Miniferie i Sverige på Route 154 Motell

Dansk | DKK

Route 154 Motell

Hotel med egen veteranbiludstilling og stort aktivitetsområde

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Gekås Ullared ligger bare 14 minutter fra hotellet
 • Hotelpakke med morgenmad og aftenmåltid inkluderet
 • Stort indendørs aktivitetsanlæg på hotellet
338,-
3~4 dage fra
649,-

Inkl. halvpension

Nostalgisk retro ophold

3 dage
Fra 649,- / spar op til 209,-
SPAR
4 dage
Fra 969,- / spar op til 338,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • 1 x velkomstkaffe
 • 2 x minigolf
Risskov Pakken

Route 154 Motell ligger i det nordøstlige hjørne af Hallands län, ikke langt fra byen Ullared, som huser Skandinaviens største varehus; det populære Gekås Ullared. Her venter et herligt ophold med masser af aktiviteter og oplevelser, både på hotellet og i de omkringliggende byer og naturområder.

Hotellet tilbyder

Hotellet er indrettet i et nostalgisk retro-miljø, og har en naturskøn beliggenhed i byen Älvsered, som ligger nær overgangen mellem Hallands län og Västra Götalands län, i det sydvestlige Sverige. De omgivende landskaber præges af dejlig natur, og indenfor en kort gåtur finder I også en god badesø; Horsasjön, som er et oplagt besøgsmål om sommeren.

Under opholdet er der masser af spændende underholdning for hele familien i hotellets eget indendørs aktivitetsanlæg, som bl.a. byder på 18-huls minigolfbane, billard, tæppecurling, dartbane, air hockey og massagestole. Opholdet inkluderer gratis minigolf. Derudover huser hotellets også sin egen udstilling af veteranbiler og andre nostalgiske køretøjer og gadgets, som er sjovt for hele familien at opleve.

Hotellets placering gør det oplagt at besøge Skandinaviens største varehus, Gekås Ullared, såvel som sommerbyerne Varberg og Falkenberg, som begge kan nås indenfor en times kørsel. Derudover er der også overskuelig afstand til Göteborg, med en køretur på bare lidt over en time.

Hver morgen serveres en god morgenbuffet, og om aftenen kan I nyde et herligt aftenmåltid i den hyggelige restaurant, som er indrettet i en nostalgisk 'diner'-stil.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 12 hyggelige og rummelige værelser, og der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed. Derudover er der mulighed for, at booke dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med komfortable senge, et lille siddeområde, køleskab, kedel og fladskærms-TV. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Göteborg, Sverige
170 km fra
Helsingborg, Sverige 
260 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Gekås Ullared (16.3km)

Gekås Ullared er Skandinavien største varehus og et rigtigt shoppingparadis. Her kan I shoppe tøj, elektronik, legetøj, kosmetik, belysning, hjemmetekstiler og værktøj.

Kallbadhuset (54.1km)

Både om sommeren og vinteren kan man tage sig en forfriskende dukkert ved Kallbadhuset i Sverige for derefter at slappe af i saunaen og nyde den fantastiske udsigt over Kattegat. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv tur i Sverige. Det er en enestående oplevelse. Gå ned til strandpromenaden, så kan I ikke undgå at finde det smukke og legendariske Kallbadhuset. Så der er også lagt op til en badeferie, find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie.

Hamnmagasine (46.7km)

Er I interesseret i kunst eller bare nysgerrige, så er en miniferie syd for Stockholm en oplagt idé - for hér kan I lægge vejen forbi Kunsthallen Hamnmagasinet, som også ligger på fæstningsområdet. Her kan I blandt andet opleve udstillinger med regional kunst og kunsthåndværk. Der findes også et keramikværksted, et glaspusteri og en sølvsmedje i bygningen, og man har derfor muligheden for at komme helt tæt på håndværket og kunstnerne.

Varberg Fæstning (46.9km)

Varberg Fæstning er en af de helt store turistattraktioner og absolut et besøg værd. Oplev fæstningens 700 års historie på nært hold blandt kanonkugler og fangehuller. Der arrangeres desuden mange familieaktiviteter på museet, og om sommeren er der også rundvisninger, der iscenesætter, hvordan livet på fæstningen foregik.

Varberg Fæstning blev bygget af den danske hertug Jakob Nielsen i slutningen af 1200-tallet. Fæstningen vidner derfor om de tætte bånd, der var mellem Danmark og Sverige allerede dengang. I begyndelsen af 1600-tallet ombyggede den danske konge, Christian IV, fæstningen til et mere tidssvarende og moderne forsvarsanlæg.

Falkenberg (46.7km)

Falkenberg er en charmerende by med 25.000 indbyggere, og hvor de ældste bygninger stammer fra 1200-tallet. Om sommeren summer det af aktivitet, men også resten af året kan være en hyggelig oplevelse. Flere af husene i byen er malet i glade farver.

Gamle by i Falkenberg (47.8km)

Falkenberg er en gammel by med rødder i tidlig middelalder. Langs Ätrans bred voksede byen frem med Storgatan som byens første gade, og man opførte St. Laurentil kirke som byens centrum. Ved kirken lå skolen, rådhuset, præstegården og torvet. Denne del af byen kaldes i dag Gamle By og består også af flotte træhuse fra 1800-tallet. I et af de gamle træhuse finder i Falkenbergs Egnsmuseum. Her kan I opleve byens udvikling fra byens spæde start til indledningen af 1900-tallet gennem deres flotte, omfattende samling.

Skrea Strand (50.7km)

I Falkenberg findes der over 13 kilometer sandstrand og yderligere 40 kilometer klippestrand. Den største og mest populære strand er den 2 kilometer lange Skrea Strand, hvor I langs vandet finder en række små spisesteder og kiosker. Badehytterne langs stranden er fra begyndelsen af 1930-tallet.

Svedinos bil & flymuseum (62.5km)

Svedinos Bil- og Flymuseum i Ugglarp har en af Europas største samlinger af veteranbiler og flyvemaskiner. Samlingen indeholder over 100 biler og omkring 40 fly. Få ting har fascineret mennesker så meget som at kunne flyve, og her kan I opleve denne fascination på tætteste hold, fra flyvemaskinens tidlige udvikling med fuglen som forbillede til dagens, moderne jetjager. I får også fortællingen om bilens spændene historie og udvikling igennem 1900-tallet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotell Hovs Hallar

Inkl. halvpension

Vestkysten

Charmerende Båstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x kaffe
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

1.577,-
Kun
1.149,-

Vis kort

Miniferie i Skåne

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 5~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Quality Hotel 11

4 stjernet ophold i Gøteborg

Gøteborg

Miniferie nær centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x aftenens ret
 • Gratis internet
 • Adgang til motion og afslapningsområde

198,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Bo med udsigt over vandet i Göteborg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~17.99 år i ekstra opredning 213kr per nat

Good Morning Halmstad

Ophold inkl. halvpension

Vestkysten

Oplev Halmstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

225,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Tæt på shopping og underholdning

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat