Storbyferie på Scandic Aalborg Øst

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Scandic Aalborg Øst

Tag på miniferie i Aalborg, som byder på shopping, kultur og historie.

Naturskøn placering i udkanten af Aalborg
Roligt udgangspunkt for storbyoplevelser i Nordjylland
Hyggeligt hotel med mange muligheder i nærheden
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Fitness

Hotellet

Tag på miniferie i den hyggelige handelsby Aalborg i Nordjylland. På Scandic Aalborg bor I blot 10 minutter fra centrum af Aalborg og kommer let til byens mange butikker, caféer og kulturelle seværdigheder. Oplev Jens Bangs Stenhus eller tag en tur i den hyggelige Aalborg Zoo.  

Hotellet tilbyder  

Scandic Aalborg har en unik beliggenhed tæt på grønne naturområder og kun 10 minutter fra Aalborg centrum. Hotellets restaurant og bar er nyligt renoveret. I restauranten serveres hver dag velsmagende måltider inspireret af det danske og skandinaviske køkken. I restauranten er der plads til 200 gæster og herfra er der en skøn udsigt over den smukke natur. Morgenmad serveres man-fre 06.30-09.30, lør-søn 07.00-10.00 og aftensmad man-tor 17.00-22.00, fre-søn 18.00-21.30. Tilbring aftenen i baren, som er det perfekte sted til at nyde en drink efter en oplevelsesrig dag.  

Ønsker I at få pulsen op, så kan I benytte Scandic Aalborgs veludstyrede fitnesslokale og efterfølgende slappe af i saunaen. Der er gratis parkering ved hotellet og det er muligt at benytte hotellets gratis internet.  

Værelser  

Hotellet råder over 101 lyse og moderne værelser, som alle er udstyret med eget badeværelse med bruser, hårtørrer, tv med et udvalg af sports- og filmkanaler, bord og lænestol. Standardværelserne er ca. 16 kvm. og alle røgfrie. Der er twin-beds på alle værelser.

Bemærk at

Det er kun muligt at bestille dobbeltværelser. Der er således ikke mulighed for ekstra opredning eller børnerabat.

Ophold kan senest bookes 3 dage før ankomst.

Dette ophold giver ikke adgang til medlemsfordele i Scandics kundeprogram, Scandic Friends.

Vis flere

Værd at se

 • Musikkens hus (5.5 km)

  Aalborgs havnefront har gennemgået en rivende udvikling de senere år. Her finder I blandt andet Musikkens Hus, som er blevet Nordjydernes musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis I er interesserede i, hvad der rør sig i Aalborg er det obligatorisk at tage et smut forbi. Læs mere her: http://www.musikkenshus.dk/

  Musikkens hus
  Med udsigt over Limfjorden ligger Musikkens hus på Aalborgs levende havnefront
 • Aalborg (5.4 km)

  Aalborg er en vidunderlig by, der med et sætter gang i alle sanser - og i shoppinggenet, da shopping er et must, når I besøger Aalborg. I midtbyen finder I den populære shoppinggade, Bispensgade, hvor I finder Jomfru Ane Gade som en lille sidegade. Jomfru Ane Gade kræver næppe nærmere præsentation - den er kendt i ind- og udland som Aalborgs gamle forlystelsesgade. Aalborg byder på et hav af seværdigheder, heriblandt Aalborg Zoo, Utzon Centret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs InfoCenter kan I få udleveret en lille folder ”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåture, som I kan tage på egen hånd i Aalborgs gamle bydele.

  Aalborg
  Aalborg er en særdeles levende by med kulturoplevelser, shopping og gode restauranter.
 • Utzon Center (5.1 km)

  Utzon Center i Aalborg er et eksperimenterende kultur- og videncenter, designet og opkaldt efter den kendte arkitekt Jørn Utzon, der bl.a. er kendt for Operahuset i Sydney. Her kan I opleve arkitektur, design og kunstformidling samt skiftende udstillinger i løbet af året. Gå ikke glip af den smukke Spidsgatterbåd, tegnet af Jørn Utzons far, Aage Utzon. 

  Utzon Center
  Arkitektur, design og kunstformidling på Utzon Centeret.
 • Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum (8.3 km)

  På Forsvars- og Garnisonsmuseet kan I blive meget klogere på historien om Danmarks væbnede styrker og vigtigheden af Aalborg som garnisonsby. På museet har I mulighed for, at stige om bord i fly, tanks, biler og på motorcykler, som blev anvendt af de danske væbnede styrker. Udstillingerne befinder sig både uden- og indendørs, så I kan glæde jer til en sjov og lærerig dag for både voksne og børn i al slags vejr.

  Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum
  På Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum er der mulighed for at se og røre ved et stykke Danmarkshistorie
 • Lindholm Høje Museet (11.3 km)

  Find en bilferie i Danmark hos Risskov Bilferie og kom på en familieoplevelse rundt i det ganske land. Der er også kroophold samt weekendophold for hele familien, så tag et kig på kortet og se hvor kør-selv ferien skal afholdes. Går turen til Aalborg og omegn så er Lindholm Høje Museet bestemt et besøg værd. Det historiske museum ligger i Nørresundby, ved gravpladsen Lindholm Høje. Museet beskriver gravpladsen og de mange grave fra jernalderen og vikingetiden og indeholder arkæologiske fund fra området. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på en aktiv ferie rundt i Danmark.

  Lindholm Høje Museet
  I Aalborg finder I et af Nordens fineste oldtidsminder, Lindholm Høje, der består af grav- og bopladser fra både jernalderen og fra vikingetiden.
 • Kunsten - Museum of Modern Art (5.3 km)

  Brug sommerferien eller vinterferien på en kør-selv tur rundt i Danmark. Find spændende områder med billige og børnevenlige hoteller og tag på en rigtig familiieferie fyldt med oplevelser. Aalborg har meget at byde på og en af byens stoltheder er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseum huser en ganske unik samling af over 400 kunstværker fra både danske og udenlandske kunstnere. Der er fem udstillingssale, hvor der både er faste og skiftende særudstillinger. Hovedparten af de udstillede værker er fra årene 1900 og frem og rummer blandt andet en række COBRA-værker samt Anna og Kresten Krestensens store samling af abstrakt kunst. Der afholdes forskellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, guidede ture og familieværksteder. ´Kunsten´ har meget at byde på og der er garanteret noget til enhver smag og alder. Bygningen som huser ´Kunsten´ er også noget helt i særklasse. Ikke mindre end et arkitektonisk mesterværk, som er opstået i et samarbejde mellem det finske ægtepar Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël. ´Kunsten´ er en rigtig god oplevelse, og det er ikke nødvendigt at være en stor fan af moderne kunst, fordi der er nemlig mange andre spændende ting at tage sig til på det fornyende og altid meget levende museum. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Aalborg.

  Kunsten - Museum of Modern Art
  ´Kunsten´ er et nutidigt og spændende museum, hvor alt kan ske.
 • Aalborg Historiske Museum (5.9 km)

  Museet ligger midt i centrum af Aalborg, lige ved siden af Budolfi Kirke. Museet fortæller om byens lange og spændende historie, blandt andet under besættelsen men også om udgravningerne af det berømte gavlhus, midt inde i byen. Aalborg og omegnens historie fra jernalderen og op til nutiden er en vigtig del af udstillingen, men nok mest kendt er museets ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks bedst bevarede renæssancestue. Der er skiftende særudstillinger året rundt, selvfølgelig med fokus på historien og det nordjyske og så er det også en lærerig oplevelse for hele familien.


  Oplev Aalborgs 1200 år gamle historie fra at være handelsplads i 800-årene og op gennem vikingetiden og middelalderen til vor tid.

  Aalborg Historiske Museum
  På Aalborg Historiske Museum kan I opleve byens 1200 år gamle historie fra vikingetiden og middelalderen til vor tid.
 • Ørnehøj Golfklub (6.9 km)

  Læs om åbningtider og priser her: https://ornehojgolfklub.dk/

  Ørnehøj Golfklub
Vis flere

Kort

Scandic Aalborg Øst
Hadsundvej 200 9220 Aalborg