Kør-selv ferie til Seehotel Brandenburg

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Seehotel Brandenburg

Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel.

Naturskøn placering ved en sø
Hyggeligt hotel med skøn udsigt
Rolig feriehygge og spændende oplevelser
 • 430 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 390 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 230 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Hotellet ligger i naturskønne omgivelser 15 minutter fra den hyggelige by Brandenburg an der Havel og ca. 50 km vest for Potsdam nær Berlin. I de smukke omgivelser kan I blandt andet tage på sejltur på floden Havel og besøge de smukke slotte, flotte haver, kirker og klostre. En udflugt til historiske Potsdam lokker blandt andet med sine smukke slotte og det hollandske kvarter. Fra Potsdam kan I tage S-banen videre til Tysklands kulturelle hovedstad, Berlin.

Hotellet

Seehotel Brandenburg er et familievenligt hotel beliggende i Beetzee ved floden Havel. Hotellet ligger i grønne omgivelser med adgang til både flod og sø og derudover har hotellet et wellness område med sauna, hvor I kan slappe godt af efter en dag i naturen. Udenfor har hotellet en fin terrasse med både ligge- og strandstole samt parasoller. I restauranten, som også har en udendørs terrasse, serveres både tyske og internationale retter. Der er gratis parkering i nærheden af hotellet med plads til 100 biler. Hotellets gæster har mulighed for at grille i haven, hvor der også er en legeplads til børn. 

Værelser

Hotellet har i alt 82 værelser af forskellig type. Standardværelserne er ca. 18m2 store og er udstyret med en queen-size seng med en bredde på 160cm og har udsigt til enten parken eller søen. Komfortværelserne er ca. 26m2 store og har udsigt til parken. Alle værelser er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, skrivebord, tv og telefon.

Værd at se

 • Sejltur med Havel-Lady (0.0 km)

  Tag på sejltur igennem byen Brandenburg a.d. Havel og de omkringliggende søer og floder med båden Havel-Lady. Den 11,50 meter lange og 5 meter brede båd tager jer med på en romantisk sejltur igennem det smukke landskab fra maj til september.

  Sejltur med Havel-Lady
  Nyd en sejltur med Havel-Lady under et ophold nær Brandenburg an der Havel
 • Skt. Petri og Paul katedralen i Brandenburg (6.3 km)

  Den smukke katedral Sankt Petri og Paul ligger på en lille ø i byen Brandenburg ved floden Havel. Katedralen blev bygget i 1165 og har kan I blandt andet se Dreigiebelsshrein, som er en 600 år gammel garderobe til opbevaring af gamle liturgiske klæder. Katedralens orgel blev bygget fra 1723 til 1725 af Joachim Wagner og består af 2010 rør. I 1848 blev katedralen brugt som mødested for den preussiske nationalforsamling. I kan besøge det tilhørende Dommuseum, som har en udstilling med hellig kunst fra ti århundreder.

  Skt. Petri og Paul katedralen i Brandenburg
  Se den smukke Skt. Paul Katedral beliggende på sin lille ø, under en bilferie i Brandenburg
 • Brandenburg an der Havel (7.5 km)

  Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie og oplev Brandenburg an der Havel i Tyskland der ligger i idylliske omgivelser i et smukt sølandskab ca. 50 km vest for Potsdam. Byen er kendetegnet ved de tre kirketårne fra St. Katharinenkirke, St. Gotthardtkirke Katedralen St. Peter & Paul. Foruden de flotte kirker har den over 1000 år gamle by også et kloster, en markedsplads og flere forskellige museer. Igennem byen løber floden Havel, som kan krydses ad flere fine broer. Rundt om byen ligger tre søer og I kan nyde en god frokost på en af de mange restauranter og caféer ved søbredden. Tag på ferie i egen bil og tag del i de mange oplevelser som Brandenburg an der Havel har at byde på.

  Brandenburg an der Havel
  Tag på familieferie til det smukke Brandenburg an der Havel.
 • Industriemuseum Brandenburg a.d. Havel (9.2 km)

  Industrimuseet i Brandenburg a.d. Havel er indrettet i den tidligere stålfabrik, som blev grundlagt i Maj 1914. Her blev der bl.a. produceret våben og byen Brandenburg a.d. Havel blev derfor udsat for mange bombardementer under Anden Verdenskrig. I 1970'erne var Brandenburg den største råstålsproducent i det tidligere DDR med mere end 10.000 ansatte. På museet får I præsenteret historien om det kulturelle og sociale liv på den industrielle arbejdsplads igennem tiden. Der er mulighed for guidede rundvisninger og museet er en oplagt idé til en kør-selv ferie, for de som er interessede i Tysklands industrielle historie.

  Industriemuseum Brandenburg a.d. Havel
  Besøg Industrimuseet i Brandenburg a.d. Havel.
 • Schloss Sanssouci (59.3 km)

  Schloss Sanssouci blev opført i 1745-1747 og var Frederik den Stores imponerende rokokoslot i Potsdam nær Berlin. Slottet er tegnet af arkitekt Georg Wenzeslaus von Knobelsdorff og ligger i den østlige del af Park Sanssouci. Siden 1990 har det smukke slot og den vidtstrakte slotspark været opført på UNESCOs verdensarvsliste.

  Schloss Sanssouci
  Besøg det UNESCO-listede rokokoslot under en ferie nær Potsdam
 • Potsdam (69.8 km)

  Potsdam byder på et væld af seværdigheder: her finder I nemlig intet mindre end 12 slotte og slotsparker, som har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1990. Et af disse er det imponerende Schloß Sanssouci, som var Kong Friedrich II sommerresidens. I byen kan I også besøge Filmpark Babelsberg eller Videnskabsparken Albert Einstein.

  Potsdam
  Storbyliv, shopping og masser af kultur i Berlin, Brandenburg og Potsdam
Vis flere

Kort

Seehotel Brandenburg
Am Seehof 22e, 14778 Brielow, Deutschland

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Komfort dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat