Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Slovenien

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Slovenien

Slovenien

En bilferie til Slovenien er en ren drømmeferie for hele familien. Hos Risskov Bilferie tilbyder vi et bredt udvalg af spændende oplevelser i hele landet.

Alt fra en storbyferie i hovedstaden Ljubljana, en wellnessferie i naturskønne Pomurska til den aktive ferie i bjergrige omgivelser.

Kontrastfyldte alpelandskaber, solrige og børnevenlige sandstrande, bølgende vinmarker og imponerende bjerghuler. Tager I på kør selv-ferie i Slovenien, så møder I det hele. Besøg et af landets mange slotte eller kig forbi middelalderbyen Piran, der ligger omgivet af Adriaterhavet. En familieferie er oplagt, men det kan også være en romantisk kurferie for to eller et spaophold med veninderne.

Slovenien er dejlig året rundt og I kan både nyde en vinterferie på ski eller en sommerferie med vandring i den smukke natur. Påskeferie eller efterårsferie kan tilbringes i Ljubljana, der er en miniudgave af Prag. Nyd den gamle bydel med de brostensbelagte gader og det hyggelige torv, hvor I kan nyde kulinariske lækkerier. Shop på et af byens markeder og nyd udsigten fra den gamle borg.

Klik her for at læse mere...
1