Kør-selv ferie til Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Dansk | DKK

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Tilbring nogle dejlige dage i de norske fjelde

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Norsk Rensdyrscenter ligger ved siden af hotellet
 • I finder flere vandreruter lige udenfor døren
 • Langrendsspor og skipark lige ved siden af hotellet
922,-
3 dage kun
1.149,-

Beliggende ved foden af Hardangervidda

Hyggeligt fjeldhotel

3 dage
Kun 1.149,- / spar op til 922,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Skinnarbu Nasjonalparkhotell ligger ved Rjukan bare 2,5 times kørsel fra Oslo, og her kan I tilbringe en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri. Tag bjergbanen op på toppen af bjerget Gaustatoppen og nyd den fantastiske udsigt eller tag på cykeltur og nyd stilheden og få indblik i det rige dyreliv i skoven.

Hotellet tilbyder

Skinnarbu Nasjonalparkhotell ligger ca. 1000 m.o.h omgivet af fantastisk natur, med afmærkede løjper og vandreruter, som er populære både sommer og vinter. Hotellet er renoveret i 2018 og har et moderne udtryk blandet med traditionel indretning.

På hotellet er der en afslappet og behagelig atmosfære og personalet gør sit yderste for at I skal føle jer hjemme. Her kan I slappe af og glemme alt om hverdagens stress og jag. Foran pejsen kan I læse en god bog, tage et spil yatzy eller blot nyde de rolige omgivleser i godt selskab. I køkkenet bliver maden tilberedt af lokale råvarer og restauranten har åbent klokken 19.00-20.30. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet samt gode parkeringsforhold.

Værelser

I bliver indkvarteret i hotellets standard værelser, som er indrettet i varme farver og har badeværelse med enten badekar eller brusekabine. Fra værelserne er der udsigt til det smukke landskab. Det er tilladt at medbringe hund, vær dog opmærksom på, at de værelser, hvor det er tilladt at have hund på, er af ældre standard.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Moderne indrettet værelse med udsigt tl naturen, enkeltseng, privat badeværelse med bruser samt hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Moderne indrettet dobbeltværelse med udsigt til naturen. Privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Hunde er tilladt på specifikke værelser af ældre standard.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

180 km fra
Larvik, Norge
260 km fra
Kristianssand, Norge
290 km fra
Stavanger, Norge
300 km fra
Bergen, Norge
470 km fra
Göteborg, Sverige
675 km fra
Helsingborg, Sverige 
775 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hardangervidda Nationalparkcenter (0.3km)

Hardangervidda Nationalparkcenter åbnede i 2013 og her kan I besøge den moderne udstilling om naturen og rendsdyrene i nationalparken med hele 22 interaktive installationer. Besøgende kan lære mere om rendsdyrenes tilpasning til det barske højfjeldsklima i Norge samt dyrenes udbredelse rundt omkring i verden helt fra forhistorisk tid. I kan også se redskaber lavet af rendsdyrben for mere end 17.000 år siden, fundet i det sydlige Frankrig. I forsknings- og forvaltningsafdelingen kan I se, hvordan der arbejdes med at beskytte denne unikke dyreart. 

Rjukanfossen (11.6km)

Geolog professor Jens Esmark havde "opdaget" Rjukan Vandfaldende i 1810 og rapporterede til Kongen i København om "verdens højeste vandfald". Han overdrev dog noget. Rjukanfossen er ikke mere end 104 meter høj, men det førte til øget turisme i Rjukan. Rjukan kaldes faktisk "den norske turistvugge i Norge". For det første kom store kunstnere som I. C. Dahl og Johannes Flintoe og malede de to naturlige giganter Gaustatoppen og Rjukanfossen. Så kom overklassen fra de store europæiske byer til for at "inspicere denne naturskønhed". Der er mange beskrivelser fra det første møde med Rjukanfossen. Desværre er vandfaldet i dag væsentligt reduceret, da det meste af vandet føres i rør til Vemork Kraftstasjon. Samtidig er det ekstra hyggeligt og stort, når det først frigives. Hvert år frigives det i forbindelse med Marispelet i slutningen af juli.

