Kør-selv ferie til Seehotel Brandenburg

Betaling

Betaling

Gavekort

Seehotel Brandenburg

Tag på miniferie i naturskønne omgivelser ved Brandenburg an der Havel.

 • 430 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 390 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 230 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Sauna
 • Massage mod gebyr
 • Parkering mod gebyr

Hotellet

Hotellet ligger i naturskønne omgivelser 15 minutter fra den hyggelige by Brandenburg an der Havel og ca. 50 km vest for Potsdam nær Berlin. I de smukke omgivelser kan I blandt andet tage på sejltur på floden Havel og besøge de smukke slotte, flotte haver, kirker og klostre. En udflugt til historiske Potsdam lokker blandt andet med sine smukke slotte og det hollandske kvarter. Fra Potsdam kan I tage S-banen videre til Tysklands kulturelle hovedstad, Berlin.

Hotellet

Seehotel Brandenburg er et familievenligt hotel beliggende i Beetzee ved floden Havel. Hotellet ligger i grønne omgivelser med adgang til både flod og sø og derudover har hotellet et wellness område med sauna, hvor I kan slappe godt af efter en dag i naturen. Udenfor har hotellet en fin terrasse med både ligge- og strandstole samt parasoller. I restauranten, som også har en udendørs terrasse, serveres både tyske og internationale retter. Der er gratis parkering i nærheden af hotellet med plads til 100 biler. Hotellets gæster har mulighed for at grille i haven, hvor der også er en legeplads til børn. 

Værelser

Hotellet har i alt 82 værelser af forskellig type. Standardværelserne er ca. 18m2 store og er udstyret med en queen-size seng med en bredde på 160cm og har udsigt til enten parken eller søen. Komfortværelserne er ca. 26m2 store og har udsigt til parken. Alle værelser er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, kosmetikspejl, skrivebord, tv og telefon.

Læs mere her

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Sejltur med Havel-Lady (0.0 km)

  Tag på sejltur igennem byen Brandenburg a.d. Havel og de omkringliggende søer og floder med båden Havel-Lady. Den 11,50 meter lange og 5 meter brede båd tager jer med på en romantisk sejltur igennem det smukke landskab fra maj til september.

  Sejltur med Havel-Lady
  Nyd en sejltur med Havel-Lady under et ophold nær Brandenburg an der Havel
 • Skt. Petri og Paul katedralen i Brandenburg (6.3 km)

  Den smukke katedral Sankt Petri og Paul ligger på en lille ø i byen Brandenburg ved floden Havel. Katedralen blev bygget i 1165 og har kan I blandt andet se Dreigiebelsshrein, som er en 600 år gammel garderobe til opbevaring af gamle liturgiske klæder. Katedralens orgel blev bygget fra 1723 til 1725 af Joachim Wagner og består af 2010 rør. I 1848 blev katedralen brugt som mødested for den preussiske nationalforsamling. I kan besøge det tilhørende Dommuseum, som har en udstilling med hellig kunst fra ti århundreder.

  Skt. Petri og Paul katedralen i Brandenburg
  Se den smukke Skt. Paul Katedral beliggende på sin lille ø, under en bilferie i Brandenburg
 • Industriemuseum Brandenburg a.d. Havel (9.2 km)

  Industrimuseet i Brandenburg a.d. Havel er indrettet i den tidligere stålfabrik, som blev grundlagt i Maj 1914. Her blev der bl.a. produceret våben og byen Brandenburg a.d. Havel blev derfor udsat for mange bombardementer under Anden Verdenskrig. I 1970'erne var Brandenburg den største råstålsproducent i det tidligere DDR med mere end 10.000 ansatte. På museet får I præsenteret historien om det kulturelle og sociale liv på den industrielle arbejdsplads igennem tiden. Der er mulighed for guidede rundvisninger og museet er en oplagt idé til en kør-selv ferie, for de som er interessede i Tysklands industrielle historie.

  Industriemuseum Brandenburg a.d. Havel
 • Schloss Sanssouci (59.3 km)

  Schloss Sanssouci blev opført i 1745-1747 og var Frederik den Stores imponerende rokokoslot i Potsdam nær Berlin. Slottet er tegnet af arkitekt Georg Wenzeslaus von Knobelsdorff og ligger i den østlige del af Park Sanssouci. Siden 1990 har det smukke slot og den vidtstrakte slotspark været opført på UNESCOs verdensarvsliste.

  Schloss Sanssouci
  Besøg det UNESCO-listede rokokoslot under en ferie nær Potsdam
 • Potsdam (69.8 km)

  Potsdam byder på et væld af seværdigheder: her finder I nemlig intet mindre end 12 slotte og slotsparker, som har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1990. Et af disse er det imponerende Schloß Sanssouci, som var Kong Friedrich II sommerresidens. I byen kan I også besøge Filmpark Babelsberg eller Videnskabsparken Albert Einstein.

  Potsdam
 • Berlin (93.9 km)

  Tag på bilferie i Tyskland og oplev Berlin, som er et helt univers for sig selv. Berlin er den absolut en af de storbyer, som skal besøges mindst én gang i livet. Tag på storbyferie og lær Berlin at kende med Risskov Bilferie. Berlin har nemlig alt, hvad hjertet begærer. Velegnet til både sommerferie og vinterferie. Nem tilgængelig med bilen og derfor velegnet til en ægte kør-selv ferie med hele familien. Se f.eks. den berømte Brandenburger Tor, som er Berlins symbol og som på forunderlig vis overlevede krigens strabasser. Eller Muren, der fortsat løber igennem Berlin, bare på selve gaden, hvor den er markeret. Flere steder er der efterladt stykker af den frygtede mur og den uhyggelige del af den europæiske historie. Besøg også STASI-fængslet i Hohenschönhausen, der også vidner om en grum fortid. Eller den tyske Reichstag, hvis smukke gamle historiske bygning, har set lidt af hvert. I skal selvfølgelig også nyde en spadseretur ned af Unter den Linden, som i sin tid var en af de travleste gader i hele Europa. Museumsøen er et af de største museumskomplekser i verden. Her ligger der en række store bygninger, der har alt fra babyloniske templer til egyptiske mumier og selvfølgelig busten af den egyptiske dronning Nefertiti. Videre til Kurfürstendamm, som ligger i den vestlige ende af Berlin. Her kan der shoppes. Prøv også at besøge loppemarkedet på Strasse des 17. Juni, som er en helt unik oplevelse. Slut besøget af med lidt god mad på en af de mange herlige restauranter i centrum af Berlin. Her serveres der mad i alle farver og sammensætninger, ganske enkelt et fantastisk udvalg af gastronomiske oplevelser. Hos Risskov Bilferie findes der flere tilbud på ophold med børn og billige weekendophold i Berlin. 

  Berlin
Vis flere

Kort

Seehotel Brandenburg
Am Seehof 22e, 14778 Brielow, Deutschland

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 0% rabat