Miniferie på Seehotel Grossherzog von Mecklenburg Boltenhagen

Dansk | DKK

Seehotel Grossherzog von Mecklenburg Boltenhagen

Perfekt beliggenhed ved kysten med gode udflugtsmuligheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Suveræn beliggenhed tæt på stranden
 • Elegant hotel med wellness
 • Spændende oplevelser, byer og seværdigheder
409,-
3~5 dage fra
1.099,-

1 x 3-retters menu

Luksushotel ved havet

3 dage
Fra 1.099,- / spar op til 307,-
SPAR
4 dage
Fra 1.639,- / spar op til 349,-
SPAR
5 dage
Fra 2.159,- / spar op til 410,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske mineralvand
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

2 x 3-retters menu

Boltenhagen vild pris

3 dage
Fra 1.369,- / spar op til 232,-
SPAR
4 dage
Fra 1.899,- / spar op til 284,-
SPAR
5 dage
Fra 2.459,- / spar op til 314,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 flaske mineralvand
 • Adgang til wellnessafdeling
Risskov Pakken

Det 4-stjernede Seehotel Boltenhagen ligger helt ud til Østersøen. Kun en promenade adskiller hotellet fra den fine sandstrand og byens lange badebro.

Hotellet tilbyder

Seehotel Boltenhagen fremstår med elegance, moderne arkitektur og byder på en bar, en café og to restauranter. Hotellets køkken tilbereder udelukkende mad med økologiske produkter fra Mecklenburg-regionen og når vejret tillader det, kan I sidde ude på terrassen og nyde udsigten over havet, mens i spiser. Efter aftensmaden kan I gå en tur langs promenaden, mens I nyder den smukke solnedgang. 

Slap af i hotellets egen wellnessafdeling med opvarmet pool, finsk sauna, bio-sauna, dampbad og afslapningszone. Fra wellnessafdelingen på øverste etage har I en herlig panoramaudsigt over Østersøen. Skønhedssalonen byder på diverse massage- og wellnessbehandlinger (skal bestilles direkte på hotellet og gerne i god tid).

Værelser

Alle de komfortabelt indrettede værelser er udstyret med telefon, internet (WLAN), sat.-TV, radio, safe, minibar, føntørrer, badekar/toilet eller brusekabine/toilet. Der står også en flaske velkomstvand til jer, når I ankommer. Bemærk, at der ikke findes værelser med udsigt på dette hotel. Hotellet godkender ikke voksne i opredning. Max. 14 år i opredning!

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelset er 22 m² og er udstyret med telefon, pengeskab, gratis WiFi og et skrivebord. Der er også eget badeværelse med badekar / brusebad, hårtørrer og make-up spejl.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelset er 24 m² og er udstyret med et satellit-tv, telefon, pengeskab, gratis WiFi og et skrivebord. Der er også eget badeværelse med badekar / brusebad, hårtørrer og make-up spejl. Mulighed for ekstra person op til 14 år i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Junior suite

1 / 2
Juniorsuiten er på 45 m² og er udstyret med et satellit-tv, telefon, pengeskab, gratis WiFi og et skrivebord. Der er også eget badeværelse med badekar / brusebad, hårtørrer og make-up spejl. Mulighed for ekstra person op til 14 år i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

100 km fra
Rostock, Tyskland
130 km fra
Puttgarden, Tyskland
230 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kletterpark Boltenhagen (2.1km)

Klatreparken i Boltenhagen er kendetegnet ved den flotte beliggenhed tæt på strandpromenaden med udsigt over Østersøen. Klatreparken byder på 5 forskellige baner, med udfordringer til folk i alle aldrer. På stedet findes også borde og bænke, hvor I kan spise frokost og de to får, Max & Moritz, glæder sig altid til at få besøg af børnene. Klatreparken byder på ca. 80 forskellige udfordringer, heriblandt en 80 meter lang svævebane og et 11 meter højt klatrenet. Et godt valg til jeres familieferie i Nordtyskland.

Tarnewitzer Huk (3.1km)

Det beskyttede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ude på Boltenhagens østligste spids. Området er en 69 hektar stor halvø med et særdeles rigt plante- og dyreliv.

SwinGolf Boltenhagen (4km)

Golfanlægget ved SwinGolf strækker sig 13 hektar og ligger direkte ved flodbredden. Der er både en 18-hulsbane, putting-green og en træningsbana. For de mindste er der også en hyggelig lille legplads. Efter et slag golf på den smukke bane kan I kigge ind i caféen og runde oplevelsen af.

Schloss Bothmer (4.9km)

Dette imponerende barokslot er fra den første halvdel af 1700-tallet og ligger lige øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet blev bygget til greven Hans Caspar von Bothmer og er det største barokslot i hele Mecklenburg-Vorpommern. Efter en omfattende renovering, mellem 2009 og 2015, er slottet idag åbent for offentligheden og huser et museum med grevens spændende liv som omdrejningspunkt.

Leonorenwald (16km)

Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg det fantastiske område i Leonorenwald. Nyd en aktiv ferie hvor der bl.a. også er mulighed for at få en vandretur med guide. Lige i nærheden ligger der også to fredede naturområder; det smukke kystlandskab mellem Priwall og Barendorf, langs med Harkenbäkniederung og Brooker Wald – et 51 hektar stort skovområde, beliggende direkte ud til Østersøen. Tyskland byder på gode muligheder for en kør-selv ferie og de billige hoteller eller et weekendophold i området findes hos Risskov Bilferie. Kør-selv afsted på en familieferie og nyd at gøre det i eget tempo.

Kalkflachmoor bei Degtow (18.5km)

Tyskland det oplagte sted at holde familieferie på en kør-selv tur sydpå. I eget tempo og med børnene er det en herlig oplevelse. Kalkflachmoor bei Degtow ligger lidt sydøst for Grevesmühlen, ved bydelen Degtow, og er et 61 hektar beskyttet naturområde. Kalk- og stenbruddet ligger i en højde mellem 21 og 43 meter over havets overflade og byder på skønne landskaber så langt øjet rækker. Her er der ideelle muligheder for at støde på spændende fugle- og sommerfuglearter, mens I går rundt i området. Tag kikkerten med og begiv Jer ud på i dette fantastiske naturområde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd udsigten på en dejlige ferie i bil, sydpå.

Tigerpark Dassow (22.6km)

Denne familieejede oplevelses- og tigerpark huser et af Europas største tiger- og løveanlæg. Parken åbnede i 2003 og er siden vokset til et 5 hektar stort område, hvor gæsterne, udover de mange forskellige arter af tiger og løver, også kan se bl.a. lamaer, dromedarer og alpakaer.

Wismar (24.9km)

Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden.

Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

Lübeck (44.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen.

Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

Julemarked i Wismar (24.9km)

Julemarkedet i Wismar bliver åbnet af julemanden hvert år. Julemanden kommer sejlende ind i Wismar havn, og kører derfra i hestetrukket karet ind på den historiske markedsplads, hvor alle juleboderne med alle slags julegodter står klar til at tage imod de mange besøgende. I perioden fra slutningen af november til jul er Wismars julemarked byens centrum, omkranset af byens rådhus, hoteller, museer og butikker.

På julemarkedet er der opstillet mange små boder, med mulighed for at støbe lys, fiske i fiskedam og ikke mindst nyde alle duftene fra de mad og drikke boderne.

Julemarkedet er dermed en perfekt mulighed for hele familien, hvor forældrene kan nyde den storslåede by og arkitektur, samtidig med at der kan handles i de små boder, sammen med familiens yngste. Og når børnene bliver for utålmodige, kan de blive placeret i tivoli, hvor tiden hurtigt forsvinder i de sjove forlystelser.

Wismar kom i 2002 på UNESCO's liste over verdens naturarv. Dette skylds byens fantastiske Altstadt med den gotiske bygninger, som har sin oprindelse i hanse-perioden. Altstadt er dermed endnu en grund til at besøge Wismar, og ikke mindst byens hyggelige julemarked.

I 1648 blev Wismar en del af Sverige, efter afslutningen på Trediveårskrigen, og var svensk indtil 1903, hvor byen igen blev tysk. Byen bærer dog stadig præg af sin svenske historie, og mange steder kan man stadig finde spor af dette. Dette er blandt andet på byens vartegn, Schwedenköpfe ved Alter Hafen.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Alter Speicher Wismar

Inkl. halvpension

Østersøkysten

Centralt i Wismar

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Happy hour hver dag kl. 16-18
 • Besøg i Hansesektkellerei, 1 glas sekt
 • Gratis lån af tablet m. internet

246,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Populær pakke med fondue el. raclette

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Mini dobbeltværelse

Wyndham Garden Wismar

Nær historisk hansestad

Østersøkysten

Miniferie i Wismar

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x Voucher til 1 gl. rød el. hvidvin
 • Adgang til pool og sauna

496,-
Kun
749,-

Vis kort

Lækker wellness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Dieksee

Inkl. 3-retters menu

Holsteinische Schweiz

Velvære i Nordtyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)
 • Adgang til wellnessafdeling

346,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 180kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat