Kør-selv ferie til Seehotel Friedrichshafen

Dansk | DKK

Seehotel Friedrichshafen

Tag på sejllads på Bodensee og besøg byens mange kulturelle seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Ophold ved Bodensee
 • Wellnessafdeling med skøn udsigt
 • Oplevelser i grænselandet mellem Tyskland og Schweiz
4~6 dage fra
2.199,-

Sejllads, kultur og shopping

Ferie ved Bodensee

4 dage
Kun 2.199,- / God pris!
SPAR
5 dage
Kun 2.899,- / God pris!
SPAR
6 dage
Kun 3.599,- / God pris!
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Parkering efter tilgængelighed
 • Gratis lån af badekåbe
Risskov Pakken

Tag på ferie ved Bodensee, som ligger på grænsen mellem Tyskland, Østrig og Schweiz. Her finder I massevis af spændende aktiviteter og seværdigheder midt i de smukke omgivelser med udsigt til sø og bjerge. Tag på sejlads på Bodensee, på shopping i de mange butikker eller på spændende museumsbesøg, hvor I bl.a. kan få indblik i historien bag Zeppelin luftskibene. 

Hotellet tilbyder

Dette 1. klasse hotel i Friedrichshafen har en skøn beliggenhed ved søen og tæt på strandpromenaden og stationen. Her kan I benytte jer af de gode muligheder for aktiviteter rundt om søen. Tag eksempelvis på sejlads på søen eller gå en tur langs strandpromenaden. Restauranten er indrettet i varme farver og her får I serveret regionale specialiteter samt mere eksotiske retter. Forkæl jer selv med en lækker dessert eller et glas vin fra de lokale vinproducenter ved Bodensee. Restauranten er åben alle dage fra 12.00-22.00. I hotellets bar kan I mødes til en kop kaffe, en aperitif før middagen eller en kold øl eller forfriskende cocktail hen på aftenen. Baren er åben klokken 17.00-01.00. 

Hotellet råder over en mindre wellness afdeling, hvor I kan benytte hotellets sauna eller dampbad. Wellness afdelingen er beliggende på 5. sal og herfra har I adgang til tagterrassen, hvorfra der er en betagende panorama udsigt over søen og bjergene. Det er muligt at bestille tid til en afslappende massage samt at benytte hotellets solarium.

Værelser

Hotellet råder over 132 værelser, som alle er indrettet med aircondition, minibar, skrivebord, værdiboks, telefon, tv, radio, og eget badeværelse med hårtørrer.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er på 18m2 og udstyret med møbler af høj kvalitet. Stort skrivebord, pengeskab, telefon, radio, satellit TV og fri WIFI. Moderne badeværelse med bruser, make-up spejl og hårtørrer
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne er på 28m2 og udstyret med møbler af høj kvalitet. Stort skrivebord, pengeskab, telefon, radio, satellit TV og fri WIFI. Moderne badeværelse med bruser, make-up spejl og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

925 km fra
Rostock, Tyskland
950 km fra
Puttgarden, Tyskland
975 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Friedrichshafen (2.1km)

Friedrichshafen er en hyggelig by ved breden af Bodensee og udsigten til bjergene og den store sø er helt fantastisk. Det kan anbefales at tage op i det 22 meter høje udsigtstårn ved havnen. Tårnet blev bygget i år 2000 og herfra har I en fantastisk udsigt over byen, slotskirken og søen med de østrigske og schweiziske alper i baggrunden. Det er også værd at ligge turen forbi slottet og slotskirken, som oprindeligt blev bygget som et kloster til Benedictiner munke. Slotskirken er kendetegnet ved sine to 55 meter høje tårne, som også fungerer som byens vartegn. 

I kan tage på sejlads på Bodensee eller deltage i en af koncerterne, som bliver afholdt ved havnen. Ønsker I nogle mere aktive timer sammen, så har byen et bredt udvalg af sportsaktiviteter såsom tennis, squash, minigolf, ridning, cykeludlejning og golf. Hvis I er interesserede i kulturelle arrangementer, så besøg kulturcenter Graf-Zeppelin-Haus, hvor der afholdes alt lige fra ballet, klassiske koncerter og teaterforestillinger til pop- og rock koncerter. Besøg Zeppelin Museum, hvor I får fortalt historien om Zeppelin Luftskibene. Den centrale del af udstillingen er en rekonstruktion af en 33 meter lang LZ 129 Hindenburg, som var designet af Zeppelin GmbH. Museet åbnede i 1996 og er indrettet i den tidligere banegård ved havnen.

Bregenz (33.2km)

Find en billig ferie til Tyskland hos Risskov Bilferie og besøg Vorarlbergs hovedstad, Bregenz som ligger ud til søen Konstance, eller Bodensee, som den kaldes på tysk. Byens små gader indbyder til en gåtur, og oplev St. Martins Tower, St. Gallus Kirke og promenaden. Find en billig ferie og børnevenlige hoteller og kør-selv til Bregenz med Risskov Bilferie.

Rhinefall (86.5km)

Besøg Europas største vandfald Rhinefall, som ligger tæt ved Schaffhausen. Her venter jer et imponerende syn. Om sommeren passerer 700 kubikmeter vand i sekundet igennem vandfaldet. Nyd det imponerende syn fra land eller tag på sejlads på Rhinen og kom helt tæt på det brusende vandfald. Besøg også den schweiziske by Schaffhausen, som ligger blot 10 km. fra vandfaldet. Her kan I spise frokost på en af de lokale restauranter og gå en tur i de hyggelige gader i den gamle bydel.

Oberstaufen (58.6km)

Landsbyen Oberstaufen ligger omgivet af duftende grønne enge, bølgende bakker og imponerende bjerge - et sandt eventyrland tæt ved Bodensee i Sydtyskland.

Bjergene lokker uanset om I er til vandreture, stavgang, mountainbiking, skiferie eller om I blot er der for, at nyde den fantastiske udsigt.

Besøg Alpsee Bergwelt og det naturskønne område ved søen, der byder på sjov for både børn og voksne. Her finder I Alpsee Coaster, som er Tysklands længste rutsjebane. Rutsjebanen er mere end 3000 meter lang og fører jer fra liftstationen på toppen af bjerget og hele vejen ned til foden af bjerget. Turen varer 5-10 minutter. Alpsee Bergwelt byder også på en klatrepark og en legeplads til børnene.

Julemarked i Konstanz (30.2km)

Oplev det charmerende julemarked i den sydtyske grænseby, Konstanz. Med sin beliggenhed i historiske omgivelser på havnen i byens smukke Altstadt og direkte ned til Bodensee, er der lagt op til et julemarked med en skøn maritim stemning. Reflektionerne af 100.000 lys danser henover Bodensees blanke overflade og spejler sig i den klare aftenhimmel, duften af jul hænger i luften og lystig musik og spændingsfuld latter kan høres overalt.

Julemarkedet i Konstanz har eksisteret i mange år, men det har især vokset sig stort efter en omfattende udvidelse i 1990’erne. De godt 170 boder snoer sig rundt hele vejen langs havnen, der er julemænd og karruseller og som noget af det seneste er et stort skib, doneret af ’Weißen Bodenseeflotte’ (Den Hvide Bodenseeflåde) blevet en fast og meget populær bestanddel af julemarkedet. Juleskibet ligger i havnen og her kan I gå ombord og f.eks. nyde en 360° panoramabar på det øverste dæk.

De hyggelige træboder tilbyder et stort og varieret udvalg af håndværk, kunst, pynt, legetøj, beklædning og husholdningsartikler og naturligvis masser af dejlige julegodter med Glühwein, pølser, brændte mandler, marcipan og bagværk i alle afskygninger. Den romantiske belysning sætter den perfekte julestemning og fører Jer ned langs havnen og ud mod det flotte juleskib. På havnen finder I også udflugtsbåde, som sejler ud til den smukke ø, Mainau, som udover at huse et hyggeligt vinterlandskab i julen, også huser en smuk botanisk have, som er værd at besøge hele året rundt. Markedet skønnes at have omkring 450.000 gæster årligt.

Konstanz er en skøn shoppingby på alle tider af året, og skulle I have lyst til en lidt mere traditionel shoppetur, har I ikke langt fra havnen og til byens store indkøbsgader, hvor der er masser af forretninger, caféer og restauranter at vælge imellem. 


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Skønne Schwarzwald

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

1.269,-
Fra kun
1.919,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~13.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hostellerie Des Deux Clefs

Oplev vinruten i Alsace

Alsace

Fransk middelalderby

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Gratis internet
 • Historisk hotel

289,-
Fra kun
849,-

Vis kort

På Alsaces vinrute

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning gratis
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 180kr per nat