Kroophold i Sverige på Skanör Gästgifvaregård

Dansk | DKK

Skanör Gästgifvaregård

Kroophold med udsøgt mad nær hav, by og natur

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn beliggenhed tæt på havet
 • Ægte svensk kroidyl og udsøgt mad
 • Tæt på både strand, by og natur
288,-
3~4 dage fra
1.149,-

Ophold med morgenmad

Kun 4,8 km syd for Malmö

3 dage
Fra 1.149,- / spar op til 289,-
SPAR
4 dage
Fra 1.719,- / spar op til 283,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis internet og parkering
 • Maleriske omgivelser
Risskov Pakken

Skanörs Gästgifvaregård ligger i maleriske omgivelser i det sydvestligste Skåne, bare 35 minutters kørsel fra Øresundsbroen. Det er en yderst charmerende, klassisk kro med en dejlig autentisk og uformel atmosfære, og et stort hjerte der banker for, at give gæsterne en hyggelig pause fra hverdagen og naturligvis masser af god mad.

Hotellet tilbyder

På Skanör Gästgivergård står I op til en skøn omgang morgenmad, som giver Jer den bedst tænkelige start på dagen. Herefter er hverdagen skiftet ud med dejlige slentreture langs kysten, vandreture i naturen, museumsbesøg og hyggelige caféer i et par bekymringsfri feriedage. Den fredlige ro på og omkring kroen og de skønne naturomgivelser, som kendetegner området omkring Skanör og Falsterbo, giver følelsen af at tiden går langsommere, hvilket må siges at være en yderst eftertragtet følelse i disse tider.

Fra den charmerende kro er der bare én kilometer både til centrum i den hyggelige by, Skanör, og ud til havet og områdets hvide sandstrande. Om sommeren har kroen derfor helt perfekt placering for en hyggelig badeferie med mange aktiviteter såsom beachvolley, sejlads og solbadning. Der findes også adskillige golfbaner i nærheden så der er gode muligheder for, at kombinere kroophold og golfophold i ét. Hele året er de smukke omgivelser ved Skanör og Falsterbo desuden helt ideelle for vandre- og cykelture, og I har mulighed for, at leje cykler direkte ved Skanörs Gästgifvaregård.

Maden er en af kroens helt store passioner og restaurantens gode udvalg af mad og vin er derfor omhyggeligt sammensat med det formål, at alle sanserne skal i spil og forkæles. Morgenmaden serveres hver dag kl. 07.00 - 10.00, og restauranten er åben for aftenmåltider i de hyggelige omgivelser alle dage kl. 17.00 - 22.00. Kroen har desuden en hyggelig bar hvor I kan slappe af og nyde en tår at drikke og en samtale i behagelige rammer.

Skanörs Gästgifvaregård tilbyder gæsterne gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Der findes 10 nydelige værelser på kroen som alle er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med TV, hårtørrer og behagelige senge. Stilen er traditionel med et moderne touch og sans for detaljen. Bemærk venligst at kæledyr ikke er tilladt.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

60 km fra
Øresundsbroen
100 km fra
Helsingborg, Sverige 
310 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Trelleborg (24km)

Trelleborg er Sveriges sydligste by og har omkring 30.000 indbyggere. Byen er opkaldt efter vikingeborgen, Trelleborg. Trelleborgs middelalderlige byplan er stort set uberørt, men meget af den ældre bebyggelse er gået tabt. Trelleborgs ældste dele er placeret omkring det gamle torv.

I begyndelsen af det 19. århundrede udviklede byens shippingindustri sig, og i 1897 åbnede regelmæssige færgetjenester mellem Trelleborg og Sassnitz med post- og passagertrafik, hvilket gjorde byen til en vigtig havn. I byen er der et forsendelsesmuseum for dem, der ønsker at lære mere om havnebyens historie.

Byen har også en svømmehal og en bowlinghal til glæde for hele familien.

Vikingeborgen Trelleborg (23.5km)

Trelleborg er en vikingeborg bygget i år 980, da Harald Blåtand var konge af Danmark og Skåne. Vikingeborgen, eller Trelleborg, som den faktisk hedder, ligger i centrum af byen Trelleborg, som er opkaldt vikingeborgen. Der er også et museum i området, hvor I kan lære mere om Trelleborg.

Søfartsmuseet i Trelleborg (23.7km)

Sveriges sydligste søfartsmuseum fortæller historien om fragt inden for Trelleborgs store kommune, før og nu. Trelleborg blev en vigtig havn i begyndelsen af det 19. århundrede, og museet tager jer med på en rejse gennem tiderne.

Museet har forskellige afdelinger for fiskeri, mindre bådmotorer, nautiske instrumenter, stewardships, rederier, spedition og færgetjenester. Museet har også en række skibsmodeller af "Trelleborgs skib".

Emporia Shoppingcentrum (29.5km)

Shopping er en oplagt aktivitet, når I tager på miniferie eller weekendophold i Malmø. Den shoppinginteresserede bør tage en tur til Emporia Shoppingcentrum i Malmøforstaden, Hyllie. I det 93.000 kvm store shoppingcenter finder I over 200 butikker fordelt på 3 etager. Der er også forskellige restauranter, hvor I kan tage en pause og spise en god frokost eller drikke en kop kaffe. I den internationale atmosfære finder I næsten alt, hvad I har brug for.

Malmø (33.6km)

Kør selv på bilferie og besøg Malmø, den største by i Skåne og tredjestørste i Sverige. Malmø har altid været en handelsby og er det forsat og derfor kan byen også byde på gode shoppingmuligheder. Byens centrum er velbesøgt og har et stort udbud af forskellige kulturelle muligheder. Der er nemlig et udpræget kulturliv i Malmø med blandt andet Malmøfestival, der afholdes i august, og som plejer at trække godt med besøgende. ´Gamla Staden´ ligger tæt på Malmøhus Slot og er præget af charmerende huse og snoede gader, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgivet af bygninger fra det 16. og 17. århundrede. Her står også rytterstatuen af Kong Karl X, som var med til at sikre at Skåne blev svensk igen i 1658. Sydvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgivet af bindingsværkshuse fra det 17. og 18 århundrede og bestemt et besøg værd.

Form/Design Center ligger i en gammel magasinbygning og udstiller design og kunsthåndværk suppleret af en butik med et bredt sortiment i bøger om skandinavisk design.

Ved Stortorget, lidt syd for ´Centralstationen´ starter Malmøs gågade og strøg, fyldt med butikker. Der er også flere varehuse langs gågaden sammen med en del kunsthåndværkerbutikker.

I den nyere bydel, Hyllie, beliggende i det sydlige Malmø, ligger Skandinaviens nok største shoppingcenter, kendt under navnet Emporia, så prøv lykken, der plejer at være gode tilbud. Malmø er en dejlig by og en oplagt destination for en billig miniferie, weekendophold eller længere sommerferie i egen bil.

Lilla Torg (32.6km)

Tag på et weekendophold for hele familien til Malmø i Sverige og nyd en tur rundt i den charmerende by. Find billige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en kør-selv ferie med hele familien. Om sommeren kan man med fordel tilbringe et par timer på torvet i Malmø, Lilla Torg, hvor der er caféer og restauranter med udendørsservering på stribe. Find en kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til Malmø og omegn.

Turning Torso (33.9km)

Turning Torso, som er engelsk for "drejende eller svingende krop", er Sveriges og nordens højeste skyskraber. Turning Torso er placeret på Lilla Varvsgatan i Västra Hamnen, Malmö og blev indviget i august 2005. Bygningen er tegnet af arkitekten Santiago Calatrava og er 190,4 m høj. Bygningen er en boligbygning og er på grund af sin højde blevet et kendt landmærke i regionen og kan ses langt væk.

Smygehuk (37.1km)

Smygehuk er en havn og fiskerby på Skånes sydkyst, men er bedst kendt for at være Sveriges sydligste punkt. På grund af dette er det et populært turistmål med over 200.000 besøgende hver sommer. Der er også en is kiosk, en café, et røgeri og et bådhus. Ved havnen er der et skilt med afstandsangivelser til nogle europæiske hovedstæder og til Treriks Rouset (Sveriges nordligste punkt). Så længe vejret tillader det, er området også perfekt til en picnic i solen.

Högevall (49.7km)

Er I på familieferie med børnene vil vi anbefale et besøg i Högevall. Dette er et af Skånes største og mest moderne badehuse. I eventyrbadet får I en skøn kilden i maven i den 213 meter lange vandrutsjebane og i den vilde badeflod. Har I lyst til noget mere roligt, kan I slappe af i poolen og i boblebadet.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Scandic Sydhavnen

Inkl. dagens ret

Storkøbenhavn

3 km fra byens centrum

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 1-rets menu
 • 2 x 1 kop kaffe/te efter middagen
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness

129,-
Kun
1.369,-

Vis kort

Moderne 4-stjernet hotel i København

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat

Hotel Garden

Oplev Skåne

Skåne

Centralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x velkomstkaffe
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

223,-
Kun
899,-

Vis kort

Oplev Malmøs mange muligheder

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 383.4kr per nat

Hotel Sct. Thomas

Ophold med morgenbuffet

Storkøbenhavn

Miniferie i København

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 1 glas vin eller juice i lobbybaren
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed

196,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Unikt byhotel!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbelt superiorværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat