Miniferie på Scandic Bygholm Park

Dansk | DKK

Scandic Bygholm Park Horsens

Hyggelig miniferie i skønne, grønne omgivelser på moderniseret herregård

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.2 / 5

Highlights

 • Historisk og romantisk hotel med ægte herregårdstemning
 • Kort afstand ind til centrum i Horsens
 • Omgivet af skøn natur, perfekt for vandre- og cykelture
327,-
3~5 dage fra
1.369,-

Ophold med halvpension

Historisk herregård

3 dage
Fra 1.369,- / spar op til 129,-
SPAR
4 dage
Fra 2.019,- / spar op til 228,-
SPAR
5 dage
Fra 2.669,- / spar op til 327,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x Hovedret udvalgt af køkkenchefen
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis lån af cykler
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Det er en herlig kombination af autentisk herregårdstemning, og en perlerække af oplevelser, der venter jer, når I booker en kør-selv ferie på Scandic Bygholm Park, som ligger tæt på Horsens. Byens skønne placering ved Horsens Fjord indbyder til dejlige naturoplevelser i kombination med byferien.

Hotellet tilbyder 

Scandic Bygholm Park er en fin herregård, som er bygget tilbage i 1775 og sidenhen er blevet moderniseret. I dag kan man stadig fornemme den gamle sjæl, ikke mindst i hotellets restaurant, som er indrettet i herregårdens gamle stuer, og hvor I rigtig kan nyde atmosfæren og udsigten til den grønne natur udenfor.

Hotellet har nemlig en naturskøn placering i et fredet parkområde, og med en kort gåtur gennem parken, kommer I direkte ind til centrum i Horsens. Her kan I bl.a. besøge FÆNGSLET, kunstmuseet eller gå en tur langs med fjorden. På hotellet kan I gratis låne cykler og gangstave, og I har desuden fri adgang til det moderne fitnessområde med sauna.

Hotellet har også mange tilbud til børn, bl.a. legeplads og legerum, sjove aktiviteter i udvalgte perioder og en særlig Jamie Oliver børnemenu i restauranten. Hotellets beliggenhed er også perfekt for en familieferie med besøg i Legoland eller Givskud Zoo.

I får en god start på dagen med dejlig morgenmad i hyggelige rammer, og om aftenen serveres retter inspireret af det nordiske køkken. Efter maden kan I nyde en kop te eller kaffe, og senere slutte af med et lille glas i den hyggelige bar.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser 

I bor på klassiske dobbeltværelser, som alle tilbyder god komfort med eget badeværelse og behagelige senge.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Klassisk indrettet dobbeltværelse på 12-20 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler fra FACE Stockholm, behagelig dobbeltseng (eller to enkeltsenge), skrivebord og stol, lænestol, kaffe- og tefaciliteter, garderobe, strygefaciliteter, telefon og TV. Nogle har udsigt mod parken.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Fængslet (2.1km)

Tag på bilferie i Danmark og oplev de danske byer med Risskov Bilferie. Find en kør-selv ferie til Horsen og tag en tur rundt i det gamle Fængselsmuseum og få et helt unikt indblik i livet bag de tykke mure i den historiske bygning i Horsens. Turen går rundt til cellerne samt syge- og isolationsafdelingen. Så er der også en rockergang, en skolestue og en fængselskirke.

Oplev fængselslivet som både fanger og ansatte har måtte det i mere end 150 år. Men én ting, som alle har kunnet høre i de mange år, har været de smækkende jerndøre og aflåste døre. Men det har ikke holdt fanger fra at flygte, hør historierne om dem, der prøvede, og dem som alle kendte, nemlig danske berømtheder, som sad i Horsens Statsfængsel.

Fængslet afholder også events og koncerter. Find familievenlige hoteller i Horsens og tag hele familien med på en kør-selv oplevelse med Risskov Bilferie.

Industrimuseet (3.1km)

Dette spændende Specialmuseum dækker alt mellem produktion og levevilkår samt den finansielle udvikling efter 1850´erne. Den meget interessante samling giver et godt indtryk af den meget hurtige udvikling, som industrisamfundet har gennemgået i de sidste mange år. Der er også en del af den store udstilling, der dækker radio og tv-produktion. Læg vejen forbi de seks arbejderboliger, bygget og indrettet i forskellige tidsaldre. Der er et spændende udvalg af genstande spredt udover museets 6.500 kvadratmeter, gemt væk i det gamle gas- og elektricitetsværk.

Café Gaslight er tilknyttet museet og her kan der slappes lidt af oven på turen. Prøv deres gode kaffe eller en af de lækre retter på menukortet. Tag på weekendophold i Midtjylland og besøg dette spændende museum.

Ferguson Museum (15.1km)

Find en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og besøg det spændende traktormuseum i Juelsminde. Her ligger Danmarks Ferguson Museum, hvor I kan opleve Nordeuropas største samling af Ferguson-traktorer. Museet ligger ca. 12 km fra Juelsminde og er indrettet på gården Ankerslund, hvor Henrik Nielsen har skabt en privat samling af Ferguson traktorer og andre køretøjer. Tag på kør-selv ferie i Danmark med Risskov Bilferie og besøg Ferguson Museum i Juelsminde.

Glud Museum (14.7km)

Er I kulturhistorisk interesserede, så bør I kigge forbi Frilandsmuseet Glud Museum, hvor I kan få indblik i livet på landet i Østjylland igennem de seneste 350 år. På Frilandsmuseet kan I opleve en samling af historiske bygninger fra Østjylland. Besøg blandt andet Danmarks ældst daterede bondehus, som er bygget i 1662, samt den smukke firelængede gård "Badensminde" fra 1811.

Skanderborg Museum (25.6km)

Skanderborg Museum er en fusion af flere museer, herunder Ferskvandsmuseet, Frihedsmuseet, Gl. Rye Mølle, Skanderborg Museum, Øm Kloster Museum og De historiske arkiver i Skanderborg kommune. Alle disse enkelte museer ligger i kort køreafstand fra Skanderborg, og der er helt sikkert et, der falder i jeres smag.

Palsgaard Slot (22.2km)

Tag på bilferie i Danmark og nyd de mange smukke byer som gemmer sig rundt i det ganske land. Men der ligger også mange smukke slotte og et af dem ligger nord for Juelsminde. Her ligger Palsgaard Slot, hvor I kan besøge den smukke slotspark, der med sine 38 tdr. land er en af Danmarks største slotsparker. I parken kan I opleve mange sjældne træer og vækster, som blev plantet i perioden 1835-57 af den daværende ejer, den danske diplomat, Holger Christian Reedtz. Parken har fået sit nuværende udseende efter den engelske havearkitekt, Milner, som anlagde slotsparken for baron Frederik Wedel Jarlsberg. Parken er offentlig tilgængelig fra klokken 8:00 til solnedgang. Find en billig kør-selv ferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i Juelsminde og Palsgaard Slot.

Juelsminde (26.5km)

Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og tag på opdagelse med familien i Juelsminde, som også er en populær ferieby med masser af aktiviteter og seværdigheder. Besøg Juelsminde Havnemuseum, hvor I kan gå på opdagelse i Juelsmindes historie og lære mere om byen, jernbanen, fiskerihavnen og de mange aktiviteter, der foregår i det populære havnemiljø i Juelsminde.

I Juelsminde finder I et bredt udvalg af butikker og gode shoppingmuligheder for både tøj, brugskunst og fødevarer, som kan købes såvel i butikker, som i de hyggelige gårdbutikker i Juelsminde og omegn. I byen kan I desuden besøge forskellige gallerier og kunsthåndværkere.

