Tag på bilferie til Rødungstøl Høyfjellshotel med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Rødungstøl Høyfjellshotel

Går familieferien til Norge er Rødungstøl Høyfjellshotel et oplagt mål

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hotellet har en dejlig beliggenhed ved søen Rødungen
 • Rødungstøl Høyfjellshotel er et familiedrevet hotel
 • Mange muligheder for udflugter og vandreture i området
761,-
3~5 dage fra
779,-

Inkl. halvpension

Norsk fjeldhotel

3 dage
Fra 779,- / spar op til 376,-
SPAR
4 dage
Fra 1.169,- / spar op til 564,-
SPAR
5 dage
Fra 1.549,- / spar op til 761,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x dagens varme ret
 • Gratis parkering
 • Lige ved søen Rødungen -1050 m.o.havet
Risskov Pakken

Rødungstøl Høyfjellshotellet har en unik beliggende ved Rødungen med en fantastisk udsigt over Hallingskarvet og Reineskarvet, i Bergsjø-området i Ål i Hallingdal, som samtidig kan prale af at være et af de smukkeste bjergområder i Norge.

Hotellet tilbyder

Dette bjerghotel ligger 30 minutters kørsel fra Ål Skisenter ved søen Rødungen i Hallingdal og ligger ca. 1050 meter over havets overflade. Hotellet har sin egen restaurant, hvor der serveres en morgenbuffet samt hjemmelavede traditionelle norske retter til frokost og aftensmad.


Slut en aktiv dag i hotelbaren med en drink. Der spilles også levende musik seks aftener om ugen, så måske kan I få jer en svingom. Efter en lang dag på vandreruterne eller pisterne kan I slappe af i saunaen eller solariet.  

I kan også leje cykler og skiudstyr på hotellet, og skulle der være lidt tid tilovers er der også bordtennis, dart samt et legerum, hvor de yngste familiemedlemmer kan bolte sig.

Bjergområdet omkring hotellet byder på fiskepladser, vandre- og cykelruter, og om sommeren kan I spille minigolf, fiske og eller tage en tur i robåd på den smukke sø. Om vinteren er der ikke langt til skipisterne og kælkebakker. Geilo Skisenter ligger kun 60 km fra hotellet. 

Der arrangeres også hel- og halvdagsudflugter til Bjørneparken, Langedrag, Fagerdalen, Lungsdalen eller Nedremyrstølen. I kan få mere information om de forskellige destinationer i receptionen. Der er gratis WiFi overalt på hotellet. Hvis det firbenede familiemedlem skal med på familieferien, koster det et dagligt gebyr og skal aftales med hotellet på forhånd (via reservartionsformularen).

Værelser

Hotellet har 40 moderne værelser, der alle har eget badeværelse med bruser og toilet. Der er også telefon, kabel-tv og radio på værelserne samt et lille opholdsområde, hvor I kan slappe af.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 4
Enkeltværelset er udstyret med enkeltseng, sidde område, TV, telefon, fri WIFI og eget badeværelse med bruser og WC.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Standard dobbeltværelse

1 / 6
Dobbeltværelset er udstyret med dobbeltseng, sidde område, TV, telefon, fri WIFI og eget badeværelse med bruser og WC. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

300 km fra
Bergen, Norge
300 km fra
Larvik, Norge
410 km fra
Stavanger, Norge
450 km fra
Kristianssand, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
725 km fra
Helsingborg, Sverige 
825 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Ål skicenter (20.2km)

Find billige hoteller til skiferien hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien til Ål skicenter, der også har en af Norges bedste slalom baner. Skicenteret har 13 km. løjper, med en faldhøjde på 450 meter. Her finder I også en af Hallingdals bedste bakker for nybegyndere og børn med gratis lift i børneområderne. Find en billig vinterferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser ved Ål Skicenter.

Ål i Hallingdal (29.6km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg den lille by Ål. Læg vejen forbi det lille kulturhus, som åbnede i 1992 og er et regionalt kulturhus for hele Hallingdal. Huset indeholder to amfisale med biograf, koncerter, teater, dans og koncerter mm. Ål kulturhus tilbyder et aktivt kulturprogram hele året. Se aal.kulturhus.no for detaljer.

Sportsfiskeri er også en mulighed, da Ål har omkring 50 søer og elve med en god bestand af ørreder. Tag fiskeudstyret med og gå på tur. Der er store oplever for både store og små. Er I mere til at spænde vandrestøvlerne på, kan Ål kommune også byde på dette. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien.

Hivjufossen (58.9km)

Hivjufossen er et imponerende vandfald på intet mindre end 250 meter. Der findes en 3 km lang vandrerute i området, som er velegnet for hele familien og de som er til aktiv ferie i naturen. Turen starter fra RV 50, som ligger ca. 300 meter nedenfor Bakke Bro. Halvvejs imellem broen og vandfaldet kan I se ruiner af et gammel beboelsesområde. Destinationen er oplagt på en billig ferie for de vandre-glade og de som bare elsker Norge's fantastiske natur.

Dokken Fjellgard (64.6km)

Dokken Fjellgard ligger i byen Sudndalen i Hol og fungerer som et friluftsmuseum, som viser, hvordan gårdene så ud i 1700- og 1800 tallet i det øvre Hallingdal. Friluftsmuseet består af 8 bygninger, der er indrettet, som i gamle dage. Friluftsmuseet indgår som en del af Hol Bygdemuseum.

Hemsedal (73.3km)

Hemsedal har til formål at blive Norges flittigste by og dette afspejles i mængden af aktiviteter i byen. Her kan man virkelig tale om at holde aktiv ferie. På vinterferie kan ski entusiater slå sig løs i byens store ski resort, og på sommerferie er der et væld af aktivitetsmuligheder i naturen.

Hemsedal tilbyder i alt 41 vandreruter spredt over 210 km. Vandreruterne er godt skiltet og mærket og sorteret i farve efter sværhedsgrad. Der er stier for både begyndere og dem, som er fortrolige med bjergene. Den højeste top i Hemsedal er Høgeloft på 1920 meter.

Byen har også 21 cykelruter, der strækker sig over 225 km. Derudover er der en lang downhill bakke med forskellige sværhedsgrader fra blå til rød i Hemsedal Bikepark og en sjov bane, hvor I kan teste jeres cykelfærdigheder i bunden af Hemsedal.

Hemsedal har 18 søer og fire floder til at fiske i, både med og uden flue. Fangstperioden er 25/05-15/09 . Floden Hemsila er kendt som en af ​​de bedste fluefiskeri floder og tilbyder udfordrende ørredfiskeri.

Gordarike viking - og familiepark (47.2km)

Gordarike viking - og familiepark er en spændende attraktion for hele familien. Her kan I blandt andet besøge Gol Stavkirke, som byder på en udstilling om stavkirkearkitektur og vikingernes guder. I kan også se Kong Haddings gravhøj, Hahaugtrollens hule eller gå en tur op i udsigtstårnet Ygdrasil, hvorfra der er en flot udsigt over dalen.

Børnene vil helt sikkert kunne få mange timer til at gå i det indendørs legeland (75 kvm), øve sig i at skyde med bue og pil eller slås med sværd. Der er også et udendørs vandland med to rutsjebaner, vikingeskibe og solområde. Det er desuden muligt at leje kanoer og elcykler.

Liatoppen Skisenter (31.9km)

Tag på skiferie i Norge med Risskov Bilferie og nyd en aktiv ferie i sneen. Der er børnevenlige hoteller og masser af skøn natur til rejsen. Midt i fjellheimen, hele 920 meter over havet, ligger Liatoppen Skisenter i Ål i Hallingdal. Dette er et af områdets mange skidestinationer, men løjpenettet på Liatoppen er det eneste i Hallingdal, som er certificeret efter internationale krav. Her kommer vinteren tidlig, allerede i oktober, og varer normalt næsten helt til maj. Hvis I vil tage en pause kan det være godt at vide, at Liatoppen har en grillhytte, bænke og bålplads. Det findes også en rulleskiløjpe og skicenteret har sågar en årlig skiskyttefestival. Find en billig bilferie til Norge og kom afsted på skiferie med hele familien.

Julemarked i Geilo (53.9km)

Tag til Geilo på alletiders kør-selv ferie i julen og kombiner f.eks. skiferie med julemarked i en af Norges mest populære skidestinationer. Tag hele familien med til den smukke vinterby og nyd et billigt hotelophold nær det hyggelige centrum, hvor julemarkedet har været en stolt årlig tradition siden 2012.

I løbet af december vil byens hjerte være præget af hyggelige boder som byder på alt lige fra kreativt kunsthåndværk til forskellige smagsoplevelser. Julemarkedet huser naturligvis også forskellige former for underholdning og mange af de indbydende caféer byder på dejlige julespecialiteter som kan nydes inde i varmen.

Om vinteren byder på Geilo på mere end 50 forskellige aktiviteter, hvad enten I holder af at skøjte, kælke, stå på langrend eller alpinski, og samtidig er der mange gode muligheder for at nyde udflugter, shopping og wellness. Således er Geilo et ideelt valg for en hyggelig juleferie, uanset om I bare er afsted i en weekend eller over flere dage.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Spåtind Fjellstue

Hyggeligt bjerghotel i Norge

Innlandet

Idylliske Synnfjellet

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis lån af kajak
 • Gratis parkering og internet

356,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Familievenligt bjerghotel i Norge

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 65% rabat
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 14~15.99 år i ekstra opredning 35% rabat