Bilferie til Sälens Högfjällshotell

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sälens Högfjällshotell

Nyd den enestående, svenske natur i Sälen

Åben hele året rundt, både sommer og vinter
Tæt på skipisterne og Lindvallen
Store lejligheder med kabel-tv og telefon
 • 750 km fra Øresundsbroen
 • 480 km fra Göteborg, Sverige
 • 700 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Nyd den enestående, svenske natur i Sälen med et ophold ved Sälens Högfjällshotell. Her får I god mad og masser af spændende oplevelser og sjov for hele familien året rundt.

Hotellet tilbyder

Hotellets hovedbygning har en restaurant og fitnesscenter. For at benytte fitnessfaciliteter og sauna, kan I købe et PULSE-kort, som koster 100 SEK / person. 

Kroen Gammelgården, som er åben hele året rundt, ligger i en hyggeligt og stemningsfyldt bygning ca. 1 km. fra Högfjällshotellet. På menukortet finder I vildt samt retter fra det nordlige Sverige, og maden er tilberedt med lokalproducerede råvarer efter årstiden. Der serveres også klassiske, svenske vafler på Gammelgården, hvor hyggefaktoren er høj og maden god.  

Om vinteren er der rig mulighed for at stå på ski i Sälen. Her finder i Högfjället ski område og det ligger umiddelbart lige udenfor døren til Högfjällhotellet. Dette skiområde er sat sammen med Lindvallen og har i alt 56 pister og 43 lifter. 

Det er oplagt at have børnene med på Sälens Högfjällshotell. I indkvarteres i 6-personers lejligheder, så her er plads til selv store familier. Om vinteren er der gode børneskibakker, og i vinterhøjsæsonen er der endda legegrupper for børn både indendørs og udendørs. I skihøjsæsonen er området to maskotter også tit ude og hilse på bønene. Om sommeren kan I prøve at fiske og plukke bær, og der er desuden mange cykel- og vandrestier.

Lejlighederne

Alle lejligheder er cirka 56 kvadratmeter og har 2 soveværelser med 6 senge. Her findes et soveværelse med to enkeltsenge og to væghængte klapsenge samt et værelse med to køjesenge. I lejligheden er der også stue med køkken, bad, toilet, kabel-tv og telefon. I står selv for slutrengøring af lejligheden samt linned, men det er også muligt at købe en pakke inklusiv slutrengøring (se nedenfor), og sengelinned og håndklæder kan lejes på stedet for 175 SEK / sæt.

Bemærk at

Slutrengøring og håndklæder/sengelinned er ikke inkluderet, men kan tilkøbes og skal betales direkte til hotellet. Det er også muligt at medbringe ejet sengelinned/håndklæder og selv rengøre lejligheden ved afrejse.

Bemærk venligst at Sälens Högfjällshotell benytter et kontantfrit system, og at betaling derfor kun er muligt med betalingskort.

Ved tjek-ind skal I gå til receptionen, hvor der ligger en konvolut med jeres navn, som indeholder et kort og en nøgle til jeres lejlighed.

Vis flere

Værd at se

 • Fulufjällets Nationalpark (0.0 km)

  Hvis I elsker dyr og natur, så tag en tur til Fulufjället! Naturen i parken er meget speciel med stejle skrænter. Det højeste punkt er 1.045 meter højt og det er også her I finder Sveriges højeste vandfald! Det lodrette fald er omkring 90 meter, hvoraf de 70 meter er frit fald, og det er en fantastisk oplevelse at se. Oplev også nationalparkens bjergflora- og fauna som er meget fascinerende. Der findes mange fuglearter i Fulufjällets Nationalpark og måske er der held med at få øje på en af kongeørnene der svæver over landet.

  Fulufjällets Nationalpark
  Fulufjället byder på skøn natur og et rigt dyreliv.
 • Mora (96.7 km)

  Dalarna-området har en utrolig rig historie og en ganske unik natur. Besøg Mora, som ligger i næsset mellem Orsa-søen og den utroligt smukke Siljan-sø. Byen er bl.a. kendt for sin produktion af knive og ure, de smukke Dala-heste og ikke mindst den verdensberømte kunstner Anders Zorn. Besøg Zorngården hvor Zorn boede og museet som ligger ved siden af, hvor I kan opleve nogle af hans kunstværker.

  Mora
  Besøg byen Mora der er kendt for deres produktion af knive, ure, og de smukke Dala-heste.
 • Orsa Rovdyrpark (105.9 km)

  Orsa Rovdyrpark (tidligere Orsa Bjørnepark) omfatter et område på mere end 325.000 m² jord, hvor I bl.a. kan opleve brune bjørne og sne leoparder.

  Orsa Rovdyrpark
  Tag på kør-selv ferie til Orsa og oplev rovdyrparken med bjørne og sne leoparder.
 • Nusnäs (110.2 km)

  I Nusnäs produceres den berømte Dala hest. Den farverige træhest blev tidligere lavet i hånden, men i dag har båndsaven overtaget en stor del af arbejdet. Dette på trods, er farverne og mønstrene stadig de samme, så her kan I købe en ægte Dala hest med hjem!

  Nusnäs
  I Nusnäs produceres den berømte Dala-hest
Vis flere

Kort

Sälens Högfjällshotell
Högfjällshotellet 780 67 SÄLEN