Scandic Sydhavnen

Dansk | DKK

Scandic Sydhavnen

Scandic Sydhavnen har en perfekt beliggenhed tæt ved mange seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på København Centrum
 • Gratis parkering lige foran hotellet
 • Inklusiv aftensmad
327,-
3~5 dage fra
1.369,-

Inkl. dagens ret

3 km fra byens centrum

3 dage
Kun 1.369,- / spar op til 129,-
SPAR
4 dage
Kun 2.019,- / spar op til 228,-
SPAR
5 dage
Kun 2.669,- / spar op til 327,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness
Risskov Pakken

Tæt ved København Centrum ligger det moderne hotel Scandic Sydhavnen, som med sin gode placering er ideelt når du tænker dansk storbyferie. Tivoli ligger kun 2 stop væk med toget og du kan også nemt tage en bus. Oplev storbyens mange populære attraktioner og shop som hjertet nu begærer. Har du lyst til vand og natur jamen så bevæg dig blot ned mod Sydhavnens kanaler eller tag fx på kanalrundfart og oplev hovedstaden mens du nyder sejlturen. Om det er familieferie, storbyferie med din bedste veninde eller weekendtur med kæresten, hotellet har de perfekte rammer for din ferie.

Hotellet tilbyder

Udover sin gode beliggenhed med 186 gratis parkeringspladser lige ved hotellet, møder du her et hotel, der yder service i øjenhøjde med sine gæster og giver jer moderne rammer at slappe af i. Hotellet er et ægte familievenligt hotel og tilbyder aktiviteter for både voksne og børn. Der er mulighed for at benytte hotellets moderne fitnesslokale, og til børnene er der indendørs legerum samt udendørs legeplads. Hvis man har lyst at tilbringe kvalitetstid sammen med familien, tilbyder hotellet desuden på aktiviterer som bl.a minigolf, petanque og bordfodbold.

Efter en begivenhedsrig dag i storbyen kan du slappe af i hotellets trendy lounge-område eller få dig en drink i restaurantens hyggelige bar, mens børnene leger videre i hotellets legerum.
Restauranten byder på god mad i lyse stilfulde rammer og kan imødekomme behov for gluten- og laktosefri kost, samt vegetar kost. Hotellet har Svanemærket og er altså et øko-venligt hotel.

Værelser

Med sine 391 lyse værelser byder Scandic Sydhavnen på indbydende rammer for sine gæster. Alle enkeltværelser, dobbelt- og superior værelser har eget bad/toilet med bruser. Der er mulighed for opredning både på de almindelige dobbeltværelser og på superior værelser. Der er også mulighed for værelser i stueetagen samt allergivenlige værelser.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og komfortabelt dobbeltværelse på 19-26 m² med eget bad og toilet, hårtørrer, gratis toiletartikler fra FACE Stockholm, behagelig queen-size seng eller to enkeltsenge, skivebord og stol,
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Fisketorvet (2.9km)

Tag på storbyferie i København og besøg Fisketorvet der er et af Danmarks største shopping center med en unik beliggenhed i hovedstaden lige ved vandet. Her findes mange spændende butikker med high class fashion samt biograf med Skandinaviens største lærred. I centret afholdes der jævnligt events og aktiviteter, og der er restauranter for enhver smag. Find et weekendophold eller en miniferie til København hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse i hovedstaden, og husk et smut forbi Fisketovet.

Kødbyen, København (2.7km)

Tag på en kør-selv bilferie til København og oplev den danske hovedstad med hele familien. Besøg Kødbyen som ligger på Vesterbro og som med tiden er blevet et meget populært gå-ud-sted i København. Her findes det kunstgallerier, nattklubber og restauranter side om side med nogle få slakterier, der ligger igen. I mange årti har hele område nemlig lagd grunn for kødindustrien, delt op efter farverne på bygningerne, Den Hvide, Den Grå og den Brune kødbyen. I dag er det et område som vrimler av liv og glade dage, populært blandt alle aldre og det er nesten umulig ikke at få sig en fantastisk og hyggelig dag eller aften i kødbyens lange række av muligheder. Find børnevenlige hoteller i området og hold ferie i egen bil i København.

