besøg, hvis I er på bilferie i Tyskland. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom godt afsted på en billige sommerferie eller vinterferie. Læg veje Hvis  hvis is flotteste bygninger er St. Gertrud Kirke, der er fra 1889, og den neo-gotiske byggestil giver kirken et autentisk og aldrende udseende. Interiøret i kirken er udsmykket med farverige og gotisk-inspirerede glasvinduer, og kirketårnet, på 38 meter, kan ses fra de fleste steder i byen. Der holdes ud over gudstjenester også andre arrangementer. Tag hele familien med på ferie og nyd den i eget tempo. Find børnevenlige hoteller i området og nyd en billig ferie med Risskov Bilferie tæt på Magdeburg i Tyskland.

Europa-Rosarium (47.8km)

Sydharzen byder på masser af spændende udflugtsmål og er derfor en oplagt destination for en billig kør-selv ferie. Besøg eksempelvis Europa-Rosarium i den historiske bjerg-og rosenby Sangerhausen. Den imponerende park byder på Verdens største samling af roser. Mere end 8.500 forskellige sorter i alle tænkelige former, farver og vidunderlige dufte, imponerer hvert år de mange besøgende. Her venter med garanti en uforglemmelig oplevelse og en dejlig ferie. 

Wernigerode (61.2km)

"Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Apartment Hotel Harz

Ophold med morgenbuffet

Harzen

Familieferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 velkomstdrink
 • Kabelbane i Thale
 • 20% rabat på leje af elcykler

166,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Familiehygge i hjertet af Harzen

Læs mere

Morada Hotel Alexisbad

Inkl. halvpension og 1 glas vin til maden

Harzen

Ferie i Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • 1 gl. vin, øl el. vand til hver middag
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis parkering og internet

949,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Inkl. halvpension og vin til maden

Læs mere

Zum Harzer Jodlermeister

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Harzen

Oplev naturen i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x massage (elektrisk massagebriks)
 • 1 x velkomstdrink

514,-
Fra kun
619,-

Vis kort

Oplev naturen i Harzen

Læs mere

Ferienanlage Friedrichsbrunn

All inclusive ophold

Harzen

Naturskønne Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x frokost (salatbuffet & suppe)
 • 2 x aftenbuffet inkl. øl og vin
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis øl og vin (18:00-20:00)

196,-
Kun
779,-

Vis kort

All inclusive i smukke Harzen

Læs mere

Hotel zur Goldenen Sonne

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Harzen

Skønne Quedlinburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink

249,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Centralt beliggende i Quedlinburg

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og Indstillinger.