Miniferie på Romantik Hotel Schwanefeld

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Romantik Hotel Schwanefeld

På dette skønne sted i Meerane går historien helt tilbage til 1692

Romantisk hotel i Meerane
Stilfuld restaurant
Oplevelser i Leipzig og Chemnitz
 • 650 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 650 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 480 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness
 • Massage mod gebyr

Hotellet

Introduktion

Meerane er en hyggelig by ikke langt fra spændende byer som Leipzig og Chemnitz. Byen er fyldt med skønne gader og grønne områder og på toppen af Burgberg troner byens flotte kirke. Romantik Hotel Schwanefeld ligger i udkanten af byen og indbyder til den romantiske ferie for to.

Hotellet tilbyder

Det fire-stjernede Romantik Hotel Schwanefeld ligger 1 km. fra centrum af Meerane og er et roligt og romantisk hotel. I hotellets stilfulde restaurant kan I nyde en romantisk stund. Her serveres specialiteter fra regionen samt traditionelle tyske retter. I kan samtidig nyde en forfriskning i hotellets bar.

I kan frit benytte jer af hotellets fitnessredskaber. Herudover er der mulighed for at bruge hotellets sauna, solarium mod gebyr samt bestille tid til massage og kosmetikbehandling ligeledes mod gebyr. Der er liggestole i haveområdet. Der er parkering mod gebyr ved hotellet.

Værelser

Alle værelserne er smukt indrettet med hver deres individuelle præg. Alle med eget bad/toilet, telefon, TV, minibar, radio og mulighed for adgang til internet. Der er desuden mulighed for at låne badekåber gratis.

Bemærk at

Såfremt jeres ophold inkluderer et besøg hos chokoladefabrikant, er der rundvisning og smagsprøver inkluderet.

Vis flere

Værd at se

 • Gera (35.3 km)

  Gera er en forunderlig by med markante gamle bindingsværkshuse, der vidner om store rigdomme. I gågadeområdet kan I nyde de maleriske huse, byens vartegn, det 450 år gamle rådhus med det 57 meter høje tårn, renæssance-apoteket med de udskårne hjørnekarnapper i flere etager, Simsonbrønden midt på markedspladsen, kirkerne og mange andre interessante bygninger. Prøv også at gå under jorden, i dybe kældre og smag en lækker øl. Gera er nemlig også en gammel ølbryggerby, Carl Zeis en af verdens mest anerkendte optiske industrier, stammer herfra.

  Gera
  Gå en tur gennem Carl Zeiss' fødeby, den charmerende Gera i Thüringen regionen
 • Chemnitz (43.9 km)

  En oplagt by at besøge er Chemnitz. Byen er en af de mest betydningsfulde byer i Østtyskland. I 1953 blev byen døbt Karl Marx Stadt efter den kendte kommunistiske filosof og økonom. Byen fik dog sit oprindelige navn tilbage, da Tyskland blev genforenet i 1990. Store dele af byen blev stærkt beskadiget under 2. verdenskrig, men blandt andet rådhuset er genopført, så der både findes gamle og nye dele af den fascinerende bygning. I kan også besøge en af de største attraktioner, også af omfang, nemlig verdens største brobyggeri i teglsten. Broen over Göltzdalen er bygget af 26 millioner teglsten i årene 1846-1851.

  Chemnitz
  Besøg Chemnitz, der har en af Tysklands flotteste bymidter.
 • Tysk Rumfartsmuseum (60.9 km)

  Videnskaben har det med at fascinere, og det gælder også bemandede rumflyvninger. Få den utrolige historie om rumflyvning i ´Deutsche Raumfahrtausstellung´ og kom helt tæt på luftfartsindustriens specialudstilling i Morgenröthe-Rautenkranz. Et af højdepunkterne ved besøget er turen i MIR´s træningsmodul, som er ca. 10 meter lang og giver besøgende et eksklusivt indblik i hvordan kosmonauterne lever. Lær om alt fra rumflyvningens spæde start til nutidens avancerede løfteraketter.

  Tysk Rumfartsmuseum
  Besøk den spennende utstillingen om romfart
 • Leipzig (65.2 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og oplev de mange smukke byer som venter syd for den danske grænse. Find en billig sommerferie og besøg Leipzig, som ikke blot er berømt for sine lange handelsmæssige traditioner, men også for sin mangfoldige musik- og kulturscene. Det unikke system af smalle gader og stræder giver det historiske centrum en yderst charmerende udstråling. Stilfulde butikker og stormagasiner inviterer besøgende til shopping- og slentreture. De fleste af byens seværdigheder ligger inden for gåafstand, f.eks. det gamle rådhus, Thomaskirche , den smukke opera, diverse museer og gallerier. Find en kør-selv familieferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie.

  Leipzig
  Leipzig er også en dejlig kulturby.
 • Erzgebirge (71.1 km)

  Hold billig sommerferie i Europa og tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. Bjergområdet har fået navnet Erzgebirge fra ordet "Erz", som betyder "malm", fordi bjerggrunden er rig på forskellige metalholdige mineraler. Lige siden middelalderen har disse mineraler gjort området til et af Europas vigtigste indenfor bjergværksdrift. Erzgebirge er også kendt for den stolte tradition indenfor træskærerarbejde og træsnitteri, særligt i forbindelse med julerelaterede figurer. Räuchermänn, nødeknækkere og pyramider er kendte produkter, som sælges for store beløb i hele verden. I byen Seiffen, lige nord for den tjekkiske grænse, er der flere museer herom. Bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag på en kør selv ferie.

  Erzgebirge
  tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet.
Vis flere

Kort

Romantik Hotel Schwanefeld
Schwanefelder Straße 22 08393 Meerane

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~13 år i ekstra opredning 50% rabat