Kør-selv ferie til Rondane Høyfjellshotel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Rondane Høyfjellshotel

Hotel med spa afdeling og smuk beliggenhed ved Rondane Nationalpark.

God beliggenhed ved Rondane Nationalpark
Cykeludlejning, swimmingpool, bordtennis og billard
Kanoudlejning til sejlads på Furusøen
 • 875 km fra Øresundsbroen
 • 600 km fra Göteborg, Sverige
 • 800 km fra Helsingborg, Sverige
 • 440 km fra Larvik, Norge
 • 625 km fra Kristianssand, Norge
 • 850 km fra Stavanger, Norge
 • 480 km fra Bergen, Norge
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi

Hotellet

Rondane Høyfjellshotel er et traditionsrigt højfjeldshotel, der kun ligger 3.2 km fra Rondane Nationalpark, som er Norges ældste og efter manges meninger den smukkeste Nationalpark i Norge. Parken blev oprettet i 1962 og var landets første nationalpark. I dag dækker Nationalparken næsten 1.000 kvadratkilometer samt amterne Oppland og Hedmark.

Hotellet tilbyder

Højfjeldshotellet har sin egen restaurant, som serverer morgenbuffet kl. 8:00-10:00, frokost fra klokken 12:30-14:00 og aftensmaden serveres fra klokken 19:00-21:00. Der serveres traditionel norsk mad, alt efter hvad der egner sig bedst med henblik på råvarene. Fra hotellet er der udsigt mod Rondanes bjerge og det smukke Ulavandfald. 

Hotellet har et indendørs svømmebassin, samt et wellnessområde med sauna og jacuzzi og mulighed for ansigtsbehandlinger og massage.

Der kan lejes cykler, ´så længe lager haves´, der kan spilles bordtennis og billard, og der er også et træningslokale blandt de mange aktiviteter, som hotellet tilbyder sine ferierende gæster. Hotellet har desuden et par kanoer, som udlejes til sejlads på Furusøen. Der kan også lejes både skistøvler og støvler, dog også kun hvis der er ledige på lageret. Hotellet tilbyder transport til Nationalparken hver morgen i vandresæsonen. I skisæsonen kan familierne få opbevaret skiudstyret på hotellet. Fra hotellet er der direkte adgang til skipisterne.

Hotellet tilbyder gratis parkering og der er også gratis WiFi på Rondane Højfjeldshotel. 

Værelser

Rondane Højfjeldshotel tilbyder lyse og rummelige værelser. Hotellet har renoveret 20 værelser i 2016 samt en del af fællesarealerne. Derfor kan der være forskel på værelsernes décor, hvor de øvrige værelser har en klar men nostalgisk 80´er stil. Alle værelserne har et skrivebord, så der kan arbejdes lidt, et badeværelse med toilet og bruser samt fladskærms-tv, og så er det iøvrigt ikke tilladt at ryge på værelserne, så det foregår venligst udenfor. Det er tilladt at medbringe kæledyr på enkelte værelser mod et mindre gebyr.

Bemærk at

Middag serveres kl. 19:00 - 21:00.

Vis flere

Værd at se

 • Ulafossene (0.9 km)

  Fra den lille landsby Mysusæter er det muligt at komme videre til Ulafossene, eller vandfaldene ved Ula. Vandet fra vandfaldet føres ned til floden Ula, hvorfra det er muligt at komme videre til et andet vandfald, Bridal Veil. Terrænet er let mens vandreturen til Bridal Veil kan virke lidt mere udfordrende.

  Ulafossene
  Se de smukke vandfald ved Ula
 • Mysusæter Skianlegg (0.8 km)

  Prøv noget så eksotisk som det lille lokale skianlæg Mysusæter skitrekk, her er der ingen lange køer, men kun to pister og én skilift.

  Mysusæter Skianlegg
  Mysusæter Skitrekk er et lokalt skisportssted
 • Kvitskriuprestein (3.9 km)

  Find en aktiv ferie i Norge og med billige hoteller. Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg Kvitskriuprestein som simpelthen er den mest herlige lille naturlige perle i Uldalen retning mode Rondane og den eneste af sin slags i hele Nordeuropa. Der er hvide stensøjler eller jordpyramider, som er skabt af det morenegrus, der blev efterladt, da gletscheren trak sig tilbage. Find en sommerferie eller vinterferie eller et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en oplevelsesrig ferie.

  Kvitskriuprestein
  Se de flotte hvide stensøjler i Kvitskriuprestein.
 • Bjergtoppen - Rondeslottet (11.2 km)

  Oplev den naturskønne Rondane Nationalpark i Norge på en billig kør-selv ferie. Nationalparken består af ti bjergtoppe på over 2.000 meter over havets overflade og er en del af Rondanemasivet. Rondeslottet er på hele 2.178 meter og er det højeste af alle tinderne i området. Find et børnevenligt hotel i det smukke område og tag på en kør-selv ferie i bil til Norge med Risskov Bilferie.

  Bjergtoppen - Rondeslottet
  Tag turen op til toppen af Rondeslottet
 • Otta (13.6 km)

  Hvis der skal opleves noget, er det ikke en dårlig idé at lægge vejen forbi den lille by Otta. Der er omkring 1.800 indbyggere og har været et naturligt krydspunkt i området siden udgangen af 1800-tallet, da jernbanen åbnede op for hele Nord-Gudbrandsdalen. Hvert år trækker Kristinspelet mange tusinde af besøgende, der kan hygge sig på et af de mange udskænkningssteder eller måske shoppe lidt rundt i byens butikker.

  Otta
  Otta er en hyggelig lille by
 • Rafting og roning - Sjoa (23.4 km)

  Prøv det med årene i en af Nordeuropas mest velegnede floder til rafting og andre aktiviteter på floden. Der kan både padles rundt på floden, og de modigste kan prøve at udfordre vandmasserne på raftingbåde.

  Rafting og roning - Sjoa
  Der er fart på floden Sjoa
 • Setergrenda Høvringen (27.9 km)

  Ca. 1.000 meter over havets overflade, i den vestlige del af Rondane, ligger bjerglandsbyen Høvringen, som også var en del af en af de ældste ´sættere´ i Rondane i 1900-tallet – en slags græsgange i bjergene. Dengang var der omkring 30 sættere omkring Høvringen. I dag kommer der mange besøgende for at vandre rundt i den smukke natur eller for at tage en velfortjent slapper på en af de hyggelige serveringssteder. Gå i Peer Gynts fodsport og besøg den hytten, hvor der blandt andet serveres ´rømmegrøt´ og hvor der også kan provianteres til turen videre, i tro Peer Gynt stil. 

  Setergrenda Høvringen
  Oplev den store ´sætter´ ved Høvringen
 • Rundt om Furusjøen (46.1 km)

  Lej en cykel og oplev Furusjøen på to hjul, og turen kræver ikke mange kræfter eller teknisk kunne. Det er bare derudad, og samtidig nyde den smukke natur der omgiver søen.

  Rundt om Furusjøen
  Oplev Furusjøen til fods eller på cykel
 • Hundeslædekørsel og kaneture i Gålå (53.1 km)

  Om vinteren er kaneture en populær aktivitet i Gålå. Kaneturene giver dig en hyggelig og stemningsfuld oplevelse. Du sidder komfortabelt i kanen med fakler, under dejligt varme rensdyrskind. De smukke heste elsker at tage dig med på en rundtur i det flotte vinterlandskab i Gålå. Hundeslædekørsel er en anden meget spændende og interessant aktivitet. Ikke mange har prøvet hundeslædekørsel før. Hundene trækker slæden i 6 eller 8 spand og du kan enten sidde i slæden eller prøve at køre selv. Det utroligt perfekte samspil mellem hundene er en oplevelse man sent glemmer. Her vil du opleve hvor udholdende hundene er og en klar rangordning blandt flokken. Turene er en meget speciel oplevelse, som det bestemt er værd at tage på vinterferie eller bare en miniferie for at prøve. De tager ca. 30 minutter og ligger i kort afstand til hotellet.

  Hundeslædekørsel og kaneture i Gålå
  Hold vinterferie i Gålå og prøv en på tur med hundeslæde.
Vis flere

Kort

Rondane Høyfjellshotell
Rondanevegen 1264 2674 Otta (Mysusæter)

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 50% rabat