Kør-selv ferie til Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Tilbring nogle dejlige dage i de norske fjelde

 • 750 km fra Øresundsbroen
 • 470 km fra Göteborg, Sverige
 • 675 km fra Helsingborg, Sverige
 • 210 km fra Larvik, Norge
 • 260 km fra Kristianssand, Norge
 • 330 km fra Stavanger, Norge
 • 300 km fra Bergen, Norge
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Skinnarbu Nasjonalparkhotell ligger ved Rjukan bare 2,5 times kørsel fra Oslo, og her kan I tilbringe en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri. Tag bjergbanen op på toppen af bjerget Gaustatoppen og nyd den fantastiske udsigt eller tag på cykeltur og nyd stilheden og få indblik i det rige dyreliv i skoven.

Hotellet tilbyder

Skinnarbu Nasjonalparkhotell ligger ca. 1000 m.o.h omgivet af fantastisk natur, med afmærkede løjper og vandreruter, som er populære både sommer og vinter. Hotellet er renoveret i 2018 og har et moderne udtryk blandet med traditionel indretning.

På hotellet er der en afslappet og behagelig atmosfære og personalet gør sit yderste for at I skal føle jer hjemme. Her kan I slappe af og glemme alt om hverdagens stress og jag. Foran pejsen kan I læse en god bog, tage et spil yatzy eller blot nyde de rolige omgivleser i godt selskab. I køkkenet bliver maden tilberedt af lokale råvarer og restauranten har åbent klokken 19.00-20.30.

På hotellet er der et legerum til børnene, playstation samt billard og bordtennis. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet samt gode parkeringsforhold.

Værelser

I bliver indkvarteret i hotellets standard værelser, som er indrettet i varme farver og har badeværelse med enten badekar eller brusekabine. Fra værelserne er der udsigt til det smukke landskab. Det er tilladt at medbringe hund, vær dog opmærksom på, at de værelser, hvor det er tilladt at have hund på, er af ældre standard.

Bemærk at

OBS! Hotellets poolområde er under renovering, da det skal ombygges til spaafdeling. Dette arbejde forventes færdigt i starten af oktober.

Middag serveres fra kl. 19:00-20:30.

Medbringer I hund, bliver I indkvarteret på værelser af lidt ældre standard.

Vis flere

Værd at se

 • Hardangervidda Nationalparkcenter (0.1 km)

  Hardangervidda Nationalparkcenter åbnede i 2013 og her kan I besøge den moderne udstilling om naturen og rendsdyrene i nationalparken med hele 22 interaktive installationer. Besøgende kan lære mere om rendsdyrenes tilpasning til det barske højfjeldsklima i Norge samt dyrenes udbredelse rundt omkring i verden helt fra forhistorisk tid. I kan også se redskaber lavet af rendsdyrben for mere end 17.000 år siden, fundet i det sydlige Frankrig. I forsknings- og forvaltningsafdelingen kan I se, hvordan der arbejdes med at beskytte denne unikke dyreart. 

  Hardangervidda Nationalparkcenter
  Udstilling om rendsdyr på Hardangervidda Nationalparkcenter
 • Krossobanen (19.3 km)

  Besøg Norge på en billig kør-selv ferie. Går turen til Oslo om omegn, så ligger Krossobanen vest for Oslo og er kendt som Nordeuropas første kabelbane. Den laveste kabelstation har en stor parkeringsplads, og herfra fragtes de modige videre op til næsten 900 meter over havets overflade. Der er en fantastisk udsigt over Rjukan, Gaustatoppen, Vermork og det område, hvor den berømte sabotage mod tungvandsanlægget fandt sted. Oppe på toppen serveres der varm kaffe på Gvepseborg Café. Find børnevenlige hoteller og tag hele familien med på en aktiv ferie i den smukke norske natur. Her er der gode muligheder for dejlige vandreture i den friske bjergluft.

  Krossobanen
  Tag turen med Nordeuropas første kabelbane.
 • Gaustabanen (35.2 km)

  Hvis I kunne tænke jer at opleve den flotte udsigt fra toppen af det 1883 meter høje bjerg, Gaustatoppen, men synes det er lidt for langt at gå, så kan I tage Gaustabanen, som på bare 15 minutter fragter jer op til toppen af bjerget. De første 860 meter foregår i en batteridrevet vogn. Derefter tager I med en pendelbane, som har en stigning på 40 grader, så der er garanti for både en spektakulær tur og udsigt.  

  Gaustabanen
  Tag med Gaustabanen til toppen af bjerget, Gaustatoppen, på bare 15 minutter.
 • Fisketur i Skinnarbu Nationalpark (0.0 km)

  Tag på kør selv ferie til Norge og kom tæt på naturen i Skinnarbu Nationalpark, som er et attraktivt fiskeområde såvel sommer som vinter. Her findes den store sø, Møtvatn, og mange mindre søer, hvor I kan prøve lykken med en fiskestang. Bemærk, at det ikke er tilladt at fiske fra den 15. september til den 15. oktober. 

  Fisketur i Skinnarbu Nationalpark
  Tag på fisketur i Skinnarbu Nationalpark
 • Møsvatn Skipark (0.0 km)

  Møsvatn Skipark ligger ved Skinnarbu Nasjonalparkhotell og er et hyggeligt lille skiområde for hele familien. Her findes 4 forskellige løjper, som i alt er 2 km. beliggende i 940 - 1050 meters højde. Løjperne er betjent af en T-lift og en barnelift og her findes desuden en snelegeplads.

  Møsvatn Skipark
  Møsvatn Skipark er et familievenligt skiområde i Norge
 • Vierli Skisenter (16.4 km)

  Tag på skiferie i Norge og sus ned ad pisterne i Vierli Skisenter, som ligger i 1000 meters højde og byder på 6,5 km præparede pister fordelt på 9 løjper. Vierli Kælkecenter er blandt Norges største og her kan I suse ned ad 3 forskellige kælkebakker. Skicentret er åbent på hverdage i vintersæsonen fra klokken 10:00 - 16:30.

  Vierli Skisenter
  Stå på ski i Vierli Skisenter
 • Rauland Skicenter (20.8 km)

  Tag på skiferie i Norge og sus ned ad pisterne i Rauland Skicenter, som ligger i 830 - 1.130 meters højde og byder på 19 km præparede pister fordelt på 26 løjper. Skicentret er åbent dagligt i vintersæsonen fra klokken 10:00 - 16:30.

  Rauland Skicenter
  Tag på skiferie i Rauland Skicenter
Vis flere

Kort

Skinnarbu Nasjonalparkhotell
Møsvatn 3660 Rjukan

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~12 år i ekstra opredning 50% rabat