Storbyferie på Scandic Odense

Dansk | DKK

Scandic Odense

Roligt udgangspunkt for oplevelser på Fyn

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Rolig beliggened i udkanten af Odense
 • Hyggeligt hotel med mange aktiviteter
 • Ideelt udgangspunkt for oplevelser på Fyn
697,-
3~5 dage fra
1.199,-

Inkl. dagens ret

Oplevelser i Odense

3 dage
Fra 1.199,- / spar op til 299,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens hovedret
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis Wi-Fi, sauna og fitness
 • Gratis lån af cykler
Risskov Pakken

Inkl. dagens ret

Oplevelser i Odense

4 dage
Fra 1.769,- / spar op til 478,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x dagens hovedret
 • 3 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet, sauna og fitness
 • Gratis lån af cykler
Risskov Pakken

Inkl. dagens ret

Oplevelser i Odense

5 dage
Fra 2.299,- / spar op til 697,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger m. morgenmad
 • 4 x dagens hovedret
 • 4 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet, sauna, fitness og parkering
 • Gratis lån af cykler
Risskov Pakken

Scandic Odense er et moderne hotel beliggende i det sydvestlige Odense, bare en kort køretur fra byens charmerende centrum. Med en miniferie eller et weekendophold her har I alletiders mulighed for, at opleve alle byens seværdigheder, såvel som nogle af Fyns øvrige spændende attraktioner, som f.eks. Egeskov Slot.

Hotellet tilbyder

Med et ophold på Scandic Odense har I en komfortabel base for, at opleve store seværdigheder såsom H.C. Andersens Hus, den charmerende gamle bydel, Brandts Klædefabrik, det nye hippe havneområde, jernbanemuseet og Domkirken. Derudover er det også oplagt at besøge Odense Zoo, som flere gange er kåret til Europas bedste, og tage på shopping i de charmerende gågader.

Hotellets beliggenhed giver jer også kort afstand til Egeskov Slot, som er Fyns største turistattraktion, og bl.a. byder på spændende udstillinger, en stor naturlabyrint og barokke haver. Er I til golf, har I hele 9 baner indenfor 40 minutters kørsel, og den nærmeste; Odense Eventyr Golf, ligger bare 5 minutter fra hotellet.

Under opholdet kan I tage et spil billard i fritidsrummet, og nyde gratis adgang til hotellets fitnessområde med sauna. Det er desuden gratis at låne cykler, hvis I skulle have lyst til at udforske nærområdet.

Start dagen med dejlig morgenmad i de hyggelige rammer, og tag ud på opdagelse i Odense eller på det øvrige Fyn. Om aftenen serveres velsmagende retter med rødder i det nordiske køkken, og opholdet inkluderer også kaffe og te efter maden. Om sommeren er der også mulighed for udeservering på den nydelige terrasse.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

I bor på et af hotellets moderne og komfortable dobbeltværelser, som alle tilbyder eget badeværelse og lækre senge.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 5
Moderne og komfortabelt dobbeltværelse på 15 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler fra FACE Stockholm, to separate enkeltsenge, skrivebord og stol, strygefaciliteter, elkedel med kaffe og te og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Brandts Klædefabrik (6km)

Tag på opdagelse på Fyn på en billig kør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøg et af Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i det centrale Odense, tæt på gågaden og stammer fra begyndelsen af 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den danmarksberømte fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellem alle disse spændende kulturhuse, anvendes gerne til koncerter, især om sommeren. Er I i Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik én af de ting, I helt sikkert ikke bør gå glip af. Find en billig miniferie og tag hele familien med på en billig familieferie i det danske land. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og oplev blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

Danmarks Jernbanemuseum (8.4km)

Tag på opdagelse på Danmarks Jernbanemuseum, som ligger lige bag Odense Banegård. Her får I bl.a. hele 21 spor med fascinerende gamle lokomotiver og vogne. Se de royale vogne, få et indblik i rejsen på 1. klasse og oplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vogne og lokomotiver er åbne, så I kan gå ind i dem og udforske dem. Har I børn eller børnebørn med vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle de aktiviteter, der bliver arrangeret for at gøre oplevelsen helt speciel for store såvel som små.

Den Fynske Landsby (5km)

Den Fynske Landsby er et imponerende frilandsmuseum, bygget som en ægte fynsk landsby, som den kan have set ud i 1800-tallet. Her går I rundt mellem huse og gårde, som alle oprindeligt har stået i landsbyer rundt om på Fyn og de andre øer. Hele vejen igennem støder I på nogle af de mange spændende mennesker der, i autentisk beklædning, arbejder i landsbyen og med et smil fortæller og formidler og svarer på jeres spørgsmål.

H.C. Andersens Barndomshjem (5.9km)

Træd ind i eventyrets begyndelse for H.C. Andersen, med et besøg i hans barndomshjem i Odense. Her kan I opleve en rekonstruktion af den lejlighed, hvor H.C. Andersen boede 1807 – 1819 sammen med sine forældre. Bygningen blev indrettet som museum tilbage i 1930 og er i dag en filial af hovedmuseet H.C. Andersens Hus, en kort gåtur derfra. Et besøg hér, er næsten ikke til at komme udenom på en miniferie eller weekendophold i Odense.

Møntergården (7.4km)

Oplev byens kulturhistorie på Møntergården i Odense, skønt beliggende i den gamle bydel. Her venter et væld af smukke og charmerende syn med smalle stræder, bindingsværkshuse, gårdrum og bygninger fra 1500-tallet og frem. Udstillingerne omfatter bl.a. en spændende fynsk fortolkning af danmarks –og verdenshistorien.

Odense Zoo (3.6km)

Et besøg i Odense Zoo, kåret til ”Europas Bedste Zoo” to gange i træk, er et must. Denne fantastiske zoologiske have byder på alt, hvad hjertet begærer af oplevelser for hele familien.

Jernalderlandsbyen (11.6km)

Jernalderlandsbyen er et genskabt oldtidsmiljø, som er opført på baggrund af arkæologiske udgravninger dateret til perioden 1-400 e.v.t. Landsbyen blev bygget i 1973 som et beskæftigelsesprojekt og blev i de følgende år udbygget. I dag fungerer Jernalderlandsbyen som et historisk værksted, hvor børn og voksne igennem teori og praksis får indsigt i vores forfædres levevilkår. Her kan I arbejde med gamle håndværk, som at spinde uld, smede knive og lave mad og få indsigt og lærdom med på turen, når I holder ferie i Danmark!

Danmarks Fugle Zoo (16.5km)

Få ægte fynsk bondegårdsidyl i Danmarks Fugle Zoo i Tommerup. Det 5 hektar store område rummer hele 800 forskellige fugle fra alle fire verdenshjørner. Heriblandt vil I finde spændende fuglearter som storke, papegøjer, strudse, ibis, traner, ugler, trope- og svømmefugle.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Trinity Hotel

Moderne hotel ved Lillebælt

Østjylland

Miniferie ved Fredericia

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

325,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Restaurant med udsigt til Lillebælt

Læs mere

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpension

Sønderjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage ved ankomst
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

500,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Sønderjysk miniferie på Als

Læs mere

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Fyn

Ophold i Nyborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

499,-
Fra kun
1.199,-

Vis kort

Nyborg med udsigt til Storebælt

Læs mere