Hyggelig miniferie på Ronnums Herrgård

Dansk | DKK

Ronnums Herrgård

Historisk atmosfære og naturskønne omgivelser nær Sveriges største sø

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historisk herregård med rødder tilbage i 1100-tallet
 • Pakke med halvpension og gratis kaffe/te i lobbyen
 • Adgang til spaområde med sauna og fitness inkluderet
369,-
3~5 dage fra
789,-

Adgang til udendørs jacuzzi

Herregårdsferie i Vargön

3 dage
Kun 789,- / spar op til 201,-
SPAR
4 dage
Kun 1.179,- / spar op til 291,-
SPAR
5 dage
Kun 1.579,- / spar op til 370,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • Adgang til udendørs jacuzzi
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Adgang til sauna og fitness
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Ronnums Herrgård er en historisk perle i Vargön, beliggende mellem Vänersborg og Trollhättan. Her bor I ved bunden af Sveriges største sø, Vänern, og kan se frem til et ophold med masser af historisk atmosfære, god mad, afslapning og hygge samt herlig natur og spændende seværdigheder indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder

Denne historiske herregård har rødder helt tilbage i 1100-tallet, og tilbyder nogle ganske unikke rammer for et afslappende ophold. Fra hotellet er der kort afstand til de to smukke byer, Vänersborg og Trollhättan, som begge har mange oplevelser og seværdigheder at byde på. Om sommeren er det oplagt at bade i søen, og I finder Nordkrokens Badplats, i kort afstand fra hotellet.

På selve hotellet er der et godt udvalg af udendørs aktiviteter, såsom badminton, boules og croquet, og indendørs hyggespil som f.eks. billard, kortspil, yatzy og backgammon.

Under opholdet har I adgang til hotellets hyggelige spaområde, som bl.a. byder på sauna og fitness, og derudover kan I også nyde livet med udendørs jacuzzi, indrettet i naturskønne omgivelser. 

De naturskønne omgivelser indbyder til vandre- og cykelture.

Hver morgen serveres en dejlig omgang morgenmad i hyggelige rammer, og om aftenen kan I slappe af og nyde gode måltider i restauranten.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 61 hyggelige værelser, og der er både enkelt- og dobbeltværelser til rådighed. Derudover kan der tilføjes en ekstra opredning på dobbeltværelserne. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med behagelige senge, skrivebord, siddeområde, minibar og fladskærms-TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

90 km fra
Göteborg, Sverige
300 km fra
Helsingborg, Sverige 
400 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hunneberg og Kungajaktmuseet (3.9km)

Find en billig familieferie til Sverige hos Risskov Bilferie og besøg Hunneberg og Kungajaktmuseet. Lej en kano og padl lydløst over den forjættede Hunneberg sø og bliv fordybet i det naturskønne område. Fra Kungajaktmuseet er det muligt at tage en tur på den nærliggende sø i Eldmörjan. Sammen med en uddannet naturguide er der mulighed for at komme på en vandretur og opleve bæverens liv i Hunneberg. Turen starter på Kungajakt museum Älgens Berg og tager ca. 3 timer inklusive kaffe og forudbestilling. Et spændende oplevelsescenter midt i Ekopark Halle-Hunneberg! Her er en historie om bjergens fascinerende verden - om dyr, natur, kultur og kongelig jagt. Økoturisme information, souvenirbutik og aktiviteter. Find en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Sverige med hele familien.

Kungajaktmuseet Älgens Berg (3.9km)

Tag på opdagelse i Sverige og oplev det smukke område omkring Vänern, Sveriges største sø, på en billig kør-selv ferie med hele familien. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie i den svenske natur. Kungajaktmuseet Älgens Berg er et spændende oplevelsescenter midt i Ekopark Halle-Hunneberg! Her fortælles historierne om bjergenes fascinerende verden og unikke geologi – om dyr, natur, kultur og kongelig jagt. Find den perfekte kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på opdagelse tæt på Vänern i Sverige.