Tycho Brahe Planetarium (3.4km)

Find en billig bilferie hos Risskov Bilferie og tag på besøg i hovedstaden. Der er meget at både se og gøre i København og en af de mange familieoplevelser er bestemt en tur i Planetariet. Oftes omtalt som ´Planetariet´ er Tycho Brahe Planetarium blevet samlingsstedet for alle dem, der holder af universet, planeterne og ikke mindst rumfart. Men Planetariet er først og fremmest stedet hvor stjernehimlen og de fjerne galakser og planeter kan opleves på det 1.000 kvadratmeter store kuppellærred i IMAX-teatret. Tag familien med på en rundrejse i det uendelige univers på Tycho Brahe Planetarium, overfor det Ny Teater på Gammel Kongevej i centrum af København. Find en billig familieferie til København, et weekendophold eller en miniferie og tag familien med på en masse oplevelser i den danske hovedstad, København.

Carlsberg Glyptotek (3.8km)

Glyptoteket i Københavns centrum udstiller en imponerende samling af antik kunst og værker fra 19. og 20. århundrede i storslåede omgivelser. Museet blev stiftet af brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling rummer ca. 10.000 kunstværker fordelt på to hovedsamlinger. Oplev en af Københavns kulturperler, og nyd evt en forfriskning i Glyptotekets café.

Krigsmuseet (4.2km)

Her kan der virkelig tales om et museum med krudt og kugler, beliggende i Christian IVs skønne renæssancebygning fra begyndelsen af det 16. århundrede. Krigsmuseet har i dag en meget stor og interessant udstilling af våben og våbenteknologi, fra samuraisværd til tyske V-1 raketter, men især sablerne og de mange skydevåben har en særlig nostalgisk og historisk atmosfære omkring sig. På første sal er der en udstilling om de 21 krige som Danmark har deltaget i i løbet af de sidste 500 år. I det hele taget gemmer denne historiske bygning på meget smukke og velbevarede våben. Tag turen ind til Tøjhusgade 3, og oplev udviklingen af våbenbrug over de sidste mange hundrede år.

Nationalmuseet (3.9km)

En tur på Nationalmuseet er altid en kæmpe oplevelse, og her kan I følge Danmarks historie, lige fra istiden op til nutidens samfund. Nationalmuseet ligger i Prinsens Palæ bygget i midten af 1800-tallet og enkelte af de meget flotte sale står fortsat som dengang de kongelige havde deres daglige gang i palæet.

Den permanente udstilling om Danmarks Oldtid rummer blandt andet Grundestrupkarene og andre vikingeskatte. I kan også opleve Egtvedpigen og Huldremosekvinden, som mødte en frygtelig skæbne. Nationalmuseet rummer også verdens største samling af genstande fra Grønland og så kan de også præstere en etnografisk samling på verdensplan suppleret med et Legetøjsmuseum samt den store Mønt og Medaljesamling. Her kan der nemt bruges et par lærerige timer og museet arrangerer desuden masser af aktiviteter til børnene, så alle er sikret god underholdning blandt de mange klenodier og Danefæ.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Marina Vedbæk

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Lige ved Øresund

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 25 DKK. voucher til baren
 • 1 x coffee to go
 • Gratis internet og parkering

440,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Moderne hotel tæt på marinaen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 35% rabat

Glostrup Park Hotel

Ophold med halvpension

Storkøbenhavn

Tæt på København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

757,-
Fra kun
919,-

Vis kort

Moderne hotel i udkanten af København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Comwell Roskilde

Udsigt over Roskilde Fjord

Storkøbenhavn

Miniferie i Roskilde

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

244,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Udsigt udover Roskilde Fjord

Læs mere