Kør-selv ferie til Siljansnäs Hotell

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Siljansnäs Hotell

Bo med udsigt over søen Siljan og oplev natur, kunst og historie i Dalarna.

Fantastisk udsigt over Siljan-søen
Gode muligheder for udendørs aktiviteter
Tæt på Orsa Rovdyrspark og Leksand Sommarland
 • 725 km fra Øresundsbroen
 • 460 km fra Göteborg, Sverige
 • 650 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Siljansnäs Hotell ligger højt mod nord på Björkberget og her bor I midt i Dalarnas flotte natur med fantastisk udsigt over Siljan-søen. I har også umiddelbar nærhed til flere af områdets seværdigheder som Orsa Rovdjurspark, Leksand Sommarland og Naturum Dalarna. Hotellet ligger i flotte, rolige og naturlige omgivelser med gode muligheder for cykling, vandring, fiskeri og langrendsski. 

Hotellet tilbyder

Hvis I vil bo i rolige omgivelser tæt på både natur og seværdigheder er Siljansnäs Hotell det perfekte valg. Udsigt over Siljan-søen fra den charmerende, rødmalede bygning med hvide vinduer oppe på Björkberget er flot og hyggelig, og I kan spendere timer på at nyde det flotte landskab. Om sommeren kan I nyde hotellets udendørs pool.

Personalet anbefaler gerne udflugter til de mange omkringliggende seværdigheder eller, hvis det ønskes, hjælper de med at booke billetter, hvor det er nødvendigt.

Hotellet har en restaurant med plads til 150 gæster. Her serveres måltider lavet af lokale råvarer med så mange økologiske  ingredienser, som muligt. Mange af råvarene er fra lokale producenter, hvoraf mange kan besøges, hvilket anbefales. I området findes også mange håndværker- og gårdbutikker, caféer, mikrobryggerier, bagerier og mejerier. 

Værelser

Hotellet har 58 sengepladser fordelt på 25 lyse og moderne værelser, hvilket bidrager til en familiær atmosfære. Alle værelser har TV og eget badeværelse med bruser og toilet. De fleste af dobbeltværelserne har balkon med udsigt. Disse er på forespørgsel og kan ikke garanteres.

Værd at se

 • Siljansnäs (1.3 km)

  Siljansnäs ligger placeret i Siljansnäs sogn i Dalarna. Samfundet er beliggende på en større halvø i den sydlige del af Siljan og består af flere mindre landsbyer. Siljansnäs har en kirke fra 1875 og i vintermånederne er Granberget's skiløjpe åben. Siljansnäs har også en flyveplads til private fly og i 2006 begyndte arbejdet med at gøre flyvepladsen til den første "air park" i Norden. På Midsommerdagen hvert år arrangeres den klassiske robådskonkurrence, hvor robåde fra hele Siljan konkurrerer i et løb, der strækker sig fra Byrviken til Siljansnäs camping.

  Siljansnäs
  Nyd de mange muligheder og den dejlige natur omkring Siljansøen under Jeres ferie i Dalarna
 • Siljan (37.4 km)

  Siljan er Sveriges sjette største sø, 161 meter over havets overflade, og overfladen er 290 kvadratkilometer. Siljan blev dannet, da en meteorit ramte for 365 millioner år siden og er en del af et netværk af søer og vandløb kaldet Siljansringen. Der er adskillige vandre- og cykelstier samt skiløjper i området. En af leddene, Siljansleden, omfatter 34 kilometer vandrestier i varieret landskab. Langs stierne er der flere hvilesteder for dem, der ønsker at tage på en dagstur og gå en tur eller cykle så langt som muligt. Badesteder findes over hele Siljan og Orsasjön.

  Siljan
  Udforsk det naturskønne område omkring Siljansøen under Jeres ferie i nærheden
 • Naturum Dalarna (0.7 km)

  Naturum Dalarna er et af Sveriges 33 naturområder. Varemærket "naturum" er ejet af Den Svenske Miljøstyrelse og de siger at "Naturum er åbent for alle og er en mulighed for alle aldre at lære mere om natur og miljø." Tidligere kaldet Naturum Dalarna for Siljansnäs naturreservat, blev dannet i 1978. Naturreservatet er blevet udvidet flere gange og er nu 31,5 hektar og omfatter hällmarksskog, frodig grøn skov og eng. Naturum Dalarna blev genindviet i 2007 i sin nuværende form. Inde i naturområdet er der også flere udstillinger for at lære mere om dyr og natur i området.

  Naturum Dalarna
  Inde i naturområdet er der også flere udstillinger for at lære mere om dyr og natur i området
 • Leksand Sommarland (18.2 km)

  Tag på en kør-selv sommerferie til Sverige med hele familien og nyd en badeferie i Leksand Summerland. Leksand sommerland ligger på Siljan strand og er især populært, hvis der er børn med på turen. Der er et vandland med spændende pools og rutschebaner, men også action- og motoraktiviteter og en minigård med geder, får og meget andet. Hvorfor ikke prøve nyheden "Wipeout Siljan", som er en oppustelig forhindringsbane, klatrevæg eller bungee-trampolin? Her kan hele familien nemt underholdes en hel dag. Parken er kun åben om sommeren. Find børnevenlige hoteller til rejsen hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn sommerferie fyldt med aktiviteter i Dalarna, Sverige.

  Leksand Sommarland
  Der foregår masser af ting i vandlandet Leksand Sommarland.
 • Dalhalla (43.6 km)

  Dalhalla er en helt unik udendørsarena; et imponerende amfi-teater sprængt, i kalksten og således bygget direkte ind i naturen. Her afholdes forskellige koncerterer, typisk inden for diverse popgenrer, og forskellige teaterforestillinger.

  Dalhalla
  Oplev den unikke udendørsarena Dalhalla.
 • Rättvik (35.7 km)

  Rättvik er en by som de fleste nok, først og fremmest, forbinder med folkedragter, knæstrømper og Midsommer. Her kan I bl.a. besøge Rättvik Kirke hvoraf dele stammer helt tilbage til 1200-tallet. Følg Siljan-søen og lad Jer imponere over den skønne natur.

  Rättvik
  Udforsk naturskønne Rättvik og følg Siljan-søen.
 • Vinteraktiviteter (23.8 km)

  Ved Insjöns IP finder I et langrendspor med oplysning. Lidt længere ved Leksand finder I Granbergets skianlæg med tilhørende skilifter og 5 skipister. Her er der i øvrigt også mulighed for langrend med mulighed for nogle dejlige, lange ture. Ved Ledkand har I også mulighed for at stå på skøjter.

  Vinteraktiviteter
 • Tällbergsbyarnas Golfklub (27.7 km)

  Tällbergsbyarnas Golfklub er en smuk naturlig golfbane med 9 huller. På Jeres vej rundt vil I bl.a. komme forbi rislende bække og vandspejle, birketræer og sommerblomster med vildtvoksende orkideer, strækkende sig over et stort varieret landskab. Den naturskønne bane er varieret og udfordrende for både nystartede og de mere erfarne golfspillere.

  Tällbergsbyarnas Golfklub
  Tällbergsbyarnas Golfklub er en smuk naturlig golfbane med 9 huller.
 • Orsa Rovdyrpark (59.7 km)

  Orsa Rovdyrpark (tidligere Orsa Bjørnepark) omfatter et område på mere end 325.000 m² jord, hvor I bl.a. kan opleve brune bjørne og sne leoparder.

  Orsa Rovdyrpark
  Tag på kør-selv ferie til Orsa og oplev rovdyrparken med bjørne og sne leoparder.
Vis flere

Kort

Siljansnäs Hotell
Ett Rum AB Buffills Annas väg 18 793 60 Siljansnäs​​​​​​​

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5 år i forældres seng 100% rabat
Barn 5~12 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 12~100 år i ekstra opredning 20% rabat