Miniferie i Roskilde på Scandic Roskilde Park

Dansk | DKK

Scandic Roskilde Park

Dejlig miniferie med mange spændende oplevelser i historiske Roskilde

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev den historiske domkirkeby, Roskilde
 • Hotellet er renoveret i 2019, og omgives af skøn natur
 • Blot en halv times køretur til København
497,-
3~5 dage fra
1.199,-

Inkl. halvpension

Miniferie i Roskilde

3 dage
Fra 1.199,- / spar op til 199,-
SPAR
4 dage
Fra 1.769,- / spar op til 328,-
SPAR
5 dage
Fra 2.299,- / spar op til 497,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens hovedret
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness
Risskov Pakken

Scandic Roskilde Park har en naturskøn placering midt i Roskilde, omgivet af den smukke Roskilde Ring Park. Her bor I tæt på centrum i den historiske handelsby, i kort afstand fra både motorvejen og togstationen, og kan se frem til et ophold med masser af kultur, historie og shopping.

Hotellet tilbyder

Dette 3,5-stjernede hotel, som er renoveret i 2019, tilbyder god komfort i en flot nordisk-inspireret indretning, og her har I en helt suveræn base for en miniferie eller et weekendophold i Roskilde. Roskilde er en by med en lang og spændende historie, og tilbyder et rigt udvalg af kulturoplevelser og shoppingmuligheder. Besøg f.eks. Domkirken, nyd en herlig shoppingtur på Algade og Skomagergade eller RO’s Torv, eller udforsk det verdensberømte vikingeskibsmuseum, som ligger lige ud til Roskilde Fjord.

Hotellets beliggenhed giver jer også gode muligheder for vandre- eller cykelture i parken, eller omkring fjorden, og skulle I have lyst til at opleve storbylivet i hovedstaden, har I også bare en halv times køretur ind til København.

I får den perfekte start på dagen med et dejligt morgenmåltid i hotellets hyggelige rammer, og om aftenen kan I nyde skønne retter fra det nordiske køkken i restauranten. Opholdet inkluderer også kaffe og te efter maden, og senere på aftenen er det oplagt at runde af med en kold fadøl eller en drink i den afslappende bar.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet samt hotellets fitnessområde og sauna.

Værelser

I bor på et af hotellets flotte dobbeltværelser, som alle tilbyder komfortable rammer for opholdet, med eget badeværelse og lækre senge.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse på 15 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler fra FACE Stockholm, en king-size seng eller to separate enkeltsenge, garderobe, skrivebord og stol, strygefaciliteter og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Vikingeskibsmuseet i Roskilde (2.7km)

Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskibsmuseet. Museet blev bygget i 1969, men siden er der kommet mange tilbygninger til. Museet har hele fem originale vikingeskibe, og her kan I virkelig få et indblik i det hårde søfartsliv.

City2 og Copenhagen Designer Outlet (18.3km)

Tag på shopping i storcentret City2 i Høje Tåstrup. Her finder du butikker for enhver smag, lige fra tøj, sko og legetøj til isenkram, gør-det-selv, dagligvarer og finurlige specialbutikker. Der er også restauranter, caféer samt en biograf. Så i City2 kan du nemt få en hyggelig shoppedag. City2 byder også på forskellige shows og i julesæsonen har du mulighed for at lege Bambi på glatis eller brillere som skøjteprinsesse på centrets skøjtebane.

Lige ved siden af City2 finder du Copenhagen Designer Outlet, et 17.000 m2 stort område der er spækket med outletbutikker, hvor du kan gøre et kup og købe designprodukter til fantastiske udsalgspriser. Her finder du både tøj, skønhedsprodukter og boligindretning, så der er rig mulighed for selvforkælelse eller at købe en gave til en du holder af.

Fuglereservat Ølsemagle Revle (19.8km)

Fuglereservat Ølsemagle Revle i Køge, er perfekt for for naturelskere og fugleinteresserede. Reservatet er yderst rigt på især vadefuglearter. Der ligger også et udkigstårn, hvorfra besøgende kan få et bedre udsyn.

Sagnlandet Lejre (20.6km)

Spredt over et hele 430.000 m² smukt og velbevaret naturområde, skabt under istiden, bliver I ført helt op til 13.000 år tilbage i tiden. Med et væld af spændende aktiviteter som den primære formidlingsfaktor, kan I opleve livet i stenalderen, jernalderen og vikingetiden. Sejl i stammebåde, prøv at lave ild med flintesten og se hvad fortidsmennesket fik til aftensmad. I Sagnlandet kommer hele familien på en helt speciel og uforglemmelig tidsrejse.

Vikingeborgen Borgring (26.4km)

I den dejlige middelalderby Køge kan i bl.a. besøge Vikingeborgen Borgring, som sensationelt blev opdaget ved en arkæologisk udgravning i 2014. Det arkæologiske arbejde er langt fra slut, og besøgende får en enestående mulighed for, at komme på rundvisning med arkæologerne og følge det spændende arbejde med at afdække mysteriet bag ringborgene.

København (36.6km)

Prøv en bilferie i Danmark og oplev hovedstaden København i eget tempo på en kør-selv ferie med familien. Der er nemlig meget at se, så husk at arrangere et billigt hotelophold hos os forinden. Så er det bare med at komme i gang med at udforske den danske hovedstad. For det første skal I lægge vejen forbi et af Danmarks vartegn; Den lille Havfrue. Den lille Havfrue er den største turistattraktion i Danmark og en af verdens mest fotograferede statuer. At gå forbi Amalienborg er også et must på turen til København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er blandt andre seværdigheder at gå forbi. Selvfølgelig skal I også gå en tur på Strøget, der starter ved Rådhuspladsen og fortsætter ned til Kongens Nytorv. Her er shoppingmulighederne mange. Fortsætter I over Kongens Nytorv, kommer I til Nyhavn. Nyhavn er på én og samme gang det moderne Københavns mest folkelige og levende mødested og en attraktion af historisk betydning. Det er også muligt at finde billige weekendophold hos Risskov Bilferie, så tag på sommerferie eller vinterferie og oplev en kør-selv ferie i hovedstaden.

ZOO, København (33.6km)

Med over 3.000 dyr fordelt på over 264 spændende arter er Zoo på Frederiksberg altid en oplevelse i særklasse. Tag turen i ´Den Artiske Ring´ og kom helt tæt på dyrene, der lever i polarcirklens kolde områder. Mød isbjørnene og sælerne, både under og over vandet. Besøg også det berømte Elefanthus, som regnes for et af de bedste i verden. I Børnezoo er der tænkt på de helt små, her kan der klappes dværggeder og børnene kan på nærmeste hold følge med i, hvordan husdyrene bliver fodret. I Tropezoo er der fyldt med slanger, krokodiller, dværghjorte, fugle og masser af smukke sommerfugle, som trives i den smukt indrettede regnskov.

Zoologisk Have på Frederiksberg er en lille fredelig oase, midt i den ellers så travle by, som garanterer gode oplevelser til både store og små, der holder af dyr.

Grennessminde (18.7km)

Kom væk fra ræset og besøg den lille perle Grennessminde, et økologisk gartneri der ligger lidt uden for Høje Tåstrup. Her er økologi og sanseoplevelser i højsædet. Gå på opdagelse i væksthusene, hvor I kan se hvordan produktionen foregår – fra frø til smukke planter. Følg oplevelsesstierne og fornøj jer med pluk-selv på markerne. Hils også på Grennessmindes dyr, heriblandt heste, æsler, kælegriser, geder, kaniner og høns, til stor fornøjelse for store som små. Afslut besøget i den hyggelige café, hvor I kan slappe af mens I nyder en kop kaffe og bagværk fra det økologiske bageri. Glem ikke at lægge turen forbi drivhusbutikken, hvor I kan købe økologiske planter produceret på Grennessminde med hjem.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Frederiksdal Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Storkøbenhavn

Smuk natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x kaffe efter middagen
 • Gratis opgradering til Superior værelse

484,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Naturskønt område nord for København

Læs mere

Comwell Holte

15 km nord for København

Storkøbenhavn

Miniferie i Holte

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

159,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

4-stjernet ophold tæt på København

Læs mere

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere