Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Røde-Kro

Tag på kroferie i Sønderjylland og besøg de mange byer i grænselandet

Skøn kro-atmosfære
Central placering i Sønderjylland
Inkl. 5-retters menu
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Winnie og Erik lægger en ære i at bibeholde Røde-Kro som én af Sønderjyllands mest berømte kroer. Stedet har siden midten af 1600-tallet tiltrukket rejsende fra nær og fjern, og har budt på et dejligt sted at sove og god mad. Sådan er det fortsat i dag, og det bliver ikke mindre godt af, at området omkring kroen, er noget af det ypperste, som den danske natur har at byde på.

Hotellet tilbyder

Der serveres morgenmadsbuffet alle ugens dage i hotellets restaurant “Forrådskammeret”. Røde-Kro serverer traditionelle danske retter til frokost og aftensmad, og der lægges vægt på råvarernes høje kvalitet. Alt tilberedes nænsomt og med respekt for godt køkkenhåndværk og traditioner, men uden frygt for at tilføre moderne elementer.

Der er adgang til gratis internet på hotellet og der er gratis parkering på hotellets parkeringsplads.

Som besøgende vil man opleve en god og venlig stemning, som især understøttes af stedets popularitet blandt de lokale fra byen. Der er således tale om en restaurant og en kro, som til stadighed tiltrækker folk fra nær og fjern – denne tradition er Winnie og Erik garanter for.

Værelser

De hyggelige værelser er moderne indrettet med god plads. Alle værelserne har eget badeværelse med bad og toilet. Mod et tillæg er det muligt at tage en hund med på værelset.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Aabenraa (7.3 km)

  Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den charmerende gamle bydel byder på brostensbelagte gader og huse med smukt dekorerede døre. I Aabenraa kan I tage på shopping i Danmarks længste gågade. I Aabenraa kan I blandt andet besøge Søfartsmuseet, tage på kunstudstilling på den gamle banegård eller besøge de spændende kunstudstillinger på Brundlund Slot. Byens store årlige begivenhed er Ringriderfesten, som afvikles første weekend i juli. Her går op mod 500 heste optog igennem byen sammen med forskellige orkestre fra hele Europa. Optoget ender på den store ringriderplads, hvor der de kommende dage dystes blandt store og små om at blive årets ringriderkonge.

  Aabenraa
  Tag på miniferie i Aabenraa
 • Damgaard Mølle (8.5 km)

  Damgaard Mølle er lavet efter hollandsk model og blev opført i 1867. Den spændende historie om Baron Stampe og den nye grundlov fra 1848, der tvang bønderne til at få malet deres korn på bestemte møller, så der kunne opkræves retmæssig skat, kan genopleves med en tur ud til den ganske seværdige og meget velholdte mølle.

  Damgaard Mølle
  Besøg den hollandsk imiteret Damgaard Mølle ved Rødekro.
 • Aabenraa Golfklub (12.8 km)

  Tag på golfferie og nyd den friske luft og de mange udfordringer på golfbanen med Risskov Bilferie. Holder I af at spille golf, så er Aabenraa Golfklub lige noget for jer. Smuk bane med smuk udsigt til vandet. Læs mere om åbningstider og fee på klubbens hjemmeside. Find jeres golfferie hos Risskov Bilferie og bestil en miniferie eller et weekendophold og kom ud og sving køllerne på Aabenraa Golfklub.

  Aabenraa Golfklub
  Aabenraa ligger i et skønt område og byder på udfordringer til både øvede og begyndere.
 • Sikringsstilling Nord (16.1 km)

  Sikringsstilling Nord er et fæstningsanlæg, som tyskerne anlagde under 1. verdenskrig. Fæstningsanlægget blev bygget i perioden 1916-1918 og skulle forhindre invasion af Tyskland fra nord. Anlægget er blandt de bedst bevarede i verden.

  Sikringsstilling Nord
  I kan opleve et af Verdens bedst bevarede fæstningsanlæg under en ferie i Sønderjylland
 • Gram Slot (34.3 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgivet af voldgrave i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige by Gram, hvor der generelt er en fin stemning. Slottet bruges i dag som eventhus. Her er der mulighed for op til 50.000 gæster og der er både koncerter, ferielejligheder og et stort økologisk landbrug. Desuden sættes der stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også præsenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot er et oplagt besøg når I er på ferie i nærheden
 • Haderslev (28.8 km)

  Haderslev er en 700 år gammel købstad, som er præget af sin lange historie. De voldsomme brande i 1627 og 1759 ødelagde store dele af byen, men til trods for ødelæggelserne står byen velbevaret. Efter brandene byggede man rokokogavlhuse, og der findes stadigvæk mange af dem tilbage, som daterer helt tilbage til det 16. århundrede – det er især sydøst for domkirken, at de gamle gavlhuse kan findes. Der findes flere guidede ture rundt i byen og hvis bygningshistorie har nogen interesse, så kan det varmt anbefales, at blive guidet rundt i den gamle by og få fortalt de spændende historier, der gemmer sig i murene på de historiske bygninger. Domkirken er en del af bymidten og samtidig også Haderslevs vartegn. Den gotiske domkirke, som også kaldes Vor Frue Kirke, kan ses fra alle sider, da den er bygget på byens højeste punkt. De fleste fredage om året holder det Slevigske Musikkorps vagtparade fra kasernen til domkirken, hvor de vender et blad i regimentets mindebog, der ærer alle de faldne fra regimentet, fra slagene mod prøjserne og østrigerne i 1864 til de sidste krige i Afghanistan og Irak. Haderslev er således altid værd at overveje, når man planlægger ferie i Danmark eller blot vil afsted på et afslappende weekendophold.

  Haderslev
  Haderslev
 • Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke (31.4 km)

  Gråsten Slot blev opført i 1500-tallet og er et dansk jagtslot. Gråsten Slotskirke er den eneste del af Gråsten Slot, som er åben for besøgende. Gråsten Slotshave er en engelsk inspireret landskabshave. Om sommeren kan besøgende nyde de store rosen- og staudebede, der stråler i et væld af farver, og der er en udendørs udstilling, der fortæller om slotshavens udvikling.

  Gråsten Slot, Slotshave og Slotskirke
  Besøg det smukke Gråsten Slot i Sønderjylland. Slotskirken er åben for besøgende.
 • Grænsehandel (35.4 km)

  Gør et godt køb i en af de mange butikker lige syd for grænsen under jeres næste bilferie til Sønderjylland eller Nordtyskland. Butikkerne bugner med varer til billige priser, så I finder helt sikkert noget, I kan købe med hjem. Har I bestilt et ophold hos Risskov Bilferie, så får I desuden et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin pr. voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gør et godt køb i en af de mange grænsebutikker lige syd for grænsen
 • Flensburg (37.1 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
Vis flere

Kort

Røde-Kro
Vestergade 2 6230 Rødekro

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat