Kør-selv til Ski Lodge Gautefall med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Ski Lodge Gautefall

Familie- og børnevenligt skisportssted i Telemark, Norge

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Ligger lige op ad skipisterne, perfekt til vinterferien
 • Hold aktiv ferie i bjergene både sommer og vinter
 • Lys og behagelig indkvartering i lejligheder
1.614,-
3~8 dage fra
1.589,-

Tæt på ski resort

Familieferie i Norge

3 dage
Fra 1.589,- / spar op til 504,-
SPAR
4 dage
Fra 2.019,- / spar op til 698,-
SPAR
5 dage
Fra 2.479,- / spar op til 922,-
SPAR
6 dage
Fra 2.859,- / spar op til 1.236,-
SPAR
7 dage
Fra 3.329,- / spar op til 1.390,-
SPAR
8 dage
Fra 3.789,- / spar op til 1.614,-
SPAR
* Pris pr. enhed i 2-personers lejlighed

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • Tæt på ski resort
 • Sengelinned og håndklæder
 • Gratis parkering og internet
 • Slutrengøring
Risskov Pakken

Ski Lodge Gautefall er et af de største skicentre i Telemark og har en central beliggenhed i det sydlige Norge på Gautefallheia, mellem Drangedal og Nissedal. Gautefall er en familiedestination, hvor der er fokus på børn og børnefamilier både sommer og vinter.


Hotellet tilbyder

Gautefall består af 6 skipister, 1 Express 6-personers stolelift, 3 skilifte og 2 skitransportbånd. Om sommeren er der også åbnet og her kan gæsterne tage på cykelture og bjergvandring i den skønne norske natur, eller hvad med en fisketur i den nærliggende sø?

Efter en lang dag med vandreture, skiløb eller cykling kan gæsterne slappe af i haven eller i det fælles opholdsområde. Om vinteren er Ski Logde Gautefall et kompakt skisportssted med skilejligheder, og der tilbydes madservice samt service af lejligheder og hytter


Restauranten og baren i Ski Lodge Gautefall holder åbent i lavsæsonen over weekenden, men har åbent hver dag i højsæsonen. I kan også vælge at få lidt at spise og drikke på Rytterspranget Café, som ligger på toppen af bjerget, hvor der også tilbydes et bredt udvalg af mad og drikke hele vinteren. I påsken er der live musik og gode madoplevelser i vente. Ellers kan I også vælge den mere afslappede baratmosfære i Bjørnehiet, og skulle dans og høj musik være en præference, så besøg BånnSki, der har en høj festfaktor!


Værelser


Nogle lejligheder er placeret i hovedbygningen, andre ligger i bygninger på den anden side af hovedvejen (Club Gautefall, Gautefall Apartments eller hytter). Alle lejligheder har forskellige  standarder og størrelser (se venligst værelsesbeskrivelser). Prisen som vises er for 2 personer, men det er også muligt at bestille lejligheder til 3-4 eller 5, 6-7 personer. Ski Lodge Gautefall tilbyder enkelte lejligheder med terrasse eller balkon, der er gratis WiFi og TV. Der er køkken med køleskab, ovn og kedel. Rygning er forbudt og lejlighederne er ikke-allergivenlige.

Værelsestyper *

2-personers lejlighed

1 / 6
Lejlighed med 4 senge. De fleste lejligheder har et separat soveværelse med en dobbeltseng og køjeseng. Der er brusebad og toilet. Åbent køkken med spisebord, ovn, 2 kogeplader og lille køleskab med fryserum. Sofa og TV. Rygning er forbudt.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

3-personers lejlighed

1 / 6
Lejlighed med 4 senge, forskellige standarder. Soveværelse: De fleste lejligheder har et separat soveværelse med en dobbeltseng (160 cm) og køjeseng. Badeværelse: Brusebad og toilet. Køkken: Åbent køkken med spisebord, enkelt køkken med ovn, 2 kogeplader og lille køleskab med fryserum. Lounge: Sofa og TV Rygning forbudt. Ikke-allergivenlig lejlighed.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

4-personers lejlighed

1 / 6
Lejlighed med 4 senge. De fleste lejligheder har et separat soveværelse med en dobbeltseng og køjeseng. Der er brusebad og toilet. Åbent køkken med spisebord, enkelt køkken med ovn, 2 kogeplader og lille køleskab med fryserum. Sofa og TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

5-personers lejlighed

1 / 4
Lejlighed med 5 senge. To separate soveværelser, et med dobbeltseng og et med familie køjesenge eller et separat soveværelse med alle ovenstående senge i et værelse. Brusebad og toilet samt åbent køkken med spisebord, enkelt køkken med ovn, 2 kogeplader og lille køleskab med fryserum. Sofa og TV. Nogle af lejlighederne har kaffemaskine, kedel, mikroovn og opvaskemaskine (eller nogle af disse).
» Se flere værelsesspecifikke billeder

6-Personers lejlighed

1 / 5
Lejlighed med 7 senge. To separate soveværelser, et med 2 sofasenge og et med køjeseng til familien (3 pers.) eller to separate soveværelser, det ene med dobbeltseng og et med køjeseng og familie køjeseng. Brusebad eller badekar og toilet samt åbent køkken med spisebord, enkelt køkken med ovn, 2 kogeplader og lille køleskab med fryserum. Sofa og TV. Nogle af lejlighederne har kaffemaskine, kedel, mikroovn og opvaskemaskine (eller nogle af disse).
» Se flere værelsesspecifikke billeder

7-personers lejlighed

1 / 7
Lejlighed med 7 senge, forskellige standarder. To separate soveværelser, et med 2 sofasenge og et med køjeseng til familien (3 pers.) eller to separate soveværelser, det ene med dobbeltseng (160 cm) og et med køjeseng og familie køjeseng. Brusebad eller badekar og toilet samt åbent køkken med spisebord, enkelt køkken med ovn, 2 kogeplader og lille køleskab med fryserum. Sofa og TV. Ikke-allergivenlig lejlighed. Nogle af lejlighederne har kaffemaskine, kedel, mikroovn og opvaskemaskine (eller nogle af disse).
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

110 km fra
Larvik, Norge
150 km fra
Kristianssand, Norge
320 km fra
Stavanger, Norge
380 km fra
Bergen, Norge
410 km fra
Göteborg, Sverige
625 km fra
Helsingborg, Sverige 
725 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Åmli (44.7km)

Åmli ligger i kommunen Aust-Agder i Norge og har 1800 indbyggere. Området er kendt for sin kunst og kulturhistorie. Her findes både udstillinger og små butikker med unikke souvenirer. Der er mange muligheder for at vandre og cykle rundt i den flotte, norske natur samt sejle i kano eller fiske i det friske vand i Vallekilen og Nidelelven.

Åmli aktivitets- og badepark (44.7km)

Find en billig ferie til Norge og besøg Åmli centrum hvor også Åmli aktivitets- og badeparken ligger. Parken byder på et stort udbud af aktiviteter. Området har fiskeplads, badebro ude i vandet, grillsted med siddepladser, beachvolleybane, minigolf, tennis, badminton og skateboardpark. I parken er der også adgang til parkering og toiletter. Risskov Bilferie har masser af tilbud og det er nemt at finde børnevenlige hoteller, når turen skal planlægges.

Klatring på Trogfjeldet (44.7km)

Tag til Norge på en billig kør-selv ferie og oplev den skønne natur. Find børnevenlige hoteller i området omkring Trogfjeldet og prøv så en klatretur på Via Ferrataen. Dette er en sikker klatre- og vandresti, der forgår med sikkerhedsudstyr. I kan klatre 200 meter op og få en fantastisk udsigt over Åmli.

Det anbefales man tager en guide med, hvis man ikke har erfaring med klatring, hvilket man kan leje på stedet sammen med udstyr. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og kør-selv afsted på en rigtig familieferie.

Vandring langs Trogfjellstien (45km)

Trogfjellstien er en sti med et kulturhistorisk tema. Med udgangspunkt i Åmil og Elvarheim Museum går man op på fjeldet over en kendt stenbro, der er en af de ældste af sin slags i Nordeuropa. Stien er sikker at gå på og passer således også til børnefamilier. Turen tager ca. to timer, er 1,6 km lang og det højeste punkt er 430 meter. Oppe på Trogfjeldet er der bænke, hvor man kan side og nyde den flotte udsigt. Man kan parkere ved Elvarheim Museum.

Rideture i Kviteseid (53km)

Skulle der være lyst til en ridetur i skoven, så kan det arrangeres hos Straand Hestesenter, som holder åbent hver dag fra kl. 10.00 - 17.00. Hestene fodres fra kl. 13.00–15.00.

Slædeture i Vrådal (53.2km)

Det er vitterlig en eventyrlig oplevelse at tage på en slædetur i skoven i Vrådal. Sæt jer godt tilrette og nyd det hvide landskab glide forbi. Der kan bestilles ture direkte med Vrådal Panorama Skisenter. Der kan også bestilles ture på Quality Straand Hotel.

Bådtur med M/S Fram (53.1km)

Der er altid et godt rejsetilbud hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke planlægge en bilferie i Norge og oplev den smukke og storslående natur i Telemark på en billig kør-selv ferie til Norge. Afsæt en dag til en tur med veteranbåden 'M/S Fram' fra Vrådal. Båden sejler ind i indsøerne Nisser og Vråvatn og der er også indlagt sluseture. Veteranbåden M/S Fram sejler fra maj til oktober, så gå ikke glip af den skønne tur, når turen går til Vrådal.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

676,-
Kun
1.399,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Anker Hotel

Central beliggenhed i Oslo

Oslofjorden

Moderne hotel i Oslo

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Lige ved floden Akerselva

790,-
Kun
519,-

Vis kort

Storbyferie i Oslo

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 5~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat