Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Sindal Kro & Hotel

Tag på kroferie i Nordjylland og besøg områdets mange seværdigheder.

Charmerende krostemning
Flot natur og spændende oplevelser i Nordjylland
Dejlig dansk kromad
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Elevator

Hotellet

Tag på kroferie i Nordjylland i den hyggelige stationsby Sindal. Byen har et rigt kulturliv med flere museer og historiske bygninger, og der er ikke langt til Nordjyllands mange seværdigheder. Tag eksempelvis familien med i akvariet i Hirtshals, til Ørnereservatet eller den populære ferieby Skagen.

Hotellet tilbyder

Sindal Kro & Hotel er vendelboernes samlingsted og her hersker en hyggelig og afslappet atmosfære i den charmerende krostue. Kroen har blandt andet budt legendariske Gustav Wied og Knut Becker på veltilberedt kromad og en god dram.  

Kroen ligger midt i Sindal, lige overfor stationen, og kun få minutters gang fra byens hovedgade. På Sindal Kro og Hotel serveres typisk kromad i den hyggelige krostue, hvor menuen varierer efter de 4 årstider og retterne altid tilberedes med friske råvarer. I kan nyde det gode vejr og en kop kaffe på terrassen. Der er gratis parkering ved kroen.

Værelser

Hotellets værelser er lyse og enkelt indrettet med eget bad og toilet samt TV.

Bemærk at

Der skal tjekkes ind mellem 14:00 og 18:00. Aftensmad serveres kl. 18.00.

Det er ikke muligt at betale med betalings- eller kreditkort på hotellet.

Opholdet er med slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke vil blive gjort rent og skiftet håndklæder under opholdet.

Hotellet er ikke handicapvenligt.

Vis flere

Værd at se

 • Frederikshavn (20.4 km)

  Tag på bilferie i Danmark og find en billig sommerferie eller vinterferie på toppen af Danmark med Risskov Bilferie. Øverst oppe ligger Frederikshavn ud mod Kattegat. Frederikshavn er en handelsby, der hvert år modtager over 5 millioner besøgende, og det kan ikke undre, da der er meget at opleve. Byen har en hyggelig atmosfære omringet af skøn natur og de herlige friske pust fra havet. Prøv at tage en tur op i Krudttårnet eller besøg Fiskeklyngen, som er den ældste bydel i Frederikshavn, der stammer helt tilbage fra 1568. Historiske oplevelser venter på Bangsbo Fort og Bunkermuseet, som ligger i den sydlige del af Frederikshavn. Fra fortet er der en storslået udsigt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dage er det muligt at se helt op til Skagen. Bunkermuseet er en del af 20 bunkere, som ikke længere bliver brugt af søværnet. Sommeren kan I tilbringe på Palmestranden og året rundt afvikles flere forskellige events i byen. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv oplevelse med hele familien til det nordligste Danmark.

  Frederikshavn
  Frederikshavn byder både på skønne strande og klitter og gode shoppingmuligheder.
 • Bangsbo (21.5 km)

  Danmarks billigste priser på weekendophold findes hos Risskov Bilferie. Med kør-selv ferie i Danmark åbner der sig en masse muligheder for at komme til at kende Danmark bedre, og spækket med oplevelser. En af dem er Oplev Bangsbo i det sydlige Frederikshavn, hvor der venter oplevelser til folk i alle aldre. Bangsbo er en fredelig oase fuld af natur og kultur. Der er historie fra 2. Verdenskrig, en imponerende og smuk botanisk have, en dyrehave, hvor I kan se vilde hjorte og egern samt meget andet. Se f.eks. samlingen af køretøjer fra 2. Verdenskrig ved Bangsbo Museum. Der er idylliske danske kroophold tæt på, så kig forbi hos Risskov Bilferie og se hvilke kør-selv muligheder der er.

  Bangsbo
  Bagnsbo gemmer også på en smuk botanisk have.
 • Ørnereservatet (22.2 km)

  Find en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og oplev naturen og den beboere med Risskov Bilferie. Besøg den fantastiske Eagle World; Ørnenes Nationalpark i Bindslev. Her får I en oplevelse for livet i selskab med ca. 100 ørne og falke. Reservatet blev etableret i 1980 af den, nu afdøde, polske forfatter og naturfotograf, Frank Wenzel, som brugte mere end 55 år af sit liv på at studere og fotografere rovfugle. Find en miniferie eller et billigt weekendophold og oplev de smukke rovfugle i deres eget habitat.

  Ørnereservatet
  Ørnereservatet har ca. 100 ørne og falke, oplev rovfuglene tæt på!
 • Tornby Gl Købmandsgård (23.5 km)

  Besøg Tornby Gammel Købmandsgår på en bilferie i Danmark. Kør-selv rundt i det ganske land og find oplevelser, børnevenlige hoteller og masser af seværdigheder hos Risskov Bilferie. En af dem er den 200 år gamle Købmandsgård er en spændende seværdighed for hele familien. I den gamle butik og landhandel bliver der handlet over disken fra 1860 og børn kan prøve gamle vægte, mens de voksne kan se på forskellige udstillinger. Tag på opdagelse i Nordjylland med Risskov Bilferie og kør-selv til Tornby Gl Købmandsgård.

  Tornby Gl Købmandsgård
  Den over 200 år gamle Købmandsgår er et interesant bekendtskab.
 • Nordsøen Oceanarium (27.1 km)

  Et besøg hos Nordsøen Oceanarium i Hirtshals byder på et spændende eventyr under havets overflade. 70 akvarier og mere end 6.500 fisk og andre havdyr, giver mulighed for, at bruge en hel dag i Nordeuropas største akvarium. Leg og læring er i fokus for alle aldre.

  Nordsøen Oceanarium
  Oplev den sjove klumpfisk og andre spændende dyrearter på Nordsøen Oceanarium
 • Rubjerg Knude Fyr (27.8 km)

  Rubjerg Knude Fyr forventes at forsvinde ud i havet inden år 2020, så I skal skynde jer at opleve dette smukke fyr. Det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.

  Rubjerg Knude Fyr
  Rubjerg Knude Fyr, det er et unikt sted at opleve solnedgangen over havet på en klar aften.
 • Bunkermuseet Hirtshals (29.3 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange seværdigheder som gemmer sig i Hirtshals. Er I historisk interesserede, så er et besøg på Bunkermuseet helt oplagt. Museet er Danmarks eneste udgravede komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. verdenskrig, som er åbent for publikum. Tag på ferie i egen bil og oplev Bunkermuseet i eget tempo med hele familien. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie.

  Bunkermuseet Hirtshals
  Besøg Bunkermuseet i Hirtshals med Risskov Bilferie.
 • Hirtshals Fyr (29.3 km)

  På sommerferie eller familieferie i den nordlige ende af Danmark, bør man besøge Hirtshals Fyr, som er et imponerende bygningsværk. Fyret blev opført i 1862 og er 35 meter højt. Tag turen op ad de 144 trappetrin og nyd den storslåede udsigt over hav, kyst og land fra toppen af fyret.

  Hirtshals Fyr
  Tag på kør-selv ferie til Hirtshals Fyr, som blev opført i 1862 og er 35 meter højt.
 • Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit. (38.0 km)

  Milen er ca. 1000 meter på hver led, indeholder 3,5 millioner m3 sand, er op til 40 meter høj og dækker et areal på ca. 2 kvadratkilometer - og så vandrer klitten 15 meter årligt mod nord-øst. Nyd en gåtur til toppen af milen, hvor en rigtig smuk udsigt venter.

  Råbjerg Mile, Nordeuropas største vandreklit.
  På Råbjerg Mile kan I med egne øjne se naturens kræfter på spil.
Vis flere

Kort

Sindal Kro & Hotel
Jernbanegade 4 9870 Sindal