Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rold Gammel Kro

Naturskønne omgivelser og god dansk mad på Rold Gammel Kro

Charmerende kro tæt på Rold Skov
Ægte dansk krohygge
Mange interessante besøgsmål i nærheden
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

Før i tiden var der landevejsrøverier i skoven ved kroen, men i dag finder I en hyggelig kro i skønne omgivelser. Her er der sørget for skøn natur og madoplevelser i en fin atmosfære.

Hotellet tilbyder

Tag på kroferie i Rold, der er kendt for sine legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen. Besøg Jodle Birgers Museum og Cirkusmuseet i Rold. På Rold Gammel Kro kan I nyde kromaden krydret med masser af god atmosfære.

Rold Gammel Kro tilbyder værelser, restaurant, konference- og mødelokaler som alt sammen er flot og funktionelt, og tilsat de grønne omgivelser er et kroophold en dejlig miniferie.

Der er gratis parkering for hotellets gæster.

Værelser

Alle værelser har eget bad/toilet og ligger i en separat bygning bag hotellet. Der er telefon, TV og internet på alle værelser.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen mod et gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Thingbæk Kalkminer (7.4 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt. På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glip af den spændende, men kølige fornøjelse i Thingbæk Kalkminer.
 • Rebild bakker (12.1 km)

  Rebild Nationalpark er et stort område med lyngklædte bakker. Der er rig mulighed for en skøn dag i naturens tegn - der er noget for enhver, uanset om man er til mountainbike eller lange gåture.

  Rebild bakker
  Nyd stilheden og naturen i Rebild Bakker.
 • Suldrup (14.4 km)

  Den lille by, Suldrup, har ca. 1.300 indbyggere og ligger i den nedre del af Nordjylland. Takket være den lille bys hyggelige atmosfære er den perfekt til afslapning. Spis f.eks. på den 120 år gamle Suldrup Kro, besøg den 2.000 år gamle fortidsgrav eller nyd blot de skønne omgivelser.

  Suldrup
  Oplev den idylliske landsby, Suldrup, med sin historiske kro, under Jeres ferie i Nordjylland.
 • Aalborg Zoo (34.5 km)

  Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

  Aalborg Zoo
  Få dyrebare oplevelser året rundt i Aalborg Zoo
 • Mariager Saltcenter (34.8 km)

  Kør på ferie i egen bil og nyd et billigt weekendophold eller miniferie i Danmark. Et besøg i Mariager Saltcenter er altid en både sjov og lærerig oplevelse. Mariager Saltcenter ligger i den lille, hyggelige havn ved Mariager Fjord. Der er ingen tvivl om, hvad der er vigtigt i Saltcentret, og der er faktisk salt over det hele. Oplev hvordan saltet bliver til i ´sydehytten´ og tag derefter ind i ´saltminen´ eller hvad med en lærerig tur i biografen. I Salt Touch kan gæsterne nyde wellness og spa, ingen dårlig idé med lidt forkælelse oven på besøget. Slut eventuelt besøget af med en tur i Café Saltbøssen, hvor der serveres alt, fra en frokost til en kop kaffe. Men turen er selvfølgelig ikke fuldendt førend Saltshoppens mange interessante varer er blevet grundigt undersøgt. Måske var det noget med en saltlampe eller noget sydesalt fra Mariager, mulighederne er mange i den lille butik.

  Mariager Saltcenter
  Få lidt wellness i Salt Tuch Mariager.
 • Mariager Fjord (35.6 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find et billigt hotel tæt på Mariager Fjord hos Risskov Bilferie. Mariager Fjord er også kendt som Danmarks Smukkeste Fjord og området omkring fjorden er fyldt med gode oplevelser. Oplev f.eks de små hyggelige fjordbyer med hver deres helt unikke charme. Besøg også feriebyen Øster Hurup, som har Danmarks mest børnevenlige strand. Et oplagt udflugtsmål for en sommerferie og familieferie i Danmark. Find en miniferie eller et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse ved Mariager.

  Mariager Fjord
  Der er skønt ved Mariager Fjord omgivet af en dejlig natur.
 • Aalborg (35.7 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
 • Randers Regnskov (53.9 km)

  Besøg en helt anden verden. Sådan føles det nemlig, når turen går til Randers Regnskov. Den varme og fugtige luft blandes med lyden fra skummende vandfald og de mange dyrelyde, som giver genlyd i den tropiske regnskov i Randers. I de grønne omgivelser venter der masser af spændende oplevelser. Se små og meget flittige bladskærermyrer, mens de saver bladene i småstumper eller hils på de flotte jaguarer, der er med til at gøre tropeeventyret til en helt speciel oplevelse. Besøg de store kontinenter Afrika, Sydamerika og Asien eller prøv en tur ind i det frygtede Slangetemplet.

  Randers Regnskov
  Udforsk små bidder af regnskoven i Randers Regnskov.
Vis flere

Kort

Rold Gammel Kro
Hobrovej 11, Rold 9510 Arden

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat