Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Seneste nyt

Tillykke til de heldige vindere 

4. juni

Vi har trukket 10 vindere af vores store fødselsdagskonkurrence. Tillykke til de heldige vindere: Ina: Hotel Limfjorden - Susanne: Årslev Kro - Randi: Zleep Copenhagen - Lars: Fårup Skovhus - Ann: Hotel Ringkøbing - Carsten: Østergaards Hotel - Hanne: Hotels am Kranichsee - Anne: Hotel Atlantis - Susanne: Hotel Nordfriesland.

Ny feriedestination hos Risskov Bilferie

23. januar

Vi har fået ni nye destinationer i Slovenien. Slovenien er en ofte overset destination, på trods af at landet har masser at byde på. I Slovenien kan I holde ferie ved stranden, opleve hovedstaden Ljubljana, tage på wellnessophold eller aktiv ferie i smukke bjergrige egne. Alt dette til en lav pris og med høj standard. Se vores tilbud på hjemmesiden.

Godt nytår

1. januar

Vi byder 2015 velkommen med et forrygende udsalg! Hele januar er vores hjemmeside fyldt med masser af fantastiske tilbud til alle jer rejseglade danskere. GODT NYTÅR fra Risskov Bilferie. 

Tillykke til de 24 heldige vindere

25. december

Risskov Bilferie ønsker et stort tillykke til de 24 heldige vinder af vores store julekalender på Facebook. Hver dag i december frem til jul var en ny præmie på højkant og konkurrencen havde rigtig mange deltagere. Vi er glade for den store interesse, der har været for vores julekalender.

De 24 heldige vindere er: 

1. Bente Andersen 2. Birte Nielsen Marchl 3. Kim Pedersen 4. Karen Nielsen 5. Lizzi Nyegaard 6. Catharine Jochumsen 7. Maibritte Qvortrup 8. Michael Madsen 9. Jan Pedersen 10. Birthe Møller Jensen 11. Joan Elnegaard 12. Charlotte Vindbæk 13. Inger Knudsen 14. Jette gad 15. Diana Buus 16. Anja Olsen 17. Tina B. Elnegaard 18. Birgit Jensen 19. Helle Staunstrup 20. Merete Østberg 21. Herdis Madsen 22. Berit Mollerup 23. Karen Sørensen 24. Michael Eriksen Heimark

Deltag i vores store julekalender på Facebook

1. december 2014

VI GLÆDER OS I DENNE TID... I dag er det 1. december og tid til at åbne den første låge i årets julekalender på Facebook! Hele december spreder vi juleglæde med spændende præmier hver dag frem til jul. I skal blot svare på dagens spørgsmål for at deltage i lodtrækningen. Følg os på Facebook - så går I ikke glip dagens udfordring. 

Held og lykke!

Tillykke til vinderne af vores store fødselsdagskonkurrence

16. juni 2014

I forbindelse med vores fødselsdag afviklede vi en kæmpe fødselsdagskonkurrence, hvor vi udlodede 25 hotelophold til vores mest populære hoteller. Konkurrencen havde rigtig mange deltagere og vi er glade for den store interesse. De heldige vindere af vores store fødselsdagskonkurrence er nu blevet fundet og har alle fået direkte besked. I ønskes alle et stort TILLYKKE og vi glæder os til at sende vinderne afsted på en afslappende miniferie.

De 25 vindere af konkurrencen er alle blevet kontaktet via mail og vil blive offentliggjort nedenfor efterhånden som vi modtager accept:

Gitte Tubek
Randi Tolbøll Schmidt
Brian Villekær Pedersen 
Karina Winther Andersen
Britta og Poul Erik Nielsen
Gitte Nielsen
Ole Jørgensen
Gitte Hansen 
Merete Pedersen
Jette Svendsgaard
Anne-Mette Agermark 
Anki Rosberg
Mogens Brandt

Kæmpe fødselsdagsfest

15. maj 2014

Maj måned er noget ganske særligt for Risskov Bilferie. Det er nemlig i denne måned, at vi kan fejre vores fødselsdag. Vi har igennem mange år sendt rejseglade danskere afsted på miniferie i hele Europa og vi ønsker at dele denne dejlige dag med alle jer rejseglade mennesker. Resten af maj måned fejrer vi vores fødselsdag med masser af fantastiske tilbud og spændende konkurrencer. Følg med på vores hjemmeside, via vores nyhedsbrev og på facebook. 

2014 med en flyvende start

3. februar 2014

Så er vi allerede gået ind i februar måned og 2014 er startet med mange spændende tiltag fra Risskov Bilferie. Først og fremmest er vi nu gået online i Norge og tilbyder nu alle vores gode tilbud til norske kunder. Desuden har vi haft et forrygende januar udsalg, hvor vores bestseller hoteller har været udbudt til vanvittig lave priser. Var I ikke heldige at få fat i et af de gode tilbud, så hold ekstra godt øje med vores early bird tilbud, hvor I lige nu kan købe sommerferien til super pris.

Vi spreder juleglæde på facebook

14. november 2013

Her på kontoret er vi allerede nu i julehumør, hvilket vi fejrer med spændende konkurrencer på vores facebook side. Her vil I fra 1. december kunne være med i vores spændende julekalender, hvor vi spreder lidt ekstra juleglæde. Lige nu varmer vi op til december med en konkurrence, hvor I kan vinde et gavekort på 2.500,-. Så snart vi når 2.500 likes på vores facebook side trækker vi lod blandt alle vores fans. Så hold godt øje med vores facebook side og de mange dejlige julepræmier.

Jule- og nytårsophold

16. oktober 2013

Vi nærmer os nu den sidste del af 2013 og derfor har vores dygtige indkøbere igennem de sidste par måneder arbejdet på højtryk for at få tilbud hjem til hyggelige og indbydende jule- og nytårsophold. Vores hjemmeside har nu mange forskellige tilbud til højtiderne i flere forskellige lande. Så uanset om I leder efter et ophold i juledagene, nytårsdagene eller måske bare i en adventsweekend, så kig nærmere på vores mange spændende tilbud under tema og sæson.

Velkommen til Risskov Bilferies nye hjemmeside.

20. august 2013

Vi er stolte af at kunne byde jer velkommen til vores nye hjemmeside. Vi har igennem de sidste mange måneder arbejdet hårdt på, at forbedre vores hjemmeside, så den blev mere brugervenlig for vores kunder. Derfor er vi selvfølgelig også meget interesserede i, hvordan I som kunder oplever den nye hjemmeside. Vi modtager meget gerne ris eller ros omkring den nye hjemmeside på info@risskov-bilferie.dk.