Miniferie på Seehotel Grossherzog von Mecklenburg Boltenhagen

Betaling

Betaling

Gavekort

Seehotel Grossherzog von Mecklenburg Boltenhagen

Perfekt beliggenhed ved kysten med gode udflugtsmuligheder

Suveræn beliggenhed tæt på stranden
Elegant hotel med wellness
Spændende oplevelser, byer og seværdigheder
 • 230 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 130 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 100 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool
 • Sauna

Hotellet

Det 4-stjernede Seehotel Boltenhagen ligger helt ud til Østersøen. Kun en promenade adskiller hotellet fra den fine sandstrand og byens lange badebro.

Hotellet tilbyder

Seehotel Boltenhagen fremstår med elegance, moderne arkitektur og byder på en bar, en café og to restauranter. Hotellets køkken tilbereder udelukkende mad med økologiske produkter fra Mecklenburg-regionen og når vejret tillader det, kan I sidde ude på terrassen og nyde udsigten over havet, mens i spiser. Efter aftensmaden kan I gå en tur langs promenaden, mens I nyder den smukke solnedgang. 

Slap af i hotellets egen wellnessafdeling med opvarmet pool, finsk sauna, bio-sauna, dampbad og afslapningszone. Fra wellnessafdelingen på øverste etage har I en herlig panoramaudsigt over Østersøen. Skønhedssalonen byder på diverse massage- og wellnessbehandlinger (skal bestilles direkte på hotellet og gerne i god tid).

Værelser

Alle de komfortabelt indrettede værelser er udstyret med telefon, internet (WLAN), sat.-TV, radio, safe, minibar, føntørrer, badekar/toilet eller brusekabine/toilet. Der står også en flaske velkomstvand til jer, når I ankommer. Bemærk, at der ikke findes værelser med udsigt på dette hotel. Hotellet godkender ikke voksne i opredning. Max. 14 år i opredning!

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 2,10 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Hotellet godkender ikke voksne i opredning, kun børn op til 14 år.

I sauna og dampbad er badetøj ikke tilladt.

Velkomstdrink serveres på ankomstdagen imellem kl. 15:00-18:00 i lobbyen. Om vinteren består velkomstdrink af varme drikke, eksempelvis glögg eller te, om sommeren forfriskende kolde drikke, eksempelvis juice eller mineralvand.

Vis flere

Værd at se

 • Kletterpark Boltenhagen (2.0 km)

  Klatreparken i Boltenhagen er kendetegnet ved den flotte beliggenhed tæt på strandpromenaden med udsigt over Østersøen. Klatreparken byder på 5 forskellige baner, med udfordringer til folk i alle aldrer. På stedet findes også borde og bænke, hvor I kan spise frokost og de to får, Max & Moritz, glæder sig altid til at få besøg af børnene. Klatreparken byder på ca. 80 forskellige udfordringer, heriblandt en 80 meter lang svævebane og et 11 meter højt klatrenet. Et godt valg til jeres familieferie i Nordtyskland.

  Kletterpark Boltenhagen
  Klätterutmaningar för alla åldrar
 • Tarnewitzer Huk (3.5 km)

  Det beskyttede naturområde Tarnewitz Huk ligger helt ude på Boltenhagens østligste spids. Området er en 69 hektar stor halvø med et særdeles rigt plante- og dyreliv.

  Tarnewitzer Huk
  Tarnewitzer Huk har et særdeles rigt plante- og dyreliv.
 • SwinGolf Boltenhagen (4.0 km)

  Golfanlægget ved SwinGolf strækker sig 13 hektar og ligger direkte ved flodbredden. Der er både en 18-hulsbane, putting-green og en træningsbana. For de mindste er der også en hyggelig lille legplads. Efter et slag golf på den smukke bane kan I kigge ind i caféen og runde oplevelsen af.

  SwinGolf Boltenhagen
  Tag et spil golf under Jeres ferie i Nordtyskland med et besøg ved SwinGolf Boltenhagen
 • Schloss Bothmer (5.3 km)

  Dette imponerende barokslot er fra den første halvdel af 1700-tallet og ligger lige øst for Leonorenwald i det nordvestlige Mecklenburg. Slottet blev bygget til greven Hans Caspar von Bothmer og er det største barokslot i hele Mecklenburg-Vorpommern. Efter en omfattende renovering, mellem 2009 og 2015, er slottet idag åbent for offentligheden og huser et museum med grevens spændende liv som omdrejningspunkt.

  Schloss Bothmer
  Slottet ligger mellem Leonorenwald og kystkommunen Boltenhagen.
 • Grevesmühlener Mühle (15.4 km)

  Byen Grevesmühlen har sit navn fra møllehåndværket og i dag står den 30 meter høje gamle hollandske vindmølle fra 1878, som byens helt store vartegn. Møllens placering på en bakke har sikret dens bevarelse gennem tiderne. Indenfor er der galleri og glaspusteri, hvor I også kan få mere information om byens og møllens spændende historie.

  Grevesmühlener Mühle
  Møllen ligger lige ved den smukke sø, Vielbecker See.
 • Leonorenwald (16.8 km)

  Find en bilferie i Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg det fantastiske område i Leonorenwald. Nyd en aktiv ferie hvor der bl.a. også er mulighed for at få en vandretur med guide. Lige i nærheden ligger der også to fredede naturområder; det smukke kystlandskab mellem Priwall og Barendorf, langs med Harkenbäkniederung og Brooker Wald – et 51 hektar stort skovområde, beliggende direkte ud til Østersøen. Tyskland byder på gode muligheder for en kør-selv ferie og de billige hoteller eller et weekendophold i området findes hos Risskov Bilferie. Kør-selv afsted på en familieferie og nyd at gøre det i eget tempo.

  Leonorenwald
  Oplev det utroligt rige dyreliv i og omkring Leonorenwald.
 • Kalkflachmoor bei Degtow (18.5 km)

  Tyskland det oplagte sted at holde familieferie på en kør-selv tur sydpå. I eget tempo og med børnene er det en herlig oplevelse. Kalkflachmoor bei Degtow ligger lidt sydøst for Grevesmühlen, ved bydelen Degtow, og er et 61 hektar beskyttet naturområde. Kalk- og stenbruddet ligger i en højde mellem 21 og 43 meter over havets overflade og byder på skønne landskaber så langt øjet rækker. Her er der ideelle muligheder for at støde på spændende fugle- og sommerfuglearter, mens I går rundt i området. Tag kikkerten med og begiv Jer ud på i dette fantastiske naturområde. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og nyd udsigten på en dejlige ferie i bil, sydpå.

  Kalkflachmoor bei Degtow
  Der er fundet adskillige sjældne fossiler i lergravene i området.
 • Tigerpark Dassow (23.5 km)

  Denne familieejede oplevelses- og tigerpark huser et af Europas største tiger- og løveanlæg. Parken åbnede i 2003 og er siden vokset til et 5 hektar stort område, hvor gæsterne, udover de mange forskellige arter af tiger og løver, også kan se bl.a. lamaer, dromedarer og alpakaer.

  Tigerpark Dassow
  I Tigerpark Dassow kommer man rigtig tæt på.
 • Wismar (24.8 km)

  Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn, som stort set er intakt. Byen er præget af mange imponerende købmandshuse, hvoraf mange har karakteriske takkede gavle, som vender ud mod gadesiden. Se den gamle havn, Nikolai kirken, St. George og St. Mary's kirke. I 2002 blev de historiske dele af Wismar optaget på UNESCO's liste over verdens kulturarv. Midt i Wismar ligger den smukke markedsplads, som med sine 10.000 m2 er en af de største i Nordtyskland. Ud til pladsen ligger en række statslige bygninger, heriblandt byens rådhus. I den store og smukt restaurerede rådhuskælder ses udstillingen "Bilder einer Stadt", som beskriver byens udvikling gennem tiden.

  Wismar
  Wismar er en af de gamle hansestæder, og her finder I udover den historiske bykerne den gamle middelalderhavn
 • Lübeck (45.7 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Tag hele familien med på en billig kør-selv ferie til Hansestaden Lübeck. Byen er en af de tyske hansestæder beliggende ud til Østersøen cirka 60 kilometer nordøst for Hamburg. Byen er placeret ved floden Trave. Den gamle del af byen er en ø omgivet af floden og kanalforbindelsen. Mens byen også har en havneby, Travemünde, som ligger cirka 15 kilometer nordøst for den gamle del af byen. Det er et must at bruge jeres tid i den gamle bydel, som ligger omgivet af vand og hvis mange kirker med smukke tårne viser et smukt billede af 1000 års levende historie. Den gamle bydel er med rette på UNESCOs liste over verdenskulturarv og de mange imponerende bygningsværker stammer både fra gotikken, renæssancen, barokken og klassicismen. Find billige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og nyd en kør-selv ferie i eget tempo med familien.

  Lübeck
  Besøg den historiske by Lübeck på en ferie sydpå.
Vis flere

Kort

Seehotel Boltenhagen
Ostseeallee 1 23946 Boltenhagen

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "...Seehotel Grossherzog von Mecklenburg i Boltenhagen var et supergodt sted, der blev ikke sparet på den venlige betjening og maden var helt i top. Morgenbuffeten har vi aldrig oplevet noget lignende, især de mange økologiske produkter kunne vi godt li'. Mange tak for det..."
  Karin Viller Hansen fra Silkeborg

  "...Dette blot for at sige TAK for en rigtig dejlig ferie. Vi er i enhver forstand tilfredse, også med jeres måde at gøre det på, service m. m. Så det er godt nok første gang, vi var afsted med Risskov Bilferie - men bestemt ikke sidst! Tusind tak!..."
  Anne Grinsted fra Ranum.

  "...Det var første gang vi prøvede Risskov Bilferie og Seehotel Boltenhagen i Nordtyskland. Og vi havde en træls oplevelse..... For der var INTET at klage over: Booking Online forløb gnidnigsløst. Hotellet var charmerende, rent og velindrettet. Personalet venligt og imødekommende. Maden var fremragende - og især morgenmaden står som noget af det bedste vi har fået på noget hotel. Boltenhagen og omegn er utrolig charmerende og indbydende. Det er ikke sidste gang vi stopper op i Boltenhagen..."
  Henrik Falkenfleth fra Skørping

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat