Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Scandic Olympic

Tag på miniferie i Esbjerg og oplev Vestkystens mange seværdigheder.

Central beliggenhed i Esbjerg
Moderne hotel med skandinavisk indretning
Oplevelser i Vestjylland med kort til Fanø og Vadehavet
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Fitness
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Dette moderne hotel har en god central beliggenhed i Esbjerg, den korte afstand til Danmark smukke vestkyst. Stat giver mulighed for at udforske de mange spændende steder og attraktioner rundt, såsom Vadehavet og Fanø.

Hotellet tilbyder

Dette moderne hotellet ligger centralt til i den charmerende havneby Esbjerg. Her får I et ideelt udgangspunkt for at udforske Danmarks femte største by og alle de spændende muligheder og seværdigheder, som findes i nærheden.

Hver morgen bliver der serveret en stor og varieret morgenbuffet i hotellets lyse restaurant indrettet i klassisk skandinavisk stil. Om aftenen tilbydes spændende retter med et herligt udvalg af tilbehør. Køkkenet har rødder i det nordiske og lægger vægt på sæsonens råvarer.

I hotellets hyggelige bar kan I f.eks. nyde en varm kop kaffe, en kold øl eller en eksotisk cocktail, mens I hygger jer og taler sammen. Her er det også muligt at købe lette måltider og snacks, hvis I er småsultne.

Hotellet giver gæsterne mulighed for at træne i det nærliggende fitnesscenter. Det er også mulig at låne cykler og gåstave i receptionen, hvor personalet vil vise jer kort over turstier i området.

Udendørs parkering ved hotellet er gratis og det er også muligt at parkere i hotellets parkeringskælder mod gebyr. Gæsterne har gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Scandic Olympic har 148 allergivenlige og moderne værelser. Standardværelserne er ca. 14 kvm. og udstyret med eget bad og toilet, sæbe og shampoo, hårtørrer, aircondition, safe, TV, en lænestol samt et skrivebord og en stol. Værelserne har enten dobbeltseng på 140 cm eller to enkeltsenge.

Bemærk at

Hotellets restaurant er lukket søndag og der serveres ikke aftensmad denne dag.

Det er kun muligt at bestille dobbeltværelser. Der er således ikke mulighed for ekstra opredning eller børnerabat.

Ophold kan senest bookes 3 dage før ankomst.

Dette ophold giver ikke adgang til medlemsfordele i Scandics kundeprogram, Scandic Friends.

Gratis udendørs parkering (Rambøll Parkeringsplads, lige overfor hotellet.) Parkering kan ikke reserveres på forhånd. Antal parkeringspladser 15.
Indendørs parkering i garage. Parkering kan ikke reserveres på forhånd. Antal parkeringspladser 50. Det koster kr. 50 pr. døgn. Husk bilens registreringsnummer.

Vis flere

Værd at se

 • Esbjerg Kunstmuseum (0.6 km)

  Tag på en billig miniferie og besøg Esbjerg Kunstmuseum i Jylland. Museet afholder årligt mellem 5-7 særudstillinger af samtidskunst og klassisk moderne kunst, hvor de nye tendenser i nationalt og internationalt regi bliver luftet, især den nyere kunst fra de unge generationer. På museet bliver de nye og anderledes idéer afprøvet og hele konceptet om en udstilling vendes på hovedet. Her bliver kunsten præsenteret forskelligt og sat i forbindelse med anderledes temaer som musikken og naturvidenskaben. Museet fungerer samtidigt som en slags kunsteksperimentarium, fyldt med oplevelser for både børn og voksne. En overrraskende tur, fyldt med tankevækkende oplevelser for hele familien. Nyd en billig weekendferie og tag hele familien med på ferien. 

  Esbjerg Kunstmuseum
  Esbjerg Kunstmuseum byder på nye og anderledes tendenser.
 • Esbjerg Spa & Wellness (1.6 km)

  Trænger I til lidt afslapning, så er en wellnessferie i Esbjerg måske noget for jer. I det store spa- og wellness område, er der mulighed for at få slappet helt af og måske finde den indre ro. Der er soft, finsk og infrarød sauna samt saunagus, dampbad, spabade, kurbade, fodbade, isfontæne samt en oplevelsesbruser. Med i entréen er der inkluderet et håndklæde samt en badekåbe, og så er det vist bare med at få nydt de forskellige sundhedsbehandlinger eller kosmetologiske behandlinger samt det store udbud af kendte kurbadstraditioner. Hvad med en afstressende hotstone- og aromamassage? Vær god mod din hud og ikke mindst dig selv. I kan bestille hotel og wellness ophold hos Risskov Bilferie. 

  Esbjerg Spa & Wellness
  Nyd at blive forkælet på Esbjerg Spa & Wellness
 • Fiskeri- og Søfartsmuseet (3.4 km)

  Tag på bilferie i Danmark med Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på oplevelse i Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Her er det nemt at få en dag til at gå og der er fyldt med masser af interessante oplevelser og rigtigt meget at se på for hele familien. Mennesket og havet er det overordnede tema og der er også tilknyttet et stort saltvandakvarium, der er selvfølgelig også både hajer, rokker og fladfisk. Der er også og en afdeling for sæler, hvor de besøgende kan opleve disse smukke dyr i deres rette element. Der er også en frilandsudstilling, der viser forskellige byscenarier, som de så ud i årene omkring 1940´erne. Der er rekonstruktioner af træskibsværfter og småhavne samt kystfiskerlejer. På den maritime legeplads kan børnene gå på opdagelse og de voksne kan hvile fødderne før turen går videre på Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg. Find en kør-selv ferie til Esbjerg og tag hele familien med på oplevelser i Esbjerg.

  Fiskeri- og Søfartsmuseet
  Fiskeri- og Søfartsmuseet byder på mange oplevelser for hele familien.
 • Fanø (8.7 km)

  Tag turen ud til det smukke Fanø, som er en del af øgruppen i Vadehavet, som også tæller Rømø og Mandø. Fanø er omkring 56 kvadratkilometer stor og kan byde på en uovertruffen natur omgivet af skønne strande. Er heldet med på turen, er der også mulighed for måske at finde noget rav, som en sjælden gang imellem skylles ind med havstrømmene. Tag også endelig turen ind til Nordby og besøg den spændende udstilling om Fanøs maritime historie på Fanø Skibsfarts- og Dragtsamling. I hovedgaden er der flere kunstgallerier og det er tydeligt, at kunsthåndværket er meget udpræget på øen. Der er også et pænt udvalg af caféer og restauranter, så hvorfor ikke nyde en stille frokost med familien, omgivet af vand, og midt i en skøn natur? Fra Esbjerg tager det kun 12 minutter med FanøFærgen at sejle over til Fanø.

  Fanø
  Besøg de stråtægte huse og nyd den smukke natur
 • Esbjerg Golfklub (16.1 km)

  Kan I lide at spille golf, så kan I bestille hotel hos Risskov Bilferie og tage en billig golfferie i Sønderjylland. Klubben er Danmarks tredjeældste og blev stiftet i 1921. Esbjerg Glofklub har to baner på hver 18 huller og af de to, er det nok Marbæk-banen, der er den mest kendte. Den er designet af Frederik Dreyer og åbnede i 1975. Den anden bane, eller Myrtue-banen, blev i 2007 udvidet til 18 huller. Derudover er der en 6-hullers par-3 bane, en Putting green samt en stor ´driving range´ med 12 overdækkede udslagssteder.

  Esbjerg Golfklub
  Få luftet køllerne på Esbjerg Golfklub
 • Sort Sol (54.4 km)

  Skal I på miniferie i Sønderjylland i foråret eller efteråret, så er I måske heldige at opleve naturfænomenet Sort Sol, når stærene samles i den sydvestjyske marsk i enorme flokke til træk. De mange stære kommer fra landene omkring Østersøen og fra Norge. De store fugleflokke tegner fascinerende mønstre på himlen lige inden de lander på jorden for natten - dette fænomen kaldes Sort Sol og kan i enkelte tilfælde rumme helt op til 1 million fugle. Stærenes forårstræk ligger fra februar til midten af april, og efterårstrækket begynder i august og kan vare helt til december.

  Sort Sol
  Oplev naturfænomenet Sort Sol i foråret eller efteråret
 • Ribe Domkirke (31.6 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse vartegn, kan ses vidt om i det flade landskab. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (af træ) i Slesvig og Ribe omkring 860. Den nuværende kirke er påbegyndt mellem 1150-1175 og stod færdig mellem 1225-1250. Efter talrige om- og tilbygninger fremtræder den, som Danmarks eneste femskibede kirke, præget af skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vor Frue Kirke, Danmarks eneste femskibede kirke.
 • Ribe Vikingecenter (34.5 km)

  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe. Mærk historiens vingesus og hør historierne om de gamle danere og deres liv og levned og prøv selv at være viking for en dag. Tag en tur over markedspladsen og mød de dygtige sølvsmede og glasperlemagere. Besøg vikingernes huse og især det flotte Tinghus med kalkmalerierne, der kan sætte fantasien i gang. Prøv at skyde med langbue eller deltag i træningen, der hører med til at blive en rigtig viking. Lær mere om lege og madvaner, og lad fantasien tage over og leg med i det spændende vikingeunivers, som Ribe Vikingecenter genskaber til fulde.

  Ribe Vikingecenter
  Tag på en fantastisk rejse tilbage til dengang vikingerne herskede i Ribe
 • Blåvand (34.7 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de smukke danske perler, spredt ud over en masse øer og selvfølgelig Jylland. Blåvand er en af oplevelserne der ligger og venter, og der er rigtig meget at både se og gøre i Blåvand, midt i naturen, tæt på stranden og Vesterhavet, og faktisk er udbuddet af oplevelser rigtig stort både til voksne og alle børnestørrelserne. Tag familien under armen og læg vejen forbi Blåvand Badeland, som også har en drypstenshule, et soppebassin beregnet til de mindste, et stort svømmebassin, spabad og sauna. Så er der også fire vandrutsjebaner, prøv ´Det sorte hul´, hvis der er mod på det, vel at mærke. Så er der også Blåvands Bolchekogeri, hvor der laves bolcher på opskrifter der går helt tilbage til 1864, eller hvad med en tur ud til strande og aflægge Tirpitz-stillingen et besøg. Også kendt som ´Batterie Vogelnest´, var denne stilling en del af Atlanterforsvaret, som tyskerne havde opført langs Nordsøens kyster. Ikke mindre spændende er at gå foroverbøjet i strandkanten på jagt efter rav og her er Blåvand strand et rigtig godt sted at starte. Husk at efter en storm er chancerne for at finde havets guld større. Tag på en kør-selv ferie med Risskov Bilferie, find et børnevenligt hotel og gå på opdagelse i Blåvand.

  Blåvand
  Skønne strande ved Blåvand
 • Vadehavscentret (41.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev Vadehavet på den helt rigtige måde. Vadehavscentret arrangerer spændende ture, hvor I har muligheden for at opleve Nationalpark Vadehavets unikke natur og kultur sammen med en faguddannet naturvejleder. Kom eksempelvis på sælsafari og oplev sæler i deres naturlige omgivelser. Find billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og kom afsted med hele familien på opdagelse i den danske natur. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie tæt på naturoplevelserne.

  Vadehavscentret
  Tag på sælsafari med Vadehavscentret og oplev dyrene i deres eget habitat.
Vis flere

Kort

Scandic Olympic
Strandbygade 3 6700 ESBJERG