Kampen om det tunge vand (15.1km)

Er I historisk interesserede, så læg vejen forbi Vemork ved byen Rjukan, hvor kampen om tungt vand udspillede sig under 2. Verdenskrig. Tyskerne fik her fremstillet tungt vand til deres atomprojekt, og hvis det var lykkedes dem at gennemføre deres forskning med tungt vand, kunne de sandsynligvis have bygget en atombombe, hvilket ville have haft alvorlige koncekvenser for krigens udvikling. Norge blev besat af tyskerne i 1940 og i løbet af krigen blev der gennemført 4 sabotagehandlinger på stedet indtil det i starten af 1943 endelig lykkedes den norske modstandsbevægelse og de allierede styrker at sætte en stopper for produktionen af tungt vand og dermed nazisternes atomprogram.

Krossobanen (18.8km)

Besøg Norge på en billig kør-selv ferie. Går turen til Oslo om omegn, så ligger Krossobanen vest for Oslo og er kendt som Nordeuropas første kabelbane. Den laveste kabelstation har en stor parkeringsplads, og herfra fragtes de modige videre op til næsten 900 meter over havets overflade. Der er en fantastisk udsigt over Rjukan, Gaustatoppen, Vermork og det område, hvor den berømte sabotage mod tungvandsanlægget fandt sted. Oppe på toppen serveres der varm kaffe på Gvepseborg Café. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med på en aktiv ferie i den smukke norske natur. Her er der gode muligheder for dejlige vandreture i den friske bjergluft.

Rjukanbadet (21.7km)

Rjukanbadet er et stort vandland hvor I både kan svømme, slappe af i wellnessområdet eller gennemføre dagens træning i det store fitnessområde. Tag familien med til Rjukanbadet, hvor børnene kan plaske dagen lang og få brugt en masse energi i vandet.

Gaustabanen (35.1km)

Hvis I kunne tænke jer at opleve den flotte udsigt fra toppen af det 1883 meter høje bjerg, Gaustatoppen, men synes det er lidt for langt at gå, så kan I tage Gaustabanen, som på bare 15 minutter fragter jer op til toppen af bjerget. De første 860 meter foregår i en batteridrevet vogn. Derefter tager I med en pendelbane, som har en stigning på 40 grader, så der er garanti for både en spektakulær tur og udsigt.  

Fisketur i Skinnarbu Nationalpark (0.2km)

Tag på kør selv ferie til Norge og kom tæt på naturen i Skinnarbu Nationalpark, som er et attraktivt fiskeområde såvel sommer som vinter. Her findes den store sø, Møtvatn, og mange mindre søer, hvor I kan prøve lykken med en fiskestang. Bemærk, at det ikke er tilladt at fiske fra den 15. september til den 15. oktober. 

Møsvatn Skipark (0.2km)

Møsvatn Skipark ligger ved Skinnarbu Nasjonalparkhotell og er et hyggeligt lille skiområde for hele familien. Her findes 4 forskellige løjper, som i alt er 2 km. beliggende i 940 - 1050 meters højde. Løjperne er betjent af en T-lift og en barnelift og her findes desuden en snelegeplads.

Vierli Skisenter (16.3km)

Tag på skiferie i Norge og sus ned ad pisterne i Vierli Skisenter, som ligger i 1000 meters højde og byder på 6,5 km præparede pister fordelt på 9 løjper. Vierli Kælkecenter er blandt Norges største og her kan I suse ned ad 3 forskellige kælkebakker. Skicentret er åbent på hverdage i vintersæsonen fra klokken 10:00 - 16:30.

Rauland Skicenter (20.5km)

Tag på skiferie i Norge og sus ned ad pisterne i Rauland Skicenter, som ligger i 830 - 1.130 meters højde og byder på 19 km præparede pister fordelt på 26 løjper. Skicentret er åbent dagligt i vintersæsonen fra klokken 10:00 - 16:30.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Bardøla Høyfjellshotell

Inkl. halvpension

Hallingdal

Fjeldhotel i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters sæson menu
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis parkering

603,-
Fra kun
1.549,-

Vis kort

Geilo - et norsk fjeldeldorado

Læs mere

Thon Hotel Hallingdal

Tæt på flot natur i Ål

Hallingdal

Aktiv ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis parkering og internet

368,-
Kun
1.129,-

Vis kort

Hallingdal - midt imellem Gol og Geilo

Læs mere

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

676,-
Kun
1.399,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere