Tag med Risskov Bilferie på bilferie til Slovenien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Slovenien

Bestillingskoden er nu aktiv

Slovenien

En bilferie til Slovenien er en ren drømmeferie for hele familien. Hos Risskov Bilferie tilbyder vi et bredt udvalg af spændende oplevelser i hele landet. Alt fra en storbyferie i hovedstaden Ljubljana, en wellnessferie i naturskønne Pomurska til den aktive ferie i bjergrige omgivelser.

Kontrastfyldte alpelandskaber, solrige og børnevenlige sandstrande, bølgende vinmarker og imponerende bjerghuler. Tager I på kør selv-ferie i Slovenien, så møder I det hele. Besøg et af landets mange slotte eller kig forbi middelalderbyen Piran, der ligger omgivet af Adriaterhavet. En familieferie er oplagt, men det kan også være en romantisk kurferie for to eller et spaophold med veninderne.

Slovenien er dejlig året rundt og I kan både nyde en vinterferie på ski eller en sommerferie med vandring i den smukke natur. Påskeferie eller efterårsferie kan tilbringes i Ljubljana, der er en miniudgave af Prag. Nyd den gamle bydel med de brostensbelagte gader og det hyggelige torv, hvor I kan nyde kulinariske lækkerier. Shop på et af byens markeder og nyd udsigten fra den gamle borg.