Wellnessferie på Romantik Roewers Privathotel

Dansk | DKK

Romantik Roewers Privathotel

Uforglemmeligt luksusophold med wellness, romantik, strand og natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • 5-stjernet komfort- og serviceniveau
 • Stranden ligger indenfor gåafstand
 • Spektakulær tagpool på hotellet
3~5 dage fra
1.499,-

Inkl. 1x2-retters menu

Luksusferie i Tyskland

3 dage
Kun 1.499,- / God pris !
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe, kage og velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis parkering og internet
Wild Offer

Inkl. 3-retters menu

Luksusferie i Tyskland

5 dage
Kun 3.299,- / God pris !
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 4 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x Wellness værdikupon på 30 EUR
 • Gratis parkering og internet
Risskov Pakken

Romantik Roewers Privathotel er et 5-stjernet luksushotel beliggende tæt på stranden i Sellin, som er et af de mest populære badesteder på den naturskønne nordøsttyske ø, Rügen. Her er der lagt op til en helt uforglemmelig ferie på et hotel i særklasse, hvor wellness er indstøbt i sjælen, og hvor romantik og nærvær såvel som afslapning og velvære har de allerbedste vilkår.

Hotellet tilbyder

Noget af det som gør dette hotel helt unikt et, at her er wellness en del af selve filosofien. Den smukke og indbydende wellnessafdeling i hotelparken og det kolossale spaområde, Vitambiance, udgør således blot en lille del af selve den afslappende og energiskabende følelse af velvære, som så mange længes efter i disse moderne og travle tider. Denne følelse opnås og opleves lige så meget gennem selve hotellets arkitektur, de rummelige og luksuriøse værelser, den smukke have og solterrassen og ikke mindst gennem den gode personlige service som hotellets personale står for.

Hotellet består af adskillige bygninger, som alle har hver deres særegne arkitektur og skønhed. Bygningerne forbindes endda under jorden af et spændende galleri med skiftende kunstudstillinger.

Villa Rugia, som må siges at være den mest karakteristiske af bygningerne, udgør selve hotellets hjerte og huser receptionen, tre restauranter, en nydelig hotelbar, en rummelig terrasse og en hyggelig pejsestue som kan benyttes hele året rundt. Som en fløj til Villa Rugia ligger Villa Marina som, med sine enestående loggiaer, danner en skøn ramme om de værelser der ligger placeret her.

I den historiske og nænsomt renoverede Villa Vineta finder I bl.a. hotellets smukke bibliotek, som er indrettet i et stemningsfuldt landligt lokale, fyldt med bøger og behagelige siddemøbler. Også her præges arkitekturen af smukke søjler og loggiaer.

I finder wellnessområdet i huset, Sella, som ligger placeret i hotellets smukke park, og her er der bl.a. indendørs pool, boblebad, dampbad, fitnessrum, afslapningsområder og en solterrasse med liggestole. I 2017 blev der desuden på taget tilføjet en herlig udendørs swimmingpool på 13 meter og en tilhørende sauna.

Og den sidste og nyeste bygning, Vitambiance, huser ét stort wellness- og spaområde på hele 1.200 m² fordelt over tre etager. Her kan I nyde alt fra typiske til ganske unikke massage- og skønhedsbehandlinger i alle mulige afskygninger.

Der er således masser af gode muligheder for at finde roen og den indre harmoni på selve hotellet, og i omgivelserne finder I et utal af spændende aktiviteter og udflugtsmuligheder, så I helt naturligt kan kombinere afslapning og oplevelser. Rügen er en ø fyldt med herlige attraktioner og seværdigheder, som bare venter på at blive udforsket. I finder det lækre badestrandsområde, Ostseebad Sellin, indenfor gåafstand, og på hotellet har I mulighed for at leje cykler, så I let kan drage ud og nyde de øvrige omgivelser.

Hver morgen kan I stå op til en overdådig morgenbuffet som nydes i lyse og indbydende omgivelser. Hotellets restauranter serverer alle udsøgt mad af højeste kvalitet, og er altid tilberedt med stor lidenskab og de friskeste råvarer.

Der er gratis parkering og også ladestation til elbiler og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet. Det er også muligt at ankomme til hotellet med færgen fra Sassnitz eller Puttgarden.


Værelser

Hotellets 52 flotte og rummelige værelser er alle lige så individuelt indrettet, som de bygninger de ligger placeret i. Lad jer omgive af moderne luksus, lyse farver og enestående arkitektoniske detaljer på et af hotellets lækre comfort dobbeltværelser.

Hvert værelse er indrettet med rummelige flisebelagte badeværelser med brusekabine, kosmetikspejl og opvarmede håndklæder og er udstyret med komfortable møbler, god skabsplads, telefon, TV, badekåbe, frotté-hjemmesko og saunahåndklæder. Comfort dobbeltværelserne kan også bestilles med en ekstra opredning. Det er tilladt at medbringe kæledyr mod et dagligt gebyr.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

160 km fra
Rostock, Tyskland
360 km fra
Puttgarden, Tyskland
420 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hiddensee (46.3km)

Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

Østersøbad Sellin (0.3km)

I kan også besøge det populære Østersøbad Sellin, som er et af de mest attraktive badeområder på øen. Badet har en hvid strand og en lang badebro.

Biosphärenreservat Südost-Rügen (6.5km)

Oplev Nordtyskland i egen bil på en kør-selv ferie. Læg vejen forbi Biosphärenreservat Südost-Rügen. Dette fortryllende biosfærereservat er, på grund af sine unikke kulturlandskaber, UNESCO-listet. Området blev oprettet i 1990 og blev en del af UNESCO MAB- (Man and the Biosphere)-programmet i 1991. Inden for et forholdsvis lille område, er forskellige landskabsformationer der karakterisere kysttyskland, blevet fredet. Her er land og vand tæt forbundet; Peninsulaer og fremspring er forbundet andre via smalle strimler af land og samtidig adskilt af vandet i strandsøer og bugte. Tag de gode sko på og gå en dejlig tur i dette store smukke område. Tag på rejse i januar og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie. Der er mange muligheder i Tyskland som også egner sig godt til en familieferie, så planæg den næste sommerferie eller vinterferie kom en kør-selv i Nordtyskland.

Rügen (16.1km)

Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera. Øen er et yndet turistmål, først og fremmest på grund af de billedskønne fiskelandsbyer, den lækre natur og de kilometerlange sandstrande på øens sydøstlige bred. Oplev hvide kridtklinter samt pragtfulde søer og bøgeskove. Spender en aktiv dag med cykling, vandring, fiskeri eller kobl af i Østersøens friske vand.

På øen finder I naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor I kan nyde øens lokale specialiteter. Besøg også Binz, den største kurby på Rügen. Langs byens billedskønne gågade kan I besøge nogle af de butikker, som findes i byen. Ved den lange strandpromenade finder I spahuse og pensionater.

Naturerbe Zentrum Rügen (19.2km)

Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen. På udstillingscentret midt i Nationalparken har I adgang til det 40 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er en fin udsigt over øen og de mange trækroner.

Nationalpark Jasmund (35km)

Dette naturreservat ligger på Rügen-øens nordøstligste del og er med sine 30 km² Tysklands mindste nationalpark. Det smukke område omfatter bl.a. højdedraget Stubnitz nord for Sassnitz og kalkklinter i op til 160 meters højde over havet. Parken er rig på både flora og fauna og tæller adskillige mere sjældne arter indenfor begge kategorier. Nogle af de fugle I kan være heldige at se, er f.eks. havørne, isfugle, vandrefalke og landsvaler.

Marienkirche (49km)

Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

Stralsund (50.7km)

Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum".

I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Rügen Park

Populær ferie-ø i Østersøen

Rügen

Oplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske vin

219,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Oplev smukke Rügen

Læs mere

Hotel Wreecher Hof

Inkl. 2 x 2-retters menu

Rügen

Inkl. en flaske vin

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna
 • Gratis internet og parkering

Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie på Rügen

Læs mere

Parkhotel Rügen

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Østersøkysten

Oplev Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering

199,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Billig 4-stjernet ferie på Rügen

Læs mere

Hotel Lauterbach

Inkl. halvpension

Gotland

Ferieøen Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • 1 x Rügen VIP kort

434,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Pragtfuld natur

Læs mere

Soibelmanns Hotel Rügen

Inkl. halvpension

Mecklenburg-Vorpommern

Miniferie på Rügen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til pool, sauna og fitness
 • Gratis internet

145,-
Fra kun
699,-

Vis kort

Familievenligt sportshotel på Rügen

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.