Bæversafari i Ekopark (3.9km)

Norge er andet end vinterferie, tag på en billig ferie til Hunneberg, Norge om sommeren istedet og tag på tur med en certificeret naturguide og kom på en helt fantastisk Bæversafari i Ekopark, hvor bæverens liv i Hunneberg kan observeres. Turen starter på Kungajaktmuseet Älgens Berg og tager ca. 3 timer inklusiv kaffe. Bemærk venligst, at turen bedes bestilt forud. Bland den aktive ferie med en billig kør-selv ferie og nyd vandreturen i bæverens tegn.

Kanoudlejning på Hunneberg (3.9km)

Nord for Gøteborg ligger Hunneberg søerne, midt i den smukke svenske natur. Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en sommerferie eller vinterferie til Sverige og kom ud og padle i de smukke søer. Her kan kanoudlejning på Hunneberg bestemt hjælpe.. Glid lydløst over Hunnebergs rolige søer og oplev hvordan omgivelserne forvandler sig til et naturskønt skuespil, for øjnene af Jer. Med Kungajaktmuseet kan I komme på kanotur på den nærliggende sø, Eldmörjan. Der er også børnevenlige hoteller i området, find dem og den billige ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en rigtig familieferie.

Vänersborg (5.5km)

Besøg smukke Vänersborg! Vänernsøen er den største sø i Sverige og på den sydlige spids ligger Vänersborg. Her kan I tage på kajaktur, svømme eller fiske eller I kan besøge et af de interessante museer, spille golf, vandre og cykle dejlige ture i de fantastiske omgivelser og meget andet.

Vänersborgs kunsthal (6km)

I Vänersborgs Kunsthal møder I forskellig samtidskunst, fra både lokale og internationale kunstnere. Vänersborgs Kunsthal har omkring syv udstillinger om året, og der er fri adgang. Kom afsted på oplevelser med Risskov Bilferie og find de helt rigtige og børnevenlige hoteller til turen.

Vänersborgs Museum (5.4km)

Vänersborg Museum, bygget år 1886, er et af Sveriges ældste, bevarade museer. Museet indeholder natur- og kulturhistoriske udstillinger fra store dele af verden. Her kan I blandt andet se interiør fra Sjöbergs arbejdsværelse i Helsingborg og en fotosamling med 1.500.000 fotografier og negativer.

Vandpaladset (6.4km)

Vandpaladset i Vänersborg er et lækkert badeland, kombineret med forskellige wellnesstilbud. Der er mange aktiviteter såsom vandrutschebane, udendørs pool, whirlpool og grotter. De mindste har deres helt eget børnelandskab hvor de rigtig kan boltre sig.

Trollhättefallet (11.8km)

Naturens kræfter kommer sjældent så tydeligt til udtryk, som ved et vandfald. Se naturens kræfter på arbejde ved det verdensberømte vandfald Trollhättefallet. Vandfaldet er over 30 meter højt, og I kan få en fantastisk udsigt over faldet fra Oscarsbroen. Vandet falder på bestemte dage og på bestemte tidspunkter, f.eks. under ”Fallens Dagar” (faldets dage), som finder sted i Juli måned. Når vandet frigives falder det med 300.000 liter vand i sekundet! Dette er en vidunderlig forestilling som I ikke må gå glip af.

Innovatum (12.8km)

Innovatum Teknikpark er sjov for hele familien! Her er 4.400 m² med udstillinger, eksperimenter og opdagelser. I kan prøve, føle, lære og spille blandt historiske lokomotiver og ultramoderne teknik. Der er mange forskellige aktiviteter dagligt. Tag på ferie i bil nord for Göteborg og besøg dette fantastiske sted!

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Vann Spa, Hotell & Konferens

Ved smukke Gullmarsfjord

Vestkysten

Moderne spahotel

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler på værelset

375,-
Kun
1.219,-

Vis kort

Afslappende ferie ved Skærgården

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 45% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat