Betaling

Betaling

Gavekort

Royal Park Hotel & Spa

Dejlige dage ved Østersøkysten

 • 675 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 625 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 420 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Indendørs swimmingpool
 • Jacuzzi
 • Sauna

Om hotellet

Royal Park Hotel & Spa byder på rekreation og en god restaurant. Mielno, hvor hotellet ligger, er et populært turistmål mellem Østersøens strande og den store Jamno-sø. Hotellet er omgivet af grønne områder, og her er det en rolig og harmonisk atmosfære.

Hotellet tilbyder

På Royal Park Hotel & Spa starter dagen med en lækker morgenbuffet med kaffe, te, juice, frisk frugt, lækre kager og hjemmelavet brød. Buffet serveres kl. 7.30 - 10.00 på hverdage og kl. 8:00 - 10:00 i weekenden. Om aftenen serverer den hyggelige restaurant skaldyrsretter samt polske og internationale retter. Efter middagen kan I nyde en drink i hotellets bar.

Hotellet har en oplyst indendørs pool med rindende vand og massagestråler. Desuden er der en jacuzzi, en sauna og komfortable liggestole til at slappe af efter svømning. Du kan forkæle dig selv med skønheds- og sundhedsbehandlinger efter eget valg i spaen. Hotellet tilbyder også kosmetiske behandlinger, fysioterapi, forskellige bade, en bred vifte af forskellige massagebehandlinger, vand aerobic og Spray Tanning (airbrush). Som gæst kan I få gratis kosmetisk rådgivning.

Den indbydende have har smukke grønne områder, terrasser, springvand og dejlige blomster. Der er også en legeplads med glide, gynger, trampolin og legehus.

Bemærk venligst at parkering og sauna er til rådighed mod et gebyr. Hotellet tilbyder gratis internet.

Værelser

Værelserne, indrettet i varme farver, har bad, toilet, satellit-tv og aircondition.

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 0,5 EUR. afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Darlowo Slot (42.2 km)

  Slottet er fra det 14. århundrede, og er det eneste gotiske slot på den baltiske kyst i Polen. Slottet er siden sin opførelse blevet moderniseret flere gange. Fra slottets tårn kan I opleve en skøn udsigt udover Darlowo by, og landskabet. I dag er slottet et museum, hvor I kan opleve skulpturer, våben, billeder, gamle kort og meget mere fra slottets lange historie.

  Darlowo Slot
  Besøg det smukke Darlowo Slot fra det 14. århundrede på den baltiske kyst i Polen.
 • Kołobrzeg (38.1 km)

  Find en billig ferie til Polen og med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. I Kołobrzeg er der lagt op til badeferie og skønne strande. Det er en hyggelig havneby, hvor I sagtens kan gå en tur og nyde livet i den flotte by. Byen er rig på historie, da den har eksisteret siden det 10. århundrede. Hertil har der været mange historiske begivenheder i byen, såsom 30-årskrigen og Anden Verdenskrig. Der er en del bygninger og monumenter i byen - katedralen og rådhuset skal ses. Om sommeren forvandles byen til et paradis med de lange sandstrande, og folk valfarter dertil. Find et billigt hotelophold til hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på en kør-selv ferie til Polen.

  Kołobrzeg
  Tag på badeferie i Kołobrzeg, Polen.
 • Koszalin (13.7 km)

  Koszalin ligger i Polen, ved Østersøen, og kaldes ofte for "Den Grønne By", da der er flere parker i byen, og der er masser af skov og natur omkring den charmerende by. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og planlæg en sommerferie eller vinterferie til det smukke område omkring Koszain. Byen har også en række muséer, og flotte bygninger. Så der er altså gode muligheder for at gå en tur i Koszalin. Der er også flere muligheder, hvis man vil shoppe lidt rundt i byen. I midtbyen er der butikker for enhver smag, eller man kan tage til shoppingcentrene Atrium Koszalin eller Galeria Emka. Koszalin ligger kun knap 13 kilometer fra Østersøen, hvor der er gode muligheder for en svømmetur ved de flotte strande. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse i Polen med hele familien og børnevenlige hoteller.

  Koszalin
  Koszalin er også kendt som 'den grønne by' med sine mange parker.
 • Park Lesnikow (41.0 km)

  Skøn park der er god til gåture og cykelture. I parken er der åer, små damme og generelt en hyggelig atmosfære. Der er desuden en bålplads.

  Park Lesnikow
 • AquaPark Koszalin (15.1 km)

  Aquapark Koszalin er et af Polens største vandlande! Her får alle i familien en sjov dag! Vandrutsjebaner, bølgepool, vandfald, flodpool og meget mere! Til dem der vil forkæles er der saunaer, saltlage bad, boblebad, dampbade, mudderbade og meget mere. Tag hele familien med på ferie til Polen og lad Jer forkæle og underholde! Bestil hotellet hos Risskov Bilferie!

  AquaPark Koszalin
 • Henkenhagen (Ustronie Morskie) (25.1 km)

  Ustronie Morskie er en by i det nordvestlige Polen, ca. 14 km fra Kołobrzeg. Dette er sædet for kommunalbestyrelsen, men der er også et spa og en 10 km lang sandstrand. Langs de naturskønne klipper finder I en strandpromenade, som er perfekt til lange slentreture. Landsbyens centrum med mange restauranter og butikker inviterer til shopping og gåture. Gennem Hankehagen går der også en international vandresti og byen er et ideelt rejsemål for en billig familieferie eller et weekendophold med afslapning og friske oplevelser.

  Henkenhagen (Ustronie Morskie)
  Den 10 km. lange sandstrand
 • Grzybowo (Gribow) (44.3 km)

  Landsbyen Grzybowo (Gribow) ligger ca. 6 km vest for Kolobrzeg direkte ved Østersøen. Stedet er omgivet af en 7 km lang bugt med en rigtig drømmestrand. Her er vandtemperaturen flere grader højere end i Kolobrzeg. Langt herfra kan man se Kolobrzegs fyrtårn. På strandpromenaden i landsbyen finder du små pubber, caféer, restauranter, kiosker og små butikker.

  Grzybowo (Gribow)
  Området er perfekt til en sommerferie eller badeferie i Polen
 • Mielno (1.3 km)

  Mielno ligger på den sydvestlige ende af Jamno-søen, tæt på Østersøen, ca. 12 km fra byen Koszalin. Hovedattraktionen er den rene, fine sandstrand. På stranden er der anlagt en 3 km lang gåtur langs vandet. Der er også mange cafeer, restauranter og butikker. Uanset om I leder efter afslapning eller ønsker en aktiv ferie med for eksempel vandsport tager Østersøen og Jamnos højde for Jeres behov. Jamno er en af Polens største søer og tilbyder kajaksejlads og windsurfing. Udstyr kan lejes i yachtklubben "Tramp". Om sommeren kan I sejle med båd fra Jamno til Unieście. Byen er livlig med mange underholdningsmuligheder såsom udendørs koncerter og street performances. Det er også i denne by, at "The International Winter Swimming Enthusiasts 'Rally" finder sted.

  Mielno
  Den fine sandstrand i Mielno
Vis flere

Kort

Royal Park Hotel & Spa
ul. Wakacyjna 6 76-032 Mielno

Priser fra 869,-

Spar op til 136,-