Badeferie i Nordtyskland på SEETEL Hotel Esplanade

Dansk | DKK

SEETEL Hotel Esplanade & Villa Aurora

Central beliggenhed i den populære badeby, Heringsdorf, på Usedom

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt og romantisk hotel nær Østersøen
 • Udsøgt mad i Restaurant Epikur
 • Rummeligt spaområde med pool, sauna og Jacuzzi
656,-
3~8 dage fra
1.269,-

Inkl. halvpension og drink til maden

Romantisk hotel nær Østersøen

3 dage
Fra 1.269,- / spar op til 336,-
SPAR
4 dage
Fra 1.919,- / spar op til 376,-
SPAR
5 dage
Fra 2.569,- / spar op til 416,-
SPAR
6 dage
Fra 3.199,- / spar op til 476,-
SPAR
7 dage
Fra 3.819,- / spar op til 546,-
SPAR
8 dage
Fra 4.399,- / spar op til 656,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 2 x drink til maden
 • 1 flaske prosecco
 • 1 dags cykelleje
Risskov Pakken

Tag på en skøn badeferie i Nordtyskland, og bo på det 4-stjernede slotshotel SEETEL Hotel Esplanade, som har en fremragende beliggenhed tæt på østersøkysten, centralt i den populære badeby, Heringsdorf, på Usedom.

Hotellet tilbyder

Hotellet er indrettet i en historisk bygning fra 1896, og er senest renoveret i 2010. Her er I omgivet af historiske og romantiske rammer, og kan nyde en helt unik atmosfære på Usedom.

Usedom er en ø i det nordøstligste hjørne af Tyskland, og fra hotellet har I gåafstand til den herlige strandpromenade i Heringsdorf. I har mulighed for at leje cykler, så I let kommer rundt i de skønne omgivelser, og hotelpakken inkluderer en dags gratis cykelleje.

I har desuden fri adgang til det smukke wellness- og fitnessområde på Hotel Pommerscher Hof, som ligger i kort afstand af dette hotel.

I får den perfekte start på dagen med en dejlig omgang morgenmad, og om aftenen kan I nyde udsøgt mad med inspiration i fusionskøkkenet, og der er således både lokale og asiatiske retter at se frem til. Hotellet har desuden en hyggelig bar, som er det oplagte sted at runde en herlig dag af.

Der kan parkeres ved hotellet mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

SEETEL Hotel Esplanade har 48 elegante værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, som alle enten har balkon eller terrasse, og mange har også en dejlig udsigt. Derudover er det muligt at tilføje en ekstra opredning på dobbeltværelserne.

Alle værelserne er indrettet med eget badeværelse, og udstyret med hårtørrer, behagelige senge, telefon og TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 1
De hyggelige og elegante enkeltværelser er ca. 16 m² store, og kan bookes enten med landudsigt, balkon eller terrasse. De har alle eget badeværelse med hårtørrer, og tilbyder komfortable senge, telefon og fladskærms-TV.

Dobbeltværelse

1 / 1
Dobbeltværelserne er mellem 15 og 35 m² store, og findes også enten med landudsigt, balkon eller terrasse. Værelserne med terrasse er de største, og tilbyder separat soveværelse og stueområde, opdelt ved stueområde, opdelt ved terrassen. Alle dobbeltværelserne har eget badeværelse med hårtørrer, og er udstyret med behagelige senge, telefon og fladskærms-TV. Det er muligt at tilføje en ekstra opredning.
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

170 km fra
Rostock, Tyskland
360 km fra
Puttgarden, Tyskland
430 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Usedom (9.1km)

Et andet skønt udflugtsmål er Usedom. Den, set med tyske øjne, relativt store ø byder på vidunderlig natur, strande og et rigt dyreliv. Her findes også gode muligheder for jagt og fiskeri. På Historisch-Technisches Information Centre i Peenemünde berettes der om tyskerne tekniske krigsførelse under anden verdenskrig. Størstedelen af Usedom tilhører Tyskland, mens den sydøstlige del er polsk.

Miedzyzdroje (29.9km)

Den polske by Miedzyzdroje ligger i den nordvestlige del af provinsen Vorpommern ved den tyske grænse på øen Wolin. Fra syd og øst er Miedzyzdroje omgivet af kuperede skove, der er en del af Wolin National Park. Den nordlige del af byen byder på smukke sandstrande, herunder en af de bedste ved Østersøen. I byen er der mange historiske bygninger, et kulturcenter, en spa-park, et bryggeri, der strækker sig hele 395 m og meget mere.

Besøg strandpromenaden, Polens Hollywood. I sommeren 1995 begyndte de polske filmstjerner at få deres håndtryk støbt på den berømte strandpromenade. Der er også masser af muligheder for at gå i nærheden.

Bjerget Gosan (34.4km)

Et populært rejsemål er bjerget Gosan i Polen som ligger 93 meter over havets overflade. Vandrestien er ca. 3,3 km lang og begynder i Miedzyzdroje. De fleste vælger at cykle gennem de dele, der går. Nær dette spor er der også mange andre vandrestier, der tilbyder både nemme gåture og svære stier for dem, der ønsker at gå en lang gåtur. Der er lagt op til en aktiv ferie, så find et billigt weekendophold for hele familien og gå på opdagelse i bjergene. Der er også børnevenlige hoteller i området, find dem hos Risskov Bilferie.

Wolin nationalpark (31.3km)

Wolin National Park beliggende på øen Wolin i det nordvestlige Polen, nær den tyske grænse. Her finder du et utrolig varieret landskab med sandstrande, skove, klipper, søer og vådområder. Mest berømte er den stejle kyst, men der er også en bison reserve med bison okser. Oplev den rige natur og dyreliv, som parken tilbyder.

Greifswald (63.8km)

Den gamle Hanse- og universitetsby Greifswald har cirka 55.000 indbyggere, og er beliggende i den nordtyske delstat Mecklenburg–Vorpommern ved Østersøkysten. Byen ligger i storslåede omgivelser ved vandet mellem øerne Rügen og Usedom og i den hyggelige bymidte finder I mange smukke, gotiske murstenshuse. Greifswald er desuden en gammel universitetsby, og byens unge studerende skaber liv og god stemning i byens gader. Naturligvis findes her meget at se og opleve og byen har foruden et bredt udvalg af butikker også adskillige caféer og restauranter.

Greifswald og omegn byder på flere interessante steder, som er et besøg værd. Tag en gåtur igennem den gamle by og besøg markedspladsen med det flotte rådhus. Andre populære seværdigheder er eksempelvis ruinerne fra munkeklosteret Eldena, som ligger omkranset af bedårende natur. I den vestlige bydel finder I Sankt Nikolai-katedralen, en imponerende murstenskatedral bygget med form som en basilika med midterskib og to sideskibe. Katedralen er med tiden blevet et symbol for Greifswald. Hvert år holdes musikfestivalen Nordischer Klang og Greifswalder Bachwoche, som vil glæde den musikinteresserede. For både- og fartøjsentusiaster kan anbefales en tur til Museumhafen, hvor I kan opleve både historiske sejlfartøjer og eventuelt tage del i en guidet rundtur ved vandet og havnen. Ved Pommersches Landesmuseum kan I lære mere om pommersk regional- og kulturhistorie. Museet danner rammen om flere forskellige kulturarrangementer i Østersøområdet, både lokale og internationale arrangementer.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Trofana Wellness & Spa

Kun 100 meter til stranden

Det nordlige Polen

Wellness ved Østersøen

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 x kaffe og kage
 • Adgang til swimmingpool

386,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Nyd den smukke promenade

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 70% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Hotel New Skanpol

Wellness hotel ved kysten

Det nordlige Polen

Oplev Østersøkysten

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 1 flaske mousserende vin på værelset
 • Adgang til pool, sauna og fitness

253,-
Fra kun
1.069,-

Vis kort

Blot 800 meter fra Østersøkysten

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 900kr per nat
 • Barn 5~12.99 år i ekstra opredning 450kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 261kr per nat