Ønsker I at tilbringe en aktiv ferie i Juelsminde, så findes der flere gode cykel- og vandreruter i og omkring byen. Det er også muligt at spille både golf og tennis. Planlæg en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie med Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien og i eget tempo med børnevenlige hoteller.

Odder (28.3km)

Den charmerende handelsby Odder syder af liv og byder på flotte butikker. Odder kysten er et af de dejligste steder i Danmark og hele Danmarks natur er samlet på ét sted og I finder samtidig utallige historiske steder. I Odder finder I også mange lokale gallerier og kunsthåndværkere med egne udstillinger.

Besøg f.eks. Odder Museum, som er indrettet i en fredet vand- og dampmølle, der har været i brug helt ind til 1955. Odder Museum er en del af Moesgaard Museum og råder over 3 historiske bygninger samt et stort udstillingsareal. Der er mange interessante ting at se, også for de helt små. Den faste udstilling omfatter mølleriet, Danmarks største samling af jagtvåben og en stor udstilling af klædedragter.

Om sommeren er det oplagt at besøge Den Økologiske Have, der kan prale af at være Nordens største. Her finder I masser af inspiration til haveejere, og haven er et yndet udflugtsmål til afslappende og spændende gåture. I kan finde et par tusind forskellige planter, en unik diversitet og plantesammensætning, mens der samtidig løbende er forskellige arrangementer.

En anden hyggelig måde at tilbringe kvalitetstid hele familien er at tage ud til Fru Møllers Mølleri, der ligger lige knap 5 km. udenfor Odder. Den langsomtgående stenkværn i mølleriet maler kornet, så det bevarer den gode smag og friskheden. Her finder I kager, brød og hjemmelavet syltetøj, der smager himmelsk. I forbindelse med mølleriet ligger der en lækker restaurant samt en hyggelig gårdhave, hvor I kan nyde jeres frokost.

I Rathlousdal Skov kan I stadig mærke historiens sus og opleve de tydelige rester af adelfolkets forlystelser tilbage i den sidste del af 1800-tallet. I skoven finder I resterne af den gamle bjørnegrotte, der husede adskillige russiske bjørne. Grotten er i dag en smule slidt ned, men I kan stadig se, hvor bjørnene har sovet og badet. Især for børnene er det en sjov oplevelse at lege bjørne i den gamle grotte.

Givskud Zoo (41.6km)

Midt i Jylland finder I Givskud Zoo. Tag på safari med hele familien i egen bil eller på safaribussen og oplev de spændende dyr på nærmeste hold - præcis som hvis du var på den afrikanske savanne. Husk at holde vinduerne lukkede, når løverne kredser rundt om bilen og når zebraerne og girafferne kommer forbi. I finder også sjove havdyr, som f.eks. søløver og gå heller ikke glip af Danmarks største dinosaurudstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen forsvinder nemt, når I befinder jer i Givskud Zoo.

Legoland (55.3km)

Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kør-selv til Billund hvor den helt store oplevelse ligger og venter. Find børnevenlige hoteller og kom afsted på en billig ferie til Legoland, der som altid har masser at byde på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er der udfordringer, som skal klares og overvindes. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrint, tag derefter turen over Coles Klatrevæg, og det ultimative ´Lego Ninjago The Ride´ skal de fire elementer, ild, lyn, jord og is mestres for at overvinde ´The Great Devourer´. Der er også muligheder for billige weekendophold for hele familien, så start med at planlægge den næste kør-selv ferie med Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Østergaards Hotel

Inkl. 3-retters menu

Midtjylland

Natur, shopping og golf

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • Inkl. energitillæg
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

157,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Miniferie i Midtjylland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Dania

Hovedret i Brasserie Underhuset

Østjylland

Centralt i Silkeborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 1 hovedret i Brasserie Underhuset
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

449,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Midt på Silkeborg Torv

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters menu

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

165,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Udsigt til Lillebæltsbroen

Læs mere